Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na meg gondolom neki nincs stopping power.
The Matrix has you...
gondolom te vagy aki majd unlockolja a perkeket is, kár, hogy nem eredeti key-ed van...
The Matrix has you...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
DFTBA ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amugy nemrég kezdtem a single-t el(eddig csak multiztam😄 )
szoval a usmc-s csávokának annyi aki ott fetrenget az atomrobbanás után?😞
Hassel: tetszik a miniuzi-m?😄DDDD
kipróbálom!
azt jelenti😊 az mia az meg missing in action. sok ilyen volt vietnámban pölö😊 lehet a mai napig vannak...
The Matrix has you...
szerintem külön poén, hogy meg kell szerezni a fegyverekhez a kiegészítõket. valamelyik nap olvastam, hogy ha eléred az 55-s szintet, akkor lehet választani, hogy megint kezded elölrõl vagy sem. Ezt nem is igazán értem, hogy mûködik, de majd kezdek egy újat legfeljebb, ha valami nem jó😊
alap fegyóval se sokkal nehezebb gyilkolni😄D
The Matrix has you...
nem is tudom mi a pontos magyar megfelelõ, de talán a Szolgálat teljesítés során elhunyt a legmegfelelõbb.
The Matrix has you...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
De pont egy origit használóra jelenthet veszélyt, mert megveszi, esetleg nem tudja a módját, és elveszti az 55-ös szintjét. Erre felrakja ezt a szart, és a drága pénzért vett kulcsát közzéteszi.
Nekik szólt a figyelmeztetés.
Üdv
KL
belépve a multiba, hogyan tudok IP alapján keresni servert?
(nem használok seeing eye progit)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Jackal néven voltam...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n