Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
amugy elöször én is beparáztam h nincs benne cdkulcs 😄D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Horda csapat aktív játékosokat keres, egyelõre Cod 4-re. Feltételek:
- Gyerekekkel nem foglalkozunk
- Normális mikrofon
- Eredeti Cod 4
- Aktív legyél, heti 3 alkalom legalább
- Klános múlt elõny
msn: [email protected]
XD megvettem eredetiben XD hogyan cseréljem ki a kulcsot hogy megmaradjon a rang van becup om a ramgomrol de amikor a warezzel akartam visszarakni nem ment 😞
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
HP+
Fürgerókalábak : Quake ,de talán passzol a COD4-re is <#hehe>#hehe>
Érezni akarom a vérszagot,
Nézni, hogy szakadnak a végtagok,
Gyors vagyok, kegyetlen, bátor,
Elkapom õket, lehetnek bárhol,
Úrrá lett rajtam az õrület,
Hiába mentik a bõrüket,
Célzok és indul a rakéta,
A nevemet nyögi az Arena.
Azt hittem te már nem jáccol
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
20 percet voltam ben,de kapásból bannoltam volna 21 et
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
honnan tudok patcheket letöltneni ??
pls <#help>#help>
Ha az 1.4-es patch fennvan, hogy tudom letörölni?
Mer nekem az 1.3-as kéne.De azt addig nemtom felrakni.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Olvastam Fakú-t és visszaolvastam pár oldalt.
Windows reinstall fog következni és nem szeretném ha elvesznének a mentéseim, megvan a profil file, de ha átmásolom hibát ir ki, "read error data" ... vagyis kellene az instalált verzió cd-key, arra van lehetöség hogy ezt megtudjam? (természetesen nem eredeti game) :'(
Hüpp-hüpp
Nekem is ez a hiba,nemtom mit csináltak a keresõvel,de folyamatos a nagy ping a keresõben és belépve is alig üti meg a 100-at a kinti keresõben 5000 felettit mutató szerveren.Érthetettlen a dolog.A kedvenc szerverek eltüntek.Remélem lesz valami javitás.Végig szegény modemet ütöttem.😛
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Thx
Csinálj egy ilyen sort a configba a Misc alá:set g_allowvote "0"
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
adminok viszont surun vannak, esetnekent biztosan
The Matrix has you...
193.224.143.17:28960 Suraki TDM Linux Server
193.224.143.17:28961 Suraki|JCSR SD
193.224.143.17:28962 Suraki|GBC
havefun!<#violent>#violent>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Itt > http://www.game-violations.org/thread.php?postid=42624
VIOLATION (COMFAIL) #132
Violation ignoring queries...
Ezekre tud vki vmi megoldást? Haverommal jóideje nyomjuk multiba eredeti játékkal,semmi nem változtatott a gépén,nem installált,nincs vírusa,tegnap még játszottunk,ma meg folyamatosan kivágja pb...Nem cheatel...Vista alol tolja..
Néztem google,sok embernél volt ez a probléma de nemtaláltm konkrét megoldást...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n