Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Hála osan tettestársnak, úgy néz ki, megy a dolog. <#eljen>

Nah nem dob ki?😄
Hassel606
Ment PÜ!

Hassel606
Eredeti nekem is, próbáltam pb manuálisan frissíteni, pb servizt futtattam. Nem szeret engem. 😊

Én is 7100 használok gond nélkül!
Eredeti a gémem, és mindenhol játszom, warozok league (wl, esl) szervereken gond nélkül!

Fatboyz4ever!

Hali! Tényleg létezik olyan h területi bann? Szóval ha valakit bannolnak és én is kapcsolatban állok azzal a szolgátatóval mint a bannolt személy akkor én is bannolva lehetek? Mert egy admin valami ilyesmit emlegetett. És azt mondta h ugy lehet feloldani ha megadom ip címem akkor feloldja azt a régiót amiben játszok. Hogy van ez , valaki?
norbi56
Holnap megnézem,ma faternál vagyok.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Hassel606
A ratyi magyar anyázós, cigányozós, zsidózós, lowozós, pb nélküli szarok nekem is mennek.<#nevetes1> Próbáld ki azért valami komoly szerveren is.<#eljen>

DarkSector
thx
😄
mindig elfelejtem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Palesz2
elõbb beírod a hogy /password prb
enter
után /connect ip

DarkSector
lol
elfelejtettem megint, hogy miképpen kell csatlakozni lezárt szerverhez konzolból...😄

valaki tudja?
példaképpen..:
server: 31.324.423.32:88332
pass: prb

annyit tudok, hogy az eleje:
/connect 31.324.423.32:88332

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nonicks
hogy tudok botokat berakni saját szeróra?
ja és lehetséges saját szeró indítása? amire ip alapján rá lehet csatlakozni?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

norbi56
Nem jáccom külföldin

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Hassel606
Build 7100

Hassel606
Külföldi szervereken is?

RNadal1203
nekem is ment de már vistám van azóta majd a teljessel lesz móka 😊

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Sziasztok..segítsen valaki pls!!!!!!

mostanában ezt írja ki a cod4 multiplaye, amikor ledob az osszes szerverrol: "RESTRICTION:Service Communication failure:pnkbstra.exe"

privaton lecci!
thx

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

rexHUNter
igen multi beállításainál

a profilom nevét át lehet nevezni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

nekem is megy win7 RC alatt
lehet, h a nem hivatalos build-ek zavarnak be?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

norbi56
Te...nekem mûködik WIN7 alatt minden nincs semmi gond.

Hassel606
Köszönöm, megpróbálom!

Hassel606
A PB nem szereti.😊

Szia!
Itt egy videó, aminek alapján nekem tökéletesen sikerült, megcsináltam, így COD2 és COD4 is simán megy és nem dob ki pb!
Punkbuster VS Windows 7
RNadal1203
nekem win7 rc-n simán megy :S

Ma már 2 embertõl hallottam hogy nem megy a game win7 alatt.
Nekem több telepítésen gond nélkül megy! Mi a gond?

Fatboyz4ever!

Hassel606
Barátom, elkurvult a világ...Én csak külföldire mennék, ha futna ezen a szar win7-en a PB. De még nem találtam megoldást, ha más nem, jön az XP.

Ui.:felvettelek msn-re, de nem nagyon reagálsz 😊

nonicks
át pakolod a player mappát és ugyanazt a key-t használod.. ugyan olyan nevû profillal mint a régi..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Üdv!

Új gépre költöztettem a CoD-ot, van módja, hogy a multi statomat a régi géprõl átmásoljam? Próbáltam a player mappa átmásolását de nem mûködött.
kisgabo
nem nyert, eddig se irtam, ment, új gép... friss install, nem megy.

Sarapetike
\connect ......

