Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Válaszoltam is rá, még1x köszi!
...neked is Dark!
Én örömmel látnám erre a problámára a megoldást/megoldásokat akár a FAQ-ban.

Battlelog: Purga5

én is elvesztettem a 34-es rangomat
és megcsináltam 55-ösre
nem érzem csalásnak!
csak kárpótóltam magam 😄

Elküldtem priviben 😊

DarkSector
Van egy kis gáz.
Mert a profil, CSAKIS A HOZZÁVALÓ CD-KULCCSAL HASZNÁLHATÓ!!!!!!!
Vagyis tudsz mentegetni a cd-kulcdodhoz, de 1 profil csak 1 helyen használható egyidõben!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tudna valaki egy 55-ös profilhoz mentést linkelni, vgy valaki felrakná az övét?
Az enyém elveszett sajnos és nem szívesen kezdeném újra.
Elõre is köszönöm!

Battlelog: Purga5

igen

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector
Nekem v-sync miatt fix 60 és semmi bajom nem volt még eddig.
Szerintem ez bõven elég.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

olvasgattam ezt az fps témát,nekem 50-70 fpsem van de igy is tök jol megy a game,persze jobb lenne ha lehetne nekem is több de ez van.Majd egyszer..

Sadist
Ki van kiakadva?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ferro
Nem tudom, bekapcsoltam és erre kiírt még egy nagy rakás számot és betût. Nem próbáltam értelmezni... de feltételezem valami okosság! <#zavart1>

AntiHero
LOL😄 Ezért nem játszok sose magyar szerveren😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bakker igy kiakadni 1 hsz-en ,remélem eltudsz majd aludni xanax nélkül is .
Prince23
Húhhh, most viszem másodjára a gammát. Regular fokon. Hát mit mondjak... ütõs.. mien lehet ez veteránon? Szenvedtem a Tv állomásos részen... de csak megoldódott... most már jobban, sokkal jobban kell ügyelni azzal, h fedezéket keressünk, MÁR ilyen regular fokon. Azért a CoD 2-ben regularon boldogultunk, de itt az AI túlszárnyalja, szal tényleg jó az Ai, csak kár h elõre scriptelt az ellenség katonái😞( Csak úgy a semmibõl feltünnek, ha elérek egy bizonyos zónát, határt. De ettõl függetlenül, a színvonala és hangulata/feelingje miatt az év játékának tartom... ha nem minden idõk legjobbjának😄D
Casualon végig vittem 5 óra alatt, e remekmûvet. De regular rá tesz nekem számításaim szerint + 3 órát. Bár kitudja. Valahol remekül mentek a dolgok. Pl. a pilótacsaj megmentõs pálya seperc alatt ment...

Sadist
Akkor most olvasd el még egyszer, lassan. Nézd csak:
"Szerinted értelmes ember százezreket fog költeni a gépére, hogy 500 FPS-el menjen egy játék?"

Sehol nem írtam, hogy mindenki hülye, aki egyáltalán gépre költ, ne akarj belemagyarázni olyat a hozzászólásomba, ami nincs benne.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dick Riddick
Nekem például meglenne a pénzem egy új gépre, mert tényleg a legutolsó tartalékokat használja a konfig.
De a jóéletbe is!
Annyi fontosabb helyre mehet a zsé, k*rvára meg kell gondolni hogy merre folyik a lé a kezembõl.
Nem egyszerû két esetleg háromszázezret lefölözni a költségvetésbõl.
Úgyhogy marad a minimum grafika (fps-rõl meg ne beszéljünk.) <#gonosz3>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
jah igazad van mindenki hülye aki költ egyáltalán a gépre...

gratulálok...nc

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bigapó
például mielõtt bemegy az ajtón egy flash vagy stungrenade-t illik bedobni....fõleg ha elõtte párszor már otthagyta azon a helyen a fogát. tényleg ekkora hülyék játszanak?

The Matrix has you...

Sadist
Egy rövidke TDM és HQ session után néhány jótanács a gyengébb értelmi szintûeknek, remélem olvassák:
- Akkor sem illik anyázni, ha tiéd a szerver, ha pedig valaki ezt megjegyzi, akkor nem fenyegetjük kirúgással. Ha valakinek nincs idege a játékhoz, annak ne legyen szervere.
- HQ-ban a feladat a laptop elfoglalása és megtartása. Olyan, hogy kemper nincs, felejtsétek el. Van védekezõ, és van támadó játékos. Ha balek módjára 10-szer próbálsz meg ugyanazon az ajtón bemenni, és mind a 10-szer lelõnek, akkor nem kemperezni meg anyázni kell a chatben, hanem keresni más módszert.

tommyg
Eladási csúcsokat döntöget az USA-ban a CoD4

Korábban beszámoltunk nektek GameSpot által elindított év játéka szavazásról. Nos, ott a gyõztes az Infinity Ward legújabb gyöngyszeme, a CoD4 lett. Az NDP legújabb játékeladási statisztikái szerint csak az XBOX360-ra szánt verzióból eladtak 1.57 millió darabot az Egyesült Államokban, hatalmas pénzösszeget hozva ezzel az Infinity Ward széfjébe. Szóval meglehetõsen jól szerepelt a játék minden platformon. Talán kicsit meglepõ lehet számunkra, hogy a PC-s változat a sokak szerint remek grafikával megáldott Crysist is lenyomta eladás szempontjából e hónapban.

Íme az összesített eladási lista:

1. Call of Duty 4: Modern Warfare (X360, Infinity Ward, Activision) 1.57 millió
2. Super Mario Galaxy (Wii, Nintendo) 1.12 millió
3. Assassin's Creed (X360, Ubisoft Montreal, Ubisoft) 980,000
4. Guitar Hero III: Legends Of Rock Bundle (PS2, Budcat, Activision) 967,000
5. Wii Play with remote (Wii, Nintendo) 564,000
6. Mass Effect (X360, BioWare, Microsoft) 473,000
7. Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3, Infinity Ward, Activision) 444,000
8. Guitar Hero III: Legends Of Rock Bundle (Wii, Vicarious Visions, Activision) 426,000
9. Halo 3 (X360, Bungie, Microsoft) 387,000
10. Assassin's Creed (PS3, Ubisoft Montreal, Ubisoft) 377,000

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
Szerinted értelmes ember százezreket fog költeni a gépére, hogy 500 FPS-el menjen egy játék? Nézd meg CoD-ban az átlag életkort. Nem igen magasabb 14-nél. Nyílván nem nyári diákmelóval szednek össze százezreket a GeForce 8800 GTS Deluxübermadafaka videokarira.

tommyg
ááá nemhiszem, de kösz hogy így törõdsz velem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
Szerintem kicsit (nagyon) üldözési mániád van.

tobias88
szintúgy
Zomil
én spec egyetemista vagyok és nem anyuci/apui pénzéböl vettem a gépet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ha neten akarsz játszani akkor a punkbuster nélkülözhetetlen.

Lunatic80
Asszem nem telepítettem a punk buster-t,az baj?

tommyg
te minden topikba csak kötekedni tudsz??

neked sem eredeti mi?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lunatic80
Hi.
Nem akar beengedni egy szerverre sem,mindegyikre azt írja hogy kér vmi códot.
Vki?

NEOreg3
ugye a com_maxfps 1 is mûködik??????????????????...(+4564577 darab kérdõjel)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

AntiHero
ozt a mi?

Ferro
Sõt! Mûködik a cg_drawfps 2 és a cg_drawfps 3 is! <#vigyor3>

ige
az a lényeg hogy 1280ba texturákk mind extrán 4x AA a többi low vagy no és
még mindig jolnézki de stabil 90fps és érezhetön jobb játék közben a téma 😊
bigapó
cod4-ben is mûködik a cg_drawfps 1 konzolparancs?

