Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bármi hibaüzenet jön ki, a kitiltással kapcsolatban:
bann - kick - stb.... akkor cd-kulcs csere.
ha meg punkbuster hibajelzés, akkor pb-t kell frissíteni...ennyi...lol
arról nem is bsezélve h sztem köze nincs a codhoz
DFTBA ಠ_ಠ

Nem véletlenül írták azt amit írtak. Nekem is tele a hócipõm a cheaterekkel, de éltet a tudat, hogy jobb vagyok náluk. Ne a statnak higgy, hanem a megérzéseidnek. Rengetegen elfordultak az olyan játékoktól amiben könnyedén lehet csalni. Még ennél is többen inkább csalnak mint a többiek. A játékélményt egyik formában sem fogod tudni megtartani sajnos. Vagy keress egy olyan servert ahol nem csalnak, ezek általában külföldi szerverek ahova eredeti játék kell, vagy tûrd a csalókat, vagy keress másik játékot.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Legyen mondjuk Norton Internet Security! (már nagyon jó, nem eszi a memóriát, csak ajánlani tudom!) Az svchost-ból kell is 4-5 darab az nem gáz, de ha 100%-ot eszik akkor más a hiba! (google)
A lényeg, hogy egy Win install mindig jól jön! Csinálj Ghost-tal egy image-et, hogy többet ne keljen installal szenvedni!
pisz!
Fatboyz4ever!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
közben az svchost.exe vel lesz a gondom, nem indul csak hibaüzi fogad újraindításnál, hogy töröljem az indítópultból a hivatkozást...
taskmanagerben fut 4-5.. vírusom lehetett és a nod kib@szta.. vagy nemtom..
újrarakom hátha
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
létezik valami addon amivel elõnyt lehet szerezni kicsit esetleg vagy a segítségedre lehet? (nem hack) gondolik itt olyanra, hogy visszaszámol, hogy mennyi van még a gránát felrobbanásáig vagy pl. mennyi életed van.
:3
A problémámmal kapcsolatban volt már itt szó, de nem igazán találtam meg a megoldást.
Tehát, újratelepítettem a Windows-t, ezúttal a Win7-et, de a COD 4 egy teljesen másik partíción volt/van. Ennek ellenére csináltam a profilomról egy mentést, és a serial is megvan amivel telepítve volt. Amennyiben bemásolom a biztonsági mentésként lementett profilomat, szépen megjelenik az összes általam létrehozott Class, megvan az 55-ös szint, elérhetõ az összes fegyver, stb, de amennyiben XFIRE segítségével szerverre akarok csatlakozni, a következõ üzenet fogad:
"An error occurred while reading the stats data. your stats have been reset"
Ezek után ha visszalépek a játék menüjébe, már nem aktív a Create Class opció és Level 1-es vagyok. Ha a biztonsági mentéssel ismét felülírom a profilomat, akkor ismét elérhetõ minden az elsõ szerverre való csatlakozásig.
Valami ötlet esetleg?
Te hülye kis fasz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
naon meg köszöném
pls naon meg köszöném na cs al
nekem a g5-ös görgõjének az oldalra billenését nem akarta elfogadni, de beállítottam 'keystroke'-re és utána ment.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
DFTBA ಠ_ಠ
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_