Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Valszeg nem egyrõl beszélünk.
Tán azé.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hello!
Tudtok olyan filtert ase-hoz, ami látja a magyar 1.3-as illetve 1.4-es szervereket is?
Elõre is köszi a segítséget!

TommoT

stonesour
HELLO! HELLO! GYERTEK GYERTEK GYORSAN!! 1.4 AMERIKAI SERVER
Konzolba gyorsan
/connect 208.65.113.50:28960

Gyertek játszani! Teszteljük az 1.4-et!!!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Hassel606
Csak nehogy GL-el szájbalõjjék a jézuskát!<#hehe>

mNzJean
Akkor karácsonyra egy kosár mártírgránátot hozzon neked a jézuska<#lama><#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

ProGabe
ez kérem beszarásos 😊

felrakom,és játék közben a kiskarácsony,nagykarácsonyt fogom énekelni 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
UHhh ma délelõtt egy HQ serveren volt egy csíter arc, no admin.. Beszartam a röhögéstõl.. Ment a CAPS lockos anyázás, cigányozás, amit akartok 😄DD
Csávó meg adta alájuk a lovat, hogy apu gazdag, én szép vagyok, 17 vagyok és saját kocsival csajozok mer megtehetem, meg az aimbotot is 7k-ér vettem 😄DDDDD

Kész.. Könnyesre röhögtem magam 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Van már 1.4 server?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Az egész pálya fel van díszítve?

Aranyos,akkár még AZ ÉV VICCÉNEK IS ELMENNE..
nem is commentelem,mert értelmetlen,aki megakarta, vagy képes volt az megértette,a többi meg nem számit..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DarkSector
Az a lényeg, hogy nem csal, és nem láma az illetõ, aki kihasználja a játékot.
Ha gyenge vagy, akkor használj te is atomot.
Én a gépputyis köcsögöket késsel irtottam.
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
hihi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
nekem lenne egy olyan kérdésem ha kifagy a játék vagy valami és indítom legközelebb akkor mi az a safe mod? én általában igent nyomok.
Zomil
nah én is felraktam és iszonyat hangulatos a pálya😄DDDD az a karácsonyfa meg ajándékok xD
sajna régebbi szerokra nem lehet felmenni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
megy 1.3 mas serveren is ?

Zomil
vááá ez gecijó😄DDD

Tegnap volt egy érdekes dolog az egyik szerveren. Downpour map, 20 perces az egyik gyerek beállt a rögzitett géppuskához, és ott is maradt 20 percen keresztül. Persze jó párszor kilõtték, lebombázták, de nem zavarta, újraéledés után rohant vissza, megint beállt és lõtt mint az idióta. Megint megdöglött, megint rohant vissza... Kb 5 perc megint felvette a poziciót, ezután beálltak köré a csapattársak. Az egyik beállt elé a korlátnál és folyamatosan lõtte, a másik gyerek oldalról szórta az áldást, a harmadik hátulról késelte. De csak nem hagyta abba.
Ezután lebombázta õket az ellen, újra eljátszották ugyanezt. Ez ment egész végig. Mondani se kell ment az anyázás rendesen.

PSN ID: Lord_Mortanius

mNzJean
Azt próbáld ki pls. hogy 1.3 mas serverekre felenged e , mert akkor tolom én is fel.

Egyedül ez a winter Crash van karácsonyi diszitéssel😄D fegyvereket még nem nagyon probáltam..

Dzsizösz! <#idiota>

Jól nézz körül....😄

Várjuk a beszámolódat.....😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Még nem játszottam de mindjárt felmegyek valhova😄

Bocsi kimaradt...új pálya vagy pályák vannak???

Szia,

Tudtál már játszani is az 1.4 el? Valóban javítja a fegyverek pontosságát?? (acog stb)??

Köszi

uuuubazzzz

már most várom a húsvétot... sok nagyfülû piros szemû sniperrel, meg a robbanó tojásokkal <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Felraktam az 1.4-et vanbenne egykis karácsonyi hangulat 😄

semmit?! lol a fegyverek pontosságára vártam!! Remélem lebutitották a tunkereket!!

tobias88
nagyjából semmit, csak a bannolást oldják meg, meg a fegyverek pontosság hibáját
letudná valaki irni magyarul ,hogy mit javitanak az 1.4 be?