The Matrix has you...

nem is 800x600 hanem 640x480 😄D
hát ahol most nyomom ott nem megy feljebb 91nél ugyanolyan 1280ba mint 800x600ba nem megy feljebb 91nél
Mármint a killcam-ben láttam ehh 😊

Láttam amikor lelõtt hogy milyen perkjei voltak, nem volt double-tap.

AntiHero
HA a cod 4-be akkor az PERK volt.

LES FORZA INTER
hm csak a 12-13as korosztálynál és az egyetemista részlegen nehéz úgy hátszél nélkül übermajer gépet venni. dolgozó ember más kategória, de az annyira nem elterjedt: inkább a fiatalok tolják... najó ez így nem igaz de értségtek jól, inkább meek is :-)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Ja és láttam már párszor ilyen Speedy Gonzales-eket, gyorsabban futottak mindenkinél, gyorsabban lõttek stb, végre tudom hogy mi lehetett az oka.

(btw mindig kickelték õket)

Zomil
figy elkéne olvasni a többit is nem csak a fél hsz-t😄
irtam h ezért lett lekorlátozva szinte minden szerveren 125-250-re 😊
waron meg alap h csak 125 a max 😊

amugy mért olyan hihetetlen h vki saját zsebböl is tud gépet venni?

Nem akarom "komolyan" tolni, a cod4 nekem csak kikapcsolódás 😊

nekem is maxon van de nemtom menyi az fps de tuti nem 120 , kiprobálom hogy 120on mijen
Sadist
"500fps fölött nem volt a lépteidnek hangja"

Vagyis akinek apuci/anyuci megveszi a tápos gépet, az nyugodtan csalhat.

Zomil
ahogy jonak érzed😊
bár az tény h a nagyon profik legtöbbszor minmium graf-on tolják
mert:
1. fix lesz tutira az fps
2. csunyább lesz a graf igy minden zavaro tényezö, képmosás, zavaro effectet ki lesznek kapcsolva és jobban is látszik az ellen
pl a pro cs-sek még mindig 640x780-ban játszanak minimum graf-on mert ott aztán számit minden pixel 😄DD

bár én megmondom öszintén full grafon tolom, nemrég vettem az uj gépem (elötte egy 4éves configom volt ati 9600-al 😄 ) ugyhogy ugy vagyok vele ha max-on is birja a 125 akkor mért butitsam le😛
de az tény h gyengébb gépeken érdemes butitani a stabil fps-ért

most akkor vegyek le mindent lowra?
Zomil
lehet h nevetséges, de hidd el nekem ha komolyan tolni akarod folyamatos 125 fps elengedhetetlen
pls cod2-ben 500fps fölött nem volt a lépteidnek hangja, jóval gyorsabban futottál(bár ez fix 125-250-nél is meglátszott) és jóval pontosabban lehetett löni😄 nem is hiába lett lekorlátozva a szervereken 125-re
szoval igenis számit a nagy fps cod-ban ráadásul azért is mert azért valljuk be eléggé makker játék is ez, szoval fix125 fontos tényezö 😊

Nvidiára fejlesztenek játékokat(elvileg, de már nem az a korszak van mert az ATi is fejlõdik 😊 ) hoz képest elég nagy hiba ez, bár lehet a felhasználó a béna? Passz. Nekem a ATi Radeon 9600pro-m volt ilyen hibái, de mint kiderült a hütõ ventillátor ragadt be mert én kicsit szerelgettem és a gpu már nem bírta a hõséget és picit kezdett megsülni a tuningolás miatt. Aztán kicseréltettem ugyan arra és lám 4 éve megy hibátlajnúl (persze a boltosnak meg nem mondtam, hogy én nyukáltam bele XD ) 😊.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu