Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sandro punkbuster kicked player 'sandro'.
service communication failure😛nkBstrB.exe initialization failure
ez mitõ lehet? es mivel tudoom megoldani?:s eredeti gamem van es mindegiyk szerveren kiadja
Meguntam a stat reseteket, és nem fizetek érte 10k-t. Jó lesz az a 10k sörre 😊
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kellett nekem fölrakni 1.3-mat<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Írd át, így legalább játszhatsz csak 0ás szintel kezdesz. 😄
ezért mentem ki a statom, mondjuk nem sokat érek vele mert ha engem is bannol akkor jól megszopom 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Valaki tudja, hogy ez miért történt meg? Thx.
"Everything that happens, happens for a reason"
DFTBA ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de azért leirom: /bind x(betü amire a bindet akarod rakni) say ideirszvalamit
ennyi😊
amugy remélem HSF szero gyorsan átáll 1.3-ra😊
Olyan problémám van, hogy a játék single playerben nem indul. egy pillanatra bevillan egy Call of Duty kép, de utána semmi. viszont a multi menne, de az nekem nem jó...
Van vmi ötlet?
ezt a faq-ot még cod és coduo esetében lett megirva..de jó volt a cod2 és most a cod4-hez is..ugyanazokat kell most is beírni pl. /cg_drawfps 1 akkor valszeg a bindelt szöveg is ugyanaz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
a mohának mindig a déli oldala fás
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
/köztük én is / és le se sz@rjátok !!!!
GRATULÁLOK !!! Sok nagytudásu , fegyverbuzi ! / én + azt hittem itt egy JÁTÉKRÓL szól a topic
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Valóban jobb lett a sniper az 1.3 patch -el.....
Kipróbáltam német szervereken......1 lövés, 1 ember😊 Végre!!!!
A helikopter 2😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."