Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
Ha ráteszed valamelyik fegyverre a hangtompítót az adatok az mutatják, hogy leredukálódik a lövési távolság, ezzel szemben én azt tapasztaltam, hogy folytonos lövöldözéskor (p90) nem emelkedik meg az eleje, valamint távolabbra tudok vele lõni.
De ez csak egy vélemény.

Zomil
silencer csökkenti a lötávot(vagyis messzire gyengébb éesz a fegyver) viszont az ellenséges gps-en nem látszol ha lösz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tobias88
bírom az ilyen értelmes emberektõl az értelmes válaszokat...
Dick Riddick
Nekem teljesen mindegy a szín.
Minden lowon alacsony felbontáson, a fegyver hogy sárga vagy arany, tökmindegy, nincs különbség, ugyanúgy néz ki.
Ez van...

\"Heroes never die. They just reload.\"

Ferro
FAQ... Ja?! Nem tudom! <#bee1><#smile>

van. ha lõsz, nem látszol a radaron. ha kombinálod a dead silence perkkel, amivel hangtalanul futsz, és egy UAV jammerrel -mint én <#eplus2>- akkor gyakorlatilag láthatatlan vagy.

csak akkor tudnak megtámadni, ha észrevesz az ellen. akkor meg általában már késõ <#violent>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

azt hány óra game után kapod? <#wow1>

Hassel606
Igen.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tomi77
SZtem nem látszol a minimap-on ha hangtompítót használsz, nem?

Ferro
Hangtompítót? Nincs... <#ravasz1> Azon túl, hogy range bónuszt ad, mindig látszol a minimap-on. Vagy valami ilyesmi.<#fejvakaras><#vigyor5>

Balidani
Engem az összes skin idegesít. Defaultban a legjobb, taktikai jelentõsége szinte nincs is a texturanak.

A hangtompito ugye nem ad accuracy bónuszt? Van ertelme hasznalni?

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Ferro
Nekem aranyerem van. <#zavart1> Az is számít? <#zavart2><#idiota>

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

ez a legfrissebb?

aki csak azért játszik, hogy mielõbb 55 ös legyen, meg is érdemli....

meg a "melyik szinten lesz arany desertem?" kérdéstõl megyek a falra...

nem mindegy a színe??

catacom
Én azt a crysishez szedtem le:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

bajgunar
Csá MOD-ot vágja valaki??
Message MOD, megirtam , meg minden, de nemtom hogy miért nem tölti le az IWD file-t, meg howa kell beirni az exec.message cuccot, és hogy howa kell felmásolni a szeron az xy.iwd, és a message.cfg filest?
PLS segitsen egy guru!
Ferro
Légy oly bátor és add meg a kártyád típusát. Akkor talán még segíteni is tudunk...

Hassel606
Vagy a 169.09. Nálam szépen fut.

Hassel606
Ahogy unokabáttyám mondaná: rongyfejû<#vigyor1>

catacom
Lehet, hogy hülyeséget mondok de próbáld meg ezt a drivert leszedni( már ha nvidia karid van):169.04_forceware_winxp_32bit_english_beta.exe

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Zomil
köszi ez tök jóóóó😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pls help<#rinya>
üdv all
már kérdeztem a forumon de probáltam mindent.Ezt irja ki:
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled
ötlet?pls segitsetek
Dopti
Áhá, köszi, tehát ezért van nekem folyton az asztalterítõs skinem mp5-el<#vigyor>

Kicsikiraly
thx, de router újraindítás megoldotta a problémám 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Joh számomra a multiban az egyetlen negatívum a szintugrás milyensége....Ne gizdázzunk már hogy 55-ös szint páróra alatt meghogy ilyenszintet értem el ennyiidõ alatt blabla...Még egy legamatõrebb lõnialigtudó kezdõ is bemegy hq vagy SnD szerverre és hülyére keresi magát pontból..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ferro
Micsoda tragédia... <#ticking> ... viszlát.

Ferro
A közelmúltban volt egy kérdés a modellekrõl, mik láthatóak a játékban.
Íme:

tobias88
nincs valakinek sergeant major rangja, vagy az közeli és oda adná? mert nekem pár napja nullázódott<#gunyos1>4
repro
alternatív:
A templomtoronyban, ahonnan ki kel lõni egy rosszbácsit, van pár javelin 😊

Csak az a baj, hogy nem lehet sokat ugrálni, mert ha a felettesünk kimúl a vagánykodásunk miatt, akkor is lehet kezdeni a pályát elõrõl.

N0 TXT TLK PLZ!4!

El se hinnéd hogy milyen sokan!

(általában pont azoknak van akikre lövök, a többinek persze nincs Murphy rulz hehe <#idiota>)

Sadist
Billentyûzet és egér kell hozzá. Boltban megkapod egész occsójé'.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Juggernaut ellen ott sem elég 1 lövés

Sadist
A ballisztika a lövedék fizikájával foglalkozik.

MOND MEG NEKI!!! <#gun>

RÁRHÖRGROÁRRRÁR!!! <#violent>

köszi

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Ferro
Már attól függ, a röppálya melyik végén vagy!? <#idiota><#vigyor3>

Ha távolról talál telibe, akkor is jó! 😄

Battlelog: Purga5

a grántávetõ is no comment 😄 de távolra nem ojan jo
Ferro
Egyébként javaslom, használj gránátvetõt, mert az egy lövésbõl öl! <#zavart1><#idiota>

az m16 is király mert ha nem 1böl akkkor 2 sorozatbol hal meg:d
Ferro
Mert a warez topikban keress... OMG <#rinya>

Hassel606
A bllisztika nagyon összetett kérdés, ebbe ne menjünk bele. A játékfejlesztõk sem mélyültek bele nagyon..😊

Ferro
Nem mindegy hol találod el a célpontot. Nem mindegy mennyi idõ telik el a lövések közt. Nekem az álló célpontot felborítja... ha mozog már necces.
A G36 csak a tárcsere miatt tetszik... <#vigyor3> ... AK-47 és M4 mind felett. <#smile>

mért nem fejlõdsz simán nem ojan hosszu idõ?
bocs a kérdésér de vissza olvastam ott se találtam valaki lécci küldje el azt a cuccot amivel 55 szintü lehetek meg egy leírást

Theodore Bagwell T-BAG

a ballisztika elvileg az hogy a golyó pályája görbül lefelé (akkor távolról fölé kell löni??)meg gyengébb is?
Hassel606
Gyere HC szerverre, ott elég egy is! 😊