Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A szerver HC/HQ módba fut. 87.229.24.22:28971
kulcsellenõrzés nincs,a pb van. Admin általában 9-23h-ig van.
A csítereket nem toleráljuk!!!
De használj cod rcon tools, és egyszerûbb lesz az életed!
Fatboyz4ever!
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e olyan rcon parancs amivel letudom kódolni(zárni) a szervert?
Ha van melyik az?
Fatboyz4ever!
Mit isz árulsz? Kici gránát kici hetcsatt <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
Ha akarni, jönni hozzám játszani udvarias magyar játékosok! 😄
FATBOYZ pub HC szerver: 84.2.39.208:28965
Most nincs kulcsellenõrzés, PB ON, délután és este van fenn admin, aki rendet tart!
Jertek, sokasodjatok! 😄
Fatboyz4ever!
állandóan csak: csíter így csíter úgy...külföldi szerókra járok!!!
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Külföldön van tisztelet a másikkal szemben.Elfogadják hogy "Hmmmm most lelõtt bakker.
Ha valaki nagyon pörög és vágja a mapokat és gépe is van sõt tudása is akkor simán jó gémer lehet.
Itthon megvetik az ilyet külföldön elismerik.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Fatboyz4ever!
Megakarom venni a CoD 4-et, de csak egy cd key formajaban.
Honnan tudom leszedni a jatekot, es regisztralni a cd kulcsot?
(esetleg jok a neten talalhato verziok ? )
Elore is koszi
Nekem az lenne a gondom, hogy amikor a saját cod4 szerveremet futtatom - az otthoni számítógépemen - és játszok rajta, akkor a kezdéstõl számítva, kb. fél vagy 1 óra eltelte után, fogja magát az egész internet, és megszakad. Tehát nem csak a játékkal szakad meg a kapcsolat, hanem az egész internettel. És addig nem áll helyre, amíg újra nem indítok. Az xfire ilyenkor futni szokott, és az az elsõ jel a megszakadást illetõen, hogy az xfire a játékon belül kiírja hogy: Szétkapcsolódtál az xfire hálózatról. Ezután Connection Interrupted üzenet látható. Az xfire-ön kívül, semmi más fölösleges folyamat nem fut a háttérben. (Az internetet egyébként, USB kábelen keresztül használom. UTP-én keresztül szeretném használni, de valamiért nem tudom.) A modem neve amit használok: Scientific Atlanta WebSTAR 2300 Cable Modem. Nem tudja valaki, hogy miért van ez a megszakadás?
Válaszokat megköszönném
Szeretném kicserélni az M40A3-mam színét. Találtam is egy remek színt ami passzol a távcsövéhez viszont elakadtam...
Azt kéri tõlem hogy az sf_játékmapába tegyem be a letõltött fájlt. Vagyis hát ki kell cserélnem majd.
Az a gond hogy én nem találom ezt az sf mapát. Esetleg valaki tudna segíteni ebben? Igazán hálás lennék érte!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
K-É-J-G-É-N
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1.
www.xfire.com oldalról le kell tölteni az xfire programot. Telepíteni kell, majd az oldalon regisztrálni, aztán bejelentkezni, és amelyik játékokat felismeri, azokkal lehet xfire segítségével játszani. Call of Duty összes részével lehet tört servereken játszani, mert van hosszú server listája. Rámész a szerverek menüre, az "összes" menüpont az alján van, ott kell lennie pl. cod 4-nek is, a cod 4-et lenyitod, aztán ha beakarsz lépni akkor a server nevén helyi menü belépés, vagy dupla kattintás a névre, vagy kijelölöd a nevét és aktív lesz 1 kontrollerhez hasonló ikon, arra kattintasz.
2.
keresel neten tört server listákat, vagy ott a kép alatt a ">Servers<" nevû link. Ott találsz servereket, az ip címet kell beírnod így: elindítod az iw3mp.exe fájlt, join game menübe mész, "Source:"-ot átállítod "favorites"-re. "New Favorite"-nél beírod jól az IP-t, leokézod. Meg kell jelennie a server nevének, ha csak IP van lefrissíted. Aztán Join Server.
Persze opciókat ne felejtsd el beállítani a játékban, meg kell PB is a serverek többségéhez.
celgene32: ha megveszed a cod 4-et mehetsz vele nyugodtan eredeti serverekre is játszani. az igaz hogy sok a csíter sajnos, de vagy a pb, vagy az adminok intézkednek jobb servereken. Tehát pl. bannolják a csítereket szerencsére. persze ha nincs fent admin akkor ha valaki csítel, és általába nincs call vote, akkor ha zavar, lelehet lépni aztán más serverre menni.
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
EZ valoban igy van ?
Elore is koszi
Fatboyz4ever!
Szeretném kicserélni az M40A3-mam színét. Találtam is egy remek színt ami passzol a távcsövéhez viszont elakadtam...
Azt kéri tõlem hogy az sf_játékmapába tegyem be a letõltött fájlt. Vagyis hát ki kell cserélnem majd.
Az a gond hogy én nem találom ezt az sf mapát. Esetleg valaki tudna segíteni ebben? Igazán hálás lennék értem 😊
Következõ a gondom...Szeretnék másik gépen multizni de ugye akkor megint 1-es szintrõl kell indulnom, milyen fájlokat kell átmásolnom a gépre hogy átvigyem a szintemet?
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
de próbáltam már hogy a rendszerhez telepítek de úgy sem jártam sikerrel ugyan ez maradt a probléma!!!
kíváncsi voltam milyen az avidemo ezért gondoltam megnézem milyen!😄
\cl_avidemo 120at írok az fps leugrik mint az állat de nemez a lényeg.
hova menti az avidemot a játék mert sehol nemtalálom:S
és a játék mérete nõ mint az állat:S
cod2be is így jártam
aki tudja hogy hova teszi a játék a demot írjon pls!
Arról szól az egész hogy gondolom C-re telepítetted a játékot. Ami nem szerencsés FPS játékoknál. Mivel egyre több cucc van a partíciódon kicsit lelassul a dolog. Esetleg ha a 2 indítás között tettél valamit a gépre elõfordulhat ilyen FPS. Nálam is Cod4-ben akad a 250 de feltettem a GTA V. és lement 240-re is :S
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
a configom: asus m2n sli delux, Amd phenom 8750 x3, giell black dragon 2gb, Msi 4850 512 oc, raid edition samsung 320gb 2db tükrözve, op rendszer xp 4ever.... légyszi segítsetek milehet a baj elõre is köszi!!
ja igen ujjra raktam a gépet márvagy 20* meg a gémet is vagy 50*
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MODERN WARFARE 2 PRESTIGE EDITION.... (O_o)
Azt szeretném megkérezni van-e rcon parancs a szerver lekódolására és ha van miaz?
Elõre is kösz a helpet!