Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na de azzal tuti nem megy flottul a launcher jump mapon kivulre 6-bol 6x 😉
tobias88
16-17 fps ahol érezhetõ már hogy szaggat
Sadist
Elég érdekes anatómiai felépítésed lehet, ha a 60 FPS nálad már szaggat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zinaj
nalam az a gond ikxfirevel hogy rameek, h indit a szeron, sotet kep, es visszadob asztalhoz.akkor mi van?uj a gep,minden franko.ASE-vel muxik rendessen.nem ertem

i7 azt szevasztok :P

Ferro
ikcfire nem gyerebe? Ott nem kell szenvedned.

sziasztok nem tudna valaki feltenni valahova egy olyan ASE pakkot amiben látszanak az 1.3-as magyar szerverek? A codhus filterrel szarozok már egy órája és nem bírok zöldágra vergõdni vele, egyszer látszottak az 1.3as magyarok azóta semmi vagy csak 1.2ig. 😞
Jha mos nezem, hogy 100 FPS, meg 60-on neked mar "szaggat"-asnak szamit.
Hat ugy konnyu..

Arcade jatek ez, nem vitas, de azert nem hittem volna, hogy ennyire.. <#vigyor5>
bfben csak a 2-tõl jött ez a fix név szarság... elötte jobb volt mellesleg szerintem poén valami vicces névvel tolni 😊
Yoda001
nem azért,de ha 60 fpsen megy egy játék,akkor az mióta szaggat?<#wilting><#taps><#taps><#taps>

http://9gag.com/gag/5135249

Majd csinalok shotot ha hazaertem, meg FPS kijelzest is, lehet nalad a folyamatos jatekmenet elvaras egesz mast takar, de amugy nem szaggatott telleg.
Bar ez nem tuti hogy ma lesz, mer karacsonyi bulin elvarjak az embertol, hogy berugjon mint az allat, jol. <#vigyor>
Mr.Grent
Tudod kit ámítsál! ugyanez a config 7600Gt-vel, minden low, vagy offon is alig éri el a 100 Fps-t. A szaggatás meg 60-nál már érezhetõ. Még hogy fullon.

https://grentmedia.hu

HUNMemphis
Nos a tûzfal az rendben!
Most olyat csinált hogy végig ment és kiírta hogy készen van a letõltés.
Utána belépek IP és csatlakozok.
2mp és kidob mielött rákattintanék a csapatkiválasztásra azzal az üzenettel hogy az evenbalance.comon manuálisan updateljem.
Nem igaz már hogy ennyire szívat ez a hülye PB.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Talán amiatt hogy most jlent meg ez a 3.0-ás verzió, és kicsit terheltek a serverek, ahonnan letölti õket, szerintem próbáld késõbb. Az is elõfordulhat, hogy a tûzfalad letiltja...

steam, origin: ACE_hun

csõ.nem tudja vki hogy kell a szerverhez felrakni a pam modot hogy lehesen rendesen warozni,????

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

HUNMemphis
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni a Punk Buster Update-ben?
Természetesen eredeti a játék de most megtalált azzal hogy updateljem.
Letõltöttem egy ilyet, de nem tudom hogy mi a teendõ.Fönt látom hogy update de azt írja ki hogy nem válaszol.
Kérlek titeket hogy pár tanácsot adjatok.
Köxe

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
én is jópár éve tolom fps-el, de még sosem éreztem kéztetést arra, h álnéven nyomjam, általában olyan helyre járok magyar szervereken ahol ismernek és tudják, h jól játszok, vagyis nincs anyázás stb., v pedig külföldi szervereken tolom, szvsz épp azért nem anyáznak az emberek ha látják h te xy klánban vagy és tudják rola h az igen is jó klán, ha meg egy imseretlen emberke jól játszik akkor meg jön a csiterezés, legalábbis én igy látom

egy ideig a mi klánunk-ban ism ent az álnevezés 1-2 ember részéröl, d ugy vagyunk vele h ha egy klánhoz tartozik akkor VÁLLALJA a klánt, a csiterezést meg stb. nem kell felvenni ennyi...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Törölt felhasználó
Márcsak a számlaszá és jelszó kellene, akár privibe is jöhet <#nevetes2>
Hát ez bizony gáz, így nem sok értelme van :S A beépített keresõ is bugos (nem jegyzi meg a beírt ip-ket favoritokban).. Pff neki. :S
Hassel606
Nekem még a banki azonosítóm is ez a nick!<#idiota>Nézett is annó az ügyintézõ csajszi, amikor kérdezte, milyen nevet írhat be.<#nevetes1>

