Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha úgy nézzük izrael fegyverzi fel az összes néger bandát amerikában :_D
Játszottatok már azon a mini containeres mapon 10v10et? 😄 Zseniális 😄😄
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
btw az európaiak készítik a legjobb fegyvereket.
am izraelben.. inkább ott találják ki a mostanában legjobb fegyvereket (fejlesztik) öö onnan van az uzi??? meg mostanában készítettek egy kb 300 méterre pontosan lövö gép pisztolyt városi használatra (nevét nem tom) kb olyan erös mint az m16 (ürméret/roncsolás) és kb olyan pontos mint egy mesterlövész puska csak nem olyan nagy távon...
De nem kell több OFF
DFTBA ಠ_ಠ
G36 guide
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Korábbi alkalmazók:
* Kolumbia
* Dominikai Köztársaság
* Franciaország
* Haiti
* Fülöp-szigetek
* Svédország
* Egyesült Királyság
NATO:
* Dánia
* Észtország
* Németország
* Görögország
* Litvánia
* Norvégia
* Portugália
* Törökország
* Amerikai Egyesült Államok
nem NATO országok:
* Albánia
* Afganisztán
* Banglades
* Bolívia
* Brazília
* Chile
* Ciprus
* El Salvador
* Irán
* Indonézia
* Kenya
* Kuwait
* Mexikó
* Myanmar
* Nigéria
* Pakisztán
* Paraguay
* Peru
* Szaúd-Arábia
* Szudán
* Thaiföld
eredetileg egyébként német
a G36 széria (C,E,K stb.) fõleg Nyugat-Európában használt,de nem kizárt,h.azt is ilyen széleskörûen használják(bár még relatíven új fejlesztés,a G3 eredetijéhez képest,ami majd' 50 éves...)
P90 pedig valszeg francia vagy német,izraelben maximum ak-t használnak...meg a közel-keleten úgy általában
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az Stg és az AK külsõre hasonlít de a mûködési elvük különbözõ.
Az Stg volt az (egyik) elsõ, a harctéri (fõleg városi) tapasztalatok alapján minden hadseregnél felmerült az igény egy puska és géppisztoly közötti középútra, a fejlesztések nagyjából párhuzamosan folytak, ennyi a történet.
Az amerikai és szovjet gépkarabélyok megjelenése az Stg nélkül is bekövetkezett volna mert az újfajta harcmodor kvázi kikövetelte magának.
A cfg-t már néztem de ott nem találtam, ill. nem tudom milyen néven vannak ott azok a beállítások.<#help>#help>
Csak a G36 ban vok biztos.. a többi meg vagy a kitalációm szüleménye vagy az igazság.. természetesen a müsör végén felfedjük az igazságot de addig is jöjjön 1 történet egy macskán ragadt fárol...
U.I. Lekéne szoknom a löpor szívásról, áhh mind1...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Pl. Szerepelhetnének a singliben már meglévõ fegyverek, hangtompító és red dot egyidõben a fegyvereken.
Hangtompítós sniper - valóban ízlés dolga de azért választhatóvá tenném.
A sniperek javítása szerintem evidencia😊
Üdv.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Amúgy az STG volt a németek AK koppintása...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Érdekelne, ezért veszem a bátorságot és megkérdezem: mi alapján készítenek a fejlesztõk (vagy kiadók) patch -ket? Egyáltalán, csak Õk csinálnak?
Saját maguk jönnek rá, hogy mit kell javítani a játékban vagy szondáztatják a naygérdemût?
Köszi a válaszokat...
Bár az igazamhoz tartom magam, elõkeresem a forrásokat.
Utána visszatérünk a problémára.
(Végre valaki aki nem nobbal meg lollal kezdi a hozzászólást) <#integet2>#integet2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Wikipedia pl. megemlíti az Stg. 44-et, mint elõfutárt (mondjuk ilyen témakörben én némi fenntartásokkal fogadom a Wiki-t), de a world.guns.ru pl. már sehol.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szeretem a fegyverekkel kapcsolatos könyveket, ezeknek a fegyvereknek a történetérõl sok helyen esik szó.
Ezért írtam hogyha van információd ami cáfolja ezt, küldd el.
Tényleg érdekel a dolog.
Én meg beírtam, hogy ennyi erõvel a C-93 az összes mai öntöltõ pisztoly õse, mert az volt a legelsõ, amirõl utána másoltak.
De akkor mondom máshogy:
Rakd egymás mellé az Stg. 44-et és az M16-ot. Hasonlísd össze kinézetre, kaliberre, felépítésre, mûködési elvre, súlyra, aztán kérdezd meg magadtól, hogy tényleg az Stg. 44-e az õse. Ha a válaszod igen, akkor ott valami gond van.
FN SCAR szintén, US Spec Forcenál
Steyr AUG pl. az osztrák hadseregnél
L85A2 briteknél
L96A1 szintén briteknél
PSG-1 németeknél
McMillan TAC-50 kanadaiaknál
SPAS 12 hadseregnél talán nem, de sok rendõrségnél és speciális fegyveres szervezetnél használják
Mk. 11 Mod 0 amcsi Spec Force
Ami ezek közül tényleg nincs rendszeresítve sehol, az a WA 2000.
Nem állítottam semmit a C93-ról.
Én az MP44-rõl, az M16-ról és a Kalasnyikovról írtam.
Jól látom? Lehet javaslatokat tenni az 1.3 patchre?😄