Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sd egy szar😊 én is ezt mondtam amikor elkezdtem kodozni a cod1-el. aztán fél év tdm után rájöttem, hogy teljesen más színvonal. ma játszottam surakin 2 klántársammal egy kis tdm et. inkább nem mondok semmit.120 kill 40halál. 2.és 3. helyen is klántársaim.
kb olyan ez, mintha a tdm lenne a halhatatlanság, az élet az igazi adrenalin pumpa (no respawn) és az sd közte helyezkedik el. ha minden kör elején elhullasz nem igazán jó poén az sd, ezért sokkal izgalmasabb, van vesztenivalód. nem beszélve a taktikáról, az sd-ben van szükség a legtaktikusabb játékra. sd top 30klánjai ha átmentek bohóckodni ctf vagy hq létrákra mindig a top5ben találták magukat.
de nem vagyok én hittérítõ, ha nektek jó a tdm public és a gl/p90, tõlem...😊
Látom te már kiokosodtál...<#zavart2>
Akkor most elmesélnéd, hogy ki nem xarja le a CB szabályzatát a public szervereken?<#action>
Majd ha CB war lesz mûsoron akkor érdekelni fog...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

nem😉 csak a világ legnagyobb játékosokat/klánokat egyesítõ ligája. és véletlen a warokhoz elengedhetetlen pam ehhez igazodik. pam4beta3 for cod4
warokhoz és publikhoz😉 rcon pam_mode pub
14672-ha gl-el és p90 bénáznak, soha nem is lesznek ügyesebbek, én inkább így közelítem meg a kérdést.
Az SD egy xar...mégis azt tolják a legtöbben. Érthetetlen!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Forolto
1.Sose használtam a GL t,nem hoz lázba egy ilyen kill. A perkek jók,szinvonalasok változatossá teszik a játékot.
2.utálom az SD szervereket,jön a beszólás,te vagy egyedül csinálj már valamit.Sokkal jobban szeretem a HQ-t és most rászabadultam a sabotage szerverekre.
3.olyan fegyvert használsz,amilyet akarsz,mindenkinek megvan a legjobban kézreálló fegyvere.Én mindet kipróbáltam és mindet kimaxolom és sokat gyakorlok velük,elöbb utóbb a P90-hez is eljutok.
4.én szinte csak hangtompítósat használok,mert igy lehetek észrevétlen,nem lámaság,hanem egy kis adrenalinpumpa egy másik stílusú játékhoz.(Persze hangtompítóshoz UAV jammer perk is kell)
5.A játék része,SD szerveren télleg szemétség,de a többin nincs gond vele.

newszepiking
löncserezel? buzi-e vagy?
köszöngecc?buzi-e vagy?
p90-ezel? buzi-e vagy?
teccik a pálya?buzi-e vagy?
mé'nem teccik?buzi-e vagy?
robbansz halottan?buzi-e vagy?
megeszed és felrobbansz miután meghaltam?buzi-e vagy?
kiíratod minden lövés után hogy heccsat?buzi-e vagy?
nem használod a csetet?buzi-e vagy?
csíter vagy bazzeg?buzi-e vagy?
jobb vagy nálam?buzi-e vagy?
átlõsz a falon?buzi-e vagy?
helikopter, bazzeg?buzi-e vagy?
buzi-e vagy?
buzi-e vagy?
buzi-e vagy?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Mi ez valami Biblia? 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Azért azt ne felejtsük el vajon miért lett lámázás a p90-re és a Glre?! Mert azok használják akik ügyetlenebbül céloznak,és ezekkel van némi esélyük killt szerezni a jobbak között. A jobbak meg mondják ,"láma vagy mert csak azzal tudsz ölni" Egy kicsit mindenkinek igaza van és senkinek se😄 Énis azon a véleményen vagyok mindenki menjen olyan serverre ahol megtalálja a neki megfelelö játékmenetet..

Scholes18
mit lehet csinálni ha beragadtam valahova és nemtok mozdulni? <#idiota>

Glory Glory Man United!!

Nna összegezzük:

1. engem zavar, ha valaki kizárólag launchert használ. A perkekkel nincs baj, bár a martyr bosszantó..
2. nem, és pl szeretek HQ zni is
3. nem, olyan fegyverrel harcolsz amilyennel akarsz (én sem értem mi a baj a p90 nel, bár nem használom)
4. nem, a taktika része, ha nem akarsz látszani a radaron
5. igen, amennyiben sd szerverrõl van szó és a kezdõre küldi

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Láma aki gránátot dob..Láma aki a hajós pályán jól nyomul...
Láma aki nem szavaz igennel a szembeházas pálya elhagyására...
Láma aki késel...
Láma aki célirányzékot vagy távcsövet használ..
Láma aki nagyongyorsra állítja az egeret...
Láma aki falon átlõ...
láma aki fejrecéloz...
Láma a helikopterkérés..
Láma aki nagyágyuval megy...
Láma aki jól lõ a rakétavetõvel..
Láma aki 1.3-al nyomul...
Láma aki pb serverre megy fel...
Láma aki köszönget belépésnél lövés helyett...
Láma aki nemköszön vissza...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

WOW!!!

Összegezzük:
1. Láma aki használja a GL-t és a perkeket
2. Láma az aki nem csak SD szerverekre jár
3. Láma az aki P90-et használ
4. Láma az aki hangtompítót használ
5. Láma az aki légicsapást húz a mapra

Nyomjatok még valamit, mert ez még így nem eléggé szánalmas...

Na csóközön csak magatokat minõsítitek!
<#taps>

majd ha lessz ctf 😊
mér baj az ha 1 lövéstõl elfexel?

Zomil
vvh jó szerver csak nem szereem annyira a sab-ot meg ott is általában tömeghent van 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És az mi? <#nezze>

"A Ti Suzukitok" <#hehe>

Én speciel lelépek külföldre mert megtehetem, na EZT a lehetõséget vettem meg 10k-ért.

akkor marad a B terv

kénytelenek vagyunk elviselni, és ide járunk sírni miatta <#nemtudom>

Ahogy kikapcsolja a szerver már többé nem lesz ranked -> nem fogja kikapcsolni

VVH-ra kell járni 😊
már cod2-ben is az eggyik legnormálisabb banda alakult ott ki 😊
kár ezen vitatkozni szerintem, ha az admin úgy gondolja, kapcsolja ki a szerverén a launchert meg a martyrt..

probléma megoldva

Több szerver van mint amennyit a játékosok száma ígényelne ezért az adminok elnézõbbek hogy megtartsák a "klienseiket", ez a baj.

Dupla GL-ért én warning nélkül banolnék mindenkit a vérbe, elsõ anyázásra kick, ha visszajön ban stb

Ja és a magyar szerverek nagy része (talán mert tört, nem tudom mi az oka) NEM jelenik meg a játék belsõ keresõjében és ezzel bezárul a kör, csak azok mennek rá akik tudnak a létezésükrõl és eleve tört szervert keresnek, a "normál" playerek nem is tudnak ezekrõl a szerverekrõl, nehéz így egy normális társaságot rászoktatni egy szerverre pláne úgy hogy rendszeresen megjelennek balfaszok is akikkel az admin nem elég kemény.

Ja és akkor még nem is beszéltem a vérpisti hungaricumról amikor az admin kibassza azokat akik jobbak nála ehh na mindegy csak felidegesítem magam... 😊

Törölt felhasználó
Aztán ha 3-4 ilyen emberke van és a kilõtt gl-ek után leáll kempelni kész a boldogság. 😞
Ha szólnak nekik akkor meg elkezdenek anyázni,fröcsögni hogy szar a szerver, köcsög az admin stb.
Már nem azért de ez hülyeség, nagyon is jól lehet hallani a hangtompítós p90-et, a hangtompítós M16-nak pl helybõl halkabb hangja van.

Ha már itt tartunk a Dead Silences embert IS lehet hallani.

(plusz hozzátenném hogy itt jön ki a különbség a normál és a HC játékmód között, HC-ben néha 10-20 másodperc is eltelik mindenfajta lövöldözés nélkül mert ott sokkal jobban figyel mindenki hogy fölösleges durrogtatásokkal ne leplezze le a saját helyzetét és tényleg csak akkor lõ ha lát is valakit és akkor is csak annyit amennyi pont a killhez kell, normál módban meg olyan a szerver mint egy Chuck Noris film, meg lehet süketülni, mindenki lõ összevissza mint egy hülye hogy végre letunkolhassa az ellent...)

Lehet, és kb ez mindent el is árul az illetõ képességeirõl <#levele>

Morfi
Ne is mond ezeket a challange-eket 😄 a hócipõm teli van velük. De tény hogy elég nagy kihívás, pláne a fejlövések megszerzése, de én ráérek 😊

Zomil
amugy én is szeretem a surakit csak számomra 7v7-nél nagyobb létszámu meccsnél, már tömeghent érzésem van és azt nem szeretem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hogy én ishozzászoljak😊
addig nem zavar a gl amig a 10emberböl 1-2 kezdö játszik vele, mert azt megértem h uj neki a játék meg minden, de amikor már 10emberböl 8csak azzal megy az már eléggé frusztráló, pl. tegnap kicsit felb*sztam az agyam néhány ilyen kör után és gondoltam megnézem én is ezt a gl>ak+m16 mind a 2-re gl oszt hagy szoljon, hát eléggé gáz h alig kellett értelmesen lönöm mégis 2* több kill-em volt mint halálom pedig még célozni is alig kell vele, vicc...

a másik dolog meg h aki 5v5 war-on egy légicsapást össze tud szedni hát az már megérdemli😄DDD
amugy sztem a mostani cb szabályzattal nincs gond bár én pár perk-et visszapakolnék h érdekesebb legyen a játék, pl double tap, deadly silence, 😊

egyedül az zavar rohattul h bármit modositani akarsz a szerveren, pl egy perk kivétele azt csak ugy teheted meg ha mod-ot készitesz, innentöl kezdve pedig a szerver unranked lesz és semmi fejlödés semmi pont és totál elnéptelenedik a szerver :S

Dick Riddick
A CB szabályzat egy dolog (nem vagyok ellene különben egyáltalán), de a GL kivételével mindent lehet használni a surakin, és nem b*ssza el a játékélményt.
Sõt!!
Elég hangulatos meccsek szoktak menni. Tegnap fél tárat beleeresztettem a gyerekbe, utolsó mozdulattal lerakott egy aknát, én meg közel voltam már.
Elvesztettük a kört, semmi anyázás, röhögtünk rajta egyet és ment tovább a gájm.

Az az állítás hogy az adminok pofáznának?
Aki szokott fent tölteni röpke másodperceket, az tudja mi a helyzet.
A hangjukat is alig hallani, nemhogy káromkodás.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Marci0115
ha jol tom van egy challagne a last stand-nak és van egy challange de ha midnenhol be elsz tiltva akkor nem lehet megcsinálni , szal ne rinyálás értelmetlen ezér mindnekinek f*ck off!

Boron Power
Ha jól láttam, egy srácon, overkill-el két elsõdleges fegyvert vett fel, 4 gl-el. Na az már simán egy csatahajó tûzereje. Tudás nem kell hozzá. Nem próbáltam ki, hogy lehet-e ilyent, de úgy tûnt nem kettõt lõtt ki.

Grifidos valószínû te tdm szervereken tengeted életedet, ott lehet nem zavaró, de egy sd szerveren, ahol nem rögtön éledsz újra, ott elég gáz, ha az elején egy-két ilyen egyszerû player a kezdõdrõl kilõ gl-el.

Üdv!

KL

Helyes!!Jó szerver, jó és jól játszó arcok, jó párszor volta Surakin, mindig frankó köröket toltunk.fav 😊

Sadist
Nem kell tiltani, csak elég furcsa, hogy ha melletted fél méterrel P90-el lõnek, akkor sem lehet hallani semmit. Többi fegyvernél azért ha fülel az ember meg lehet hallani, hogy valaki a közelben puffogtat vele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fujiryu
Na ezt jól egyszerre megaszondtuk😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mNzJean
Kár tovább csûrni ezt a dolgot ,egy biztos a Suraki servereken a GL továbbra is tiltott dolog lessz , akinek ez így nem jó <#rinya>, megy máshova, akiknek pedig megfelel azoknak biztosítjuk a kulturált , lagmentes szórakozást.<#puszis>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fujiryu
Még mindig fenntartom a véleményemet, hogy a JCSR szerveren kívül, van még 10000 másik...Azért hiányozni fogsz<#rinya>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Morfi
A kést is? 😄

BlackShadow
összegzés: TILTSANAK LE minden fegyvert mert azokkal ölni lehet.. omg 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

The Garrett
jah m16 egyik legjobb fegyo 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tiltsátok be...a P90-et is....ja és a hangtompítót is...tiltsátok le az infrát is...DDD<#banplz>

Sadist
Csak annyi, hogy hangtompítóval semmi hangja nincs, amúgy semmi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

0Fritz0
Ezt már kibeszélték: Tehát ha tízszer egymásután ugyanott és ugyanúgy lelõnek, akkor ne az ellenfélben keressük a hibát. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SötétBarom
Viszont gyenge mint a fos.. Nem HC serveren pl soha nem használom, mert kicsit távolabbra teljesen esélytelen vagyok vele.. De ennyi erõvel az m16 is kurva geci, mivel a 3as sorozat 1klikk 1kill elven mûködik.. Fõleg Stopping powerrel.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

The Garrett
azon kívül hogy annyi golyót lõ ki alapból mint a többi fegyver doubletappel, és nozoommal is simán olyan pontos mint a többi fegyver a hip fire es perkel(nemjut eszembe a neve... slight offhand?)?... azon kívül semmi. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fujiryu
Én csak azt nem értem e légicsapásban hogy miért számolja fragnak azt akit lebombáz...Nagyon elkúr egy pályát, pl azt a hajósat, ahol a higskill elnyomja az elején a airstrikot és egybõl megvan a következõ körre is az air strike...

SötétBarom
p90-el mi az isten baj van???

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Morfi
Majd növesztenek hátulra szemet <#vigyor1>

Nem nagyon izgat...a sniperek is szeretik amikor hátba késelem õket.<#hehe>

Morfi
Azért arra kíváncsi lennék, ha egy kedves játékos beül egy GL-vel egy sarokba és te mindig arra tévedsz, úgy a 10. utánn mit mondasz neki. Mert szerintem az kicsit idegesítõ, ugyan úgy mint vaktában kezdéskor csak annyit lehet látni hogy röpködnek a GL-ek.