Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
használtad vagy 02 nélkül játszottál?
mert battyo02-vel találkoztam 1-2szer magyar szerón
igazából maga a fíling ami miatt még mindig szerencsétlenkedek a csipával,hogy szép halkan valahova bekempelek,körbebiztositom magam bombákkal azt amig a többiek rambóznak,addig én a háttérbõl segitem õket 😊
csak akkor megy fel bennem a pumpa,mikor rázoomolok az ellenre,elsõ lövéstõl nem hal meg,de észrevesz,azt 2kmrõl p90el 3pötyögtetésbõl leszed :| azér érdekes
állandóan metna kemper anyázás,meg nagyon ki van szolgáltatva az ellennek mert ugye nem annyit mozog mint más kaszt,meg sztem kegyetlenül lebutitották.beszivod levegõt lõsz 1et,aztán megint várjál mig szerencsétlen liheg..
azóta G36,G3 Powaaa 😄
másik kettõt halottam h jön,de mire kispisztollyal én leszedem...😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
tyty
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
viszont eszembe jutott egy kérdés. Az Overkill-el kapcsolatban, mégpedig, hogyan tudok fegyvert választani? Akár mit csinálok, mindig az M16-ot teszi be, de tudom, hogy mást is lehetne, mert egyszer véletlenül AK is volt, de persze tovább nyomkodtam, és "elmult" 😊
Ha valaki ebben tudna segiteni, hálás lennék.
Köszi elöre is.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Bárki felhasználhatja, viszont annyit kérek, hogy nicknevem legyen feltüntetve, mint szerzõ. Köszi!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
5letek?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Battlelog: Purga5
Miután elérem az 55-ös szintet és "lenullázom" akkor a challengek és Perk-ek is eltûnnek és azokat is kezdhetem elõrrõl?
Köszi!
Battlelog: Purga5
písz 😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
köv célpont vagy az arany dragunov v a mini-uzi😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
CoD4ben a vga-m (Msi 7600gs silent 512 mb) különbözõ objektumokat nem jelenít meg(pl. hordók, autók stb., egyszínû fekete, de van amelyiket megjeleníti van amelyiket nem). 1 kölcsön vgaval (Asus 7600gs silent 256mb) a játék hibátlanul müködött. Más játékban ilyen nincs. Legújabb driverek vannak fent.
Mi lehet a baj???
Legyetek szívesek, ha tudtok segítsetek!
amúgy ezt soha nem értettem meg mért tragédia ha elveszitik egyesek az addig megszerzett pontokat?! 😮 ha valaki szeret egy játékot akkor nemmindegy - max pár napig kell küzdeni itt hogy megszerezz pár dolgot
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.