Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nincs más hátra mint előre!!!
Biztosan belebotlasz, annyiszor le volt már írva...
mikor jön a kopter a házak közt, lõdd ki a pilótát a sniperrel, az lezuhan, aztán majd jön magától a többi.
csak nem állj meg harcolni, mert folyamatosan jönnek
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Én le****om, hogy ki káromkodik, nem érdekel, vagy ott a Mute vagy mi, ha zavar, ill egy console parancs is a chat kikapcsolásra.
Én nem szoktam káromkodni....mármint nem írom le! <#wink>#wink>
Battlelog: Purga5
elhittem neki, mert nem tudtam, hogy kick vagy ban lesz belõle, szóval befogtam a redvás magyar pofám és játszottam...nem rosszul😊))
The Matrix has you...
Én lassan 6 éve Mohaa-zok (bocs az off-ért), és ott is elég sokszor mondják rám hogy cheater, na de mindegy. Ezzel a játékkal meg megjelenés óta játszok. Szóval nem ebbõl vonom le a következtetéseimet, hanem a másikból. Az ottani játékosokból arra következtettem, hogy akik káronkodnak az a legtöbje a tini világban élnek és gondolják itt felelõtlenül, gond nélkül megtehetnek bármit. De arra nem gondolnak hogy mennyi embernek veszik el a játékkedvét, csak azért mert csalnak. Bár már volt mikor csalódtam olyan személyben is akit, régebrõl ismertem, idõsebb is volt nálam és át a szókincse hirtelen beszûkült pár szóra... Bár csak normálisabb lenne 1-2 játékos.
Szó mi szó, ezalatt a pár hét alatt 1 kemény aimossal találkoztam, a többi a meg hát a kultúrális büszkeségünk lehetne, de maga a játék nagyon megfogott. Minden tiszteletem a programozóké
<#worship>#worship>
ui.: Remélem egyszer minden embernek benõ a fejelágya.
mellesleg ideje lenne megismerkedni a válasz erre gombbal 😉
Lehet hogy elnézek pár külföldi szereverre.
Fritz jó lett a kép<#nyes>#nyes>
Jóészakát!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
i7 azt szevasztok :P
Battlelog: Purga5
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
általában csoprtosan járjuk a klánnal a szervereket, és néha 1-2 magyarra is felmegyünk, nah akkor általában pár kör után jön is a wh köcsögök és hasonlok 😄DD
sztem inkább vixces és szánalmas, nem kell fogalkozni velük 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elég, ha van egy-két jó köröd és máris csuklik anyukád. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nekem inkább a magyar helyzet a hihetetlen, minden halál után beírja pistike hogy a "kurva anyád" és látom hogy az admin ahelyett hogy simán kibaszná megpróbálja nyugtatgatni????
lol
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egyedül maradok 3 ellen.
leszedek kettõt, kifogy a g36, csak kispityum maradt.
látom hol a bomba, bekempelem egy erkélyrõl, úgyis jön érte a mókus.
odaoson, beleküldök párat, túléli, elviszi a táskát.
elrohan a másik célra, leteszi.
utána megyek, megtalálom elkezdjük egymást lõni, kifogy a kispityu is...
lekéselem, és az uccsó pillanatban még felszedem a bombát is...
erre a cspattársam elkezd anyázni, hogy milyen balfasz vagyok, és különben is minek játszom...
nem kell megpusztulni elsõként, és akkor nem kell várni..
agyam eldobom basszus... nagyon felbaszott <#bdead>#bdead>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kar izgatni magad emiatt az a balfasz es a klantarsa mindenkit lecsiterezett,mondtam is jatekban hogy ne is irogassatok vissza mert csak adjatok a lovat ala,az ilyen iq fighternek.
Személyes vélemény: ki a faszt érdekel milyen a másiknak a fegyvere?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Németországban is ugyanolyan emberek élnek, biztos ott is csitereznek meg kurvaanyáznak páran, ahogy itt sem folyik minden szerveren egymás szidása.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ha nem tudod akkor ez örökre igy marad 😞
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
http://9gag.com/gag/5135249
Ezzel a jelzõvel illeték egyik bajtársamat a HSF szerverén.Igazából azért tartok ki amellet hogy Õ nem WH-zik mert láttam pár killcamot és spectatorban is jópárszór bizonyította rátermetségét a tiszta játékra.
(60 40 KILL ÉS 26 12 DEATH) álltalában ezt az átlagot hozza mappról mappra.
Miután egy általam nem is mert személy/játékos lecseszte hogy WH-zik.Ez 3 napja történt.Ma is sokan lecseszték emiatt.Idáig még sima ügy de ma amikor fõlmentem a fönt már említett szerverre az elsõ mappon 24 KILL 31 DEATH statom volt.Utána jött a kedvenc pályám (Bog) és 64 KILL 36 DEATH lett a statom.Az emberek nem cserélõdtek szóval ugyanazokkal harcoltunk.Miután ráéresztem a G36c nevû fegyverre kihatott a játékomra is.És mit ad isten ugyanaz az ember engemius elkezdett csesztetni hogy WH-zok.Ami a felháborító és szemét dolog soha a büdös életben nem WH-tam és 2 hónapja még azt se tudtam mi a franc az.
És most látom magamon és át is érzem hogy mit gondolhat az aki 60 fölött teljesít és le cheaterezik.Az az igazság hogy rengetegszer van az hogy COD2 ben már elkezdték a falat lõni hogy belefusson a golyókba.(kaszáltak egyett) Na már most ha itt a COD4 és átmegy a falon a lövedék akkor mit nyavajog hogy WH-zok?Istenem van UAV és van megérzés is a világon.Tegyük fel ha UVA van és látod a térképen hogy közeledik a házból akkor nem jogos hogy belelõsz a falba?Meg olyanokon is elkezdenek nyavajogni hogy álitólag nem is láthattam és mégis megõltem.Felteszem a kérdést Õ honnan a faszból látja hogy én mit látok?
Amióta kiadták a játékot játszok vele.COD2vel is játszottam az elmúl 1 éveben eleget ahhoz hogy tudja mi fán terem a háborúzás.Erre jön egy kis mitugrász a maga 6 KILL 46 DEATH-OS statjával és leugat hogy mit WH-zok.Hát lófaszt köcsög ha nem azt csinálnád hogy naponta váltoghatnád a fegyvered akkor talán megtanúlnál 1-el úgy lõni hogy magas statod legyen.Nagyon feltud dûhíteni ha ártatlan embereket cheaternek neveznek.
Megmondom õszíntén 1x sem kiabáltam azzal aki lelõtt olyan helyrõl hogy én nem találtam volna el senkit.1X sem basztam le senkit azért mert ügyesebb volt nálam.Sokszor felment a pumpa a bénaságom miatt de egyszer sem mondtam azt hogy Buzi WH-s.
A reakcióidõre meg visszatérve, mert az is szóba jött a játék során.
Ki a faszt érdekel hogy lasabb vagy?Láttál már igazán kocka embert játszani?Van egy ismerõsöm és úgy rángatja az egeret hogy már szóltam neki hogy álljon már meg egy félpercre mert elhányom magamat.
Szóval ha ott piálsz a géped elött és utána baszogatod a szellemileg friss embereket mert gyórsabb a felfogásuk és nem tompa az agyuk akkor inkább menjél tévézni.
Elnézést kérek de ezt muszály volt leírni.Gondolkozzon el rajta az aki ilyeneket mûvel más gamerekkel szemben.És mielött megszólalna gondolja végig hogy mi is tõrtént.
Esküszöm köbö 2 hónapja van a COD4 1 hónappal ezelött senki sem csesztette a másikat ma meg már ha belépek a HSF szerverre tuti hogy 2 perc és ott szapúlják egymást.
Mégyeszer elnézést és további szép estét.<#rolleyes>#rolleyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //