Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem nem hülyeseg hogy meghal ha testen is lövöd mert sztem nem sokan elnenek tul egy 12,7 es golyot ami talän fel is robban
AntiHero
|nangO| HC SD szerver sztem a legjobb. Vagyis én mindig ott vagyok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

letöltöttem a 2.7 pb setupot,elindítottam,megadtam a cod4-t

Ferro
És mit tettél?

xotyi
Nekem eddig a <HoG> kezdetû ranked server jött be, minden féle nemzetiség(sajnos még magyarral nem találkoztam) és mégsincs anyázás , noobozás és a többi szokásos, jó persze néha betévednek ide is agyatlan egyedek de õket gyorsan likvidálják😊

Trance&Friends nothing more..

tobias88
én a 60asokon nyomom, ott lehet aratni a bombázással<#vigyor0>
Sajnos nem segített

xotyi
Német szerverekn ill németekkel nem szeretek játszani.. "tolakodnak" az ajtóknál nem mennének eggy picit sem arrébb és eggész végi azt hallani a hangszórókból h "is wár gút<#zavart2>"

Sadist
Ha azt az egy empirikus mintát tekintjük, amit nemrég valamelyik klántagjuk alkotott, akkor a sz!e elég buta klán :|

Valami prof nevû rohadtul fel volt háborodva, hogy valaki fél percenként kinyírta gránátvetõvel. Persze kezdte a noobozást, meg csicskázást, úgyhogy páran mondtuk neki, hogy nem kötelezõ játszani. Mi természetesen hülye faszok vagyunk, hogy beleugatunk.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommyg
nem sérült, nem nem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ferro
Itt lesz neked a gyóccer...

tommyg
pedig jó nagy valami van ám ott

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

most meg ezt csinálja,kerestem vissza de semmi[/img]

Hali Skacok Ez egy jó szeró:Chipkatonák 1.3as 84.2.39.200:28967<#violent>
Oksa,sejtem azémondtam hogy mind1,meghogy kicsit..😊
Majd lerendezem én a hülyegyereket ha látom még vhol,azóta egyszer már az agyára mentem egy kis kés hadjárattal...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Zomil
igen azt én is rühellem, mikor szó nélkül kick-elnek...7végén egy német szerveren voltam fenn puff kick, nah mondom reconnect, erre megin puff kick, 3-szorra megyek vissza és beirom miért lettem kickelve? erre a válasz: bocs kellett a klántársnak a hely...elég kulturált vagyok ahhoz h nem küldtem el a bus francba, ugyhogy inkább kiléptem nyugalomba, egyszerüen nem értem miért kell szolni, mi a szerveren mindenkinek szolunk ha vmiért ki akarnánk rugni, csak ugy sosem megy a kick:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Probáld meg PC-re telepiteni,mert én ugy tudom C64-en már nem megy

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ProGabe
az a sz.r,amikor csak pikk-pakk kivágnak.most is ez történt velem!szerintem a - kicsit - magas pingem miatt.persze lehet azért,mert egy klántag fel akart jönni,vagy csak nem tetszett nekik a nevem,vagy nem szoptatta meg õket az anyjuk reggel,mittomén.de nem ám szólnának,hogy bocs öreg,repülsz

ez a Sz!e szerveren történt...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ne hisztizz, egyszercsak válaszol valaki

húzz vissza a fehér kerítés mögé és várd meg míg elvonulnak

és imádkozz hogy ne vegyenek észre <#duma>

nem fognak..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bár abbol a 3 szerverbõl is csak 2-t látok!
mNzJean
Próbálunk igazságosan adminolni ,de annyira nem akarom túlszabályozni a servert , csak a nagyon csúnya beszédért szoktunk kickelni . Az adminok is sokszor a játékra figyelnek és nem olvassák mindig a csetet.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

kösz a választ! 😊
Azt figyelembe kell venned hogy az adminok is emberek akik szeretnek jatszani😊 Magyarul nem biztos hogy eszrevesznek mindent.

Azért szeretném jelezni hogy a moderálással multkor volt némi gondom,egy srác beugatott,jól agyonkéseltem párszor és visszaröhögtem hogy ki is a oob,erre elkezdte a neirogass buzigyerek meg anyázást....Lereagáltam egy : akkor kapod tovább a kést faszkalappal...És én lettem kirúgva a kis kemper pöcs meg tovább viháncolt..Szal odafigyelni mert ez kicsit gáz volt de mind1..😊

AntiHero
ELADO!
1db Call of Duty 4 (COD4-MW) (bontatlan eredeti, callofduty.hun nyertem de nekem már van 1db ezért eladom) 8.500FT

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

csináld okosan, mondjuk talán esetleg ha nem haladja meg az agyi szintedet akkor LOPAKODVA!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

1: már ötezerszer kérdezték
2: 1 óráig nem érkezik válasz nesértõggyé be

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kösz hogy segítetek...

