Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom a kép felment-e,ezért leírom:
It appears that Call of Duty 4:Modern Warfare did not quit properly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
Bocs,hogy írok,de már nagyon sok oldalt végigböngésztem,de nem találtam sehol,és a keresés sem dobott ki semmit.
Olyan gondom van,hogy amikor indítom a játékot ez az ablak jelenik meg:
Ha igent vagy nemet nyomok,csak villan egyet a képernyõ és semmi.Tudnátok segíteni?
Elõre is köszi!
😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Vezérlõpult - Hang - engedélyezd az Analog mix-et.
Xp
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Vki nem tuggya hogy hogyan lehet az XFIRE nevû progival szervert csinálni???
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én soha nem kaptam még GUID bant egy játékba se, pedig játszottam párral eleget.
Félig igazatok van, hogy viszont visszaolvashatnának. De például be lehetne írni FAQ-ba, vagy banner alá egy hozzászólás számot ahol le van írva a megoldás. Segítenétek is és nem kérdeznék meg állandóan...
Egyébként meg szerintem csak az NFO-ban található CD kulcs lett bannolva.
Minden tiszteletem a tiéd és nem neked szól, de olvasni kellene és nem megmagyarázni a hülyeséget! Vissza lehet tekinteni, bármiféle nem a szóbanforgó id-vel kapcsolatos problémára kerestünk megoldást (azt hiszem nem csak PB témában).
Ha valaki hülye kérdést tesz fel, ne számítson akadémiai elemzésre. Szerencsés esetben hülye választ is fog kapni...
Banner alatt meg ott van a segítség egy link formájában, ami a warez topikra mutat. Tegye fel a kezét az, akit eredeti játékkal valaha is kidobta a PB GUID BAN... üzenettel!
Banner alá inkább egy üzenet számot kellen írni, hogy hol van leírva segítség, pl. az enyém most (#14341) vagy egy régebbi ahol részletesebben levan írva, esetleg rank leírással együtt.
Neked hiába egyértelmû már, másnak nem, és még ezerszer megfogják kérdezni.
multi otpts ban átír
rangvesztésnek utánaolvas warez topikban
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
<#vigyor2>#vigyor2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
* a profilcserélgetésre is vonatkozik!
Balumann: A cd-kulcsot mire lehet átírni? Vannak fix kulcsok, vagy bármire?
Ez miért van:
"Hayes PunkBuster permanent ban issued on this game server for player 'Hayes' ...GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a"
Sajnos nem indul a cod4-em. A szokásos windows hibaüzenetet írja ki, amikor rákattintok akármelyik exe-re.
Nem tudja vki mért nem indul?
P90 (Silencer)
Bandolier
Stopping power
Deep Impact
Frag/Flashx1
Bár sokat kell sprintelni, hogy közel kerüljön az ember az ellenhez, de nem sokan maradnak állva vele szemben. Iszonyú mészárlást lehet végezni vele!
PSN ID: Lord_Mortanius
30 felett kitérdekel.
csak alá ne essen
Battlelog: Purga5
Tehát aki osztja Vendel véleményét, az korlátozza le 3o ra az fps ét, én meg megyek 12o fps-sel... Nem leszek elõnyben hisz az emberi szem.....<#mf1>#mf1>
És nem is mondtam ilyet.
De hogy tudtad más cd-kulccsal alkalmazni?
Mert nekem is eldobhatnád légyszíves, mert én 39-rõl egyszer már visszaestem és nem szeretnék mostani 6-ról szenvedni ha nem muszáj.
Ha nem nagy gond, akkor elküldhetnéd.
Köszönöm elõre is.