Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, pát embernél már volt ilyen, nem emlékszem hogy lett volna megoldás bár ki tudja. <#fejvakaras>

jimbo5
Én problémám ezek szerint egyedi. <#nemtudom><#rinya>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

bigapó
oké, köszi az infót. most melóba vagyok, sajna nemtok csatizni:S

The Matrix has you...

csuszi
na rájöttem baszki. readme:
If you cannot spawn, you need to have the mods.ff and mod.csv file in your own PERSONAL mods/modwarfare directory.
szal hiányol két file-t ami csóri konnektálónak nem lehet meg. de már kijavítottam... akinek hasonló baja van ezzel a kezdetleges szarral, az is csinálja ezt.
bigapó: cod2 ben állandóan fullon volt a server, pár napja állítottuk át 4-re és még mivel szar az egész, nem igazán van az embernek kedve játszani - törzsközönség cod2es, majd a pam feldobja a dolgot, rögtön tele lesz állandóan. addig is egy kicsit macerás még, kevesen vagyunk. amúgy most is megyünk játszani, pme ben írom amikor kész a server, mert még be kell állítanom a downloadot hogy aki jön annak letöltse azt a két file-t is, ha már erre nem gondoltak a nagyrabecsült készítõk:S

MJ rulz Pink Team The Only One

Törölt felhasználó
De! COD.exe az asztalon.
garferi
Ha az a program hozzájuttat egy új videókártyához akkor esetleg valamelyik online póker programot tudom ajánlani, mert hogy azon nem fog sehogyan sem elindulni az tuti.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

nem tud vki olyan progit ami elinditja a radeon 9250 -es kártyámon a COD4-et????
garferi
Esetleg be kell állítanod a routeredet ha van, hogy engedje ki a játékot.
LINK
Router kikeres, majd játék kikeres és beállít...

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

0Fritz0
Hát, veled is csak többen vagyunk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bigapó
Csuszi, a sabotage jó lenne a server-re. szerintem egyik legjobb "mod". 6-8 fõ/csapat tökéletes. ja és megvan eredetiben is már, mikor vagytok fenn általában?

The Matrix has you...

csuszi
nem igazán értem, mert nem csinálok mást csak felrakom a modwarfaret a cb.com server cfg-vel és szar. aztán kipróbáltam még a dam-et is és az is szar. az összes kuka kivétel a régi (warra használhatatlan) modwarfare amiben nincs ready up, meg kiforratlan de legalább nem fagyott - a class választásról nem is beszélve, mert azt nem lehet... na ezért nem jött még ki a pam, mert az is ilyen szar lenne, csak azt nincs pofájuk kiadni ilyen használhatatlan állapotban.

bigapó
köszönöm kimerítõ válaszod, de Én nem ezt kérdeztem...

The Matrix has you...

garferi
Álltalában a játékoknak van bemutató jellegû részük, pl egy pályával, hogy kipróbáld milyen a teljes játék.
Ezt hívják DEMÓ-nak.
DEMÓ LETÖLTÉSEEE

csuszi
hat bazzeg az a server admi akinek jól müxik a modwarfare vagy a dam vagy barmelyik ideiglenes pamhelyettesítõ az pme plz bár kétlem hogy van ilyen mert az összes egy kalap szar állandóan elszállnak...

garferi
Telepítsd ezt: http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
Ez megjavítja a háttérban futó punkbuster service fájlokat.

0Fritz0
(hulcsigerg: mi az a demo és menne a gépemen?????????)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

töltsd le a demot, ha az megy akkor valszeg megy

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

na akkor elindul a játék a gépemen vagy nem????????😛
bannerban pirossal...

ennél jobban kiemelni nem nagyon lehet

0Fritz0
Azért van, hogy a sok kérdõjeles emberkék ne vegyék észre.

FAQ az mi???
0Fritz0
FAQ

HELP!!!
ezena gépen elindulna a játék legalacsonyabb grafikán???
-radeon 9250 128mbram
-caleron 2,66 Ghz
-768 mbram
pls help
(a hellgate:london elég jol ment)
jimbo5
Hali!

Remélem tud vki a problémámra megoldást:
Single Playerben semmi gondom a játékkal, a gépemhez belõttem a grafikát, fut is tükörsimán. De ha Multiplayer módban indítom, akkor eszeveszettül rángat a játék, még a menüben is. Grafikától függetlenül ugyanúgy csinálja. Már újraraktam a játékot, de ugyanaz maradt, 1.2-es patch fel van téve.

(gép: Intel Core 2 6300/2GB ram DDR2/7600GT 256 M😎

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Hassel606
?<#nemtudom>

Hassel606
Csak télleg nem értem...van, aki szerver IP-t írt be, azt meg lekapták a 10 körmérõl<#nevetes1>

Törölt felhasználó
Drogba a Chelsa-ból.(egy focista) lehet õ lesz a COD5 fõhõse 😊
Hassel606
Na most ez a boxosképû valami új ellenségkép a COD4-ben? Vagy hogy jön ide?

Fejlécben nem külömben, hanem külöNben

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Balidani
kép beszúrása 😄😄

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Balidani
úgylátszik nem megy
már a cod2ben sem lehetett úgy emlékszem, szal ebben se lesz benne :l

Hogyan Lehet képet beszúrni a üzenetbe?

Zomil
alt+enter?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
talán ez segit😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csátok skacok hogyan lehet képet feltölteni?

Balidani
Sziasztok, nem tudjátok véletlenül hogy lehet a cod4et nem fullscreenben játszani? Thx.

Zomil
hát ha rámész a creat class-ra játékon belül, és rámész az egérrel egy fegyverre kiirja h hányas szint kell ahhoz h használhasd😊 ugyanigy a perk-eknél is kiirja😊

Sziasztok,

Na még egy kérdés, kérés, azután ígérem elhúzok játszani😊

Nem tud vki egy linket ahol részletesen, esetleg magyarul le van írva a rang és pontrendszer??
Milyen ranggal v. pontszámmal milyen + extrákat kapunk?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Balidani
leírom, mert az átlag hozzászóló most nagyon nagyon beszólna. bannolva van a cd kulcs amivel játszani próbálsz. ezen segíthet cd kulcs csere, vagy mondjuk a játék eredeti megvétele.

Zomil
megveszed...

GamerAdams007
De tört szerón is ezt írja, oda nem kéne eredeti, nem?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Yoda001
megvenni a játékot

http://9gag.com/gag/5135249

GamerAdams007
Hy, erre mi a megoldás?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sziasztok,

Ha el szeretném menteni a jelenlegi rangomat-pontjaimat, akkor a PLAYERS/PROFILES/NÉV/mpdata -ról csináljak biztonsági másolatot?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hassel606
Hahó, HSF emberkék! Mi lett a szerverrel? Vagy csak az én ASE-m szarakszik?<#shakehead>

Tudna valaki segíteni nekem a problémám: hogy kell call of duty 4 es szervert csinálni hogy a többiek is fel tudjanak jönni? mag hogy hol lehet lementeni a caraterem mert global bant kaptam és volt egy 55-ös kifullozva és nem akarom ujrakezdeni töbször pls help
>Servers<

Battlelog: Purga5

Hát ja, milyen jó volna. Gránátvetõ, hangtompító, távcsõ. Meg még az egyes perket sem venné ki.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hassel606
Sajnos nem, pedig ütõs kombó lehetne.😊