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

Hi ALL
Nem indul a cod 4😞 ezt írja ki : ----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
bigapó
még az is lehet, hogy nem jók a beállítások. értem ezalatt, hogy nem mutatja neked a teli vagy üres szervereket, ezek meg lehet azok. valamint nekem nem mindegyik magyart mutatja a játékban, xfire-ben meg hibásan de legalább van.

The Matrix has you...

Nekem ezt akkor csinalta mikor nem 1.3as servert tettem be favba. Probalkozz a Jean alatal leirt serverek 1ikevel azok 1.3asok.

szal senki nem tud errõl semmit??--->13735
Sziasztok!
A Sniperes pályán vagyok Single-ben, próbálom követni a Capt. MCMillan-t de mindíg észreveszik a csávót és miatta mindíg elcseszem. Tud valaki segíteni?

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

bigapó
köszi

The Matrix has you...

mNzJean
nem HC, mi a normál módot szeretjük .

McCartman,
nekem is ugyan ez a bajom. ahol nincs PB ott megy.
Csirke4
Ezért kell francia szerveren játszani. Ott ha anyáznak neked, nemzavar ha te anyázol az meg õket nem zavarja. 😄
Csirke4
HC mind?
A felvetés hatására elkezdtem nézegetni a szerver config fileokat.
Megdöbbentõ részletességgel tárol el minden cselekményt!
Ha jól értelmezem így elsõre, még az is benne van, hogy ki, milyen guiddal, kit és milyen fegyverrel ölt meg. Benne van az összes chat és még ki tudja mi minden, amit így meg sem láttam benne elsõre. Igy a lehetõség adott arra, hogy bármikor banlistára kerüljenek azok, akik valaha is megszegték a szabályokat.

Sadist
Inkább Fox and Hounds kéne, mint UT-ban. First bloodot szerzõ játékos lenne a róka, megkapna minden perket, a többinek meg rá kell vadászni. Aki kinyírja, az lesz az új róka. Ha a róka életben marad 2 percig, akkor nyert.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na ugylátom lassan több az 1.3-as szerver, ugyhogy aszthiszem én is megpöcsölöm a játékot. 😊

hali! 1.3 pecs van fent és hiába irom be a szerver ip-ket nem láton sehol sem, ha ujra beirom akkor azt mondja hogy már hozzá van adva!4 ötlet,
xotyi
Haverral beszélgettünk és kitaláltuk h kellene eggy olyan multi map ahol van eggy csomó kutya és a játékosoknál meg csak kés és aki túléli a kutyákat a meg a többi játékost az nyer<#idiota> (kutyulikat szerettük singel-ben😊

kicsit tényleg fura.

már nem fárasztom magam hogy fejre célozzak, megy testre ugyanaz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sadist
Ennyire elbaszott a sebzésrendszer, hogy a kar és láblövés is ugyanannyit sebez, mint a nyaklövés?

ha az 1.3-mal tényleg javítottak a mesterlövész-célzáson, csókolom kezüket

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

uHs Gerzson
Csak ha van admin akkor müködik ez a rendszer, addig meg...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mNzJean
A Suraki szerverek is átálltak 1.3-ra !

Az átállással együtt bevezettünk néhány új szabályt is:
1. Grenade Launcher használata tilos
2. Minden, úriemberhez(vagy úriasszonyhoz) nem méltó megnyilvánulás(anyázás,káromkodás,lámázás stb.) szintén tilos.

Mindenkit, aki képes együtt élni ezekkel a szabályokkal, szeretettel várunk szervereinken !

Suraki TDM Linux Server 193.224.143.17:28960
Suraki|JCSR SD Linux Server 193.224.143.17:28961
Suraki|GBC HQ Linux Server 193.224.143.17:28962

Jah és köszönet érte Szamócának ,hogy szponzorálja a két klánt a szerverekkel.<#worship>

Mindent próbáltunk,de meglett a gond,winfelrakás után rakta fel a motyóit és kapott egy win32 adware-t nemlehetett írtani valszeg az szarozott,újrarakta a winfost,amirõl a win32-es motyi jött azt nemtette fel így hibátlan megint de thx😊