Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
i7 azt szevasztok :P
Hat ugy konnyu..
Arcade jatek ez, nem vitas, de azert nem hittem volna, hogy ennyire.. <#vigyor5>#vigyor5>
http://9gag.com/gag/5135249
Bar ez nem tuti hogy ma lesz, mer karacsonyi bulin elvarjak az embertol, hogy berugjon mint az allat, jol. <#vigyor>#vigyor>
https://grentmedia.hu
Most olyat csinált hogy végig ment és kiírta hogy készen van a letõltés.
Utána belépek IP és csatlakozok.
2mp és kidob mielött rákattintanék a csapatkiválasztásra azzal az üzenettel hogy az evenbalance.comon manuálisan updateljem.
Nem igaz már hogy ennyire szívat ez a hülye PB.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
steam, origin: ACE_hun
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Természetesen eredeti a játék de most megtalált azzal hogy updateljem.
Letõltöttem egy ilyet,
Kérlek titeket hogy pár tanácsot adjatok.
Köxe
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egy ideig a mi klánunk-ban ism ent az álnevezés 1-2 ember részéröl, d ugy vagyunk vele h ha egy klánhoz tartozik akkor VÁLLALJA a klánt, a csiterezést meg stb. nem kell felvenni ennyi...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Miután a múltkor gondom volt az ASE-val, így hát felraktam az xfire-t.
Namost ezzel ugyanaz a probléma, ha már fut a COD4, akkor nem csatlakozik szerverre, gyakorlatilag nem csinál semmit. Ha meg sokan vannak, mire elindítja a játékot, már tele is a szerver. Akkor most semmivel sem vagyok elõrébb mint az ASE esetében. Csak nálam szar valami, vagy ez így mûködik, hogy csak akkor hajlandó csatlakozni ha õ indítja a codot és nem fut már?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem azért mert bujkálnom kéne, vagy láma lennék és nem vállalom fel a nevem, egyszerûen csak nem szeretem ha tudják ki vagyok. Sok player hajlamos chatnek nézni a public játékot, és azthiszi hogy milyen jófej ha elkezd írogatni nekem mert már látott valahol játszani, meg ilyenek...
Uj nap uj nick publicon, így mindenki békénhagy, max az tudja ki vagyok akivel régóta együtt játszok.
* jah és sg-n csak 1 regem van 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Inno3D GF6600GT (128MB DDR3-as (majdnem, inno3d sux) standard chipset).
1024x768, Antialias es V-Sync offkoz nuku, minden mas fullra/mediumra tolva --> a kvekes 125 FPS strafes szabvanynak nem felelne meg persze, de egyszer sem ereztem szaggatast multiban, meglepoen igenytelen a CoD4.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
jáccani szoktam, és nem olvasgatni az sg-t. mostanában
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
elõzõ 4000 hsz 50 % a errõl szólt
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
steam, origin: ACE_hun
Én aszittem, hogy a játék fájljaiban tárolódik
átírtam a cd-kulcsomat, mert nem engedett be a szerverre, és elvette a cuccaimat a gép...
Faxa gondolom visszahozni már nem lehet???
lenyalnád a saját vigyorodat szerintem némelyiken <#finom>#finom>
The Matrix has you...
leginkább ezért nem szoktam magyarra járni, csak néha, hogy halljak (lássak) néhány magyar szót.
van egy cod2-es szeró, nosztalgiából még benézek néha, ugyanazok a srácok vannak bent általában, mint régen, többségük azért nem vált, mert nem elég jó hozzá a gépük. sajnos tört szeró így elég sok a csíter, még mindig idegesítenek, ha meg már nagyon akkor elköszönök és irány a cod4 valamelyik német vagy istentudja melyik szerója. ennyi.
ha SOF-oztál akkor lehet ismered keresztszüleim fiát. Õ nagy rajongója volt, még klánban is játszott. majd megkérdem a klán nevét, hátha ismered õket, sõt lehet tagjuk voltál😄DD
The Matrix has you...
de ez csak 1 tipp
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Hogy az Isten rogyassza rájuk a hortobágyi szeles magasvasutat!
Mindig ilyen baromságokon jár az eszük, nehogy normális játékkal töltsék már az idejüket. Van egy bug és a fél világegyetem ott tolong a bejáratnál.
\"Heroes never die. They just reload.\"
a stat nagymértékben függ a két csapat összetételétõl. az 55 szintet úgy is el lehet érni, hogy csak vagy és alig ölsz, max sokat kell tolni hozzá. míg ha valaki tud, elsõ szinten is jó statja lesz. DE a lényeg: ha az eggyik csapat noobokból áll, a másik meg pro playerekbõl, akkor a proknál irreálisan nagyon jó statok jöhetnek ki szimplán a skill beli különbségek miatt, függetlenül, hogy 1. szintû a srác éas 55.szintûeket öl. PL.: én még alig vok 33. szintû, de már jópárszor elõfordult, hogy a szerveren hiába a legalacsonyabb szintû voltam, mégis a top3-ban voltam 20-24 fõ mellett. meg kell a mázli 😄 nem mindnenki szed le 5 embert 1 gránáttal 😄😄😄<#crazya>#crazya>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
sof2 után nem olyan nagyon nehéz azért átszokni, csak a stukit meg a visszarúgást kell megszokni. AK meg gránát mindenhol van xD
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Battlelog: Purga5