The Garrett
ez így mûködik.... használd a játék belsõ keresõjét, vagy konzoljat ha hamar be akarsz jutni 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
kezd el ujra huzni. 😊

Hali

Miután a múltkor gondom volt az ASE-val, így hát felraktam az xfire-t.
Namost ezzel ugyanaz a probléma, ha már fut a COD4, akkor nem csatlakozik szerverre, gyakorlatilag nem csinál semmit. Ha meg sokan vannak, mire elindítja a játékot, már tele is a szerver. Akkor most semmivel sem vagyok elõrébb mint az ASE esetében. Csak nálam szar valami, vagy ez így mûködik, hogy csak akkor hajlandó csatlakozni ha õ indítja a codot és nem fut már?
hello nagy kérdés tegnap waroztam egye 46os szinten voltam jó fasza minen ma reggel lépek be és 1es en van a szint most ilyenkor mia tajték van vki írjon már vmit hogy mi a tüzet csináljak??

mNzJean
Én jobban szerettem a bf-es mindenkinek csak egy neve van rendszert , így hamarabb ki tud alakulni egy jó közösség , többek közt azért szerettem magyar szerverekre járni ,mert sok jó arcal ismerkedtem össze , viszont így ,hogy mindenki váltogatja a nevét , nem lehet kiigazodni a játékosok közt ,nem tud kialakulni egy jó társaság mivel fogalmunk sincs sokszor ,hogy ki kicsoda.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

The Garrett
en 9 éve játszok komolyabban fpseket és publicon sose használtam a klános tagemet, sõt, kb mindennap más néven játszok pubon. 😊

Nem azért mert bujkálnom kéne, vagy láma lennék és nem vállalom fel a nevem, egyszerûen csak nem szeretem ha tudják ki vagyok. Sok player hajlamos chatnek nézni a public játékot, és azthiszi hogy milyen jófej ha elkezd írogatni nekem mert már látott valahol játszani, meg ilyenek...

Uj nap uj nick publicon, így mindenki békénhagy, max az tudja ki vagyok akivel régóta együtt játszok.

* jah és sg-n csak 1 regem van 😛

Nekem A64-3Ghz, 1GB RAM van WinXP prof-hoz. A VGA a minimumkonfig, es abbol is a legszarabb marka:
Inno3D GF6600GT (128MB DDR3-as (majdnem, inno3d sux) standard chipset).

1024x768, Antialias es V-Sync offkoz nuku, minden mas fullra/mediumra tolva --> a kvekes 125 FPS strafes szabvanynak nem felelne meg persze, de egyszer sem ereztem szaggatast multiban, meglepoen igenytelen a CoD4.
Megathx, nem is szamitottam mar ra, hogy vki linkeli, foleg hogy sajat gyartasban. <#taps>
Hát most olvasgass, hogy játszhass!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DarkSector
THX
jáccani szoktam, és nem olvasgatni az sg-t. mostanában

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

faq

elõzõ 4000 hsz 50 % a errõl szólt

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egyáltalán miért tiltja ki az embert a pb? Nem csak azért szokta, mert csítel?

steam, origin: ACE_hun

DarkSector
Hová van írva?
Én aszittem, hogy a játék fájljaiban tárolódik

nem. de szerintem egy párszor elolvastad hogyan kell kulcsot cserélni randvesztés nélkül

DarkSector
szuper
átírtam a cd-kulcsomat, mert nem engedett be a szerverre, és elvette a cuccaimat a gép...
Faxa gondolom visszahozni már nem lehet???

Szerintem kiprovokálod, hogy pár jobb játékos elkezdjen neked screenshotokat belinkelni <#ravasz1>

lenyalnád a saját vigyorodat szerintem némelyiken <#finom>

bigapó
lemenetel addig tart amíg kinyírom és aztán /kill, gondolom itt is megy. egyébként kicsi rá az esély, hogy valaha nekem ez összejön, mert sosem voltam az a nagy jumper, meg ilyen akrobata mûvész.

The Matrix has you...

bigapó
ezt nem tudja elkerülni, max külföldi szerón nem ugatják le, ott valahogy kúltúrája van ennek vagy nemtom. lehet ki van kapcsolva a chat és nem érdekli õket, bár ha beírok valamit általában válaszolnak.
leginkább ezért nem szoktam magyarra járni, csak néha, hogy halljak (lássak) néhány magyar szót.
van egy cod2-es szeró, nosztalgiából még benézek néha, ugyanazok a srácok vannak bent általában, mint régen, többségük azért nem vált, mert nem elég jó hozzá a gépük. sajnos tört szeró így elég sok a csíter, még mindig idegesítenek, ha meg már nagyon akkor elköszönök és irány a cod4 valamelyik német vagy istentudja melyik szerója. ennyi.

ha SOF-oztál akkor lehet ismered keresztszüleim fiát. Õ nagy rajongója volt, még klánban is játszott. majd megkérdem a klán nevét, hátha ismered õket, sõt lehet tagjuk voltál😄DD

The Matrix has you...

<#fejvakaras>
RIZLA
esetleg azért, hogy elkerülje, a .....bazmeg geci fasszopo csiterje! tegnapelött még faszláma voltál, most meg ....kurvaanyád....stb
de ez csak 1 tipp

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

szerintem az ilyeen embereknek még sg-n is minimum 6regjük van 😄
mNzJean
Jah ez nem személyszerint neked szólt , csak úgy álltalában az állneves playerekrõl.

ha vannak ilyenek azok meg is érdemlik xD , mivé fajul a világ ha már 1 játékban is bujkálni kell 😄D
mNzJean
"de van aki még nem a valodi nevén tolja, mivel még csak "izlelgeti" a játékot." , na ezt a marhaságot .<#falbav> És ha majd jól fogja tolni felveszi a régi nickjét ? -hû most már menõ vagyok én vagyok a kira ,ti meg LOW-ok a szar statotokkal -, egy hete meg még állnéven rohangál mert szégyenli ,hogy béna .<#lama> eh szerencsére én ilyeneket nem ismerek.

a skillhez nagyban hozzájárul a sok fps
Dick Riddick
Bemenni a pálya alá??

Hogy az Isten rogyassza rájuk a hortobágyi szeles magasvasutat!

Mindig ilyen baromságokon jár az eszük, nehogy normális játékkal töltsék már az idejüket. Van egy bug és a fél világegyetem ott tolong a bejáratnál.

\"Heroes never die. They just reload.\"

LES FORZA INTER
jah visszaolvasva és hozzászólva ehhez a csites dologhoz:

a stat nagymértékben függ a két csapat összetételétõl. az 55 szintet úgy is el lehet érni, hogy csak vagy és alig ölsz, max sokat kell tolni hozzá. míg ha valaki tud, elsõ szinten is jó statja lesz. DE a lényeg: ha az eggyik csapat noobokból áll, a másik meg pro playerekbõl, akkor a proknál irreálisan nagyon jó statok jöhetnek ki szimplán a skill beli különbségek miatt, függetlenül, hogy 1. szintû a srác éas 55.szintûeket öl. PL.: én még alig vok 33. szintû, de már jópárszor elõfordult, hogy a szerveren hiába a legalacsonyabb szintû voltam, mégis a top3-ban voltam 20-24 fõ mellett. meg kell a mázli 😄 nem mindnenki szed le 5 embert 1 gránáttal 😄😄😄<#crazya>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
<#eljen> cask, hogy alátámasszam az állításod.

sof2 után nem olyan nagyon nehéz azért átszokni, csak a stukit meg a visszarúgást kell megszokni. AK meg gránát mindenhol van xD

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

A Bloc pálya az durva, ahogy felmegy 😊

Battlelog: Purga5

Sadist
Ha lemész utána te is ugyanolyan szemét senki leszel...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem