Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Béka ellen a megoldás,hogy nyomogatjátok az f5-öt és már is látjátok a képet...
Maga a kép vicces 😄 azért COD4 se nagyon mentes a bugoktol látom 😄 szerencsére engem elkerülnek.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

zsakosfrodo2
lolz...

JuanG
Tud valaki olyan szervert ahol szokott lenni only sniper játék?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Kempelésnek is megvan a buta fajtája,tegnapelött az egyik ffa meccsen az egyik srác állandóan ugyanabban a házban ugyanoda bújva lövöldözött ,5ször mentem fel lekéselni,és mindig ugyanoda ment vissza,egy idõ után leraktam távirányításu motyit és ha láttam térképen hogy onnan jön a lövéshang csak robbantottam...Ezmeg 13 perc után azt mondta hogy rohadt cheaterek vagyunk! és kilépet..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MadBence
nekem ígyis disabled 😞

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Balidani
köcsög béka 😄

http://img266.imageshack.us/img266/8177/shot0000gl1.jpg

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

MadBence
Hmm, csak az öngyilkos merénylõknek van jövõje 😊. Már ha elég ügyes, hogy eljusson a tömegbe.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

gömbvillám?!<#idiota>
Balidani
Láttatok már ilyet? Ez egy rakéta kilõve, ami vibrál a levegõben egyhelyben 😄 Szerintem poén 😄

zsakosfrodo2
Sziasztok!

Egyszer az AA topikban is volt vita a camp-rõl, és ott olvastam egy hszben, hogy a campelés is egy taktika, védekezésre vagy támadásra kiválóan alkalmas, tehát ezért egy embert sem szabadna elítélni. Viszont amikor ugyanaz a gyerek lõ le 10-edjére és mindig uyganarról a helyrõl az kicsit idegesít (és gondolom nem csak engem). Ha valaki aki bekempel egy helyet, majd lelövik, és elmegy máshova kempelni, az teljesen más szituáció, hiszen nem mindig ugyanott van. Szóval a lényeg, hogy ha valaki kempel azért nem érdemes felkapni a vizet, õ így tud/szeret/akar játszani, majd megunja egyszer (vagy nem 😛).

Balidani
Hej!
Szerintetek AK47U-ra gyúrjak vagy H&K MP5re?
Melyik a jobb közel/távolharcban?

csuszi
valakinek sikerül valakinek nem.nemtom miért... nekem nem veszett el, másnak igen. amúgy cb beállítású serveren tökmindegy mert mindenki 55-ös😉 (1-es jellel, de 55-ös eléréssel😊)

MJ rulz Pink Team The Only One

HUNMemphis
Jah késsel megoldható és skilles is.Anno én olyanokat csináltam hogy sprintelve megrohantam az ellen az meb köpni nyelni nem tudott a meglepetéstõl és 4 embert õltem egyhuzamban késsel. Akkor kellet a kés kitüntetés.Most már más a cél
Mostanság gyûjtöm a fejest a Red Tigerhez festéshez.
Ezért ha tehetem akkor fejre célzok DE volt már olyan is hogy kés helyett fejbelõttem 1 méterrõl egy snipert.
Szép halál nem szenvedett.És én meg jóljártam a fejessel.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Nemtom engem nemérdekelnek ezek a gyerekes hülyeségek hogy kemp,meg hátbalövés...Elémkerül lövöm,nemérdekel hogy áll...Nézzen ki a fejébõl,necsak rohangáljon😊
Egyet tartok be közelrõl nemlövöm hátba,ha messzevan lövöm,ha közelvan mindenképpen késselrohanok amíg nemfordulmeg...😊

HUNMemphis
Én erre azt szoktam írni hogy ne menekûlj, úgy is utolér a neked szánt golyó.
Vagy, ha gyáva vagy akkor seggbe kapod mint a plázacicák.Harcolj férfihoz méltóan szemtõl szembe.
Engem is löttek már hátba és bizony megemlítettem hogy kicsit csúnya volt DE sose ba...tam..le azért amiért ügyesebb volt mint én.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

a legújabb driver van fent de nem jó vele
HUNMemphis
Igazad van!
Na most én nem vagyok egy egyszerû ember ugyanis most ország világ elött elmondom, hogy amikor elkezdtem játszani akkor rögtön egy granyóvetõt szereltem fõl.Szinte minden fegyveremhez kezdetben granyóvetõt mellékeltem és ahogy leírtad én is mint valami "egyszerû" játékos fogtam bele a tömegbe hadd dögöljön meg HA egyáltalán eltalálom.
És hogy miért is vagyok bonyolúlt?
AKval is így kezdtem de aztán Hasselnél láttam egy AK-t ACOGGAL Scope-al.
Nagyon megtetszett de féltem attol hogy közelharcba alúlmaradok.Ugye itt jön a tapasztalat hogy ha célzól akkor pontos vagy DE a P90 vagy az AK-47 vagy az MP5 olyan stukik amik közelre jól szórnak szal nem kell célozni csak igyekszel középre öszpontosítani.Megjegyzem HCbe jó de nehéz is ez.Ma már nincs szükségem Granyóvetõre és bonyolúlt emberré váltam az ütközetben az által hogy ismerem a környezetemet.
Most már precízen kell harcolnom megfontoltan és taktikusan.

Én majd ha meglesz eredetibe jövõhéten...
Amúgy a profilt azt átlehet majd tenni úgy hogy megmaradjon a multi szinten vagy cdkulcshoz kötött és elõlrõl kell kezdenem?😊

Még azt szeretem amikor megy a zajongás a hátulról lelövésért..😊
Vmelyik hülye tegnap minden alkalommal amikor hátulról kapott beírta hogy hátulról mint a buzik..😊
Azért van az egér hogy hátra is nézelõdjünk...nem?😊

csuszi
na valakiegy vasárnapi war? 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

HUNMemphis
Pontosan.
Hányszor volt már hogy látod UVA-án, elötted fog elmenni az arab és érzed ezt nem hagyhatod ki.
Türelmesen kivárni meg nem semmi feladat.Biztos helyrõl figyeled hogy mikor jön.
Közben nehogy észrevegyenek téged mert abbol jó nem sûlhet ki.
Csak vársz...........vársz...............vársz már arra gondolsz hogy ideje tovább menni.DE ekkor feltûni és pontos fejest adsz neki.
Ilyenkor sohajtasz egyet és tudod volt értelme várni.
Én velem is elõfordúlt hogy KillCamban látom csak vár a srác mire megjelenek és átfutok az utcán.1 tárat ellõ rám aztán granyovetõ és halott vagyok.
Néha megtörik az ember és ekkor jön a baj megindúl általában sprintelve és belerohan egy arab krapekba az meg röhögve leszedi mert hozzá- futott/sprintelt.De ez benne a jó.Gondoljunk csak bele mi lenne ha az ember nem érezne csak menne és aki jön szembe azt Cowboy alapon elöbb lövök és meghalsz.Persze vannak ilyen emberek is de aki élvezi a játékot és nem akar sima egyszerû játékot játszani az trükközi.

Aki csipaval jo annak minden tisztelet kijar sztem,mondom aki jo benne,en spec nem tok loni vel :-),es kempeles,hat sajnos mast nem nagyon lehet csipaval csinalni minthogy befeszkeled magad vhova es igy csondben tamogatod tarsaidat,sztem ezzel nincs baj,vagy ki az a hulye aki rambozna sniper-al?Sokkal idegesitobb sztem a granatveto-s alap lamer aki kilovoldozi granatot es meghal,es erre teszi fel jatekmenetet,meg sem probal utana loni fegyverevel miutan elfogyott granat,hehehe na ez a lamerseg nem mas,ezt lehet meg fokozni hanyingerig egy kis +martyrdoom-al:-)Nekem kedvencel a ak74,es a p90 bar utobbit gyulolik es mindig megkapom a low-ot,de sztem ezzel legalabb celozni is kell es ha nem celzol akkor p90 sem talal,granatvetovel viszont osszevissza lovoldozni nem nagy eszre vall.

Maximálisan egyetértek.😊
Én is összevissza váltogatom,ha mindenki gyap énis gyapok,ha sniper van a pályán nem anyázok,meg nyüsszögök,óvatosan kolbászolok,keresgélek,vagy énis lesnipeolom...A kempeléshez is kell tudás...Jó pozíció megtalálása,pontos lövések és állandóan figyelni,ehogy valagbakéseljenek...

HUNMemphis
Bevallom és fölvállalom néha rám jön a kempelhetnék.
Fogom a Claymoreimat és elhelyezem õket.
De szögezzük le az elején.Aki kempel annak is odakell figyelnie minden apro mozgásra.
Rohan a ház felé amiben bujkálsz két arab.Az egyikre tüzetnyitsz meghal a másikkal nem foglalkozol ezért bebújsz a fal mögé és titkon reméled hogy belefut egy álltalad telepített "csomagba".
Ám de a mi kis "SKILLES" arabunk úgy megszórja a falat, hogy 1000 lyukon át eresztünk.
És vége a kempelésnek.
Én amondó vagyok, hogy ahány ember annyi taktika.Lehet Rambot játszani és késsel "mûtétet végezni". Vagy a Terminátor a géppuskával kaszál ballról jobbra.Vagy Hitman módjára csöndben egy kiváló helyrõl pontos lövést leadni.
Egy biztos nincs olyan ember a világon aki még ne kempelt volna és szerintem nem kéne lecseszni azért amiért ott "bevédi" a házat.
Inkább okosan kirobbantani vagy szétlõni a házat de nem akarok ötletekket adni 😉 .Az Elsõ Világháborúban mit csináltak az emberek?Csak annyit mondok "Álloháború". Ott kempeltek a Franciák meg a Németek jah meg Mi is.A Második Világháborúban Omaha Beachnél a Németek ott verték a répát a bunkerekben.Hitler is a kis külön bunkerében Kempelt.
És ma Iraqban vagy máshól a világban nem csinál mást az ember mint kempel.Mert az embernek vannak érzései:Félelem,bátorság,bosszú,bajtársiasság.
Ezek a tényezõk befolyásolják az embert csata közben.

Memphis

Én azért erõsen szoktam röhögni amikor a nagy klános vérpistikék futkároznak ezerrel és nyüsszögnek hogy sniper leszedi õket...Ezvan ezis egy harcforma,életben is leszedne....Okosan kell menni,ennyi😊

Hassel606
Igen, jó szerver, szeretem naon😊 Ha még kicsit igazítanak a fiúk rajta, szuper lessz!! Értem én ezalatt a hurkatöltõ kivételét, pl.

Báttyó002, TDM-ben sokkan orrolnak erre a játékstílusra...a TDM-et pont a pörgõssége teszi kicsit élvezhetõvé. De mér láttam only sniper szervert is, na ott mehet a kemp! <#smile>

HUNMemphis
Ilyennel már én is találkoztam még az 1.1-es patchben.DE.Tegnap is megütköztünk az arabokkal HCbe.Az offenzívával tartok elõre, erre egy bajuszos arab kinéz kb 34 méterre elöttem.
Nem habozok tüzetnyitok rá.2x húztam meg a ravaszt.(Gépfegyverem:AK-47 Whit ACOG Scope)Az elsõ belefúrodótt a vállába a másik.............
csak annyit mondok hogy az az arab soha többé nem néz a tükörbe.Szóval nálam okés.

Miért lenne gusztustalan? Taktiukus,odakell figyelni,ennyi....Ennyi erõvel gusztustalan a halálutáni gránátleejtés is,meg az állandó gránátvetõvel rohanás is...Kinek mi,életben is vannak befészkelõ sniperek...

Zomil
hát ilyen én ezt nevezném gusztustalan játékstilusnak...föleg ha tdm-ben csinálod, sok ész kell ahhoz h egyik ajtohoz claymore meg a másikba, aztán csak puffogtatsz...mért hiszik egyesek azt h sniperrel csak kempelni lehet
amugy gondolom, mivel nem sikerül felküzdened magad 55-re csak haverod profilját folytatod, még nem sikrült rájönnöd h a csipák stopping power nélkül, nem ölnek általában elsöre

amugy klántársammal, nézegettünk dolgokat, és sikerült találni még1 oriási nagy bugot a játékban, ez pedig a hajolás
fogtam beálltam a sarokba és kihajoltam h csak a fejem látszik ki, öh meg nem ment nagyon messzire, és elkezdett löni a fejemre végig beemelve a fejemre lött és 1tárbol kb 1-2 lövés talált és az sem volt halálos. utána ö állt be igy és én sniperrel totál bemértem a fejét és 1-szer sem találtam el, pedig totál be volt mérve...szoval aki csak kikukucskál a fal mögül és aki elkezdi löni annak esélye sincs, szép kis bug...remélem javitját az 1.3-ban, mert ez igy ngyon gáz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HUNMemphis
Azt értem hogy HQ, de hogy maga a játékmenet Hardcore módos?(Nincs célkereszt,HUD).Search And Destroy-t nem kedvelem.Team Death Match-et szeretem meg a Headquarters-t is.
HSF serveren HC móddal egyik kedvenc szerveremmé vált.

red bull
Hát ott az a gond hogyha másik CD-kulcsal telepítetted fel a játékot (ha eredeti akkor bocs xD) akkor a rangod az el is szállt. A 1.2 es patch-t próbáld meg felrakni, más ötletem nincs, de hátha valaki tud neked segiteni.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Mármint HC (hardcore) módban van-e?

Még annyit, hogy a régi Profilomat hogy lehet újra beüzemelni, hogy mûködjön is? Régi Profilomat lementettem, de visszamásolással azt írja hogy valami hibát észlel és csinálj új Profilt. Azért lenne érdekes mert neten toltam és elveszett a rangom. Erre okosság? Thx
hi!
Valaki tud erre megoldást?:
Indítom a játékot (single player), és a következõt írja: "iw3sp.exe mûködése leállt" Vista alatt írja ezt. Mûködött is tökéletesen, míg újra nem raktam a rendszert. Crackeltem is a játékot 1.1.
Esetleg okosságot erre? thx
Dietrich
az új módi szerint "koth" azaz Headquarters vagy HQ 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a multi cfg-ben ird át 8használd hozzá a jegyzettömböt és abban a keresõt írd be lodScaleRigid ott ha 2 van írd át 1-re néha kevés ha konzolba ír be az ember dolgokat.

továbbá szedd le ezt tedd be a PB mappádba és online a filere kattintva frissisd le!
Ezután nem adhat ki ilyen hibát ha nem nyúltál hozzá elötte..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

fav fegyók nálam:

barret, r700, m14, g36c, m60

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hi, ezt az üzit írja ki a játékom állandóan..

állitólag a kettest át kell írni 1-re, átírom de továbbra is ledobáll :S

tört magyar szerverek:
http://cod4tortszerver.extra.hu/
HUNMemphis
A szervertek HC módos is?Mert ha igen akkor szívesen benéznék a nap folyamán.

Dietrich
16+4 slotos a szerverünk HQ modban fut...

Fene a szád szélét! <#hehe>

Battlelog: Purga5

fernando torres
ezt nem tudtam azt hittem találati helytõl függ h meghalok e vagy sem.mármint h ettõl nagyrészt.nem szám szt adja.
jó ezt is tudni igy 55ös szinten 😊

báttyó02
én max 20slotosra megyek
de mondom igazából az a lényeg hogy minden bejárathoz tegyél bombát,szal ha valaki jön fel akkor még idõbe hallod/látod hogy megsérül vagy általába ki is nyiffan

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fernando torres
én többnyire magyar szervereken játszok és ott fullig van a tdm 16 v 16.ott nem lehet normálisan kempelni

Sadist
Persze hogy van, alapból 100.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

báttyó02
pedig pont csak tdm-et tolok 😄
hát van egy két pálya ami tényleg teljesen alkalmatlan sniperre,de a többin lehet...felmegyek valami magasabb épületbe,ahol védve vagyok a bombázástól is,meg max 1vagy 2 bejárat lehet oda,mindegyik helyre teszek bombát,hogy ne tudjanak meglepni
aztán utána jöhet a kemp 😄 ennyi kb

fernando torres
Juggernaut: Megnöveli az életerõdet 135 életerõ pontra.

van szám szti életerõ?

fernando torres
am milyen modokat tolsz?
mármint hol érdemes sniperelni..
mert tdm-ben nem.mondjuk ott szinte semmit.ömlesztett káosz az egész.

báttyó02
😄DDD
ilyen már velem is volt😄 reagálás nuku..oké akkor mondom:d