Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy olyan problémám, hogy a játék single playerben nem indul. egy pillanatra bevillan egy Call of Duty kép, de utána semmi. viszont a multi menne, de az nekem nem jó...
van ötletetek hogy mi lehet a baj?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
#13512: igen 😊
ilyet még nem is láttam.nagyon jó ötlet!
Barney:igen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megcsináltam lépésenként amit javasoltál, megtaláltam a magyar szervereket.
És most?😊
Hogyan kerülnek be a játék keresõjébe? Vagy az IP címeket másoljam be?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
gondolom emiatt van olyan sok külföldi.nekem meg már elegem van abból,hogy rám szólnak,ha magyarul írok D:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
idióta..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Segítséget kérek, hogyan tudok a játék saját keresõjével magyar szerverekre felmenni?? (eredeti játék, 1.3)
Ha manuális a dolog, tehát be kell írni az IP címet akkor tudnátok ajánlani, linkelni párat?
Köszönöm....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Végre elértem az 55ös rangot 😄 1nap 21óra kelett hozzá.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
majd ha kitalálnak vmi értelmes configot majd akkor, de a mostaninak nem sok értelme van h lebutitották cod2 szintre(semmi perk, stb)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elsõ server amire beléptem,TDM 2 ember,egyiket lelõttem beírás: TE SZAR FIGYELJ MÁR IDE CHALLENGE-EZÜNK LÉPJÉ KI...😄😄😄😄😄😄
Mazsik rlz😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
töröld ki a nullált esetleg konzolba
/bind a say hello
ennyi😊
amugy arra nem válaszoltál h mikor lesztek 1.3-asok😊 mert néha jól jön egy kis hc tdm moka😊
Igaz valamelyik lanon kiproszáltuk még az 1 et,de nem jött be,mint ahogy a második sem,akkoriban a mohaa-t favorizáltuk arra is csináltam a szervert,de ez már olyan régen volt nem is emléxem rá...
Viszont igy probálkoztam én is a bindeléssel,de valahogy "nem veszi be"
Igy ha valaki tud egyszerübb modod ami müxik,gondolok az ini-be való beírásra,azt jo néven venném...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
és megvna oldva a gond😊
ip: 77.74.196.204:28961
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az miért van, hogy 1.3-as szervereknél ASE-ben legelõl nem a játék ikonja, hanem egy mappa van, és nem is enged belépni?
Pedig fenn is van a patch.