Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sync every frame? az NO-n van gyárilag, azt nem bántottam!
v sync off

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Üdv emberek! Kérdésem lenne egy kérdésem!
Adott a gépem: AMD phenom 8450 triplecore procc, ati radeon 4850hd graff, és multiban 91fps-em van, ez okés is szerintem, teljesen megfelel, de az lenne a gondom, hogy ha füstbe kerülök, esetleg air strike-alatt ez lecsökken, nemtudom mi a probléma, nem birja a gép? 1680x1050-en játszok, de ha lejebb veszem a akkor is ugyan ez a helyzet, emigy minden be van kapcsolva, és automatic-on van! antilyzing 4x-es és off on is ugyanezt produkálja! Tudtok valami megoldást,vagy egyéb dolgot?
1.6-1.7

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csákány csöcsörék all!!! Visszatérek a COD4 legmélyebb bugyraiba,és elõveszem ismét az eredeti dobozomat 😊 Lenne is egy kérdésem: elég az 1.7-et felrakni,vagy rakosgassak fel egymásután 7 patchet? :S köszcsipuszcsi all!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

nem akarok hulyeséget írni így 4 év után, de valamit fel kell robbantani szzaem lent a hajó gyomrában és iszkolni kifelé..

de nem biztos..

Hassel606
Q-E

belarus
Hali!
Call of duty 1 el kapcsolatban.Nem tudom,hogy mit kell csinálni.A csatahajós küdetésnél vagyok és megcsinálom az útolsó 2 küldetést is.A radarendszerest meg a feljegyzésest és aztán már nem ad küldetést.És nem akar semmi se történni hiába mászkálok a hajón és aztán se semmi.Mit kell csinálni???

pb_clientban madmaniac! ne flooooodolj te! 😄

Fatboyz4ever!

aztán újra csatlakozik és játszik boldogan..

de egyébként komolyabb szervereken ilyen nem tûnik fel, hogy hallásra lõsz.. illetve nem szólnak érte, mert õk is ugyanúgy csinálták volna..

én a legritkább esetben szólok valakinek csalás miatt, de elõtte figyelem 4-5 körben, h biztos legyek, de akkor is tévedhetek.

pedig cod1 óta tolom..

a PB meg egy nagy kalap sz@r..

jah nekem is szó szerint vissza kell fogjam magam....most vettem egy komoly fülest és iszonyat pontosan lehet hallani hol mozog a másik a fal mögött....mindig kiszedtem erre meg bannolnak mondván WH-om....nah mind1...de tényleg vannak olyan serverek ahol komoly arcok tolják és alapvetõen nem úgy állnak hozzád h fasz cheater vagy...de aki lebukik annak örökre ágyõ IPBANN.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

nem tudja vki spectatorban amikor ilyen repülõ üzemmódban van, mivel lehet emelkedni és süllyedni???

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Dave00
Hali, mp_citystreets azthiszem!

Sziasztok,

Kicsit bizonytalan vagyok, win 7-et telepítettem fel újra, hol ill. hogyan (játékon belül vagy kívûl) lehet beállítani, hogy DX9 vagy DX10 -ben fusson a játék?
Vagy a win 7 miatt automatikusan dx10 ??

Köszi a válaszokat

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DJ RX7
értem. szóval akkor csak annyi a dolgom, hogy letöltöm a clone dvd verziót, beírom az eredeti serial számot és már multizhatok is.

köszi a segítséget mindenkinek.

:3

MeoH
Ezek detti kulcsok. Olcson beszerzik nagy tetelben, es neten keresztul aruljak. Dobozt, dvdt nem kapsz, csak 1 kulcsot emailban.

fuck mmo's..i.,

Pistike 007
Sziasztok! A district nevû mapnak mi a rendes neve? 😄 Szal amin megtalálom xfireön is!😊
thx

DJ RX7
ezek tulajdonképpen mik is? csak eredeti, nem warezos, serial számokkal szolgálnak?

werkfilm
vegyél onlinekeystore.com vagy g2play.net-en ott olcsó és biztos jó, régóta üzemelõ megbízható oldalak.

