Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobb szervereken ki van kapcsolva, vagy minden kör elején vaszi az admin a fáradtságot, és bepötyögi:

grenadelauncher = kick

és meg van oldva..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lépj ki az xfire bõl elõtte!!

de mindenek elõtt visszaolvas

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zomil
hehe😊 ezért kell olya szerverre menni ahol az ki van kapcsolva 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Múltkor valaki a beépített voice-al káromkodott 😄

Battlelog: Purga5

Zomil
nálam semmi gond nincs😊

látom frissült a banner 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Na az Xfire közbeszólt hirtelen kiesett szinte mindenki,énis,eltüntek a serverek is....Remek😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Zomil
Fixed a problem that could cause Call of Duty 4 to crash while running Xfire and changing resolutions.

végre x-fire javitotta a hibát 😊

uHs Gerzson
Megmondom hogy én inkább sniper puskával szóktam viszavágni <#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

0Fritz0
Jó, hát morogni én is szoktam a monitornak, de még egy embert sem küldtem el az anyjába, ha megszívatott.
Ha nagyon szopatnak, akkor lelépek és go egy másik szerver.

(gyakran vált szervert <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

uHs Gerzson
Én is anyázok a gránátvetõvel ölnek meg de inkább magamban 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

0Fritz0
Azért az túlzás, hogy anyáznak, mert:
-"nem ér, mert pont írtam!"
-"gránátvetõvel lõttél le és az nem ér, brühühü!"
-"most neked kellett volna meghalnod!"
-stb.

Ez már az agyhalott színvonal.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Burdi
thx!

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Sadist
Idézet innen:

Double Tap: Megnöveli a fegyverek tûzgyorsaságát kb. 30%-al. 29. szinttõl elérhetõ.

Valaki betehetné már végre a FAQ menüpont alá, szerintem sehol máshol nincsenek ilyen jól leírva a perkek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DarkSector
sokan komolyan veszik ezt a rangozást

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Burdi
cscs all

megmondanátok h ez mi is pontosan? DOUBLE TAP
h mire jó kb. 😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Barney Tech
Számít a router is?

DarkSector
Miért nem tudok felbontást állítani a multi-nál.
Single-ben meg 1680x1050-ben játszok

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommyg
<#felkialtas>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

benned van
tommyg
nemszabad magyar szerókra járni xD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Zomil
ezért járok olyan szerverekre ahol jókat lehet játszani😊 ha komolyan akarom tolni akkor only külföldi szero
ha meg csak fun akkor néhány ismerös klán szerverére fölmegyek szorakoztatni öket😊 ott ugyse fognak káromkodni( jah meg ha elegen vagyunk saját szerver) 😊

0Fritz0
Magyar szervereken kb. 2 perc sem telik el és én vagyok a legnagyobb komcsi-zsidó-cigány-náci-kispöcs kurva.
Hiába, a jó társaság... vagy bennem van a hiba? <#hehe>

Zomil
amugy nekem is csupa jó tapasztalatom van émet szervereken ritka az anyázás, csak azért irtam be h pont kifogtam egy ilyet is 😊

Ebben igazad van, nekem csak a tolvajozással van bajom. Küld a busba, de ne tolvajozz, legalább mi ne.

Sadist
Csak én nem állok ki az internet fõterére óbégatva, hogy nem megy a lopott játék. Kismilliószor át lett már beszélve, hogy van warez topik, direkt az ilyen kérdéseknek, itt a játékról legyen már szó. A gratulációt pedig köszönöm -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Látom Sadist te nagyon szeretsz tolvajozni. Azért ha picit kutakodnánk a gépedden, biztos találnánk 1-2 "lopott" szoftvert. Ugyhogy nem kéne mindenkit letoplvajoznod, csak mert rászántál te, vagy anyukád egy kis pénzt egy játékra. De mi a helyzet a sok sok programmal amit használsz? Gondolom mind vetted, és igy van egy legalább 1 millás szoftvergyüjteményed. Gratulálok, te vagy az egyetlen ilyen közöttünk.

?:S
mé mit gondoltál?kindertojásba lesz?
így is örülhetünk,h nem 13..14...
kifli
Asok :S
9990.-
kifli
Gondolom meg is kéne vennem a játékot eredetibe ugye? Ha a clanba akarok lenni. Mennyi most a game?
Úgy néz ki a PBsvc után mûxik.Köszönöm

kifli
Van kis problémám! Upoltam punk buster meg minden de EZT írja ki és ledob
Mit tudok csinálni?
bigapó
nekem is volt dolgom németekkel, de eddig kellemes meglepik voltak. van egy SW kezdetû szerójuk, az elég komoly domination meccses, mindig tele van, elég nehéz bekerülni, most meg még nem 1.3-as😞

The Matrix has you...

Ferro
PBsvc megvolt, tûzfal, router check?

megtettem, semmi változás

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy record-t hol a *****-ba tudok megnézni! Ez a játékból felvett "játékfilm"?
Jelen esetben ez egy 1 v 1 meccs.

A másik: Nem ismerem az aktuális forum szabályokat úgyhogy ha nem lehet toborozni akkor sry de én csak megkérdeznék minden "klántalant" aki elmúlt 16, hogy van e kedve egy baráti társaságba csatlakozni!(Team Ex|orcist - Hungary) CoD történelemben újak vagyunk ellenben Bf-ben jó eredményekkel zártunk!

Egyelõre tíz aktív tagunk van s inkább a funra valamint a jó hangulatra helyezzünk a hangsúlyt mint a warra! Szóval csak jelentkezz bátran!

Ha már itt vagyok akkor lenne egy srv-el kapcsolatos kérdésem is! 😊 Még pedig bf-ben lehetõség volt srv-t letölteni s egy masszív srv gépen futatni azt! (ez így unranked volt de warra valamint gyakra tökéletes)

Van-e lehetõség erre cod4-ben ha nincs akkor mi a menete, hogy serverre találjunk?

Elõre köszönöm mindenkinek a segítségét és értelmes valamint hasznos hozzászólását!

Baráti Üdvözlettel!
Ex|Shifty_Hu
xotyi
igaz,bocsi nem figyeltem<#zavart1>

Trance&Friends nothing more..

az 1 "egy" gy

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a szint nem lenne gäz de a sok hs amit löttem😄
AntiHero
nekem is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ferro
Próbáld ki. Erre imho, nem tudja a választ senki sem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem megmaradt.

ha felteszem az 1.3 mat megmarad a lvl meg a fegyverek szinei ,cuccai??
Ferro
Szerintem bootolj újra... <#zavart1>

*vagy az egyik topikban a #18400 hosszas bámulása is okozhatta. <#idiota>

xotyi
Szerintem cseréljük le a banner-t eggy Global Ban PB üzire és a faq helyére eggy "vissza mennyé" felíratot <#idiota>

Sadist
Hi all!

Rohadtul fáj a fejem, mi lehet a baj?

Ferro
<#hehe>

Sadist
Kérj anyutól/aputól karira eredetit, és ne lopj többé.

xotyi
1.3 as szerver ugye?

Ferro
Értem... akkor ezeket próbáld bevésni a multi configba:

seta packetdebug 1,
seta cl_maxpackets 100
seta cl_packetdup 2
seta pb_security 0

Hi all!

Felraktam az 1.3-as patch-et, de azóta a punkbuster folyamatosan kidobál a multiplayer játékokból. Mi a gond?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu