Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
hát b+ ez direkt csinálja

N0 TXT TLK PLZ!4!

RIZLA
sof2-böl egyre többen tünnek fel a cod-4-ben, sztem találkozol, találkozhattál 1-2vel már... de van aki még nem a valodi nevén tolja, mivel még csak "izlelgeti" a játékot.
De ez a game a leg sanszosabb, hogy részünkröl a sof2 "utodja" legyen.Tehát tuti lessz rá alkalom 😊

ugyekasziugyelesugyekutyákok...... 😊)

peace

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

HTS s3rg1nh00
szerintem igazából 7300GT DDR3-on,7600GS DDR3-on már sokkal jobban megy,ezt a DDR2 miatt inkább ne próbáljátok...nameg 2 giga ram sem árt,mondjuk nálunk az most épp 10k😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alexandra888888
Ami idõre megy azokat nem szerettem.ott próbálkozni kellett párszor. Nekem a legkeményebb rész az a hadnagyhurcolászós pálya volt.

Alexandra888888
Volt 1-2 pálya ami gondot okozott, olyankor elakadtam, másnap már sikerült.az a helikopteres pálya ahol le kell lõni olyan javelinnel az kemény volt,már az a része hogy feltartottak.a lelövése az ment 2.jára. szerencsére jól célzok.a legtöbb esetben távcsöves fegyvereket használtam amibe ilyen üveg van (de nem a mesterlövész puska).

bigapó
kurvajó, itt is be lehet menni a pálya alá? cod2 powa? 😞( majd nem gyõzünk a szemét senkik után lemenni, már ha le tudsz te is....

The Matrix has you...

Viktor9202
De keresztapámnak kell a kari, és nincs benne a gépbe, nekem 8800 GT-m van lol. Nme is kezdek ilyen karival 😄

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

FAQ-ban megtalálod a linket, a rendszerigény leteszteléséhez.

Viktor9202
Valaki tudna adni egy olyan tesztet, vagy megtudja mondani hogy egy Msi 7600 GT DDR2 256 Mb-os videókártyán hogy menne a játék? Milyen beállításon?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

tobias88
ezt tényleg meglehetégén az tetszene a Pripyat-os pályán
Zomil
loool, rocket jump powa😄DD amugy a rpg jump-ok kivételével a többit ismertem, néha amikor délelöttönként sok szerver üres akkor jump-al szorakoztatom magam probálok uj helyeket találni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
így van!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ferro
Ügyes vagy!<#smile> Se a Javelin/Stinger, se a "Sniper" pálya nem okozott gondot.

Tessék példát venni! <#vigyor>

Alexandra888888
Szegény kapitányom! Nagyon jól harcolt.

Alexandra888888
Na kipörgettem!

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

segitsetek! már feltettem az 1.3as patchet, de igy is mindig azt irja ki h nincs feltéve mikor el akarok inditani egy 1.3as szervert :S

Pfff, nah mind1, fáradt vagyok <#falbav> <#vigyor3>

Battlelog: Purga5

😄 Akár...de akkormár hill-t is kapjuk hozzá!

ProGabe
broadcast-ot és hill-t remélem egy patch formályában megkapjuk!igaz,a 2-höz sem készültek hivatalos mapek :\

mindenesetre mind2 map jónak,és egyedinek tûnik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bigapó
ez mind szép és jó, csak azt is figyelembe kell venni, hogy hányan játszotok az adott szerveren? 2-4-12-24...
az ellenfelek növekedésével arányosan csökken a szabadon, veszély nélkül bejárható területek száma. ez gondolom világos. ilyen kicsi pályákon, mint amik most vannak cod4-ben, nem hiszem hogy 24, de akár 12 ember mellett úgy megy el, hogy közben egyszer sem lövik ki...

mindemelett szeretném saját magam is átélni a játékotokat, ha szabad és akkor saját szememmel fogom tapasztalni az állításodat.

The Matrix has you...

Zomil
és mint tudjuk a pb, csak a béna csitereket fogja meg, aki picit is "ügyes" azt, te látod, h csal de a pb nem fogja kivágni 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyedül az mp_hill tetszene nekem.
Az elsõ perk szerintem hülyeség is lett volna, a másodikkal meg nemtudom mit akartak.

Sadist
Az elõbbi kollégát kidobta a PB? Ki bizony. Csaló? Nem valószínû.
Aki lemászik a pálya alá, azt kidobja a PB? Nem, nem fogja kidobni. Csaló? Persze.
Úgyhogy én nem egyszerûsíteném le ennyire annak az eldöntését, hogy valaki csaló-e vagy sem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommyg
"Mint tudjátok létezik pár map, melyeket az IW azért nem hozott nyilvánosságra, mert még nem voltak megfelelõen kidolgozva. A három map: mp_hill, mp_broadcast, és mp_Dusk."

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ferro
csabush
sírok... jó lesz kisakkozni hogy egy majdnem full szûz rendszeren mi nem tetszik drága punkbuster barátunknak...

Ferro
A lényeg, hogy a PB valamely futtatott programodat hax-nak érzékeli. Példaként szerepel: rendszer monitor, valamiféle tweak, chat addon... Ezek közül a nem tipikus programok közül kapcsolgass kifelé egyenként szép sorban mindent.

Zomil
uj mapok? hm😊

Hassel606
Hasselka nem tud külföldiül<#vigyor3>

csabush
Lol, de láma vagyok😄 Mindenhol néztem csak itt nem.
Ha jól veszem ki, akkor kéne vmi plusz progi ami haxol. De mi lehet ez? Ace Mega Codec pack? Vagy a 7.11es catalyst? Community chat addonsba belefér a chatzilla? Nem vágom...

Ferro
PunkBuster kicks me with a restriction for unknown API #131133, #131136, etc., and I have no cheats loaded, what is causing this?

Some programs that are not necessarily cheats still hack the DirectX component of Windows to produce a type of "overlay" or other special effects with the video screen. These hacks can be exploited by cheaters, so PunkBuster generally kicks for these type of hacks with a restriction kick which means it may not be a cheat, but it is disallowed on PunkBuster servers that have restriction kicking enabled. Disabling programs such as screen overlays, performance monitoring/tweaking tools, community chat add-ons, etc. before playing on PunkBuster enabled servers will usually resolve the conflicts that cause these kicks. As with all Restriction kicks on PunkBuster servers, we do not ban for these kicks, nor should any server admin or league.

Innen.

csabush
Hali!

Nem mûködik a fórumba keresés nálam, úgyhogy megkérdezem. A PB kivág 2 perc után, Windows API-ra hivatkozva, 131133-as kóddal. Nem steamen keresztül küldöm, Vistám van(olyan megoldás nem érdekel, hogy rakjam vissza az xpt, mert játszottam ezen is, egyik pillanatról a másikra kezdte el). Nem tudjátok mi okozhatja még? Viszonylag új a rendszer, drivereken, ventrin, meg xfireön kívül semmi nincs fenn. Pls help! Kösz elõre is.

1000 hála elindult bocs de nem tudodm én lame, hogy hol van a faq. Kösz szépen mégegyszer!
RIZLA
Ehhez a stat dologhoz annyit füznék hozzá, hogy nekem is van, nem 1 klántársam, és ismerösöm fps playerek között, akiröl tudom, hogy sose csalt(na), ha alkalom adtán össze hoz veluk titeket a sosr...... akkor kiváncsi lennék az itteni nyavajgásokra!
Elképzelhetetlen gondolom, hogy leszedsz vkit, és nem maradsz ott, mert tuti az a következö lépése az elözö áldozatodnak, hogy odamegy, és leszed( már aki ott marad)
Tehát nálam is alap, hogy ahol lelöttem vkit, gyorsan tipli, át a map tök más részére, és ott várom az engem keresöt......és ujra csak kipiritom 😄DDD
és jogos..... az a csiter, akit kidobott, vagy elkapott a PB .......
És természetesen én is azt mondom, hogy aki csal, az dögöljön meg ......

peace

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Szerintem meg tök lehetetlen!
Vagy tényleg csítelt, vagy rádumálta a jó népet, hogy álljanak sorba headshot-ért..ez van.

felvett demo-t mivel jáccom le vagy mivel kovertálom értelmes formátumba? 😊
Hiba: "iw3sp.exe" probléma - C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi" írd át "mssmp3.bak".

legközelebb majd nézz be a faq-ba

faq-ban van errõl valami <#fejvakaras>

Uninstall, újratelepít.......

Hali! Van egy kis gondom: Amikor elindítom a gamet kiíregy hibaüzentet (tudjátok hiba jelentés küldése vagy mégse gomb) ezeket írja Az iw3sp hibát észlel ezért leáll a kellemetlenségekért elnézést kérünk. Az adatok amellyel éppen dolgozott valószínüleg elvesztek. Utána pedig a Mircosoft-os babla, és akkor megnézem, hogy mi lehet a gáz és ezt a fájlt jelzi ki: mssmp3.asi egyébként a helye: (meghajtót nem írok) Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles és ezzen belül tehát az mssmp3.asi. Mi lehet a baj mit csináljak? Tudna valaki valami tippet adni? Olyan mintha nem tudná lejátszani vagy nem tom...

Elõre is köszönöm!
Törölt felhasználó
De itt van: 55 szint
lollerek

Minek is mész dolgozni elöbb találd ki, hogy lehet munknélkül pénzt keresni és elmondkójuk.

Jó persze lopni de nem mindenk lesz miniszteri dolgozó XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sarapetike
a cod4 ben nem lehet felvenni a játékot mint a cod 2 ben ?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Én veled értek egyet! Bár nem mondom, hogy csaló, de kétlem, hogy ilyet egy húsdarálóban el lehet érni. Úgy, hogy csak neki ilyen magas és csak ennyiszer halt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bigapó
el vagy tévedve. egyrészt rossz topikban vagy, mint már mondtam, ráadásul engem kérdezel. szerinted hol a képen a hiba??
nem válaszolok neked, mert nem tudom, hogy mit kell csinálni. Én a saját kis két kezemmel meg fejecskémmel kuporgattam össze a most már negyvenakárhanyadik szintemet, szerintem neked is menni fog. hány éves vagy egyébként? elmegyógyintézetbõl írsz? mi van ezekkel a mai gyerekekkel? nem tudtok olvasni?? üljé le, eggggyeesss.

The Matrix has you...

tommyg
ne is rakd fel mer kaka

bigapó
ehhez a 170-es történethez annyit fûznék hozzá, hogy ilyet vagy ehhez hasonlót még egyetlen külföldi szerón sem láttam, pedig ott sem kezdõk játszanak.
nem azt mondom, hogy nem jöhet össze, de azért tényleg furcsa, hogy a jópár 55-ös, de nem is kell annak lennie, nem tudja csak 12-szer elkapni??

azért szálljunk már le a földre...ez nem magyar scene, nem irigylem tõle, de itt vagy 3-szor számolták a kill-t vagy fake az egész vagy cheat.

ha tényleg megcsinálja valaki vagy hasonlót, azt meg szívesen megnézném videón.

The Matrix has you...