Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
vedd meg vagy jöjjél rá magadtol vagy huzzá warez totyikba
www.818clan.eu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
for player "burg3r" ...Global Punkbuster Guid Ban 50a15a0a""
ezt irja ki mit csináljak hogy ne pofázzon?
Ez dom server nemreg reklamozta itt tulaj hogy probalgassuk,mondjuk mindig uresen latom de probald meg.
és még azt akarják, hogy érezzük magunkat jól kicsiny hazánkban...így nem nagyon lehet...de nem csak ez nyomja fel az emberben a WC-pumpát, ez tényleg csak hab a torkán...
The Matrix has you...
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
amúgy még mindig: tanulj angolul vagy szotar.sztaki
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Remelem nem nagyon off :
Tegnap leirtam hogy volt egy kedvenc serverem tdm mert en azt szeretem,sd is biztosan jo csak keves idom van jatszani es uuuuutalok varni :-),de ez az en problemam.Nos ezen a serveren ,nevet nem irok inkabb ,jatszottam ,teljesen normalis jatekmenetben,aztan vagy 2 koron keresztul azt lattam hogy egyes emberekre mindig vote kicket hivtak,gondoltam valami idiota,aki tok nulla eredmenyevel unatkozik es ezzel jatszik inkabb,nyomkodtam f2-t termeszetesen.Aztan 3.korben ramkerult a sor.Kivagtak mint azt a bizonyos taknyot,aztan reconnect es megint,epp csak annyit tudtam megkerdezni hogy miert is?,de valasz mar nem jott,aztan megint reconnect ,megint takony effektus.Ma felmentem ujra.2 tag volt csak benn,de lattam ok is fenn voltak tegnap.mivel nem jott kick gondoltam megkerdem oket mi volt tegnapi action.EEEESSSSS itt szakadt el bennem valami,ugyanis a valasz az volt hogy adminok adtak az ukaszt hogy minden ujjonnan erkezore kick vagy ha nem akkor az is kick aki nem f1-ezik,mert ok privatban akarnak jatszani 5-6-an es nehogy bezavarjon mar mas.Na akkor a szitu a kovetkezo meglatasom szerint:Akkora balfaszok hogy kick-hez van esz viszont server lezarashoz nincs akkor talan ha elejen mikor belepek es mondjak hogy te figy huzzal mar a budos picsba mert 1 sokkal jobb vagy mint mi,2 szeretnenk privatban jatszani,3 hulyek vagyunk server lezarashoz es csak igy tudjuk megoldani.Akkor ebben az esetben szepen elhuzom a belem es nem varom meg hogy kilokjenek,es plane nem reconnect-el baszom agyon idomet hogy megtudjam miert is loktek ki.Nos csak azert irom le mert nagyon felturazott ez a hozzaallas,es nyilvan oveke a server es minden joga megvan hogy kibasszon hisz nem en hanem o fizet server-ert,de ez a hozzaallas,ezt nem ertem.Na mind1 hab a tortan hogy ket figuraval miutan letargyaltam hogy adminokat akkor csokoltatom a tegnapi uygeskedesert,gondoltam akkor elkezdek jatszani.Mint emlitettem tdm volt 2 figura egyutt en egyedul.Egyiket azonnal fejbe csuzliztam,majd ezt irta: Mi a faszt csinalsz te cigany?
Heeeeeeeee?Mondom mit bugyogsz itt kishaver kaptal egy olmot a fejedbe ezt csinalom bazd nem tunt fel a respawn?
Erre o :nem latod bazd meg hogy jumpoltam es azt gyakoroljuk?
Na itt a szakadt cerna a fejemben mar nem szakadt tovabb hanem becsomosodott,meg mondtam hogy talan ugribugrit gyakrolja sp-n ,mert ez public tdm server,es en spec nem ugrabugralni jottem.Ki is leptem mielott a halalfejes mobiljan felhivta volna admin haverjat hogy itt van megint egy kocsog rugd mar ki.
Na bocs a szofosasert,csak szerettem volna vazolni a helyzetet a magyar cod4 scene alja -rol,amugy pedig hajra a tetejenek,mert tudom hogy olyan is van.
http://cod4tortszerver.extra.hu/
Nemtom, mé, válaszoljatok pls!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Itt a kép:
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Go into catalyst,Click the 3D tab on the left,Go to more settings,Check the "Support DXT Texture Format's" box."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szerintem játék reinstallt próbáld meg.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem