Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. ismerem én is a történelmet.
2. nem errõl volt szó bari, hanem hogy izrael fejleszt e fegyvereket vagy sem. én belinkeltem egy hivatalos oldalt, te meg pár képet meg jöttél bbc filmmel.😄 gz
3. nem az uncsitesóm cimbijének barátnõjének szomszédjáról beszéltem, hanem a harcban sebesült bátyámról te retardált, vagy linkeljek képet is?
MJ rulz Pink Team The Only One
Eddig egész jól el voltam velük, de már kéne pár új!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
a CoD4-nek a lényege, hogy 2-3 fõs szakaszokban mozogva, teljesítsd a feladatodat...egymásra figyelve és egymást fedezve...nem elindulni ész nélkül és lehentelni mindenkit...ezt már a CoD2-ben sem szerettem.
mindemellett sokkal jobb a játékélmény szerintem, ha valaki taktikusan csatázik és gondolkodik...1 ilyen serveren voltam, ahol nem volt célkereszt, térkép, légi támadás, heli, szal teljesen egymásra voltatok utalva a szakaszodban...über király volt velük zúzni...
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Ugyan azon szerveren tegnap a gyerekbe kétszer annyit kellett mindig lõni mint normál esetben. Ezt se véltem akkor gyanusnak. Most, hogy írtad lehet, hogy nem volt PB a szerveren és tényleg csíterekbe szaladtam bele.
Feltünõen sok volt a gránátvetõs gyerek is.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Izraelt az amerikai illetve a 2. vh után európából illetve a háború alatt európából amerikába dezertált vagy kivándorolt zsidók alapították, ÖNKÉNYESEN, amit az USA az ENSZ segítségével intézett el, de az arab világ ezt a szerzõdést nem írta alá és 1947-ben megkezdõdött az arab-izraeli háború-mivel hogy brit gyarmat területen helyezkedett el- így az amik már akkor megérezték a fekete arany szagát és mindenféle gazdaságpolitikai érdekekbõl látták el izraelt katonai fegyverekkel!köztudottan ismert a hidegháború és egy esetleges 3. vh-hoz elengedhetetlen volt az olaj illetve az üzemenyag, mindemellett fontos stratégiai pontként is szolgált, közel európához és a szovjetúnióhoz.kapcsolatukat azóta is ápolják...
ha valaki ismeri Izrael történetét, az tudja, hogy miért gyilkolják halomra egymást az arab zsidók...
egy gránát elintézi a csapatot 😄
az mennyit számít, ha vesztel illetve nyersz? ki tudja?
tegnap sikerült felmennem egy olyan szeróra, ahol egy forduló alatt akár 800 pontot is tudtam gyûjteni (és nem csináltam challange-et), de ez valami különleges szeró beállítás lehetett vagy nemtom. asszem domination volt.
The Matrix has you...
mindíg van admin , nincs anyázás stb , esténként álltalában klánosok vannak fenn , elég jó társaság szokott ide.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Na ilyet eddig pb-es szerveren hálitennek nemláttam.
Ami még idegesítõ a plöttyintõs mazsolák a gránátvetõs géppuskákkal...Mást nemtudnak ellövik a 2 gránátot,utánna rendszerint meghalnak. Tegnap a hülye haverom miatt pont egy ilyen csapatra lettünk idegesek FFA-ban,fogtuk magunkat be házba és ketten védtük sniperrel a házat szépen fejlövöldözve a hülyegyerekeket...
Tudom hogy ez csalás volt meg camperkedés,de ezek ezt érdemelték...
Dehát aki jordán királynõkrõl követketet az izraeli fegyverfejlesztésekre (amik mellesleg jó 50 évre tekintenek vissza, és bármilyen európai országét megszégyenítik), azzal tényleg nem lehet érvekkel vitázni.
