Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Sajnos léteznek már, bár golyóálló csítrõl még nem hallottam...<#fejvakaras>#fejvakaras>Sajnos csak a szerver nevébõl következtetthetünk a szerver beállításaira.
Létezik, hogy vannak már csalások a játékhoz?
Külföldi szerveren találkoztam pár kölyökkel, akik 1 egész tár P90 -es beavatkozás után is futnak felém, és még ÕK késelnek le. (nem lõttem mellé, mert hallottam a találatjelzõ kis hangot)
Lehet látni valahol hogy mit engedélyeznek az adott szerverek, nehogy megint ilynekre menjek fel?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kedves AntiHero!
Kövesd a privát üzenetben leírt utasításokat, hogy elküldhessük neked a játékot!
Gratulálunk! - callofduty.hu Staff Team
AntiHero?
Tevagy? :o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
köszi!
i7 azt szevasztok :P
pl: sd aztán tdm ilyesmire gondolok?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
headshoot!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
a yutubera? mert van csak át kéne alakítani? az mivel tudnám átalakítan?
aha baratom, de en 120700-nal jarok...es csak pisztoly az, meg eleg sok tavcso pl nem elerheto....
Azt állította,hogy wh-s vok de még csak nem is gameltem olyan jó na oké mindig az 1-2második helyen voltam de a statom annyira nem volt jó,hogy le kelljen wh-zni.Álltólag 3éve Codozik de nagyon béna volt meg mivel nem is wh-ztam rossz felismerõ is...
Amúgy van már wh COD4-hez? Mert én nem tudok róla (lehet mert nem is érdekel? 😄 )
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Lesz 1.0, 1.2, 1.3 CoD4-ed 😄
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Vivendi és az Activision összeolvadása során létrejött Activision Blizzard elsõ bejelentései közé tartozott a CoD 5.
Gyakorlatilag már a negyedik epizód fejlesztése során tudni lehetett, hogy ötödik felvonásra is számíthatunk, ám arról nem szólt a fáma, hogy az emberiség háborúktól terhes történelmének mely korszaka ad majd otthont neki.
Talán valamivel okosabbak leszünk, ha vetünk egy pillantást az itt olvasható álláshírdetésre, melyben a Treyarch keres pályatervezõket. A követelmények között szerepel az FPS-ek vagy TPS-ek terén szerzett tapasztalat (konzol vagy pc), s külön jópont, ha az illetõ nagy rajongója a második világháborús FPS-eknek.
Igaz, ebbõl még korai lenne bármilyen következtetést levonni, de mindannyian tudjuk, hogy nem zörög a haraszt...
mentések megmaradnak,nyugodtan lehet pöcsölni
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu