Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
kérdeztem sg-s battyo e de nem reagált 😄sa

báttyó02
nem,végig sima battyo volt(asszem😄)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fernando torres
cod4ben
használtad vagy 02 nélkül játszottál?
mert battyo02-vel találkoztam 1-2szer magyar szerón

báttyó02
mármint a cod2ben?

fernando torres
battyo02 volt nicked am itt a 4ben?

báttyó02
az anyázással nekem nem volt eddig gondom,magyar szerverre ugyanis sose megyek(mondjuk nem az anyázás miatt,ugyis visszaoltom ha olyan van,hanem mert laggos mint a dög) külföldin meg egy rossz szót nem szolnak érte,ha meg igen azt ugyse értem teljesen..😄

báttyó02
hát énse vagyok teljesen kibékülve a sniperrel,kurva érdekes a sebzése is...igazából mozgó ellenfelet 10bõl 1szer tudok leszedni,szal arra már alapból nem jó :\ pedig cod2ben még énis bemozogtam az ellennel,azt ugy szedtem le..és nem 3lövések kellenek neki,hogy megdögöljön
igazából maga a fíling ami miatt még mindig szerencsétlenkedek a csipával,hogy szép halkan valahova bekempelek,körbebiztositom magam bombákkal azt amig a többiek rambóznak,addig én a háttérbõl segitem õket 😊
csak akkor megy fel bennem a pumpa,mikor rázoomolok az ellenre,elsõ lövéstõl nem hal meg,de észrevesz,azt 2kmrõl p90el 3pötyögtetésbõl leszed :| azér érdekes

fernando torres
én is sniperrel kezdtem de abbahagytam.
állandóan metna kemper anyázás,meg nagyon ki van szolgáltatva az ellennek mert ugye nem annyit mozog mint más kaszt,meg sztem kegyetlenül lebutitották.beszivod levegõt lõsz 1et,aztán megint várjál mig szerencsétlen liheg..

azóta G36,G3 Powaaa 😄

báttyó02
csak 1 szúrás volkt😄
másik kettõt halottam h jön,de mire kispisztollyal én leszedem...😄

fernando torres
😄DSadsa
3 death szúrás volt?

báttyó02
nagyon nagy thx! nagyon hasznos

báttyó02
kempelés? azmiaz :ASD:ASDasa

gabi89
thx

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ferro
nop

RIZLA
ahh köszi szépen, tehát ami ott van kiválasztva, azt teszi be.
tyty

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Ferro
A Secondary Weapon-nál választod ki, ahol alapban a pisztolyokat.

garferi

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

RIZLA
<#eljen> thx

viszont eszembe jutott egy kérdés. Az Overkill-el kapcsolatban, mégpedig, hogyan tudok fegyvert választani? Akár mit csinálok, mindig az M16-ot teszi be, de tudom, hogy mást is lehetne, mert egyszer véletlenül AK is volt, de persze tovább nyomkodtam, és "elmult" 😊
Ha valaki ebben tudna segiteni, hálás lennék.
Köszi elöre is.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sadist
Csináltam egy kis FAQ-ot, perk és fegyverleírásokkal, valamint az egyes szintekhez szükséges XP-kel és megszerezhetõ unlockokkal. Tervezem majd bõvíteni még a játékmódok, valamint a challengek leírásával. Ötleteket, javításokat szívesen várok, fõleg az egyes szintekhez tartozó unlockokhoz. Az elsõ 5-8 szinten nem nem emlékszem már, hogy milyen fegyvereket lehet megszerezni, és a források is néhol ellentmondásosak.
Bárki felhasználhatja, viszont annyit kérek, hogy nicknevem legyen feltüntetve, mint szerzõ. Köszi!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

valaki tudna nekem írni egy ojan oldalt ahol részletesen levan írva hogy hogy lehet cod4 servert csinálni neten hogy a többiek is lássák vagy a serverfilek letöltésének egy linkjét vagy v mi ijesmit thx
gabi89
Na eddig még 1x baszott ki a PB de most evvel állandóan:

5letek?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Igen, az hogy nem a sniperrel szerencsétlenkedsz amikor már tömegével jönnek hanem felveszel egy AK-t és azzal írtasz 😊

Hassel606
Melyik video driver van fent?

genRob
Kicsit lazulni akartam sp-ben. El is jutottam szépen a sniperes pályáig, mikor lelõjük egy barrettel a szakállast. El is vergõdünk az óriás kerékig. De itt/ott a második hullámban mikor jönnek a helik elvérzek. Szétszórtam az aknákat a c4eket de lerohannak és végünk. Van vmi különleges taktika?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Hassel606
Sajnos, hülye is vagy hozzá...

Köszi!

Battlelog: Purga5

Ferro
Mennyi idõ volt a 250 headshot az StG44-el? 😊

Ferro
Az orvosság le volt írva korábban... lapozz vissza.

#12479 Purga: Kérdésben a válasz.

Sziasztok!
Miután elérem az 55-ös szintet és "lenullázom" akkor a challengek és Perk-ek is eltûnnek és azokat is kezdhetem elõrrõl?
Köszi!

Battlelog: Purga5

báttyó02
jajj akkor ezer bocsánat,azthittem kötekedésbõl mondod vagy vmi
písz 😊

ok, köszi megpróbálom.. de sztem win reinstall lesz
tommyg
akkor tegyél fel régebbi drivert ha azzal sem jó win reinstall

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Melegedni nem melekszik, directx legújabb, vírusom sincs elvileg. Azt nem értem h más játékban semmi baja sincs.
Zomil
én ma szereztem meg az arany ak47-et😛
köv célpont vagy az arany dragunov v a mini-uzi😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gabi89
Akkor nálad van a baj.Szóval egy régebbi drivert tegyél fel nézd meg minden rendben van a gép körül.(melegedés,directx,vírus bár ez nem hiszem...)

van rá garancia, de letesztelték és semmi baja
petee
Pótold!Hátha bejön neked is😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

tommyg
miért? nincs rá garancia?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Na igen, csak ezt is most vettem és pénzt nem adják vissza..
petee
very thx!megy, de tényleg üres sajna😞

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

bigapó
ezt még nem próbáltam, de amint lehet pótolom😊)

The Matrix has you...

Pacal17
Áh, nem tudna valaki segíteni a monitoros problémámon? <#szomoru1><#rinya>

tommyg
hát ha a kölcsön kártyával jól ment, akkor itt az ideje új karit venni

Sadist
Az, hogy egy enyveskezû kis tolvaj vagy. A PB meg rájött erre, és megszívatott.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sziasztok!
CoD4ben a vga-m (Msi 7600gs silent 512 mb) különbözõ objektumokat nem jelenít meg(pl. hordók, autók stb., egyszínû fekete, de van amelyiket megjeleníti van amelyiket nem). 1 kölcsön vgaval (Asus 7600gs silent 256mb) a játék hibátlanul müködött. Más játékban ilyen nincs. Legújabb driverek vannak fent.
Mi lehet a baj???
Legyetek szívesek, ha tudtok segítsetek!
fernando torres
nekem is g36 favorit (Y)

Ferro
Mit mondtam, szép munka?! 2-3 nap alatt összehozni a golden AK-t kiemelkedõ teljesítmény. Akkor is ha nem elölrõl kezdted! 😄 Tisztában vagyok a nehézségeivel mivel én is ezen fáradozom. A golden AK-47 pontosan 1500 kill és 1750 head shot-ba kerül csak az assault osztályban. Szóval big GZ! <#worship><#nyes> Nekem a megjelenés óta csak a tegnap linkeltig sikerült eljutnom! /me <#lama>

idegen tollak meg miegymás 😉)
amúgy ezt soha nem értettem meg mért tragédia ha elveszitik egyesek az addig megszerzett pontokat?! 😮 ha valaki szeret egy játékot akkor nemmindegy - max pár napig kell küzdeni itt hogy megszerezz pár dolgot

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

báttyó02
akkor nagyon okos lehet,mivel 2napja már 55ös vagyok...

fernando torres
55ös szinten kapsz golden desertet,szvsz erre céloz