Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#12789 valaki?plz

Zomil
aláirásomba van😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

camel😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

LES FORZA INTER
attól függ mien játékkal toltad eddig, mert a fegyverek erejéhez, visszarúgáshoz ha nem CoD2bõl jössz(mint ahogy én sem) akkor azért hozzá kell szokni

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ghost rider
nektek mi a nevetek a játékban?😄

Bemnész belejössz tanulsz,sok szerver van ahol komolyan tolják sok szerver van ahol kezdõk vannak,van ahol átlag..😊

DarkSector
Ha sokat jáccó akó igen.
Ha cod 1 vagy UO vagy 2-ben vagy médium, akkor tarolni fogsz az ellenfelektõl függõen.
Kicsit tömzsibb fegyverek, de hozzá lehet szokni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Idegen putyival 1lövés 1 halál....néha 2.
XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ghost rider
amúgy ha pl játszottam már multi játékkal (fps) akkor nem kell sokat gyakorolni hogy jó legyek benne?

Vontatott multi,1 ember 1 tár töltény általában.-...Ez meg a 2.

DarkSector
Akad a játék ez az egyetlen hiba.
Minimum 80-100 FPS jó vóna, ami max UltraLow beállítások mellett egy 8magos prociva menne.

Crysis rövididõn belül unalmas multiban...eEz a rangok,perkek,fegyverek,kiegészítõk,klánok,csatafajták miatt nem😊

DarkSector
Crysis-al genya multizni, a gépigény miatt.
Meg szerintem ahogy a FarCry sem volt túl népszerû, úgy ez sem lesz az.
Jó a nagy szabadság, meg a nagy terep, de nekem valahogy nem jött be a Cry multis része!

ghost rider
akkor elvileg jó multiba<#taps>
mert én azon gondolCOD-tam hogy vagy megveszem a cod4-et vagy a crysist de szerintem is ez jobb <#nevetes1>

DarkSector
Igen jól mondották a GS-osok.
Mérföldkõ a Single és a Multi, fõleg hogy 1 játékban van párosítva.

Kb annyira jó hogy warezosan nyomtam single-t majd multit,hatott,és ez az elsõ olyan játék a Half Life 1 óta amit a multi miatt (plussz a single miatt) megvettem...Issszonyatsirály😊

DarkSector
Igen ezt elfelejtettem megemlitení.

gyiku
multi odabax. es vedd meg originalt, mert csak ugy tudsz jatszani.

DarkSector
1x próbáltam, és iszonyatsirály.
Mint single-ben, csak gondolkodó bot-ok ellen.

konkrétan a G3-as típusú géppityu csak egy lövedék leadására képes?vagy lehet valahol ki-be kapcsolgatni a tüzelési módot?(3-as tüzelés, egy vagy automata?)mert ezzel így elég gyatra volt, de nem találtam meg a billentyûjét...valaki plíz help mí! 😄

ghost rider
Sziasztok!

szerintetek jó cod4-gyel neten játszani?mert nem, nagyon játszottam cod-dal még neten és meg a karnám venni eredetibe ha jó😄 választ elõre is kösz

gyiku
LOL! 😊

banner..? <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gyiku
faqban nem jo a link a mssmp3.asi-hez.

gyiku
hol van ez a warez forum? lejjebb votl 1 link, de nem muxik. thx

Helló!

Abban kérném segítségeteket, vajon mitõl lehet az, hogy eredeti game val szerverekre 3-4 percet kell várnom míg betölti a mapot.
konfigom c2d 3400mhz 8800gtx 2gb ram vista home basic

Aláírás

Mindig kiírja hogy ki kezdi a szavazást de csak egy pillanatra villan fel a neve bal-alul.

Kickvote általában SD szerveren akkor szokott lenni ha valaki otthagyja a gépet (afk) ezeket meg is szavazzák, aztán persze ott a vérpisti-faktor, ha valaki lelövi akkor már indítja is ellene a szavazás! <#idiota>

multit
ja ja , én már töbször is ujra kezdtem a multi 0 xpröl és kurvára nem zavart 😊
bigapó
és ki használ ilyen "szarokat" már megbocsáss?? aki meg ezt(csalást) igénybe veszi az szívhat is mint a torkosborz, mert megérdemli.

The Matrix has you...

bigapó
tegnap volt egy érdekes afférom. nagyba játszok egy serveren, asszem RUSH Domination vagy mi volt a neve (elég jó szeró egyébként). Magyarral nem találkozam még rajta.
Szóval az volt, hgoy egyszercsak elindult egy szavazás, mégpedig arról, hogy engem rúgjanak ki! Mivel nem csináltam olyat amivel erre okot adhattam volna megkérdeztem, hogy miért is? Ezt a többiek sem értették, mert pillanatok alatt 8-10 "why?" szöveg írodott ki😊 Természetesen nem lettem kirúgva, mindenki nemelt, egy igen volt.
Válasz nem jött ergo nem tudtam meg, hogy ki és miért kezdte. Az viszont jól esett, hogy mellémálltak a többiek, még így ismeretlenül is.

The Matrix has you...

<#email><#eljen>
bigapó
bugos itt minden még😊

a szeró ami az aláírásban van csak origin?

The Matrix has you...

Sadist
Pripyat, Ukrajna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DarkSector
Chernobyl rész.....Sirály.!!

Nagyon utálom ezt a mapot! De a kép az jó 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Boron Power
A key generator nem fogja ellopni senki kulcsát, az a progiban eleve benne lévõ 50-60 kulcsból ad egyet véletlenszerûen. Tehát nem úgy találja ki egy algoritmus alapján(sztem elõbb utóbb a pb tiltani fogja mindet).
Vigyázni kell nagyon, mert van forgalomban vmi perk unlocker nevû progi, ami a nevével ellentétben kimásolja a kulcsodat és közzéteszi a neten.

Üdv!

KL

HTS s3rg1nh00
uszodában?<#vigyor3>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Glpetyus

Sziasztok,egy kis segítségre lenne szükségem.
Single - Act 3- 3. pálya.Miután kötéllel leereszkedünk a rakétasilóba,elkezdi tölteni a köv. pályát,majd megfagy a játék. (exe hibával)
Idáig semmi baja nem volt.
Van vmi tipp erre?

(a faq-ban van vmi,de ha jól értelmezem,az a demóra vonatkozik)
Köszi.

Bloc <#violent><#violent>
Attila8805
A legjobb pályán😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Dopti
Nagggyon komoly<#taps><#eljen>

Ferro
Találós kérdés:

Hol járunk? <#nyes>

Prince23
Így van!

Sadist
Ha már annyira pontosan akarjátok: Clint Mansell - Requiem for a Dream az eredeti zene címe.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ferro
Minden bizonnyal... de a kérdéses videó alatt a Requiem for a Dreams OST - Requiem for a Dreams hallható. <#smile>

Amúgyilag Paul Oakenfold - Zoo York
Prince23
Na még egy akkor

Requiem for a dream: COD 4 öszzefoglaló 😄

és..................Cod4 - szét ver mindenkit a diszkóban xD

tommyg
ja télleg, jó este van 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ferro
Nem CoD5 kell ide, hanem egy kieg amiben lesz MK-19! <#gonosz1><#eplus2><#idiota>