Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Ebben nagyon tévedsz! Sjaát fejlesztésû fegyvereket használnak az izraeliek, sõt, az amerikai harckocsikban izraeli fejlesztésû irányzó berendezés van. Az a harckocsi típus, hogy MERKAVA mond neked valamit?

csuszi
<#fejvakaras> mirõl is beszélsz?😄😄😄😄
és ezek csak a kézifegyverek
opplá😊

MJ rulz Pink Team The Only One

izrael az amiktól "vásárolja" a fegyvereket.ami tankok, repülök, karabélyok...stb.
az amik nyomják õket tele mindennel...a többi arab meg ólommal!<#gun><#violent><#bdead>

vki segítsen elég fontos lenne!😊

<#eljen>
Akkor 'asszem még gyúrok kicsit.
Grat

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hello nagy kérdésem lenne vki segítségét kérem ujra raktama a tegnap a gépet és lementemte a profil genyot vmi programal na már most beraktam az izét hogy lehetne azt megcsináni hogy ne keljen a szinteket felfele nyomni mert nem nagyon lenne jó ha vki tud rá egy ép kész ötletet nagyon elfogadnám ha segítene !😊😞köszönöm széppen elöre is

aricsi
Hali srácok! A graf. beállításoknál csak az tudja beállítani a normal-nal jobb beállításokat akinek sm 3.0 kártyája van? Különben isteni játék, nem bántam meg hogy megvettem, bár kicsit baffa a csõrömet hogy a crackesek is tudnak multizni(arról volt szó változik a multi rendszere), de mind1, úgyse voltam még magyar szerveren,és nem is leszek, esetleg egy nem crackesre ha lesz.Na,szal ha veszek pl. egy x1950pro-t akkor lesz mondjuk 'high' a 'model detail'-nél például?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Sadist
Miután a HK csiszolt rajta már nem annyira rossz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dick Riddick
Ha fegyverválaszték kell, ajánlhatom a Rainbow Six sorozatot.
Amelyik fegyvert ott nem találod meg...

A kedvencem a Raven Shield volt, istenem, mennyit multiztunk vele.
40 hard komputer bank pályán, sokat szoptunk vele.
Egymás ellen is verhetetlen volt.

Játékélményben nagyon hasonlít a CoD4-re, utóbbi két fokkal pörgõsebb.
Persze ez a végletekig szubjektív vélemény. <#vigyor5>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Illetve a brit hadsereg a saját fejlesztésû SA-80/L-85 öst, de az szörnyen rosszminõségû egy fegyver.

Az USP-t különleges alakulatok használják mindkét államban, például a SAS vagy a Navy SEALs. A desert eagle teljesen alkalmatlan rendõrségi és katonai célra. Az MP-44 második világháborús német gépkarabély, így 60 éve már, hogy nincs rendszerben. A G3 hidegháborús német gépkarabély, elterjedt volt, de mára kikopott már szinte mindenhonnan, de pl: Irán használja és licencben gyártja is az MP-5K-val együtt. A G36 a német spanyol és a ciprusi hadseregnél van rendszeresítve, ezenkívül a világban még sok különleges alakulat használja.
A P90-est szintén csak különleges alakulatok használják, hadseregek nem rendszeresítették.

A briteknél és az amerikaiaknál a katonaság az M-16/M4 szériát használja. Az elit osztagok pedig amit akarnak.

Barney Tech
Igen. 😊

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sanko
ok, nézem....

a mohának mindig a déli oldala fás

Sadist
"/kill", majd "/quit war" a konzolba 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sanko
hol van a diplomácia menüpont? hol lehet békét kötni az ellenséggel?

a mohának mindig a déli oldala fás

Sadist
Annak 508 mm, de azért azt vedd figyelembe, hogy az egész fegyver több, mint egy méter hosszú, amivel városban és épületben nem épp a legjobb forgolódni. A Tavor meg 72 cm.

Sadist
A bugokhoz visszatérve, ma néhányan tanúi lehettünk egy érdekes bugnak:
Sabotage játékmód, az idõ lejártáig nem tudott senki robbantani, úgyhogy Sudden Death - No Respawn. Ugye ilyenkor addig megy a játék, amíg le nem jár az idõ, vagy valamelyik csapatot ki nem nyírják teljesen, vagy pedig objectet robbantanak. Már csak 1-2 enemy maradt, leraktuk a bombát, de mielõtt robbant volna kinyírták a maradék néhány ellenséget. Ugye ilyenkor scoreboard, térfélcsere, ami eltart egy 10-15 másodpercig. Csak hogy eközben meg ketyegett tovább a bomba! 😄 Úgyhogy egy pontot kaptunk, amiért kinyírtuk az ellenséges csapatot, utána meg rögtön azért, mert felrobbant a bomba 😄

HTS s3rg1nh00
mondjuk nézzük inkább az M16-ot,az M4 gyakorlatilag ugyanaz csak megrövidítve😊
ha meg már sniper,akkor az M95-re,vagy az L96-ra esküszöm😊 viszont asszem a játékban egyik sincs(csak a single-t toltam még végig,és nemtom csernobilban milyen sniper volt a kezemben,bár ha az tényleg 15 évvel a történet elõtt játszódik,akkor asszem egyik sem lehetséges😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sadist
Desert Eagle-t sehol nincs rendszeresítve (legalábbis én még sehol nem olvastam). Túl nagy, kicsi a tárkapacitása, és bazi nagy a visszarúgása. Sportlövõk és vadászok használják.

hi all ! olyan gondom lenne hogy a szervere fel szeretnék rakni egy cb vagy damn mód-ot hogy tudjunk warozni. na már most felraktam minden szép és yoo csak hogy nem lehet rajta játszani mert nem lehet classt választani vagyis rákatintok a a class választásra és vissza nyom specbe. valaki nem tudja mi lehet a gond vagy baj ????