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

kisgabo
urak

konzolba beüt 0, majd connect 000 000 000... akármi, és az istennek se konnektál.

tûzfal off, mi lehet? ( 1,7 fent van )

#30834-re ment bocs!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mindenképp csak a Punk Buster-es szerókat részesítsd elõnyben. 100%-biztonság nincs, de aki szervert bérel és erre nem veszi a fáradtságot vagy egyenesen a saját szórakoztatására csal, azt ne népszerûsítsük.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Lacee86
Külföldi szervereken nincs ilyen gond, ez magyar mentalitás, sajnos. :-(
Magam is meghökkentem a különbségen, mikor elõször játszottam külföldi szerón. Azért persze lehet találni normálisabb magyart is, de kevés van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

a pb mennyire fogja meg a csalókat?
csak mert mikor beraktam a szerver szûrõbe, h csak pb szervert mutasson a több, mint 14K-s találatból kb. 450db körül lett.

Még ez lehet alternatíva.

MeoH
Ez van. Regebben en is "szenvedtem" magyar szerverken, de mar kb 1 eve, csak kulfoldi, eredetin tolom, erdekes ott 1x sem csaloztak, anyaztak senkit...

fuck mmo's..i.,

Ne bántson! Én alig 10-zel vagyok fiatalabb, de már az én generációm sem mondhatja teljesen korrektnek magát. A nálad 20 évvel fiatalabbak pedig tapasztalatlanok és csak segítséggel van örömérzetük. Irigykednek másokra, de azt nem nézik hogy hány lejátszott óra van a gyakorlati tapasztalat mögött. Szokd meg vagy valóban keress másik szervert, vagy álj Te is be a sorba és cheat-elj. Sajnos nem csak Veled szemben nem lesznek korrektek az emberek, hanem sokszor a rokonaikkal szemben sem. Nekem az unokaöcsém okozott kellemes meglepetést. Olyan jól tolta a COD2-t, hogy az állam leesett. Betudtam a fiatalabb évekkel járó fürge reflexeknek. Aztán egyszer egy olyan map-re tévedtünk amit utált. Meggyõztem, hogy amit Õ szeret, azt meg én utálom. Kiderült, hogy rutinja az nem sok van, hiszen a helyzeteket felismerni, 3d-ben látni a pályát nem jön csuklóból. Egészen felfigyeltem a map-on a gyenge stat.-jára és a kérdésemre bevallotta, hogy WH-t használt. Elküldte a cheat-et és láss csodát, máris klasszisokkal szarabb volt nálam, pedig látott Õ is engem ahogy én is õt. Haragudtam rá, de közben a gyermeteg küszködést is láttam rajta, hogy meg akar felelni. Ebben a témában azt hiszem, hogy a mi dolgunk inkább a példamutatás. Az incidens után természetesen leszedtem a cheat-et, hiszen élvezhetetlen, hogy a sík terepen céltalanul lézengsz és várod mikor lép ki valaki eléd. Emiatt és sok más dolog miatt is kezdem egyre inkább vissza vonni azon véleményemet, miszerint a multi jobb a single-nél. A gép is csal már a játékokban régóta, de nem fejlõdik. A WH-s játékosok feljõdnek de nem jó vonalon. Ezen túl a legszomorúbb, hogy nem a játékélményért játszanak hanem a stat.-ért. Õk akarnak az elsõk lenni és ez így van rendjén, de mások eredményeit nem ismerik el, csak azt szeretik, ha Õt éljenzik. Egy agyturkász biztos ki tudná vesézni a témát, de azt hiszem, hogy ez nem kizárólag a játékok terén van így. Egy 2x-es félfelnõtt gyereknek öltözik, lásd kismamának való korú nõk Hello Kitty rózsaszín világban élnek és megosztják a véleményeket, hogy ez most a nõk nõkkel szembeni elvárása vagy a férfiak nõkkel szembeni elvárása. Míg ugyanakkor egy 6-8 éves gyermeket felnõttkori "kiváltságokkal" jutalmaznak a szülõk. Ebbõl adódik, hogy felnõttként megengedhetem magamnak a relatív jó PC-t, míg gyerekként nem tehettem. Akkor már rágtam érte a szüleim fülét, de persze dolgozni nem mentem pénzért csak követeléseim voltak. A házimunkába is bûzlött besegíteni, tehát a felnõttkor és a gyerekkor kiváltságai egyaránt kellettek volna, míg a kötelességektõl irtóztam. Látja ezt mindenki önmagában ha már idõsödik, legfeljebb nem akaródzik beismerni. Nem tudom, hogy hogyan lehetne a fiatalabbakat az úton segíteni, de kötelességemnek érzem, hogy példát mutassak, hiszen ha nem teszem mit is várhatnék cserébe?