Hidd el teljesen átérzem (átérezzük) azt a tehetetlenséget amit itt "papírra " vetettél😊
Én is írtam errõl a jelenségrõl korábban, azóta még több szerverrõl vagyok bannolva😊

És akkor gondold végig, hogy ezek a 10 évesek elõbb utóbb bekerülnek az egyetemre bármilyen idióták is - mert papa ugye elintézi - ámde az ott eltöltött 4-5 év után kiderül, hogy segghülye......mégis bekerülnek egy alapdiplomával az állami apparátusba, minisztériumokba .....

Folytassam?😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DJ RX7
kb. már 1,5 éve annak amikor utoljára toltam multiban a játékot szóval teljes install lenne.

azért venném vateráról, mert ott pl. lehet jelezni azt, hogy átbaszott az emberke.

nyugi lassan kezdenek pótvizsgára készülni mert ha megbuknak akkor anyu nem veszi meg a kodnégyet eredetiben.. <#ravasz1>

de térdre a rékát, le kell szarni az ilyeneket, vannak teéljesen normális szerverek.. keresgélj

vateráról nem vennék kulcsot..

ha mégis csak átírod a multi optsba és konzolból csatlakozol egy szerverhez h megmaradjon a rangod

Sáska
valami ilyesmi lehet nalam is. probaltam a tuzfalat teljesen kikapcsolni, de nem hasznalt (amugy windos az alap tuzfal, s avast antivirust hasznalok- eddig nem akadt ossze semmivel, pedig mar 3-4 eve ez van).
Ellenben talaltam idokozben par servert, ahol nem kapok heartbeat stopped bp uzenetet, szoval akkor lekorlatozom magam erre az 5-10 helyre, ezeken legalabb megy rendesen.

Mindenesetre koszi mindenkinek a segitseget!<#eljen>

DJ RX7
üdv!

vaterán árulnak cod4-hez csak cd kulcsot ami elvileg nem banolt és nincs regelve a cb-re.

mennyire szabat ilyet venni? és ha megveszem a kulcsot akkor a clonedvd verzióval kell regelni és megy is a multi?
a clanbase mire is jó pontosan?

Magyar szeróra nem menj, vagy ha mégis, akkor gyere hozzánk.
Csak késõ délutántól vagyunk, de itt nem fognak kirúgni ha a szabályokat betartod!
84.2.39.208:28965 Fatboyz klán szervere!

Fatboyz4ever!

ProGabe
azért az hihetetlen, hogy 1 év után még mindig ott tart az egész, mint amikor anno abbahagytam

faszkalap, 10 évesekbõl álló klánok, akik szó nélkül kickelnek, ha lelövöd õket

csíterek, akik ügyesen ráfogják a másikra, hogy az(!!!), melléjük áll egy kis hülye és eléri, hogy kickeljék az ártatlan játékost. jelen esetben engem^^

mondom, hogy spectáljon, meglátja hogyan játszom. de nem, csak veri a nyálát. "miért dobtál oda gránátot? nem is láthattál" megírom neki, hogy 1: hq-hoz dobtam, ahol nem volt társ 2: azért nem volt társ, mert láttam, hogy éppen lelövik, amint belép az ajtón, ment is a gránát

na mind1, ennek nem volt értelme ezt leírni, csak kiadtam magamból. fosszar magyar cod4 társadalom: elõõõõõõõõõõõõõõõõ-re <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hassel606
Jön a lóvé belõle rendesen! <#hehe>Küld a címed, a második 5-ös BMW a tiéd! <#nyes>

Nem biztos hogy segít, de nálam a tûzfal volt a gond.

Nekem a mittudoménmármelyik tûzfal egy szokásos update után gondolt egyet és elkezdett mindenféle parajelenségeket csinálni a PB-vel, volt amikor semmi gond nem volt és volt amikor megállás nélkül levágott, nem nagyon értek hozzá de arra gondoltam hogy a szokásos csomagokkal valamelyik alkalmazás (tûzfal, vírusírtó) túl sokáig pöcsöl és a PB ezért azt hiszi hogy megszakadt a kapcsolat, elkezdtem sorban lekapcsolni õket és akkor derült ki hogy ha a tûzfal ki van lõve akkor minden rendben mûködik.

Mert ez az én PB-m és nem fizettél jogdíjat! 😄
Hassel b+, kinek adtad még oda 😄

Fatboyz4ever!

Sáska
ok, este megprobalom - thx. Ha esetleg ugy megy, akkor csak igy tudok jatszani, hogy a tuzfal ki van kapcsolva? 😞
Azt nem ertem, hogy mikor kaptam egy komplett pb mappatmiert tudtam egy napig jatszani gond nelkul, s ezek utan masnap mikor csatlakoztam, vajon miert kaphattam ujra a heartbeat stopped hibauzenetet mikor semmit nem allitottam?!

Itt elérhetitek a Griggs - Deep & Hard címû számot a játék végébõl!
zene

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Köszi HUNMemphis!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

HUNMemphis
Azt írja hogy Griggs - Deep & Hard.
Próbáld meg így beírni a keresõbe hátha kidob valamit. 😊
Addig itt van lehet hallgatni. 😊Ending song.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sziasztok!

A játék végén, de az Epilógus rész elött, amikor mutatják a játék készítõket és a többi csávót, ott megy egy RAP-es szám. Annak a címét nem tudja vki?

Köszi

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Bugi Misi
Hellosztok letöltöttem a Cod 4 és multizni akarok letöltöttem 1.1-1.7 patchet de ha rákattintok akkor ezt írja ki mss32.dll nem található, ha tudtok segitsetek
elöreis köszi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Próbálj úgy csatlakozni hogy elõtte teljesen lelövöd a tûzfalat.

Falcon87
Patcheld fel 😄DDD

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

DarkSector
ha tuod a régi cd-key-t, akkor mentheted a dolgaidat, ha már nincsmeg, akkor pacheld fel 55-re, vagy kezd el újból...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sáska
ah tegnap egesz este jo volt, ma munka utan gondoltam kicsit lovok, erre megint heartbeat stopped.. pedig nem csinaltam semmit tegnap este ota 😞

nekem is ez van, de nekem nem hagyja abba..

már próbáltam mindent, még a win reinstall van vissza, vagy a net baszaxik..

Lacee86
Hali! Azt nem tudjátok, mitõl lehet, h mostanában ha felcsatlakozok bármilyen szerverre, 1-2 percig néhány mp-enként 1-1 pillanatra beakad a kép? Ez aztán 1-2 perc elteltével abbamarad, de így is kissé idegesítõ.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Hi!
Érdemes Win7 et feltenni ?
http://www.ocforums.com/showthread.php?p=6173390
Itt 20% gyorsulást mértek egy tesztben.

Aláírás

nonicks
nincs visszaút...kezdhet a legelejérõl..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

buktad a rangod, nem olvastál utána, hogy kell kulcsot cserélni rangvesztés nélkül..

Ha nemharagszotok meg még egy kis segitséget kérnék, megint elakadtam <#szomoru1>

Köszönöm !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

köszönöm szépen !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Zs0lt1
vedd meg eredetiben vagy vegyél cd kulcsot hozzá.
ha meg törted van, akkor menj a megfelelõ topikba.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

rexHUNter
cserélned kell kulcsot mert a mostanit bannolták véglegesen

Sziasztok !

Valaki tudna nekem segíteni hogy ez mi lehet?

Köszönöm szépen !