Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja XDD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Kinek jött ez a faszság ,hogy googleba cd-key???xD
nem gogleen okoska,hanem vaterán,2k-tól 5k-ig akármennyiért kapsz eredeti CD keyt

Dj Lyon
figyu már emberek,a játék vége tdjátok az hogy jön Zakhaev és kivégzi a társaimat,és Gaz-t is. Nos és azután a pálya után van a repülõs bónuszpálya,és ott ott van Gaz is. na de õt megölte Zakhaev nem???<#conf>

DarkSector
sok van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Falcon87
Ki az a hülye, aki googleben keres cdkeyt?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

DJ RX7
neten 3k-ért veszel eredeti serialt hozzá.

:3

ahelyett hogy fizetnél érte...nekem is eredeti,sok bajlódástól megspóroltam az idegeimet...

JEEEH KÖSZÖNÖM!!! már jóh és nagyon tetszik a game 😊
Tihihi vagy mi a szar, gratulálok hogy kibasztál wh-ért, csak így tovább <#eljen>

DarkSector
Ha ez eredeti cd-kulcsnál van akkor is cd-kulcsot kell cserélni, nem változik a hibaüzenet megoldása, csak nehezebb feladat lesz...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Most akkor mi a fasz van?? O.o
DarkSector
Kibaszottdurva hogy már vagy 2 éve nem lehet megérteni, vagy felfogni, vagy megjegyezni, hogy a guid bann mi a rákos tökömért jár...

bármi hibaüzenet jön ki, a kitiltással kapcsolatban:
bann - kick - stb.... akkor cd-kulcs csere.

ha meg punkbuster hibajelzés, akkor pb-t kell frissíteni...ennyi...lol

Kicsikiraly
ahelyett hogy googleben utánakeresnétek.. az svchost összefoglaló neve más folyamatoknak, természetes hogy sok van belõle. bah..

arról nem is bsezélve h sztem köze nincs a codhoz

DFTBA &#3232;_&#3232;

hungary27
bannolták az origid xD
am meg ott a banner alatt
Ez micsoda?? pls segítsetek!!!
Segítsetek légyszives ez micsoda?
Nos miután építõ jellegû hsz-t nem kaptál itt egy:

Nem véletlenül írták azt amit írtak. Nekem is tele a hócipõm a cheaterekkel, de éltet a tudat, hogy jobb vagyok náluk. Ne a statnak higgy, hanem a megérzéseidnek. Rengetegen elfordultak az olyan játékoktól amiben könnyedén lehet csalni. Még ennél is többen inkább csalnak mint a többiek. A játékélményt egyik formában sem fogod tudni megtartani sajnos. Vagy keress egy olyan servert ahol nem csalnak, ezek általában külföldi szerverek ahova eredeti játék kell, vagy tûrd a csalókat, vagy keress másik játékot.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ha xp akkor sp3 legyen, a nod-ot felejtsd el!
Legyen mondjuk Norton Internet Security! (már nagyon jó, nem eszi a memóriát, csak ajánlani tudom!) Az svchost-ból kell is 4-5 darab az nem gáz, de ha 100%-ot eszik akkor más a hiba! (google)
A lényeg, hogy egy Win install mindig jól jön! Csinálj Ghost-tal egy image-et, hogy többet ne keljen installal szenvedni!

pisz!

Fatboyz4ever!

Uhh ilyen nekem is volt de XP SP3 vagy Win7nél már szerencsére nincs 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Dave00
gondolom 4-5 svchost.exe, vagyishát nekem ilyen problémám volt aztán azt láttam a legegyszerûbbnek hogy újrahúztam a gépet😊 volt egy svchhost.exe ami megette a memóriát minden indításnál külön bekellett zárni.

4-5 micsoda? vírusírtó?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

xp prof sp2 datanet..

közben az svchost.exe vel lesz a gondom, nem indul csak hibaüzi fogad újraindításnál, hogy töröljem az indítópultból a hivatkozást...

taskmanagerben fut 4-5.. vírusom lehetett és a nod kib@szta.. vagy nemtom..

újrarakom hátha

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DJ RX7
üdv!

létezik valami addon amivel elõnyt lehet szerezni kicsit esetleg vagy a segítségedre lehet? (nem hack) gondolik itt olyanra, hogy visszaszámol, hogy mennyi van még a gránát felrobbanásáig vagy pl. mennyi életed van.

:3

Danecay
Újratelepítettem, a játékot, patcheltem, PB-t frissítettem, felülírtam a létrehozott profilt a mentett profillal, most már jó.

Danecay
Egyébként ötletként az merült fel bennem, hogy elképzelhetõ, hogy a problémát az okozza, hogy a játék nem lett újratelepítve, így nincs registry bejegyzés a játékra vonatkozóan, de érdekes, mert mint írtam mindaddig vissza tudom állítani a rangomat, amíg csatlakozni nem próbálok egy szerverre.

Danecay
Mivel nem eredeti a játék nem, de WIN telepítés elõtt mûködött.

Próbáltad már hogy a stat bemásolás után elõször a játék saját keresõjével csatlakozol fel akárhova?

Danecay
Hi!

A problémámmal kapcsolatban volt már itt szó, de nem igazán találtam meg a megoldást.
Tehát, újratelepítettem a Windows-t, ezúttal a Win7-et, de a COD 4 egy teljesen másik partíción volt/van. Ennek ellenére csináltam a profilomról egy mentést, és a serial is megvan amivel telepítve volt. Amennyiben bemásolom a biztonsági mentésként lementett profilomat, szépen megjelenik az összes általam létrehozott Class, megvan az 55-ös szint, elérhetõ az összes fegyver, stb, de amennyiben XFIRE segítségével szerverre akarok csatlakozni, a következõ üzenet fogad:

"An error occurred while reading the stats data. your stats have been reset"

Ezek után ha visszalépek a játék menüjébe, már nem aktív a Create Class opció és Level 1-es vagyok. Ha a biztonsági mentéssel ismét felülírom a profilomat, akkor ismét elérhetõ minden az elsõ szerverre való csatlakozásig.
Valami ötlet esetleg?

Milyen modemrõl kapod a netet és mi az internetszolgáltatód? Oprendszered?

a kurva cheater anyádból kell kiszedni...<#violent><#violent><#boxer>

zaki
omg...<#wilting>

Palesz2
fordítva <#idiota>

Palesz2

"naon" kell?

Te hülye kis fasz.

ugorj be a planeÁriumba ott kapsz..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

NEOreg3
gtfo

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

cs nem tod hogy honan szedjem le e wh át?
naon meg köszöném
cs all valaki tudna adni wh át?
pls naon meg köszöném na cs al
értem,hát eddig is külföldön játszottam,csak már hozzászoktam cod2-ben,hogy csak magyaron tolom,na mind1 😊

werkfilm
akkor is tudsz, csak egy tört serveren kockáztatod hogy ellopják a kulcsod vhogy, úgyhogy játssz külföldön jó emberek közt

ha eredeti gémem van,akkor is tudok xfire-n keresztül csatizni magyar szerókra? vagy játékon belül írjam be az ip címet??

Zs0lt1
úgy kell beállítani az egér szoftverében, hogy azok a gombok leütött billentyûk legyenek. akkor fogja csak a cod4 elfogadni.
nekem a g5-ös görgõjének az oldalra billenését nem akarta elfogadni, de beállítottam 'keystroke'-re és utána ment.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Daell Drow
ez a problema nalam is jelentkezik, nalam a 4es gombon a knife, 5son a fust granat van be alitva. Es nalam se reagalt a jatek kozben, a problemat ugy oldottam meg hoghogy ki lottem a az ora mellol a futo eger alakalmazast es akkor minden jo lett. (5 gombos A4 tech X710-es egerem van)
Kicsikiraly
tudja esetleg valaki hogy miért lehet hogy a cod4 nem ismeri fel az egerem oldalsó gombjait mouse 4ként és mouse 5ként? telepítve van a driver, böngészõben mûködik elõre és hátra gombként, viszont cod4ben amikor a gránátokat állítanám be rá, mind a két gombot Alt-nak veszi

DFTBA &#3232;_&#3232;

multinnál a laggolás a legjobb 😄DDD amikor csak te laggolsz,a többiek meg lõnek jobbra-balra 😄D

MeoH
Mert a sok fps multinal

fuck mmo's..i.,

Kicsikiraly
minek nektek ennyi FPS? mire jó ez hogy a nagy számokkal versenyeztek?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zs0lt1
nálam fix 250-en van az fps, de füstnél nálam is lemegy, szal az sztem normális.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

akkor elég az 1.6-és rá az 1.7 😊 kösz pajti!!