Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha meglenne én sem szarakodnék vele 😄
johogy nem veszem annak 😊
Köszi és ne vedd sértésnek vagy ilyesmi ,de maradnánk az eredeti verzióval játszható szervernél.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

én most telepitem szivesen mennék ha megoldhato hogy krekelt szero legyen
Ezt a hibát írja ki: Couldn't load image 'gamefonts_pc' valaki segítsen 😞😞 HELP!!
de tobb, mint a semmi <#wow3>
Ez egy eddig 😄

en szivesen
4-5 fõt keresek vagy csapatot akik szívesen játszanának most pár dom meccset velünk! Szerver van! Eredeti gama kéne lehetõleg!

jol összevan vágva ez amugy eredetileg world of warcrafthoz készült 😊) de zsir
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

<#finom>
bajgunar
LOOL
<#banplz>FPS lag-ot, az internet kapcsolatod is produkálhat!!!
Kapcsold be a LagoMeter-t és meglátod, ha a felsö ablak (enyhén)<#nyes> közepes szintig sárga és fûrészfogas, akkor csúnyán jelentkezik FPS LAG, még ha a fix 125 fps-ed is meg van...
Nézd meg a gépeden a progikat, esetleg vírusokat, hogy meik használja a net-et.
Vagy nem STABIL a netkapcsolatod, és akkor telcsizz be a szolgáltatódhoz,
és kérd meg, hogy STABIL és FIX -re tegyék a sebességedet.
Ki fog menni egy csóka, beméri a legstabilabb, maximum kapcsolatot, és le fogják annyira korlátozni. <#mf2>
Akkor viszont ua fogsz fizetni, lassabb de stabilabb net-ért.
Ugyanis ez a szutyok COD ki**szottul érzékeny a NET kapcsolatodra, ping-re, és ha legkisebb gáz is jelentkezik, akkor azt igy produkálja!!!
Hiába veszed le a graf-ot 320*240-re még szarabb lesz.
Mert a géped és a szerver közt az informácio kezeléssel gond lép fel, a TE géped felöl, és a HIBA A TE KÉSZÜLÉKEDBEN VAN!
Bocse h hosszú voltam, de nekem is ugyanez volt a hibám, ami olykor most is jelentkezik, sajna (mivel nem korlátoztattam le a net-et) egy Restart-al egyszerûen megoldható.
Üdv!!!
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ha mondjuk csinálok 1 dedicated servert /nemeredetivel/ akkor az látszani fog a server keresökbe?
csõ. nem tudja vki hogy kell pam modot rendesen megcsinálni cod4-re???hogy kell a szerver mellé feltölteni?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Zomil
nos igen akár már 60 fps-nél is lehetséges pici szaggatás, ahogy gab is mondta, meg akkor is eléggé feltünö mikor magas értékröl hirtelen leesik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
áu ez fájt 😄
azt a "hakkot" martyrdome perk-nek hivják 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Denes888
Az 1.3-as telepítõvel le is lehet szedni az 1.3-as patchet.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

De ez csak szted van igy..mert bizony 50-60 fps alatt már létezik az fps lag,ami nem azonos a szaggatással,de nagyon idegesitõ......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Dick Riddick
Asztak*rva!!

Arról megy a vita hogy 40 meg 60 fps-nél szaggat a játék??
Ecséim, nincs sok élettapasztalatotok, az biztos.
Ekkora b*romságot.
Tudod mit? Vedd le a grafikát 120*80-ba, akkor talán meglesz a 1200 fps.
<#duma>

\"Heroes never die. They just reload.\"

A HIBA AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN!!!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

tommyg
jajj

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Rohamsisak lololol...😄😄😄😄
Agyonlesnipeoltam két hülyegyereket mert felidegesítettek a kampelõs snipeolással erre kickban😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Barney Tech
Ez fájt.

jaj😄D
ez benne van a játékban ha szerzel magadnak jo sok experience pontot akkor te is választhatod ezt a perket aminek a nemtom pontosan a nevét 😄D
XDDDDD

Sadist
lálmár

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem tudjátok a KKT az magyar klán? Ma játszottam KKT Wish meg Los Jack ellen és a két lammának úgy volt behakkolva a game hogy amikor lelõtték õket akkor automatikusan ledobtak egy gránátot maguk alá hogy az odafutókat felrobbantsa. Ilyenért nem jár ban?
Pedig hülye vagy, mert 30 FPS alatt létezik csak szaggatás. 30 FPS fölött a szemed nem érzékeli már a különbséget. Tehát tökmindegy hogy 31 FPS-el játszol, vagy 100 FPS-el.

De ezt minden gamer tudja.

Azért poén, hogy a harmadik nehézségi fokozaton már sok részt nem lehet megcsinálni. Pl: A csernobili pálya ominózus vége, amikor mindenhonnan özönlenek az ellenségek. De az utána következõ pálya vége is érdekes lehet, amikor a fészertõl kell lejutni a hegy lábáig, újratermelõdõ ellenségeken kersztül.

Kár mert normalon nagyon élvezetes volt.

mNzJean
"Az ünnepek legkeresettebb játéka: Call of Duty 4

Újabb NDP statisztika következik, ezúttal a novemberi játékeladások vannak soron. A vásárlási láz gyõztese a Call of Duty 4: Modern Warfare lett.

Az ünnepek elõtti nagy pénzszórási mánia sztárja az Activision és az Infinity Ward közös gyermeke, a Call of Duty 4: Modern Warfare lett - mármint ami a játékpiacot illeti. A COD4 november hónapban 1,57 millió példányban kelt el, ebbõl 444 ezer példányban PS3-ra. A játék az NDP adatai alapján a 2007-es év negyedik legjobban teljesítõ játéka - pedig csak november 5-én jelent meg."
Forrás:
www.gamekapocs.hu

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fenrir
Sajnos azt kell, hogy mondjam hogy a mesterlövész fegyver teljességgel használhatatlan hc játékban ezeken a mapokon amik alapból vannak a játékhoz. Távolság teljesen mindegy mert egy M4-es vagy egy P90 is leszed bárhonnan, egyszerûen nincs olyan map ahol lenne olyan táv amin ki lehetne használni a snipereket. Sima játékmódban már van értelme mert ott nem egy lövésbe hal bele az ember (jó esetben), de itt viszont bármelyik fegyver bárhonnan.

A halál csupán a kezdet...

ez így van... tényleg lehet érzékelni az fps csökkenését, mégha 30 felett is van. mivel pergõs a játék és nem egy film, ezért szembetûnõ az fpscsökkenés

Blackhunter
.exe hibát ir ki amikor el inditom mert most ujra raktam és ugyan az az .exe hiba van és azt régebben itt meg birtam oldani de most nem találom ugyh ha lenhet segitsetek

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

ProGabe
<#nyes>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sadist
Leszeded a játékot és felrakod az 1.2-t.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Én meg egy haverom azt mondjuk, hogy a Föld lapos. Ketten csak nem lehetünk hülyék...

HUNMemphis
A HSF szervere miért vált 1.2-es verzóssá?
Gab?Ir?Jó lenne ha valaki megmondaná miért történt és változtatnátok rajta mert ez így nem okés.
Nem tudok rá csatlakozni mivel az 1.3-as patch van fent.
Ha pedig fõlteszem az 1.2-est azt írja hogy már fõl van rakva.De nem változik át 1.2-es verzióvá.
Lehet valahól változtatni hogy mien patchet használjon a játék?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ProGabe
most én mit szóljak.800x600,minden minimumon,MAXIMUM 40 fps.így is hívogatnak klánokba 😊

ennyire játék még nem kötött le.na jó,az elmúlt 7-8 évben.ha van rá idõm,biztos hogy ezzel játszom,még így,ilyen körülmények között is.új gép csak márciusban lesz,akkor meg a durva single játékokat pótolom majd be,úgy kb fél éven át 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zomil
engem az jobban zavar h 125 fps fix-en megvan, de van 1-2pálya amiknél néhány helyen egyszerüen totál leesik az fps 60-ra néha még 40-re is közben meg 125-röl harc közben stb. el sem mozdul :S

Nálam is szaggat már, mikor lemegy 60-ra egy hajszálnyit. 40-nél már igen érezhetõ, úgyhogy ne nézzétek hülyének, 2-en már nem lehetünk hülyék.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Jha, mondtam is multkor, hogy ejjnye, meg ugy 3 szazadnyi FPS kene, hogy ne bantsa a retinamat... <#idiota>
DarkSector
X-fire

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
ahaaaaa
és azok már mennek?ha igen,hol tudhatom meg az ip-ket?

"okosabb maradtál volna, ha..."mint egy 5.es XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Zomil
az obinetes szerverek, leálltak mivel csak teszt szerverek voltak, és már van elég megrendelés 😊

dave: okosabb maradtál volna, ha...

Még a stabil 30fps magyarán ez a legkisebb fps szám ezt sem veszed észre.
A szemed meg a 29.97-et még elvileg érzékeli.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ami szaraz szaris marad 😄 szar=obinet 😊

ProGabe
obinetes szerverekkel mi van?már jó régóta "halottak".vagy én tudom rosszul?