Sadist
Gondolom a Discoveryn láttad: Tavor TAR-21
Persze Discovery ezt is túlhájpolta, hogy húmennyire pontos és hatékony fegyver. Persze, nyílván pontos, mert az alap változat csõhossza 460 mm, szemben pl. az M4-el, aminek csak 370. Egy tisztes mesterlövész puskának viszont kb. 600 mm-tõl kezdõdik.

Sadist
Mindkettõ gázelvételes rendszerû, ráadásul mindkettõben van gázdugattyú, nem úgy, mint az M16/M4-ben, ami közvetlenül a zárba vezeti vissza a lõporgázokat.

Sadist
Általában van egy teszter csapat, akik a legapróbb hibákat is keresik, és jelentik. Ezen kívül általában szokott lenni valami support fórum, vagy hibajelentõ, ahol a játékosok is tudják jelenteni a hibákat.

sziasztok. van egy problémám: a tegnapi napig probléma nélkül tudtam multizni, minden ment probléma nélkül. Tegnaptól akármilyen serverre ha belépek úgy szaggat a játék, hogy nem lehet játszani. Újretelepítettem, semmi változás. A sinlgle playeres megy minden probléma nélkül, és más játékoknál sincs gond. Fel kell raknom valami patchet, vagy mi lehet az oka? segítsetek! Olyan mintha a videokártya vagy a proci túlterhelõdne.
Hassel606
<#ravasz1><#violent>

Csak annyi hogy baxszák meg a modservereiket a barmok akik csinálgatják és a nevükben nemképesek megjeleníteni hogy MOD.....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

helo!lenne egy olyan kérdésem h miert dobal le a server h tul magas a pingem mikor 5megas a netem es nem töltök mellette semmit?(5megas netnek csak elégnek kell lenni nem?)

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

Szánalmas

Battlelog: Purga5

gabi89
Cod2-ben is ez volt jellemzõ a magyar PUB-ra.Ha jobb vagy annál akié a szerver akkor álltalában bann...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Balumann
Nah, mostmár engem is kibannoltak 1 szerverrõl, gondolom azthitték h csítelek, vagy nem tom. Konkrétan akkor történt, mikor lelõttek, én meg last standbõl, fekve kilõttem pisztojjal, utána 3 mp után bannoltak.
[=Zs.I.R.=] KLAN COD4 SERVER -rõl
/pedig nem is játszol olyan jól, nadehát mind1, ennyit errõl./

Annyi fegyver szakértõ ír ide, hogy én már komolyan mondom kezdek félni, mikor az utcára kiteszem a lábam 😄

Battlelog: Purga5

gabi89
Hát igen ez köztudott,hogy az AK 47 az MP44 "utódja"

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Egyébként az AK-t tényleg a StG 44-rõl koppintották az oroszok.Ugyanazt a gázelvételes rendszert használja az AK mint a StG44(MP44) csak a németeknek jobb lõporuk és pontosabb illesztéseik voltak, ezért az oroszok elnagyolták a fegyvert, hogy jobban bírja a kiképzést, meg kicsit finomítottak a szerkezetén.
Nem tudom, lehet-e reklámozni ide servert. Ha nem, szólank és leszedem.
SzamoWAR COD4 OldSCHOOL TDM server 84.2.39.203:28965
ok thx...
am az uzi az télleg bejön nekem 😄 pedig nekem nincs tul jó véleményem róla de kezd megtetszeni... ugyan ez a scorpion-nal is 😄

tommyg
valamikor biztos

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Balidani
cod4hez lesznek valamikor saját mapok?

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Zombi ellen shotgun FTW!!! <#gun>

Balidani
hype kb azt jelenti hogy túlfényezni valamit, jobbnak beállítani mint amilyen.

tudatlan vok... hypolni jó vagy roszdolog??? 😄

a lowozásra rájöttem magamtól XD

ha az életem mulna hogy megzabálnak a zombik akkor már inkább 1 láncfürész...

Balidani
Én egy szóval sem mondtam hogy az UZI szerintem jó fegyver. Ha SMG akkor tényleg H&K MP5 a legjobb. Talán az UZI-t a könnyen megjegyezhetõ neve/formája miatt hypeolják ennyire. Meg hát meg kell vallani egy "double UZI" azért kinéz elég félelmetesnek 😄

azon a pályán a legszebb lehasalni a fübe hallod annyira szaladgál minenki hogy ki se szúrnak csak akkor mikor jön a gránát XD

És?

Az uzi ugyanolyan agyonhájpolt fegyver mind a desert eagle vagy a szamuráj katana, kurva jól néz ki a filmekben de ha az életem múlna rajta akkor inkább az MP5-öt kérném és ezzel ugyanígy van tíz fogorvosból kilenc...
<#hehe>

Balidani
jah ezért kiszedték a CBbõl. Szerintem faszság hogy MINDENT kiszednek, de ez csak az én véleményem

sry 4 dblpst.

Balidani
heheh 😄
úgy repkedtek a gránátok hogy az hihetetlen 😄 mintha esne a hó komolyan.

nem baj nem is szeretem... 1 ocsmány 2 valamiért rühellem... 3 cod4 ben tul tápos agyamra megy XD

óóó azon a mapon mekkora hent ment a multkor... könybe lábadt a szemem mikor az uzikám (b XD) 8 embert kaszált le fél tárral XD

HTS s3rg1nh00
van P90rõl is csak ez a Qva 5 perc...
amúgy elbasztam,belga😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D