"specular map" YES !! az kevés ha extrára állitod,valamint a dinamikus fényekkel is lehet fokozni ha normálra állitod!

EnZsolt
Winter edition Crash? A Mikulás szánja zuhant le és mindenfelé ajándékok,meg döglött rénszarvasok? Ezazzzzz! 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

tobias88
még az 1.3ra se álltak át
mNzJean
Ezt találtam.

Call of Duty 4 have gotten into the holiday spirit with their new 1.4 patch, which includes (among a bunch of changes, updates and even some new support for mods), a winter-themed version of their multiplayer map, Crash.

If it's getting a bit warm for you in the midst of our Australian summer, check out Winter Crash and start dreaming of a white Christmas, complete with C4, stray bullets, and your choice of Perks!

CHANGES:

* "Winter Crash", a holiday version of Multiplayer map "Crash"
* Improvements to the server browser
* Fixed some rare bullet accuracy issues for all weapons.
* For server admins: fixed user ban list not working correctly on servers. Ban.txt will be created in the main or fs_game directory

MOD SUPPORT:

* In the connect screen, Mods will be identified as"Mod: "
* Only official IWD files will be read from the main directory. All custom IWD should be placed in a mod directory.
* Fix for reloading several times after connecting to a modded server
* Improved mod.ff support to allow adding game types.
* Fixed an issue with Http redirect downloads.
* "fs_game" will be forced to lower case

oo

Hát, felraktam minden textúra beállítást extrára, de nálam akkor is bronzbarna maradt a dragunov 😊 A Deagle az sárgás arany színû, de a Dragu nem. Igaz, a többi graf beállítás normal/low mert szar a gép, de a textúrák maxra húzásától nem lett arany. Na mindegy 😊
mNzJean
1.4 ? valamit róla bõvebben ?

setuh
fel lehet mar tenni az 1.4 es patcht v meg nem alltak at ra a serok?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

lezs ez még jobb is <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hassel606
Ez a cod uo-ban(GFM) nem újdonság.

HC módban azt nem lehet megcsinálni, hogy ha lõsz valakit és eltalálod, ne jelezze semmilyen formában? Az lenne az igazi 😊
Csak a kill-bõl lehetne tudni...
Vagy ez már extraHC mód lenne? 😊

Battlelog: Purga5

Sadist
Mármint a Texturesnél a Specular Map Resolutiont. Nem is High, hanem Extra a legmagasabb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Akinek nem elég aranyszínû az arany, az kapcsolja be a Specular mapot, és vegye High-ra, anélkül a büdös életben nem fog szépen csillogni.

A HDR-t amúgy valahogy ki lehet szedni? Crossfire vagy Vacanton az épületbõl kinézve elég zavaró.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hát nemtudom nekem az uzi az m60 meg az ak (dragunov még nincs meg) ugyanolyan szép arany szine van,ha leveszed a grafnál a "specular map" beállitást akkor lesz ilyen bronz szinü...

Zomil
amugy érdekes h pl az m60e az egyáltalán nem arany szinü hanem inkább homok szine van :S

Nép! mikókapom a prestige módot? 55-ön vagyok de hiába gyüjtöm az xp-t,nem gyülik fixen állok egy adott xp- számon....És nem jelent meg eddig semmiféle prestige mód,énmeg belõném,úgyis m16ozok meg m21ezek....némi shotgunnal néha😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

galériámban ott az arany uzi full-os beállítással na az már arany 😊
Milyen grafikai beállitáson játszol? Mert nálam arany az Ak 😄

gabi89
Mikor milyen szerver van tudom,hogy nem igazi de a HC se igazi elvégre is ez csak egy játék.Jó közelebb van a valósághoz a HC de nekem mindegy hol játszom csak jó legyen a társaság.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

arany az csak nem safe modban kell tolni 😊
má nemis az elsõ 😊
AntiHero
Hogy tudsz normálba játszani?

Én valahogy mióta HC-ba játszok nem tudok normálon játszani a normál igénytelen (nem élethû).

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun