Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gondom hogy,szerverre akartam lépni xfire.rel de állandóan kikapcsolta a punkbustert megpróbáltam a játékbol de nem sikerült.Rossz a kulcskód!
Ha erre tud valaki valamit akkór irjon e-mailt! (alul látható)!
Elkezdtem megpróbálni én magam szerver létrehozásával próbálkozni de ezzel sem jártam sikerrel elkezdte csinálni közben egy csomo WARNING-ot írt!(A játék nem eredeti)
Ha esetleg erre tud valaki PLS,PLS,PLS írj e-mailt:[email protected] MSN:[email protected]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
nagy helyen célra tart--> csipog --> sípol--> tûz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Pisztollyal agyonvágtam 6 embert 1 élettel.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Remélem nem voltam túl durva....<#nyes>#nyes>
nem tudok server-re csatlakozni. Ez irja ki : Key Code in use.
valaki tudna segíteni? Mit kell csinálni?
Valaki segitesen már!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
www.818clan.eu
2. Tanulj meg helyesen kérdezni.
3. Ha ezekkel megvagy, tedd fel újra a kérdésed.
Köszönjük.
Nem tok multiba játszani hogy lehet mit lehet v csinálni vagy miléyen cd kulcskell
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Abit KN9
AMD Athlon X2 4600+
1GB RAM Kingmax DDR2 800MHZ
Inno3D GeForce 128MB 128 BIT DDR3
370W Trust tápegység.
És gyönyörûen megy!
Rohamsisak CoD4 Klán Server | Powered by OBiNet.hu
Szerver ip:84.2.39.235:28966
A szerver HC modban fut.
Szívesen látunk mindenkit!
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Suraki|JCSR SD Linux Server 193.224.143.17:28961
Suraki|GBC HQ Linux Server 193.224.143.17:28962
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egy ip/port cimet kerhetek? Koszonom
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
KL
Call of Duty 4: Modern Warfare\Version\1.0
1 if shortversion != "1.0" remove
Sorokat 1.3-ra cserélve szûrhetõek az 1.3-as szerverek. De be lehet tenni 1.2-õt is értelemszerûen.<#awink>#awink>
Például ilyen: /pb_ver, /pb_plist
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a sima pb futás mellett komolyabb pb configot is betöltöttek:
/pb_cvarlist
Ha itt is listát hoz, akkor az alapokon kívül ellenõriztetnek egy csomó mindent is vele(ha teljesen korrekt a szeró, akkor a www.game-violations.org -ról leszedett cuccok vannak betöltve).
Üdv!
KL
én egyedül azért sajnálnám ha elveszne, mert elég sokat kinlodtam h a fegyverszinezéseket összeszedjem😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Call of Duty 4: Modern Warfare\PunkBuster
Group: NUL
Call of Duty 4: Modern Warfare\PunkBuster\On
Group: COD4PB
Mutex: COD4PB
1 if sv_punkbuster != "1" remove
Call of Duty 4: Modern Warfare\PunkBuster\Off
Group: COD4PB
Mutex: COD4PB
Flags: OTHER
Gránátvetõ sutba van dobva, eddig nem sok anyázást hallottam, összességében egy nagyon normális szerver.
Eddig a legjobb amit találtam. Remélem ilyen is marad.
Mellesleg hogy csekkolhatom meg hogy PB-s szerver-e egy szerver??
\"Heroes never die. They just reload.\"
Elindult az fps-central Call Of Duty 4 Tesztszervere: 195.228.45.24:28960 Gyertek játszani mindenkit szeretettel várunk!
Bövebb infót az: [email protected] msn cimen lehet!
Segitsetek.
Tán félrecímezted?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nálam meg egyik gyerek aszonnya többet nem játszik, mert elveszett valami rangja.
<#vigyor3>#vigyor3>
Én meg csak megyek azt lövöldözök pisztollyal, és érdekes mód egyfolytában nyílnak a cuccok meg.
Rangok, fegyverek.
És eddig nem vettem mé észre, hogy ebbõl vettek volna el valamit.
És én mindig a standard fegyverekkel nyomulok.
Szerintem alap fegyókkal is simán 5-6os kombókat össze lehet hozni, meg mindenféle szuperenergia nélkül.
Jelentem ez velem is megtörtént tegnap.😊 Nem írok szervert,nem is magyar volt csak kiváncsi vagyok rá,szerintetek ez jogos fellépése az adminnak?A szerver HQ hardcore volt szal nem az a ütöm vágom gránátozom meghal effect volt.
Az mitõl lehet, hogy bizonyos szervereken a telepített claymore mikor megsemmísíti a lopakodókat, nem kapok pontocskákat?
Szerver beállításfüggõ? Vagy megint "csíterekkel" futottam össze??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."