Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Ha cod 1 vagy UO vagy 2-ben vagy médium, akkor tarolni fogsz az ellenfelektõl függõen.
Kicsit tömzsibb fegyverek, de hozzá lehet szokni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Minimum 80-100 FPS jó vóna, ami max UltraLow beállítások mellett egy 8magos prociva menne.
Meg szerintem ahogy a FarCry sem volt túl népszerû, úgy ez sem lesz az.
Jó a nagy szabadság, meg a nagy terep, de nekem valahogy nem jött be a Cry multis része!
mert én azon gondolCOD-tam hogy vagy megveszem a cod4-et vagy a crysist de szerintem is ez jobb <#nevetes1>#nevetes1>
Mérföldkõ a Single és a Multi, fõleg hogy 1 játékban van párosítva.
Mint single-ben, csak gondolkodó bot-ok ellen.
szerintetek jó cod4-gyel neten játszani?mert nem, nagyon játszottam cod-dal még neten és meg a karnám venni eredetibe ha jó😄 választ elõre is kösz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Abban kérném segítségeteket, vajon mitõl lehet az, hogy eredeti game val szerverekre 3-4 percet kell várnom míg betölti a mapot.
konfigom c2d 3400mhz 8800gtx 2gb ram vista home basic
Aláírás
Kickvote általában SD szerveren akkor szokott lenni ha valaki otthagyja a gépet (afk) ezeket meg is szavazzák, aztán persze ott a vérpisti-faktor, ha valaki lelövi akkor már indítja is ellene a szavazás! <#idiota>#idiota>
The Matrix has you...
Szóval az volt, hgoy egyszercsak elindult egy szavazás, mégpedig arról, hogy engem rúgjanak ki! Mivel nem csináltam olyat amivel erre okot adhattam volna megkérdeztem, hogy miért is? Ezt a többiek sem értették, mert pillanatok alatt 8-10 "why?" szöveg írodott ki😊 Természetesen nem lettem kirúgva, mindenki nemelt, egy igen volt.
Válasz nem jött ergo nem tudtam meg, hogy ki és miért kezdte. Az viszont jól esett, hogy mellémálltak a többiek, még így ismeretlenül is.
The Matrix has you...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vigyázni kell nagyon, mert van forgalomban vmi perk unlocker nevû progi, ami a nevével ellentétben kimásolja a kulcsodat és közzéteszi a neten.
Üdv!
KL
Sziasztok,egy kis segítségre lenne szükségem.
Single - Act 3- 3. pálya.Miután kötéllel leereszkedünk a rakétasilóba,elkezdi tölteni a köv. pályát,majd megfagy a játék. (exe hibával)
Idáig semmi baja nem volt.
Van vmi tipp erre?
(a faq-ban van vmi,de ha jól értelmezem,az a demóra vonatkozik)
Köszi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Requiem for a dream: COD 4 öszzefoglaló 😄
és..................Cod4 - szét ver mindenkit a diszkóban xD
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit