Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Nem azt veszi észre, hogy nem eredeti... Valaki aki azzal a cd kulcsal játszott csalt és a punkbuster kibannolta (így aki azzal a cd kulcsal játszik nem tud felmenni pb-s szerverekre)

Zomil
hát ha nem warez lenne akkor talán még nem is veszne el a stat...és nem árt nézni milyen serverre mész fel, nem kell mindegyik utolso kis gagyi szerverre felmenni, ha a játék belsö keresöjét használtad volna és origi szerokra járnál ilyen nem nagyon fordult volna elö...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hy az mért van hogy belépek egy szerverre és ezt irja ki :

Sandro punkbuster kicked player 'sandro'.... restriction:
service communication failure😛nkBstrB.exe initialization failure

ez mitõ lehet? es mivel tudoom megoldani?:s eredeti gamem van es mindegiyk szerveren kiadja
Balidani
Nah számomra ennyi volt a COD4. Mindenkinek további jó hentelést kívánok, és gránátvetõ mentes szervereket 😉
Meguntam a stat reseteket, és nem fizetek érte 10k-t. Jó lesz az a 10k sörre 😊

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

ToCsEk
Én most készülök felrakni 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

és legalább hc???

<#szomoru1> oké köszi! 😄
Kellett nekem fölrakni 1.3-mat<#vigyor1><#vigyor1>
ToCsEk
Elvileg észreveszi hogy nem eredeti a cdkey és bannolja...
Írd át, így legalább játszhatsz csak 0ás szintel kezdesz. 😄
ezért mentem ki a statom, mondjuk nem sokat érek vele mert ha engem is bannol akkor jól megszopom 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

AZ miért van hogy Punkbuster Global Quid Bann-t kapok egypár 1.3-mas serveren? Pedig én nem csanáltam semmi rosszat! 😄
Balidani
Ez komolyan leresetelte a statomat! Bazzeg de ezt hogy?! És miért?! Most nagyon ideges vagyok, kibaszott szar cod4 :@@@@@

Valaki tudja, hogy ez miért történt meg? Thx.

Balidani
OMGOMGOMG! Az lehet hogy feltettem egy Xfire-t, fel akartam menni egy serverre erre a játék resetelte a statomat?! Ez igy normális?

Kicsikiraly
UO veterans clanserver 😊 (ott mindíg HQ van 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

melyik?

"Everything that happens, happens for a reason"

Kicsikiraly
én már találtam is jó szervereket 1.3-hoz, és a kedvenc szeróm amin eddig toltam az elég gyorsan átállt 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
tegnap reggel ota

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Törölt felhasználó
Van már 1,3? Nem is tudtam.
Zomil
igen, a konzolparancsok teljesen megegyeznek a cod2-vel😊
de azért leirom: /bind x(betü amire a bindet akarod rakni) say ideirszvalamit

ennyi😊
amugy remélem HSF szero gyorsan átáll 1.3-ra😊

grotesk
Hello!
Olyan problémám van, hogy a játék single playerben nem indul. egy pillanatra bevillan egy Call of Duty kép, de utána semmi. viszont a multi menne, de az nekem nem jó...
Van vmi ötlet?

Dietrich
yossarian.laza.hu

ezt a faq-ot még cod és coduo esetében lett megirva..de jó volt a cod2 és most a cod4-hez is..ugyanazokat kell most is beírni pl. /cg_drawfps 1 akkor valszeg a bindelt szöveg is ugyanaz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
COD esetében a patchekkel új módokat és mappokat adtak ki..úgy látszik ezt elfelejtették már az alkotók..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem tudom feltelepíteni. Mi a módja??
Ki tudja hogy kell szöveget bindelni,akár ini-be vagy konzolba???

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AntiHero
vannak normális mappok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sanko
lesznek normális multis mapok? olyan ami nem 4 konténer közti hentelés...

a mohának mindig a déli oldala fás

1.3 alatt én most draguval kaszáltam😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sadist
Kipróbáltam az ACOG távcsövet M40A3-al, de egy rakás szar. Azt reméltem, hogy kicsit olyan CoD2 rifle only hangulata lesz, hogy egy lövés egy halál, de 50 méternél messzebbre már mintha csak köpõcsõvel hülyéskedne az ember, meg nem elég a mellkas lövés amúgy sem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A HUN Fadomazo szerver tulaja ott dögöljön meg ahol van örültem hogy találtam egy normális 1.3-as szervert jó volt a game is,erre játék közben egyszercsak lejelszavazta engem meg kivágott...Menjen az ilyen a jóédes ...............******************* anyukájába oda..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Zomil
thx😊

Balumann
A szerverkeresõben a Call of Duty 4-re mész (nem kell még 2-t rákattintani h keress a szervereket, de az mind1), és jobb oldalt. Advanced filters -> shortversion -> mellett beállítod h 1.3 vagy amit akarsz h mutasson.

Sadist
Obinet szerverek ahogy néztem már átálltak 1.3-ra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

setuh
mondtok nekem egy 1.3 as servert amin jatszanak is?thx

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zomil
és azt hol találom bocsi, pedig kerestem 😄

Balumann
XFire-be van szûrõ, be lehet állítani h melyik verziókat mutassa... van 8 db 1.3 verziójú szerver (én is felraktam a patchet).

tommyg
engem 1.2 felengedett minden 1.0 szerverre, 1.3mat még nem próbáltam de haver azt mondja feltette azt alig talál a beépített keresõ szervert 1500at talált, eddig volt neki 6000

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kicsikiraly
eddig sehova nem engedett be, mert kiírta hogy rossze verziót használok, ez a szerver 1.3-as, leszedtem az 1.3-ast most meg mindenhol 1.0-ás patch van... ki érti ezt?!

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
ugyanez... minden szerver 1.0-ás patchet használ.... most nemtok játszani...

DFTBA &#3232;_&#3232;

shit kelet nekem felraknom az 1.3at miko nincs szerver:S
Péntek van! Mindenki induljon szórakozni az RL be 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ne fusson az xfire mikor a grafikát állítod!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

RIZLA
mondj rá vmit....PM

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

AntiHero
Mennyiért?

RIZLA
megveszem......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

AntiHero
callofduty.hu

JUVEfun
Állati jól elvagytok egymással miközben többen kiabálnak SEGÍTSÉGÉRT
/köztük én is / és le se sz@rjátok !!!!
GRATULÁLOK !!! Sok nagytudásu , fegyverbuzi ! / én + azt hittem itt egy JÁTÉKRÓL szól a topic

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Zomil
hol nyerted te?😄

AntiHero
kösz😊

Ferro
Gratulálok! <#taps>

Hassel606
Mákos...<#taps>

Kimaradt az elõzõ hsz ból: az ACOG -ot is jelentõsen javította az új patch.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok,

Valóban jobb lett a sniper az 1.3 patch -el.....
Kipróbáltam német szervereken......1 lövés, 1 ember😊 Végre!!!!
A helikopter 2😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."