Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez csak egy vélemény.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Minden lowon alacsony felbontáson, a fegyver hogy sárga vagy arany, tökmindegy, nincs különbség, ugyanúgy néz ki.
Ez van...
\"Heroes never die. They just reload.\"
csak akkor tudnak megtámadni, ha észrevesz az ellen. akkor meg általában már késõ <#violent>#violent>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A hangtompito ugye nem ad accuracy bónuszt? Van ertelme hasznalni?
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
meg a "melyik szinten lesz arany desertem?" kérdéstõl megyek a falra...
nem mindegy a színe??
Message MOD, megirtam , meg minden, de nemtom hogy miért nem tölti le az IWD file-t, meg howa kell beirni az exec.message cuccot, és hogy howa kell felmásolni a szeron az xy.iwd, és a message.cfg filest?
PLS segitsen egy guru!
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
már kérdeztem a forumon de probáltam mindent.Ezt irja ki:
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled
ötlet?pls segitsetek
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A templomtoronyban, ahonnan ki kel lõni egy rosszbácsit, van pár javelin 😊
Csak az a baj, hogy nem lehet sokat ugrálni, mert ha a felettesünk kimúl a vagánykodásunk miatt, akkor is lehet kezdeni a pályát elõrõl.
N0 TXT TLK PLZ!4!
(általában pont azoknak van akikre lövök, a többinek persze nincs Murphy rulz hehe <#idiota>#idiota>)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
RÁRHÖRGROÁRRRÁR!!! <#violent>#violent>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Battlelog: Purga5
A G36 csak a tárcsere miatt tetszik... <#vigyor3>#vigyor3> ... AK-47 és M4 mind felett. <#smile>#smile>
Theodore Bagwell T-BAG