Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én azt ajánlanám, hogy probáld ujból feltelepíteni, megpeccselni 1.7-re.
Mert nekem semmi bajom nem volt még win7-el...pedig én az ingyenességre váltás óta használom a hivatalos verziót.
Jah és rendszeressen frissitsd ha a hivatalost használod.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Istenem segíts meg a sok buta ember.
KB faszt látni belõle, hogy hányadik lett és mien ölés/halállal....
Sebaj a ScrollLock+s az egészen bonyolult gondolom...
amugy se képet se vidiket nem tett még fel lehet el kéne árulnom neki, hogy igy is lehetne...és akkor látná más is...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fatboyz4ever!
http://www.gamingsa.com/forums/showthread.php?t=2218
Fatboyz4ever!
Xfore : karykeksz
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Kary vagy Karykeksz
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Aztán xfire a szerverkereséshez. De az xfire aumotmatikusan frissíti a játékot a legutolsó patchig, ha nem, akkor kézileg is frissítheted az xfire-el.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Tudom mit jelent csak azt nem mért irja ki elöre is kösz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Aki elküldené az küldje a [email protected] ra. Köszi aki elküldi!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
a legutolsó pb frissítés óta (pbsetup)szaggat a játék.
tapasztalt már valamelyikõtök ilyent? (eredeti a játék.)
a hócipõm tele.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Nálam a következõképpen mûködik: indítsd a normál PB Setup -ot, majd le kell futtatni egy PB Service nevû progit.
Remélem sikerül és adsz a puhányoknak😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
És még a zene is szól 😄 (max graf.)
Ha ezt megtetted figyelmesek töltsd ki a regisztárciót. =)
Dav027 PunkBuster kicked player 'Dav027' (for 0 minutes)
...RESTRICTION: Corrupted File/Memory (120148)
nem tudjátok hogy mit kellene csinálnom?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ez itt a kérdés
valaki valami tipp? hálás lennék 😊
inkább a skinezésére...😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.