Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balidani
Jah de izraeli fegyver.
Ha úgy nézzük izrael fegyverzi fel az összes néger bandát amerikában :_D

Játszottatok már azon a mini containeres mapon 10v10et? 😄 Zseniális 😄😄

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

jaj nem mostró beszétem csak nem vok érthetö XD öö de onnan származik

a gyaksi pályát nem nagyon próbáltam de 24 nél nem volt jobb nekem

Az uzi nem éppen "mostanában" lett kifejlesztve 😉

btw az európaiak készítik a legjobb fegyvereket.

ezért a guide-ért meg örök hála imádom ezt a fegyvert igaz picsafüstöt se tok róla 😄 namajd most

ööö nem szoltam... XD
am izraelben.. inkább ott találják ki a mostanában legjobb fegyvereket (fejlesztik) öö onnan van az uzi??? meg mostanában készítettek egy kb 300 méterre pontosan lövö gép pisztolyt városi használatra (nevét nem tom) kb olyan erös mint az m16 (ürméret/roncsolás) és kb olyan pontos mint egy mesterlövész puska csak nem olyan nagy távon...

De nem kell több OFF

<#eplus2><#eljen>
Legalább egy valakinek leesett...<#hehe>

ON

A sok multizás mellett, sikerült már valakinek megdöntenie a gyakorló pálya rekordját?

Nekem sajna ennél jobb nem jön össze.
]Gyakorló pálya

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Kicsikiraly
annyira birom, sok emberke jön hogy húú most cod4-ezek demenõ, és cod1 cod2-vel nem is játszott, 2. vh. fegyvereit meg egyebeket nem is vágja. Senkinek nem tûnt fel eddig hogy a cod4-es mapok cod1es és cod2es mapok másolata? 😊 (the bloc - pavlov, meg van egy ami tiszta depot, egy másik ami tiszta toujane) az mp44 pedig valószínûleg funfegyvernek került be, mivel az volt a cod1 legtöbbet használt fegyvere. hogy lehetett volna az AK az mp44 koppintása, amikor az AK-t 1947-ben találták fel, a németek pedig már a második vh.-ban is használták az mp44-et....

DFTBA &#3232;_&#3232;

HTS s3rg1nh00
na találtam még valamit,csak ez angol
G36 guide

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zomil
p90-et a csillagkapuban használják hát nem tudtad? 😄DDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HTS s3rg1nh00
A G3 karabélyt közel ötven országban rendszeresítették, és gyártják (merev és betolható váltámasszal, céltávcsõvel, más ûrméretekben).
Korábbi alkalmazók:

* Kolumbia
* Dominikai Köztársaság
* Franciaország
* Haiti
* Fülöp-szigetek
* Svédország
* Egyesült Királyság

NATO:

* Dánia
* Észtország
* Németország
* Görögország
* Litvánia
* Norvégia
* Portugália
* Törökország
* Amerikai Egyesült Államok

nem NATO országok:

* Albánia
* Afganisztán
* Banglades
* Bolívia
* Brazília
* Chile
* Ciprus
* El Salvador
* Irán
* Indonézia
* Kenya
* Kuwait
* Mexikó
* Myanmar
* Nigéria
* Pakisztán
* Paraguay
* Peru
* Szaúd-Arábia
* Szudán
* Thaiföld
eredetileg egyébként német

a G36 széria (C,E,K stb.) fõleg Nyugat-Európában használt,de nem kizárt,h.azt is ilyen széleskörûen használják(bár még relatíven új fejlesztés,a G3 eredetijéhez képest,ami majd' 50 éves...)
P90 pedig valszeg francia vagy német,izraelben maximum ak-t használnak...meg a közel-keleten úgy általában

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lol te núb! <#hehe>

Az Stg és az AK külsõre hasonlít de a mûködési elvük különbözõ.

Az Stg volt az (egyik) elsõ, a harctéri (fõleg városi) tapasztalatok alapján minden hadseregnél felmerült az igény egy puska és géppisztoly közötti középútra, a fejlesztések nagyjából párhuzamosan folytak, ennyi a történet.

