Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Beadja, csak a fejes sebzésszorzója 1.4, az AK alap sebzése meg 40, így a fejes összesen csak 40x1.4=56-ot sebez, szóval minimum 2 kell.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hy!
Légyszi help nem tudom beállitani a grafikát 😄 alapbeállitáson megy a játék de ha bármit változtatnék akkor kiirja hogy ircetx had an unrecoverable error. okot lehet nyomni. Aztán inditásnál kérezi hogy safe mode? monom igen akkor beraktam majdnem minre 800*600 és nem tudom feljebb vinni, holott maxon szeretném tolni.
CFG: 8800 GTS640 by asus, E6320, 2 giga ddr800 mhz...

mNzJean
nézd meg az x-fire serverkeresõjében , az mutatja a tört servereket is.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

szerintem is az az igazi része a multinak ....
Mindenki 1enlö esélyel indul az elsö perctöl fogva....
Tudd valaki tört magyar 1.3 server IPt mondani? megköszöném.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nekem az az érzésem hogy az iw-s srácok a hardcore modra optimalizálták az egész játékot, ott minden pont úgy mûködik ahogy azt az ember elvárja. <#nezze>

Sadist
Azért bírom, hogy ezt a sok fegyverszagértõt még egyszer sem lehetett látni pl. Haditechnika topikban 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#wow1><#nevetes2>
G3-al és M14-el, AK-t nem használok. <#nemtudom>

megkell várni az 1.3as kreket ha nincs nálad a lemez
mNzJean
Neked már nagyon érik egy két büntipont , hülyeségekrõl vitatkoztok alpári hangnemben , ha olyan tanult ember lennél ahogy beállítod magad ,akkor az kitükrözõdne a hozzászólásaidból is,így max azt hiszem el ,hogy valameik napközibõl kempeled az sg-t<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

azért van ez az effekt mert felülirta a patch a krekelt exét.
okos ember hülyéskedik, a hülye meg okoskodik.

trágár szavak nélkül nem bírod magad kifejezni?

takony,faszláma,kocka...primitív.érted?

a haverjaid privibe írogatnak?nem mer ideírni vagy mi?vagy kibeszélitek az embert a háta mögött?

ja és ezt már végképp vésd az eszedbe:izraelnek ami fegyói vannak, akárhogyan is erõlködsz és sírsz a haverjaidnak.vagy én is szóljak az enyéimnek?

uhh, ezt majd elfelejtettem:megkereslek, de még mielõtt "lezúznál" szólj a hátunk mögött kibeszélõs haverjaidnak meg a Rambó bratyeszodnak, mert szilánkosra rúgom a térdeidet.

Köszi a gyoors választ.....

Akkor azt miként orvosoljam, hogy amint feltettem az 1.3 patch -t, a singli részhez már kérte a correct CD -t??
(mindamellett, hogy még nem nagyon tudtam az 1.3 multival szervert találni)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

legalább volt mit olvasni <#vigyor1>
mindakettönek F1
Mint mondtam nem érdekel a dolog. És hidd el meg van a véleményem amit inkább meg tartok magamnak mert nem szeretnék meg bántani senkit!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tudd valaki magyar tört 1.3 server IPt mondani?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

csuszi
ide vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vagy ne mégse belehalok😞
jah és arra is lusta vagy jag és balidani hogy végigolvassátok a vitát, akkor hogy is mondtok véleményt? nem én kezdtem az alpári stílust és nem én beszélek össze-vissza baromságokat.
de mindenkinek teszek egy szivességet -fav, én is bele fogok halni, meg ti is😞
😉
akik priviben írtak, thx de nem téma...

MJ rulz Pink Team The Only One

Balidani
ON Topic.
Nem tudom felfogni, hogy hogy gondolták a készítõk, hogy egy fejest lazán túlél egy mezei katona. Ez egy hatalmas minusz játékélményben, ennek ellenére imádom a játékot 😛 Valamit mégiscsak tudnak ezek az IWs srácok.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Ferro
<#eljen>

Nem érdekelnek az elõzmények és az sem, hogy kinek van igaza. Javasolnám mindkét félnek az 1 hetes bant 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

JAG1
Leszarom a mostani sztorit, de az azért feltûnhetne, hogy ha valaki hozzád szól, tuti anyázás lesz a vége...
Talán nem véletlen....

