Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
akkor meg a ballisztika miatt nem hal meg<#bohoc><#smile>

na meg gondolom neki nincs stopping power.

The Matrix has you...

jo azt értem de nem hiszem hogy mindenki juggernauttal szaladgál
Ferro
A Stopping Power kompenzálja a Juggernaut-ot, vagy fordítva.

de amugy le kellen szednie nem??
bigapó
mert biztos juggernaut-ja van (ami az életerõt növeli)

The Matrix has you...

bigapó
húú de keménylegénytehénlepény...

gondolom te vagy aki majd unlockolja a perkeket is, kár, hogy nem eredeti key-ed van...

The Matrix has you...

ne veszekedjetek hanem mondjátok meg hogy mért nem lövi le a stopping poweres g36 3lövésböl az embert😄
Ferro

warezz!!!<#eplus2><#eplus2>
Facek
<#levele>
Ferro
Nekünk lesz Map Editor. <#nyes>

Facek
*szerk2: mostmár zomli is 😄
Ferro
Ebbe üljél > süvegcukor... <#ticking>

Facek
*szerk : Nem zomli hanem Ferro 😄
Zomil
nem átbaszás csak el kellett volna olvasni h ez konzolon van pc-ben nics ilyen....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Facek
Már irta Zomli, hogy az kimaradt a PC-s verzióbol, csak xboxon van erre lehetõség vagy másik konzolon.
van aki letoltotte a call of duty mert ha van akkor mondja mar meg hogy multizni mernem tudok mert vagy megfagy tolteskozbe,,,,vagy kiir szarsagokat stb ..miota valami patchet felraktam mar ralepnisetudok hogy toltse ha valaki tud akkor segitsen ha nem akko mindeggy ugyis ingyen volt amugy a battlefield 2 vel sztem jobb multizni mert mindenbe belelehet ulni stb..<#violent><#gun>
itt
vanrá megoldás de ha konzolba beirod az is elég cl_connectionAttempts 50
csuszi
ez egy nagy átbaszás. írták hogy aki 24 óra alatt eléri az 55-ös szintet, az lenullázhatja magát és egyedi jelet kap. 19 alatt toltam 55-re és semmi ilyen nincs. valamelyik unatkozó fasz találta ki.

MJ rulz Pink Team The Only One

a g36 nak nem 3 lövésbõl kellen ölnie stopping powerrel??
Prince23
Prolológus

Epilógus

Hát ez tiszta filmszerû, ugye? 😄DDDDD

Kicsikiraly
na beütött az elsõ problémám: Xfire-t használok, 1.2-es patchem van, de minden szervernél awaiting connectionnál 10ig elszámol aztán kiírja hogy server connection timed out. eddig hasonló hibát nem mutatott, tökéletesen tudtam játszani. mi lehet a hiba?

DFTBA &#3232;_&#3232;

HTS s3rg1nh00
annak annyi
Balu:bújj be a társad seggébe

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zomil
és simán befeküdtem pont a társam mögé és nem vettek észre😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
kia-rol volt szo😛 és az tényleg killed in action

amugy nemrég kezdtem a single-t el(eddig csak multiztam😄 )
szoval a usmc-s csávokának annyi aki ott fetrenget az atomrobbanás után?😞

Hassel: tetszik a miniuzi-m?😄DDDD

Visszamész a kerítés mögé, lehasalsz és megvárod hogy elmenjenek.

köszi!
kipróbálom!

Ferro
Az újrakezdés lehetõsége kimaradt a PC változatból.

bigapó
ja, akkor félreértettem😊

azt jelenti😊 az mia az meg missing in action. sok ilyen volt vietnámban pölö😊 lehet a mai napig vannak...

The Matrix has you...

bigapó
nem ugrok neked, csak amint leírtam aki olyan hülye, hogy használatba veszi ezeket a trainereket vagy miket az vessen magára...

szerintem külön poén, hogy meg kell szerezni a fegyverekhez a kiegészítõket. valamelyik nap olvastam, hogy ha eléred az 55-s szintet, akkor lehet választani, hogy megint kezded elölrõl vagy sem. Ezt nem is igazán értem, hogy mûködik, de majd kezdek egy újat legfeljebb, ha valami nem jó😊
alap fegyóval se sokkal nehezebb gyilkolni😄D

The Matrix has you...

Captain Sparrow
magyarul vágom .. xd csak a röviditésre voltm kiváncsi h ez e.. de kösz

bigapó
"akció közben meghalt"

nem is tudom mi a pontos magyar megfelelõ, de talán a Szolgálat teljesítés során elhunyt a legmegfelelõbb.

The Matrix has you...

sziasztok!most nyomom a gamét eddig nagyon szépen ment de most elakadtam mint állat.ketten vagyunk egy mezõn és kuszni kell.szembõl jön két tank és sok ember de mindíg észrevesznek,és lelõnek mi a teendõ itt? köszönöm elõre is.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Boron Power
Mielõtt nekem ugranál, nekem is eredetim van, és nem használtam az adott perk unlock nevû dolgot.

De pont egy origit használóra jelenthet veszélyt, mert megveszi, esetleg nem tudja a módját, és elveszti az 55-ös szintjét. Erre felrakja ezt a szart, és a drága pénzért vett kulcsát közzéteszi.

Nekik szólt a figyelmeztetés.

Üdv

KL

Captain Sparrow
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190

megcsinálják neked xd

ghost rider
az lenne anagy kérdésem (tudom hogy nem ide illik)de honnan lehet letölteni mozgó képet?amiben benne van a neved? vagy azt csinálni kell? valaki plz segítsen <#vigyor2><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Captain Sparrow
kia mit jelent?? killed in action? vagy vmi ijesmi? xd atomrobbanás után ott kiirja h status..

Prince23
Mert illik is oda...😄D

Rage47
lol, ma már néztem vagy 3 youtube-s videót, mindegyiknek a Requiem for a Dream volt a háttérzenéje. utálom ezt a számot, mindenki ezt rakja be a videói alá:S
Prince23
Még nem játszottál a CoD 4-el? (ejnyebejnye<#ejnye1>

ghost rider
amúgy mi ez az atomrobbanás???és miért fetrengenek a földön az emberek?<#fejvakaras>

megnyitod a consolt a 0-val és beirod \connect (és ide az ip-t)
eredeti a gammám.
belépve a multiba, hogyan tudok IP alapján keresni servert?
(nem használok seeing eye progit)

Hassel606
Ahááááá, te vagy az!! A tegnapi terrorért még kapsz!<#ravasz1>(HSF)

Hassel606
Ez butaság...

LES FORZA INTER
tudtommal egyik stukinál se lehet tüzelési módot váltani, csak az alapbeállítás van sajna<#szomoru1>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

hangáros....Basszus kezdem nem szeretni ezt a céges fos bill-t...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Zomil nem veled nyomtam tegnap 1-1 ellenit a hangráso,silós pályán?😊
Jackal néven voltam...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Zomil
nem lehet tüzelés tipusát állitani az ilyen pötyögös fegyver, én spec nagyon szeretem😊