Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tud vki nem tört servert amire lehet kapcsolódni?természetesen magyart...
vagy egy hülye kérdés:nekem oridzsi a gammám, akkor tudok tört serveren nyomulni?(mert fordítva tudom, hogy nem)<#idiota>

Ferro
Egy idézet: "bírom az ilyen értelmes emberektõl az értelmes válaszokat..."

<#gonosz1>

új gépet. minimum 1gb ram, legalább 3GHz-s AMD v Intel, egy sokkal jobb videókártya... persze ezek mellé egy márkás táp (Chieftec) meg egy jó alaplap, te hát egy új gépet

Ferro
Hát ez kész... <#wilting> ha csúnyát írok te megsértõdsz a karitatív lelkületûek meg lehordanak miért bántlak.

😮FF | SPAM |WRZ:

>>> #12955

tobias88
egy új gépet
Firerock
sztetek nekem mit kéne vennem a gépembe hogy elinduljn a Cod4?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hello
nem tudna valaki multy mentést adni 10. szint után
mer nekem mindig törli a mentés emet pálya végén
ha alérem a 10. szintet
és már idegesít hogy harmad szorra játszom el odáig
és már nem írok csúnyát ezér kurv..ra idegesít<#gonosz2><#rinya><#rinya><#rinya><#help>
elõre kösz
e-mail:[email protected]
elõre kösz
Ferro
Korábban volt már írva, de leírom ismét mert elég régen volt. Innen töltsd le a drivert és jó lesz.

Ferro
Jó neked, egyébként L2R.
És nem mellesleg #12927-ben Zs0lt1-nak igaza van... de azt a videót poénból linkeltem oda annyira sz@r, valójában nem is néztem a tust. <#nyes>

Hassel pedig OP fegyverek tekintetében! <#smile>

kösz!az az, csak nem jutott eszembe!<#idiota>

Hassel606
Pedig szerintem driver gond lesz. Meg tudod mondani, melyik driver van fent?

Hassel606
Te az AK-63/D-re gondolsz, ami a Magyar honvédség egyéni lõfegyvere.Ismerhetjük AMMSZ-ként is.

3000 p4 600 giga winyó meg 3 giga ram msi alaplap ez meg a gépem többi része
mivel agp s az alaplapom a legjobb amit venni tudtam msi ge 7600 gs 512
milyen a videokártyád?

http://www.fasia-roy.nl/UltraStats/web/images/weapons/MOD_AK74

ez egy AK-74-es:
közismertebb nevén Kalasnyikov (az AK-47-esrõl nem találtam fém tusos képet)

Sziasztok olyan problémám lenne a call of duty 4-el, hogy a tárgyak vagy csont feketék vagy pedig pirosak de nem mind csak egy részük valami mintha az árnyékokkal lenne a gépem biztosan elég a játékhoz a videókártyám új és a legújabb a driverem hozzá kérlek segítsetekmert tetszik a játék és így élvezhetetlen

elõre is köszi

üdv!
szal:

ez a pöcsköszörû az AMD:

kihajtható és fém tusos az AK-47.hidd el, cipeltem eleget és COD-oztam is vele igaziból!<#beka3>

Az AK47 az eredeti, a 47 az 1947-et jelenti, a fejlesztés dátuma, ez még a 7.62-es nagyobb lõszert használta.

Az AK74 1974-es fejlesztés és a kisebb 5.45-ös lõszert használja aminek kisebb a súlya szal a katona többet cipelhet magával plusz a lövedék kialakítása miatt sokkal komolyabb sebeket okoz mint a régebbi típus.

A váltámasz meg tökmindegy, csak variációi az alapfegyvernek, mindkettõnek vannak kihajtható váltámaszos változatai.

Ferro
Kihajtható és fém az AMD... AK-47 alap az fatusás.

Macccy
<#wow2> Én még csak most "érkeztem" el a COD4-hez, mivel végezni akartam elõtte a CRYSIS-el és a GOW-al, de már bánom. Igen faszák azok is, de EZ A COD (elõzõeket nem szerettem) ez nekem mostantól valószínûleg a kedvenc háborús fps-em lesz ... Jó ég ... egymás után 2x nyomtam végig a Prijpaty küldetést annyira kemény!
Bocs de úgy éreztem ezt most feltétlen meg kell osszam. Le a kalappal!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

az AK-47-es fém és kihajtható válltámaszos, az AK-74-es a fatusos, ami a videóban is szerepel.azt hiszem kicsit erõsebb is talán vagy nagyobb lõszert használ, de ebben már nem vagyok biztos (anno a 74-est az elit alakulatok illetve a tisztek használták, vagyis még ma is)

Dietrich
UO=United Offensive

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Zinaj
UO?

i7 azt szevasztok :P

Kilép a játék az alábbi pályán:
ACT II/Safehause
Van rá valami megoldás? Esetleg a következõ pálya mentését el tudná valaki küldeni? Bár nem is néztem, hog ymekkora mentéseket csinál.

Dietrich
Akinek van szervere megtudná mondani hol kell kilõni a cfg-ben hogy kiírja az ellen nevét pirossal? Mert aki UO-hoz szokott ott csak a társak nevei jelennek meg. Kicsit rossz ez így.
Thx.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

tobias88
ez 47es
Zomil
egyik kedvenc barret videom, mutatja miket képes átvinni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HTS s3rg1nh00
tanuljunk a 47-esrõl
mellesleg,többen azt írják,az a 47-es 74-es

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fenrir
Jó a multija a játéknak csak éppen egy dolog ami kiidegel: állandóan az ellenfél mögém spawnol vissza miután lelõttem :\

Szinte még céloznia sem kell csupán lõnie. A konténeres meg a hajós pálya tök értelmetlen TDM vagy FFA szempontjából, minden azon múlik, hogy ki dobja el a gránátot/ki lõ a gránátvetõvel hamarabb. Konténeres pályán volt, hogy 5x egymás után rögtön meghaltam miután spawnoltam, de legtovább is max csak 3-4 másodpercig lehet húzni.

A halál csupán a kezdet...

Zs0lt1
Hali!

Nájsz work, de a videón nem AK47 van, hanem annak vmilyen desszantos verziója. AKS vagy AKMS vagy ezeknek vmelyik variációja.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hassel606
A Barett-hez kapcsolódva. Kis hazánk is kifejlesztett egy hasonló feladatokra használható, azonos ûrméretû fegyvert. A Gephard A1 és módosulatai rendszerben vannak nálunk. Akkora az energiája, hogy az eredileg használt japán céloptikák rendre széthullottak rajta.<#nevetes1>Volt szerencsém parittyázni vele, hát mit monjak, meggyõzõ...<#vigyor5>

Hassel606
Szép munka! <#worship>

fernando torres
még örüljünk h benne van és lehet vele szaladgálni(barret).még leállítva is mekkorát üt.állvan nemigen lehet vele jó lõni 😊

Na jólvan, akkor ezt megbeszéltük..látom madárnak nézel, de nem veszem magamra akkorsem <#vigyor5>
biztos csak azért vagyok ilyen jó indulatú, mert nem nagyon zavartak és idegesítettem fel magam ilyesmiken.
Peace mindenkinek!

Battlelog: Purga5

Zomil
hehe desert eagle picit nagyot üt😄
p90-hez meg elég lett volna egy csillagkapu részt berakni😄DDDD

barret még hát igen😊 <3
egyedül a hangja passzol a játékban, de az ereje egyáltalán nem tükrözi a különbséget a többi csipához képest😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ferro
Te egy jó ember vagy, kiemelkedõ szociális érzékenységgel! <#smile> Én viszont és ez lehet kicsit erõs hasonlat lesz, vagy félreérthetõ, nem szeretem ha oda sz@rnak ahonnan eszem. Nem vagyunk egyformák.

bigapó
az a baj, hogy normális választ nem lehet rá írni, meg egyébként sem értené meg, szóval írja csak nyugodtan a saját stílusában, legalább megsértõdik és elmegy a francba a hülye kérdéseivel. nekem meg ez a véleményem, peace😊

The Matrix has you...

Ferro
Desert Eagle
Link

M1911
Link

M9
Link

USP .45
Link

AK74u
Link

Mini Uzi
Link

MP5
Link 1.
Link 2.

Skorpion
???

P90
Link

M249 S.A.W (para)
Link

M60E4
Link

RPD
Link

M1014
Link

M1200
????

AK47
Link
<#hehe>

M14
Link

G36
Link
<#vigyor3>

M16A4
Link

M4
Link

MP44
Link

Barrett .50
Link 1.
Link 2.

SVD Dragunov
Link

M21
Link

M40A3
Link

R700
????

RPG7
Link

Ghillie Suit
Link

Amúgymeg átlehet ugrani a lámaságokat tényleg, nemhiszem, hogy kényszerítenének akárkit is, hogy mindenképpen bekommentelje a szúrkálódásos válaszát, csak arról lehet szó, hogy másokat akar szórakoztatni vele mondjuk...ha ez megtörténik, akkor az adott "lámaember" sokszor még rak rá egy lapáttal és megy a huzavona, lehetõség szerint megteszi egy-két smiley is akár

Fegyvere válogatja, a skorpion pl sokkal jobban viselkedik ha hangtompító van rajta de pl az ak74u sokkal szarabb lesz tõle, nincs igazán általános szabály.

Ez egyértelmû, ezek az orbitális lustaságra utaló jelek engem is kiborítanak, de lehetne olykor picit más köntösbe is bújtatni válaszokat (jaj de szép volt <#smile>)

Ferro
Igyekszem azokra a kérdésekre amik nem az egér 3cm-el való elmozdításával szinte automatikusan megválaszolódnak komolyan válaszolni. Azokat a kérdéseket melyek 101. vagy 102. alkalommal 5-10-15 hozzászólásonként ismétlõdnek nem tudom komolyan venni. Sajnálom... <#nemtudom>

Dopti
Én jókat szoktam derülni ezeken a válaszokon, meg azon is hogy valaki mindíg megvédi azokat, akik ide jönnek sírni a warezzukal, 2 sort nem képesek visszaolvasni, és a PIROS FAQ nem szúrja a szemüket. Ennyi. Dopti out!

OFF: Az tény, hogy néha furán tudsz válaszolni pár embernek, még ha igazad is van sokszor...

Ferro
Én meg az bírom, hogy minden huszadik hozzászólás egy szerencsétlen whineolása, hogy resetelõdött a profilja... Egyébként kösz. <#hehe>

Ron Ragm
P90-nnek alapból nincs szinte semmi visszarúgása.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?