Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tán azé.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudtok olyan filtert ase-hoz, ami látja a magyar 1.3-as illetve 1.4-es szervereket is?
Elõre is köszi a segítséget!
TommoT
Konzolba gyorsan
/connect 208.65.113.50:28960
Gyertek játszani! Teszteljük az 1.4-et!!!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
felrakom,és játék közben a kiskarácsony,nagykarácsonyt fogom énekelni 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csávó meg adta alájuk a lovat, hogy apu gazdag, én szép vagyok, 17 vagyok és saját kocsival csajozok mer megtehetem, meg az aimbotot is 7k-ér vettem 😄DDDDD
Kész.. Könnyesre röhögtem magam 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
nem is commentelem,mert értelmetlen,aki megakarta, vagy képes volt az megértette,a többi meg nem számit..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha gyenge vagy, akkor használj te is atomot.
Én a gépputyis köcsögöket késsel irtottam.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sajna régebbi szerokra nem lehet felmenni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezután lebombázta õket az ellen, újra eljátszották ugyanezt. Ez ment egész végig. Mondani se kell ment az anyázás rendesen.
PSN ID: Lord_Mortanius
Várjuk a beszámolódat.....😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Tudtál már játszani is az 1.4 el? Valóban javítja a fegyverek pontosságát?? (acog stb)??
Köszi
már most várom a húsvétot... sok nagyfülû piros szemû sniperrel, meg a robbanó tojásokkal <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Call of Duty 4 have gotten into the holiday spirit with their new 1.4 patch, which includes (among a bunch of changes, updates and even some new support for mods), a winter-themed version of their multiplayer map, Crash.
If it's getting a bit warm for you in the midst of our Australian summer, check out Winter Crash and start dreaming of a white Christmas, complete with C4, stray bullets, and your choice of Perks!
CHANGES:
* "Winter Crash", a holiday version of Multiplayer map "Crash"
* Improvements to the server browser
* Fixed some rare bullet accuracy issues for all weapons.
* For server admins: fixed user ban list not working correctly on servers. Ban.txt will be created in the main or fs_game directory
MOD SUPPORT:
* In the connect screen, Mods will be identified as"Mod:
* Only official IWD files will be read from the main directory. All custom IWD should be placed in a mod directory.
* Fix for reloading several times after connecting to a modded server
* Improved mod.ff support to allow adding game types.
* Fixed an issue with Http redirect downloads.
* "fs_game" will be forced to lower case
oo
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csak a kill-bõl lehetne tudni...
Vagy ez már extraHC mód lenne? 😊
Battlelog: Purga5
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A HDR-t amúgy valahogy ki lehet szedni? Crossfire vagy Vacanton az épületbõl kinézve elég zavaró.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...