Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azota sem sikerult megoldani a pb heartbeat problemat :-(
ha valakinek volt ilyen, irja mar le pls, hogy oldotta meg.
xp sp3-am van, mas fps gond nelkul fut pb=vel
amivel probalkoztam eddig:
-pb re install
-pb manual update
-konzolba beirtam: pb_sv_enable; pb_sv_update
-firewall beallitasoknal beraktam az exception-okhoz a cod4 mp indito filet valamint a pb file-okat is
-ellenoriztem, hogy jatek alatt task managerben fut a PunkbusterA es PunkbusterB alkalmazas.
ezen felul nincs tobb otletem, hogy mit tehetnek. a jatek eredeti, 1.7-re van patchelve.
thx elore is.
Ha iw3sp/mp.exe hibát észlesz akkor: a telepített cod4 mappában van egy olyan hogy Miles és abban van egy olyan file hogy mssmp3.asi ezt kell átírni mssmp3.bak-ra és tökéletesen megy.
Átalában megoldja a probélmákat! Nekem is jó lett!
és ha nem megy telepitsd ujra a játékot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akár single akár multi módban elindítom a játékot, kis idõ múlva kidob egy ilyennel: Az iw3sp/mp.exe hibát észlelt, ezért leáll...
Akármit csinálok vele, utána elindul a játék, megy is, de megint kidob pár perc múlva :S
2.0 Ghz 2400+os proci
Geforce 7600 GT
2 giga ram
Régen fent volt nekem, és akkor nem csinált ilyet :S
Mi lehet a baj ?:S HELP PLS
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Így köszönök minden hozzászólást ami az én problémám érintette.
Mostmár mindezek tudatában megveszem a játékot az a legjobb megoldás
format c:
install cod4.exe
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Valaki próbálta már a Seismovisiont a COD4el? mert amikor csinálok egy demot a játékból se tudom lejátszani valamint néhányat progival se :S játékban aztmondja h nem létezik olyan nevû demo(pedig van) seismovision meg azt h nincs konfigurálva az elérési út pedig másik demot meg lejátszik... nemtom miért van ez :/
ilyen hibaüzenettel kidobál a cod miért ?
restriction player nyinya for 0 minutes punkbuster kicked corrupted file/memory
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
most már a pb szerverekre való szûrésnél 10ezren felüli szervert dob ki. <#taps>#taps>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
tegnap ujra feltettem a jatekot (eredeti), de a legtobb serverrol kidob a pb egy ido utan, "heartbeat stopped" ezenettel.
xp sp3 van fent, punkbuster is megy hibatlanul mas fps alatt, valamint probalkoztam a pb svc-vel is, nem talalt semmi gondot az sem.
tuzfalnal engedelyeztem a cod4 multiplayert, valamint a pb-t is, megsem vergodtem zold agra.
valaki esetleg tudja mi a megoldas?
thx