Ízelítõ a "noname" izraeli fegyverekbõl: Galil, Uzi, Tavor, Jericho, Desert Eagle, Barak, Magal, Negev, Dror, Magach, Merkava, Sh'ot-Kal, Tiran, Soltam, Bardehlass, Kfir, Lavi, Nesher, Python és még sorolhatnám napokig.
Sajnálatos módon európával ellentétben õk nem ülnek a babérjaikon.
te meg mielõtt belémkötsz olvasd el mit írtam, ty.vannak amcsi fegyvereik írtam én hogy nem?? de bazdmeg annyi saját fejléesztésû fegyverük van mint égen a csillag. for example bazzeg a vadászgépeik, baszki simán felveszik a versenyt az amcsi gépekkel. de tõlem azt hiszel amit akarsz.
a többieknek. össes obi server 1.3 automatice, már abban üzemelnek. a pamot aki komolyabban veszi beüzemelte, bár kibaszott szar. remélem még javítgatják, mert a perknélküli mód az cod2, a perkesben meg iszonyat szar perkeket hagytak benn. a red dot kivételérõl nem is beszélek, elõbb talán ki kellett volna javítani a bugot, hogy red dot-al valamit bead, utána ugyanaz a távolság és karaj nem adja be ha 20 percig célzol se red dot nélkül. mindjárt feltöltök youtubera egy videót, ha sikerül megszerkesztenem, aztán csak lestek mit vettünk észre tegnap spannal, ekkora bugot bazdmeg...hihetetlen.
nehéz megmagyarázni egyeseknek dolgokat...de legyen igaza...
(amúgy nem mondott hülyeségeket, de ezek nagy része csak terv szerintem, nincsenek rendszeresítve. lásd a magyar fejlesztésû Gepárdot, ami "elvileg" tiltólistára került, gyakorlatilag meg már a sorozatgyártás után történt mindez...aki volt katona, talán tisztábban látja ezeket a dolgokat, nem pedig az aki CoD4-en nevelkedett)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezen a képen is M16 van a hölgyeknél
Itt pedig M4A1
Ezen kívül vannak F16-os F15-ös és F14-es vadászgépeik.
Ha nem értessz valamihez vagy csak részleges információid vannak a dologról akkor járj utánna okoskodás helyett.
Elõször Szovjet tankokon látták felszerelve a nyugati hírszerzõk. Viszont nem újdonság, a nyolcvanas években jelent meg (ha minden igaz).
A lényege hogy a lövedék páncéltörõ hatását egy ellentétes irányú irányított robbantással csökkentik a becsapódás pillanatában.
A külsõ páncélzatra szerelik fel, kisebb lapokból állnak.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Szerintetek ez a helyzet mikorra fog változni?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ne haragudj, hogy téged kérdezlek, de az ACOG -ot is javítja??
Vagy próbáljam ki......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
egyébként mennyire mûködik a csalók kirúgása? tudjátok figyelni? pb észreveszi vagy itt is ugyanaz van, mint cod2-ben? azaz nem mindig látja és nincs ban automatikusan. ez általános, nem csak tõled kérdezem😊
azért érdekelne, mert leginkább külföldi szerókra járok, de néha elég érdekes dolgokat mûvelnek, szerencsére ritkán, csak nem tudom eldönteni, hogy ez most csalás vagy sem, mert a killcam kevés erre.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Egyébként az 1.3 Patchhez meg kell várni hogy a törthez is kiadják/megtörjék?
az autós viccben, az 1 autós hasonlata TE vagy, igaz?
akkor a válaszom:
> Pistike, az 5 éves téblábol a konyhában, és mivel láb alatt van, az anyja
> kiküldi az udvarra játszani, illetve alternatívaként megemlíti, hogy
> megnézheti, ahogy a szomszéd házban az asztalosok beteszik az új ajtót...
> Órák múlva visszaér a kölök, kérdi az anyja:
> - Na merre jártál, megnézted a mesterembereket? Tudod már hogyan kell
> ajtót
> berakni?
> - Ja! - mondja az elvetemült: Elõször abból a kibaszott keretbõl kell
> legyalulni egy pinahajszálnyit, hogy beférjen, aztán kibaszottul ki kell
> ékelni, hogy ne lötyögjön, mint a lankadt fasz a picsában, a
> zsanércsavarokat meg úgy meg kell tekerni mint a Macát, hogy mozdulni se
> tudjon, aztán kibaszottul kell illeszteni az ajtólapot, mert különben
> nyálazhatod folyton, mint a pinát!
> Anyuka elhûl, gyorsan körülnéz, mivel is fegyelmezhetné meg a gyermeket.
> Meglátja a telefonzsinórt, na gondolja azzal jól a seggére ver ennek a
> mocskos szájú kölöknek.
> - Hozd csak ide fiam azt a telefonzsinórt!
> - Lófaszt, az a geci matávosok dóga!
bõvebben itt
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
megy az autós a sztrádán, bemondja a radió: óvatosa közlekedjenek az utakon, mert egy õrült szembe megy a forgalommal. erre az autós: 1??? az összes!!!!! 😉
a külsõ pajzsot láttam én is, de az még csak terv, kb. 10 év múlva lesz rendszeresített.ja és amerikában.ugyanúgy, mint a tengerészgyalogosok ruhája, ami feléje közeledve a lõvedéket érzékelve-azaz a lökéshullámot-megkeményedik a becsapodási ponton, és mint golyóálló mellény funkcionál.(persze ez kezes-lábas)a tankokon az oldalára és elejére erõsített lánctalpak nyújtanak védelmet.
persze létezik olyan lövedék, ami a tank lövegtornyát eltalálva-az a lényege, hogy baromi nagy a sebessége-nem töri át a páncélt, de a hatalmas sebességnek köszönhetõen akkora lökéshullámot kelt a zárt tankban, hogy a kezelõszemélyzet cafatokra szakad.láttam, csak ott dinnyékkel tesztelték, meg kókuszdióval.
no meg a terminátor napszemcsi, aminek a bal lencséjében közvetlen mûholdas képet látsz a harci zónáról, így a légierõnek egybõl bemérheted az objektum vagy harci jármû koordinátáit, LCD-s gépfegyverek, amik 90 fokban megtörhetõek a városi harcokhoz, robot álltal vezérelt tankok, mindezt persze egy katonai APPLE noti mögül, valahol az USA-ban, nem Izraelben.
ajánlom figyelmedbe, a Nur, a jordán királynõ címû könyvet.
elég tisztán le van benne írva, hogy hogyan lett egy ami légitársaság vezetõjének a lánya, jordán királynõ és mindehhez mi köze Izraelnek.talán nem linkelgetnél mindenféle izraeli csúzlikat, amiket szerinted õk találtak ki.
ON
The Matrix has you...
baszki belnkeltem neked egy oldalt ahol kb 250 izraeli fegyver van - véletlen se ismerd el hogy hülyeséget írtál. és egy kép aztán tényleg üti az izraeli-weapons oldalt. és te tanultál történelmet? azért van ennyi izraeli fejlesztés, mert rákényszerültek a sorozatos fegyverembergok miatt, hogy saját fegyvereket tervezzenek/gyártsanak/használjanak. és ha már bbc: egy dokumentumfilmben pont arról beszéltek, hogy a mai tankelhárító fegyverek ellen, szinte csak az izraeli tankok vannak ellátva védelemmel (amik nem😉) - egy külsõ pajzs, ami robbanószerkezettel van ellátva, ergo amikor a rakéta becsapódik, egy ellenrobbanással védi meg a személyzetet. biztos az amiktól nyúlták, ahogy a többi fegyvert😊😉
on
http://msnbcmedia.msn.com/j/msnbc/Components/Newsweek/Photos/Web_Exclusives/040224_040301

a BBC- M16-al rohangálnak egy Paladin körül...