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Balidani
Aki ilyen hangnemben beszél mint nono és csuszi az nem értelmes ember. Ha nekik csak ez az egy módja van hogy megértessék magukat a másikkal, hogy "nyomorék retardált takonygeci"-znek, akkor náluk van a baj. IQ fighterek.

csuszi
ak-val? többször néztük és kicsit se adta, nem csak nekem, red dottal kapásból...

csuszi
jó lenne ha tudnád a számom és hol lakok szívesen leszakítanám a fejked életben szarházi...
és még mindig nem érted mi te szarrágó faszkalap hogy kurvára annyiról volt szó te nyomorék retardált takonygeci, hogy mit gyárt izrael és mennyit. ja és ha nem lennél analfabéta retardált majom talán képes lennél galériát nézni és adatokat a nevem mellett. sajnálom gyökszi de nem nekem van szükségem a pina.hu ra hanem az olyan kocka szaroknak mint te.
és köszönöm azoknak akik együttérzésüket fejezték ki privát üzenetekben, igazán jól esik, hogy más is látja hogy nono egy takony kis fos, és nem kell vele foglalkoznom... jah és ne is gyere vissza.
pina.hu: akkor légyszi linkeld már be a számom és a címem, ty faszláma.
jay és néma bob visszavág!!!!!!!!!! már értem a film végéttttttt😄😄😄😄😄

Ferro
Személyes tapasztalatom is és az IW fórumon is írt dolog, hogy a HIP lövéseknél nagyobb esély volt fejlövést elérni mint célzottan, legyen az ironsight vagy red dot. Lehet ez 1.3-ban változik...

Fura, egyáltalán nem használok red dotot (hangtompító FTW!!! hehe) és mégis bejön minden fejes. <#fejvakaras>

Balidani
Lehetne ezt levélben?!
kthxbye fuckface

JAG1
"és tudom a számod és azt is hogy hol laksz kretén...a pina.hu-n megtaláltalak...no comment!" <#taps><#hehe>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Ferro
Ne kiabálj légyszíves. Személy szerint kissé unom már az offolást...

Valaki tanácsolta, hogy elég 1-2 emote, tessék.

te most mirõl beszélsz?ki beszélt itt uziról?vagy tán bUZI vagy gyökér?
te okoskodsz itt, hogy ki milyen fegyókat használ!
szerintem rajtad kívül mindenki értette mirõl beszéltem, csak te nem a katona agyaddal primkókám.

na elmesélem neked mert látom magas:

AMERIKA KÕOLAJKÉSZLETÉRÕL IZRAEL GONDOLSKODIK, AMIKOR IS AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK A 90-ES ÉVEKBEN JÓPÁRSZOR FEGYVEREKKEL FIZETETT!IZRAEL ÍGY BIZTOSÍTÍNI TUDTA AZ ÁLLANDÓ UTÁNPÓTLÁST ÉS A GONDTALAN SZÁLLÍTÁST!

politikai közéletben is van ismerettségem és ezeket nem a képzeletem szülte, ahogyan látod, bár már nem is próbálom megmagyarázni, mert már a haver, mint fogalom problémát okozott te kis pisis TAKONY.feltételezem, hogy nem vagy több 17-nél!
mindemellett jópár könyvet elolvastam és láttam az amerikai-iraki háború költségelemzését amit a milánói egyetemen közvetítettek!feltételezem te is nézted és tisztába vagy vele!innentõl kezdve te még egy háború értelmét sem vagy képes felfogni!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....na abbahagyom.

Lelépek, elmentem Pöchlarnba(ausztria ha problémát okozna) tanulni HÉTVÉGÉN, nem mindenféle szenny oldalakat nézegetni-te is jobban járnál-idiótábbnál-idiótább fegyverekrõl!ja és tudom a számod és azt is hogy hol laksz kretén...a pina.hu-n megtaláltalak...no comment!

Ferro
A No DVD crack, nem befolyásolja a multiplayer részt.

bigapó
a kód a lényeg, az eredeti. egyébként kell a single-hez? mert nekem multihoz nem, single nem próbáltam.

The Matrix has you...

csuszi
13316; 13320; 13322; 13323...

Sziasztok,

Eredeti a játékom, eredeti CD kulccsal, de feltettem a NO/DVD cracket. Kérdésem, hogy ezek után nekem "tört" verzióm van??
Pathc -kel is meg kell várnom a tört verziókat? (pl. 1.3)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bigapó
csuszi és nono55 ezennel felszólítom kedves kollegákat, hogy priviben öntsétek egymásba magasabbnál magasabb tudásotokat, mert Én és szerintem ezzel nem vagyok egyedül KURVÁRA MAGASRÓL LESZAROM, HOGY KI MIVEL ÉS MIKOR GYILKOLJA HALOMRA EGYMÁST!!!!!!!!!!

