Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a game a leg sanszosabb, hogy részünkröl a sof2 "utodja" legyen.Tehát tuti lessz rá alkalom 😊
ugyekasziugyelesugyekutyákok...... 😊)
peace
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The Matrix has you...
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Tessék példát venni! <#vigyor>#vigyor>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Battlelog: Purga5
mindenesetre mind2 map jónak,és egyedinek tûnik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az ellenfelek növekedésével arányosan csökken a szabadon, veszély nélkül bejárható területek száma. ez gondolom világos. ilyen kicsi pályákon, mint amik most vannak cod4-ben, nem hiszem hogy 24, de akár 12 ember mellett úgy megy el, hogy közben egyszer sem lövik ki...
mindemelett szeretném saját magam is átélni a játékotokat, ha szabad és akkor saját szememmel fogom tapasztalni az állításodat.
The Matrix has you...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az elsõ perk szerintem hülyeség is lett volna, a másodikkal meg nemtudom mit akartak.
Aki lemászik a pálya alá, azt kidobja a PB? Nem, nem fogja kidobni. Csaló? Persze.
Úgyhogy én nem egyszerûsíteném le ennyire annak az eldöntését, hogy valaki csaló-e vagy sem.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://www.infinityward.com/community/forum/index.php?topic=4171.0
Ha jól veszem ki, akkor kéne vmi plusz progi ami haxol. De mi lehet ez? Ace Mega Codec pack? Vagy a 7.11es catalyst? Community chat addonsba belefér a chatzilla? Nem vágom...
Some programs that are not necessarily cheats still hack the DirectX component of Windows to produce a type of "overlay" or other special effects with the video screen. These hacks can be exploited by cheaters, so PunkBuster generally kicks for these type of hacks with a restriction kick which means it may not be a cheat, but it is disallowed on PunkBuster servers that have restriction kicking enabled. Disabling programs such as screen overlays, performance monitoring/tweaking tools, community chat add-ons, etc. before playing on PunkBuster enabled servers will usually resolve the conflicts that cause these kicks. As with all Restriction kicks on PunkBuster servers, we do not ban for these kicks, nor should any server admin or league.
Innen.
Nem mûködik a fórumba keresés nálam, úgyhogy megkérdezem. A PB kivág 2 perc után, Windows API-ra hivatkozva, 131133-as kóddal. Nem steamen keresztül küldöm, Vistám van(olyan megoldás nem érdekel, hogy rakjam vissza az xpt, mert játszottam ezen is, egyik pillanatról a másikra kezdte el). Nem tudjátok mi okozhatja még? Viszonylag új a rendszer, drivereken, ventrin, meg xfireön kívül semmi nincs fenn. Pls help! Kösz elõre is.
Elképzelhetetlen gondolom, hogy leszedsz vkit, és nem maradsz ott, mert tuti az a következö lépése az elözö áldozatodnak, hogy odamegy, és leszed( már aki ott marad)
Tehát nálam is alap, hogy ahol lelöttem vkit, gyorsan tipli, át a map tök más részére, és ott várom az engem keresöt......és ujra csak kipiritom 😄DDD
és jogos..... az a csiter, akit kidobott, vagy elkapott a PB .......
És természetesen én is azt mondom, hogy aki csal, az dögöljön meg ......
peace
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Vagy tényleg csítelt, vagy rádumálta a jó népet, hogy álljanak sorba headshot-ért..ez van.
legközelebb majd nézz be a faq-ba
Elõre is köszönöm!
Minek is mész dolgozni elöbb találd ki, hogy lehet munknélkül pénzt keresni és elmondkójuk.
Jó persze lopni de nem mindenk lesz miniszteri dolgozó XD
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nem válaszolok neked, mert nem tudom, hogy mit kell csinálni. Én a saját kis két kezemmel meg fejecskémmel kuporgattam össze a most már negyvenakárhanyadik szintemet, szerintem neked is menni fog. hány éves vagy egyébként? elmegyógyintézetbõl írsz? mi van ezekkel a mai gyerekekkel? nem tudtok olvasni?? üljé le, eggggyeesss.
The Matrix has you...
nem azt mondom, hogy nem jöhet össze, de azért tényleg furcsa, hogy a jópár 55-ös, de nem is kell annak lennie, nem tudja csak 12-szer elkapni??
azért szálljunk már le a földre...ez nem magyar scene, nem irigylem tõle, de itt vagy 3-szor számolták a kill-t vagy fake az egész vagy cheat.
ha tényleg megcsinálja valaki vagy hasonlót, azt meg szívesen megnézném videón.
The Matrix has you...