Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy egy hülye kérdés:nekem oridzsi a gammám, akkor tudok tört serveren nyomulni?(mert fordítva tudom, hogy nem)<#idiota>#idiota>
<#gonosz1>#gonosz1>
😮FF | SPAM |WRZ:
>>> #12955
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nem tudna valaki multy mentést adni 10. szint után
mer nekem mindig törli a mentés emet pálya végén
ha alérem a 10. szintet
és már idegesít hogy harmad szorra játszom el odáig
és már nem írok csúnyát ezér kurv..ra idegesít<#gonosz2>#gonosz2><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#help>#help>
elõre kösz
e-mail:[email protected]
elõre kösz
És nem mellesleg #12927-ben Zs0lt1-nak igaza van... de azt a videót poénból linkeltem oda annyira sz@r, valójában nem is néztem a tust. <#nyes>#nyes>
Hassel pedig OP fegyverek tekintetében! <#smile>#smile>
közismertebb nevén Kalasnyikov (az AK-47-esrõl nem találtam fém tusos képet)
elõre is köszi
üdv!
ez a pöcsköszörû az AMD:

Az AK74 1974-es fejlesztés és a kisebb 5.45-ös lõszert használja aminek kisebb a súlya szal a katona többet cipelhet magával plusz a lövedék kialakítása miatt sokkal komolyabb sebeket okoz mint a régebbi típus.
A váltámasz meg tökmindegy, csak variációi az alapfegyvernek, mindkettõnek vannak kihajtható váltámaszos változatai.
Bocs de úgy éreztem ezt most feltétlen meg kell osszam. Le a kalappal!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ACT II/Safehause
Van rá valami megoldás? Esetleg a következõ pálya mentését el tudná valaki küldeni? Bár nem is néztem, hog ymekkora mentéseket csinál.
Thx.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mellesleg,többen azt írják,az a 47-es 74-es
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szinte még céloznia sem kell csupán lõnie. A konténeres meg a hajós pálya tök értelmetlen TDM vagy FFA szempontjából, minden azon múlik, hogy ki dobja el a gránátot/ki lõ a gránátvetõvel hamarabb. Konténeres pályán volt, hogy 5x egymás után rögtön meghaltam miután spawnoltam, de legtovább is max csak 3-4 másodpercig lehet húzni.
A halál csupán a kezdet...
Nájsz work, de a videón nem AK47 van, hanem annak vmilyen desszantos verziója. AKS vagy AKMS vagy ezeknek vmelyik variációja.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
biztos csak azért vagyok ilyen jó indulatú, mert nem nagyon zavartak és idegesítettem fel magam ilyesmiken.
Peace mindenkinek!
Battlelog: Purga5
p90-hez meg elég lett volna egy csillagkapu részt berakni😄DDDD
barret még hát igen😊 <3
egyedül a hangja passzol a játékban, de az ereje egyáltalán nem tükrözi a különbséget a többi csipához képest😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

The Matrix has you...
Link
M1911
Link
M9
Link
USP .45
Link
AK74u
Link
Mini Uzi
Link