Köszönöm szépen, admin meg takaríthat majd, ezt is😊

The Matrix has you...

csuszi
én vagyok primitív? amikor mások is azt mondják amit én? errõl jut eszembe: #133003 adam semmi gáz😊
és a stílusodon faraghatnál takony, nem én kezdtem se a személyeskedést, se a sértegetõ hangnemet.
ami a hozzászólásodat illeti: kurvára nem értem mirõl hablatyolsz te retardált (igen tom mit jelent - te az vagy). én annyit írtam, hogy many many sok izraeli fegyver van a világon, elismertek, és rengeteg országban használják õket.
ami pedig a bátyámat illeti te csökevény, te jöttél azzal hogy semmit se értek hozzá (bezzeg te igen😄), de végülis nem én linkeltem be ezt: ezek sry nem izraeli fegyverek, én látom rosszul
és mit csinált kinn? harcoló alakulatban szolgált, õrjáratban megsebesült, miközben kilõtték mellõle 3 társát. õ véletlen se kapott kiképzést uzival és uzonnal, csak álmodta. innentõl kezdve ne haragudj de nem ütöm meg azt a szintet hogy vitatkouzzak veled, kezdve a stjlusoddal, és azzal folytatva, hogy össze-vissza beszélsz és nem arra reflektálsz amire kéne (ja hogy arra nem is tudnál😉)
de tudod mit? igazából a desert eagle az amerikai az uzi az orosz és az mk4 meg britt nem beszélve a többi 200-300 fegyverrõl😄

Zomil
ugy kb 10perce😄 megnéztem, h is néz ki a damn mod😄
bár legtöbbször sajna nem tudok mert zárva van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hogy te mennyire primitív vagy ecsém, BÁZZZZ...
valószínûnek tartom, hogy a részleteket is ismered, bár kétlem, hogy azt nem érted mit takar egy kacsolatban a haver aki meghalt Irakban bevetés közben, valószínûleg nem a szomszédod lábtörlõjének a kutyaszarára gondoltam, miközben te jössz itt az izraeli hiper-szuper csúzlikkal, amivel a Rambó bratyód kommandózott a kibaszott nagy semmi közepén magyarként...és ha már itt tartunk akkor a tesód mit is csinált ott kinnt?takarította a harc után a szart vagy hullák pakoltak...mert a magyar alakulatok csupán logisztikai mûveleteket végeznek, akciót is akkor látnak, amikor deffektes lesz az egyik Humvee...DE...nem mehetnek ám oda, mert ha engedély nélkül elhagyja a szolgálati helyét, a szervezete ólomtartalma %-os arányban lesz a te IQ-al vagy az én cipõméretemmel (43) TE retartáld barom.

Ismered a retardált szó jelentését?(ezt is kétlem mert akkor nem írtad volna ide)

csuszi
te feljöttél? mikor?😄

Zomil
én jobbat mondok, ha dx hibával kivág ki kell lépni az xfire-böl😄
én is csak ugy tudtam felmenni csuszi a szerveredre😊

hát igen lesz itt még mit javitani
de legalább már 100%-osan müködik a csipa😊 igy viszont minden 2. kis bénagyerek azzal fog rohangálni😞(((

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
ezért csináltam a videót olyan helyen ahol falon at lelõni ugye lehetetlen mert kb 10 m hosszú/vastag a fal😊

csuszi
dx hiba 1.3 nál. a pamhibás linux alatt, nem tölti le a kliensoldali file-okat. teendõk:
cod4/mods könyvtárba (elvileg a ModWarfare mellé) készítesz egy pam4 könyvtárat. számít a kisbetû nagybetû, ez csupa kicsi: szal így: pam4
és ebbe a könyvtárba bemásolod a két kicsi mod file-t a ModWarfareból: mod.ff és mod.csv
ezután elvileg müxik.

Zomil
nos igen😄 aki kihajol a sarkon max ugy löheted le ha a falon lösz át😄 csipával esélytelen, eltalálni, de mással is😄
és igen mindegyik fegyobol 2fejes kell minimum a másikba h végre belehaljon😄

csuszi
iszonyat gáz. egyszerûen aki leanel, azt ne lõdd mer úgyse tudod lelõni, de õ téged igen, ezért inkább menekülj el. nem látszik rendesen a videón, de az egész felsõteste kilátszik, és még akkor se adja be, kb 4 méterrõl. és azt a vicces dolgot már próbálta valaki, hogy ak val 20 centirõl fejbebaszhatod az ellent akkor se hal meg?😊 meg úgy majdnem bármivel, kivétel a sniperek és az m14. a többi egyszerûen nem adja be a fejest, a szemére is célozhatsz nulláról... no comment

L H Oswald HUN
Engem se enged fel DirecX hibával kidob pedig már le is frissítettem <#confused>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Zomil
lean bugot én már kb 2hete irogatom ide, de mindenki azt irta h neki ilyen nincs😄
kb 1hete mi is igy szorakoztunk haverral és mp5-el nemtudott engem lelöni😄

garferi
Pár videó Bloc-ról és Pripyat városáról:
Swimming pool in Pripyat (Chernobyl)
Russian wheel in Pripyat
Pripyat

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

csuszi
értelmesebb hsz.:
amelyik bugról beszéltem: lean bug, ezt lõdd le😊
és amiért hülyeség volt kiszedni a red dot-ot cb rõl: hihetetlen
nem látszik de végig fejre lövök red dot nélkül és azzal. red dot nélkül egyszerûen nem adja be, ugyanazon távolságról red dottal 3ból 3 találat...