Az amerikai és szovjet gépkarabélyok megjelenése az Stg nélkül is bekövetkezett volna mert az újfajta harcmodor kvázi kikövetelte magának.

jaj meg az SAS en kivül a németek is használják a G36 ot

Hi! Az lenne a problémám, hogy néhány grafikai beállítást (dinamikus fények száma, árnyékok stb.) nem tudok maximumra állítani, csak low-ra, meg normal-ra tudom. Ezeket hogy lehetne feljebb állítani?
A cfg-t már néztem de ott nem találtam, ill. nem tudom milyen néven vannak ott azok a beállítások.<#help>
Aha, egy újabb bizonyíték hogy a németeknek volt idõgépe! <#idiota>

hahaha NC! <#levele>

A HK G36 az a brit S.A.S. nél elég gyakori asszem a G3 is. P90 (csak tipp) Izrael... (valószinüleg baromságot mondtam...) A desert eagle-röl meg a mp44 röl fogalmam sincs, az USP-t meg néhány amerikai haditengerészeti egység és külön leges alakulat használja ahogy én tom...
Csak a G36 ban vok biztos.. a többi meg vagy a kitalációm szüleménye vagy az igazság.. természetesen a müsör végén felfedjük az igazságot de addig is jöjjön 1 történet egy macskán ragadt fárol...

U.I. Lekéne szoknom a löpor szívásról, áhh mind1...

kösz de nincs vmi megoldás rá mer nagyon elegem van :S
tommyg
vedd meg eredetibe és nem lesz ilyen problémád

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Pls! Válaszoljatom mer már nagyon elegem van ebbõl a cod4bõl kivágom csukott ablakon a játékot :@
1.2-es patchet felraktam már mikor de az nem lehetett
Nem nagy dolgokra gondolok kegészítés alatt....

Pl. Szerepelhetnének a singliben már meglévõ fegyverek, hangtompító és red dot egyidõben a fegyvereken.
Hangtompítós sniper - valóban ízlés dolga de azért választhatóvá tenném.

A sniperek javítása szerintem evidencia😊

Üdv.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Firerock
???

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hali all! Mér csinálja ezt velem a CoD4 tele van már vele az a bizonyos!! :@ Egyszer megszereztem az 55 szintemet akkor utánna elvesztettem és akkor 39 szinten voltam ma megint resetelte ez nem igaz már! :@ Van vmi meg oldás a dologra?
Zomil
ma kijött a hivatalos pam...hát nagy szar lett, a játék le lett butitva cod2 szintre, összes perk ki van véve kivéve a bandolier és a stopping power, összes lmg ki van véve, csipákbol csak az 1lövetüek maradtak benn, és a fegyverekre csak a silencert lehet felrakni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

pusztulat1
hali nem tudjátok hogy honnan lehetne leszedni az all seyng aye-t.felraktam egy kb1éves verziotés nem ismeri fel a cood 2 united of..mi lehet a baj?tudvalaki segitni.

LOL! (csak a poén kedvéért)<#hehe>

Amúgy az STG volt a németek AK koppintása...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Zomil
vannak bizonyos forumok amiket nézegetnek a fejlesztök pl az iw forumát tuti, de sztem a charlieoscardelta forumot is rendszeresen nézegetik és összegyüjtik a hibékat amit ott leirnak

Gyerekek gyerekek a patch arra van hogy hibát javítsanak, nem fognak kiegészítéseket belerakni. Ingyé nem dolgozik senki. Majd gonodolm lesz egyszer egy kiegészítés pénzér valami booster pack vagy ilyesmi, abban lehetségesek az ilyenek.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Hassel606
Én úgy tudom, van valahol egy fórum, ahová be lehet küldeni a felfedezett hibákat.Ne kérdezd, hol van...<#fejvakaras>

Hassel606
Nem gondolod azt, hogy az oroszok valaha is beismerik??<#dumcsi>

Sziasztok,

Érdekelne, ezért veszem a bátorságot és megkérdezem: mi alapján készítenek a fejlesztõk (vagy kiadók) patch -ket? Egyáltalán, csak Õk csinálnak?

Saját maguk jönnek rá, hogy mit kell javítani a játékban vagy szondáztatják a naygérdemût?

Köszi a válaszokat...

Dick Riddick
Meghajlok elõtted.

Bár az igazamhoz tartom magam, elõkeresem a forrásokat.
Utána visszatérünk a problémára.

(Végre valaki aki nem nobbal meg lollal kezdi a hozzászólást) <#integet2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sadist
Viszont tényként írtad be. Konkrét cáfolása nincs leírva, de ha én most ideírom, hogy a Föld magja fortyogó baracklekvárral van teli, akkor igaz lesz? Meg tudod cáfolni, hogy nem is baracklekvár van a közepében?
Wikipedia pl. megemlíti az Stg. 44-et, mint elõfutárt (mondjuk ilyen témakörben én némi fenntartásokkal fogadom a Wiki-t), de a world.guns.ru pl. már sehol.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
CS-ben is. Meg pl. R6-ben.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hassel606
MOD:2005-ben

Dick Riddick
Az állítás nem tõlem származik.

Szeretem a fegyverekkel kapcsolatos könyveket, ezeknek a fegyvereknek a történetérõl sok helyen esik szó.
Ezért írtam hogyha van információd ami cáfolja ezt, küldd el.

Tényleg érdekel a dolog.

Hassel606
Tudtommal az Amik rendszeresített maroklõfegyvere a Beretta M92. Legalábbis 95'-ben mindnél azt láttam.<#wink>

Sadist
Az USP, Desert Eagle, FN P90, MP 44, HK G3, HK G36 rendszeresítve van az amcsiknál, vagy a briteknél? 😊

Zomil
"Steyr AUG" ilyen cs-ben van 😊

Sadist
Nem értettem én félre semmit. Csak te beírtál egy ilyen állítást, hogy az M16-nak és az AK-nak a közös õse az Stg. 44. És hogy mindkét fegyvert egyértelmûen a németekrõl másolták.
Én meg beírtam, hogy ennyi erõvel a C-93 az összes mai öntöltõ pisztoly õse, mert az volt a legelsõ, amirõl utána másoltak.
De akkor mondom máshogy:
Rakd egymás mellé az Stg. 44-et és az M16-ot. Hasonlísd össze kinézetre, kaliberre, felépítésre, mûködési elvre, súlyra, aztán kérdezd meg magadtól, hogy tényleg az Stg. 44-e az õse. Ha a válaszod igen, akkor ott valami gond van.

Hassel606
Teljesen egyetértek veled, de itt csak az USA hadseregérõl, pontosabban tengerészetérõl, Nagy Britannia, és Oroszország kulönleges alakulatairól beszélünk.

Sadist
FN F2000 rendszeresítve van pl. a szlovén hadseregnél
FN SCAR szintén, US Spec Forcenál
Steyr AUG pl. az osztrák hadseregnél
L85A2 briteknél
L96A1 szintén briteknél
PSG-1 németeknél
McMillan TAC-50 kanadaiaknál
SPAS 12 hadseregnél talán nem, de sok rendõrségnél és speciális fegyveres szervezetnél használják
Mk. 11 Mod 0 amcsi Spec Force

Ami ezek közül tényleg nincs rendszeresítve sehol, az a WA 2000.

Dick Riddick
Félreértetted amit írtam.

Nem állítottam semmit a C93-ról.

Én az MP44-rõl, az M16-ról és a Kalasnyikovról írtam.

Hali mindenki,

Jól látom? Lehet javaslatokat tenni az 1.3 patchre?😄

Hassel606
A játék készítõi erõssen a világ hadseregeiben renszeresített fegyverekre hagyatkoztak. Ez vonatkozik a "negatív" (OPFOR)oldalra is. Talán a pisztolyoknál engedtek meg egy kis kalandozást.😊

Sadist
Ember, akkor döntsd már el, hogy másolják-e a kézifegyvereket is, vagy sem. Mert ez így érdekes, hogy az öntöltõ pisztoly az nem másolás, a gépkarabély viszont igen.

Sadist
Szerintem jól néz ki, és rohadt pontos. Igazi gyûjteménybe való fegyver.

Hassel606
Ez a Saiga 12 bexarás! A hülye orosz kalasnyikov rendszerû sörétes "gépkarabélyt" kreált.<#worship>