Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Trance&Friends nothing more..
Valami prof nevû rohadtul fel volt háborodva, hogy valaki fél percenként kinyírta gránátvetõvel. Persze kezdte a noobozást, meg csicskázást, úgyhogy páran mondtuk neki, hogy nem kötelezõ játszani. Mi természetesen hülye faszok vagyunk, hogy beleugatunk.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Majd lerendezem én a hülyegyereket ha látom még vhol,azóta egyszer már az agyára mentem egy kis kés hadjárattal...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ez a Sz!e szerveren történt...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
húzz vissza a fehér kerítés mögé és várd meg míg elvonulnak
és imádkozz hogy ne vegyenek észre <#duma>#duma>
nem fognak..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
1db Call of Duty 4 (COD4-MW) (bontatlan eredeti, callofduty.hun nyertem de nekem már van 1db ezért eladom) 8.500FT
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
2: 1 óráig nem érkezik válasz nesértõggyé be
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
Nem indul a cod 4😞 ezt írja ki : ----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
The Matrix has you...
A Sniperes pályán vagyok Single-ben, próbálom követni a Capt. MCMillan-t de mindíg észreveszik a csávót és miatta mindíg elcseszem. Tud valaki segíteni?
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
nekem is ugyan ez a bajom. ahol nincs PB ott megy.
Megdöbbentõ részletességgel tárol el minden cselekményt!
Ha jól értelmezem így elsõre, még az is benne van, hogy ki, milyen guiddal, kit és milyen fegyverrel ölt meg. Benne van az összes chat és még ki tudja mi minden, amit így meg sem láttam benne elsõre. Igy a lehetõség adott arra, hogy bármikor banlistára kerüljenek azok, akik valaha is megszegték a szabályokat.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
már nem fárasztom magam hogy fejre célozzak, megy testre ugyanaz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az átállással együtt bevezettünk néhány új szabályt is:
1. Grenade Launcher használata tilos
2. Minden, úriemberhez(vagy úriasszonyhoz) nem méltó megnyilvánulás(anyázás,káromkodás,lámázás stb.) szintén tilos.
Mindenkit, aki képes együtt élni ezekkel a szabályokkal, szeretettel várunk szervereinken !
Suraki TDM Linux Server 193.224.143.17:28960
Suraki|JCSR SD Linux Server 193.224.143.17:28961
Suraki|GBC HQ Linux Server 193.224.143.17:28962
Jah és köszönet érte Szamócának ,hogy szponzorálja a két klánt a szerverekkel.<#worship>#worship>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info