Sziasztok,

Az elmúlt pár nap keserû tapasztalatát szeretném megosztani veletek.....
Kezdem azzal 37 éves vagyok, a játék megjelenése óta (2 éve) játszom.
Nem szokásom csalni, sportolói múltamból is maradt rajtam némi nyoma a sportszerûségnek. Soha még egyetlen szerverrõl nem dobtak ki, ezidáig. Most 2 nap alatt 2 magyar szerverrõl dobtak ki😊
Játékstílusomban semmi nem változott...ellenben a szerverek közönsége az elmúlt 1-2 éve nagyon is. Mindenki cigányozik, zsidózik stb.
A játékkal senki nem törõdik...csak kössünk bele a másikba.

Most gyakorlatilag már azért kirúgnak "kempelésért" ha célozni mersz a fegyvereddel....
Ha nagy nehezen elfoglalsz egy pozíciót, flash granyó és tûz - fel sem tûnik a hülye admin -nak hogy a pálya túlvégérõl kommandóztál oda - kirúgnak "kempelésért"

Ha mindezt szóváteszed, következik az óvodás válasz: "bérelj magadnak szervert"

Emlékszem a régi idõkre, játékostársakra ( Hassel, Johhny, HUNMemphis, stb. ) akikkel még élmény volt játszani.....

Bocsánat a hosszú léért, kicsit tényleg bánt a dolog......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Akkor ugyan azt a keyt használd most is mint amikor fent volt különben annyi a mpdatának.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SpeedXHUN
Köszi szépen,akkor ez a gond....
Nekem mikor kijött a játék megvettem eredetibe,de pár hónap után eladtam(nem tom minek).És most bevallom õszintén törtet raktam fel...

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

lol szét vagyok esve bocsi a sok hszért 😛
mármint a profiles mappéba ami van azt töröld 😄

jah de csak akkor fog mûködni ha ugyanaz a cdkulcs, dehát ugye miért ne lenne az? 😄

töröld ki ami benne van, hozz létre egy uj profilt ugyanazon a néven mint a régi, lépj ki, másold be a régi config_mp-t és mpdata-t, indítas el a multit és join game vagy start new server és akkor megtartja.

SpeedXHUN
Sziasztok!

Újraraktam a windows-t,de elõtte lementettem a profiles mappát.
Hogyan tudom a régi statomat újra elõhozni?mert hibát ír ki mikor betöltené a profilomat😞

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

RNadal1203
a liveról?? tök lol amkior írja ki nyert akkor is tudsz lõdözni 😄D am ugyanolyan SZERINTEM mint a többi! theát szar

igen mert hcn makkolsz egyet és lehoztál normálon viszont kell a skill egymás után 2x 3x eltalálni a másikat. nagy AKval simán lehet 3at ölni egy tárral.
Amúgy mi a véleményetek az új promodrol?

Team Gigabyte & |H|EG PUBLIC Server | Sponsored by TotalHosting.hu

Egy anyázás mentes és cheat mentes magyar szerver a normális magyar játékosoknak.

IP: 84.2.39.249:28977 Csak eredeti játékkal rendelkezõknek! HF!
Mért az jobb hogy 1 tárat rálövök a gyerekre és akkor is dög nehezen hal meg?