Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
<#taps>

stonesour
Hello, most olvastam az IW forumán, hogy az 1.5 patch, (kb. két hét mulva)
tartalmazni fogja az mp_broadcast mapet és 3 uj perket: névszerint: Soulstice, Not Enoguh és Braille. ÉS MOST A LEGFONTOSABB: lesz távcsõ!!
Várjuk!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Sarapetike
mindegy<#law>

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hassel606
A perkek tiltásából hogy lyukadtunk ki, hogy ki a jobb???? Én szórakozni járok oda, illetve többen is, csak egy-két ember magas ívben le....Na részemrõl is ennyi. PEACE!<#law>

Ui: A "konténeres" pályára az utolsó 3 percben léptem be, olyan sokat nem kempelhettem.<#wave>

<#kuss>

Sadist
Nálam kb. 80%. Ellenem nem tudom, mert nem szoktam végignézni minden egyes killcamet, meg ott vannak a légicsapások és a helik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sarapetike
Egyépkén Peti voltam azon a szeveren de mikor láttam hogy ot mint nem szabad nem is használtam elemben veled aki nagyonsokszor kempeltés volt aki arra hivatkozot hogy ö snipeel van mér akkor már lehet kempelni ? na de mindegy nem vagyok pro játékos valoszinü hogy csak én voltam béna és azért tuddál a konténerek takarásábol olyan pontosan fejbe löni de itt le is zárnám jobb vagy mint én ennyi

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

DarkSector
És régen még hülyének néztek, mikor azt mondtam, hogy a gép teljesítménye is befolyásolhatja a játéknál a ping értékét.
Na most itt van!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

G.I.JOE
Én csak a weboldalt csinálom, a szerver konfigoláshoz nincs közöm. De eddig mire frissítettem, a szervert is frissítették és ilyen gondjaim nem voltak. Azonban már most sincsenek, mert az éjjel felkerült az 1.4, úgyhogy köszönöm mindenkinek a ... segítséget.

Na en sem akarom tulspilazni a dolgot de azert aki par eve nyomja multit,es nem sokol radiora van kotve a hangtechnika az azert meg tudja kulonboztetni spect-bol is vagy kill cam-bol is hogy a csavo hallotta hogy megyek vagy latta:-) valamint sztem fulesben sem hallod hogy mikor fogsz kilepni fal mogul legfeljebb hogy ott kolbaszolsz,es ha megis akkor vagy annyira fasza jatekos hogy ennek ellenere ha mar ilyen hallassal aldott meg a jo eg es ekkora spiller vagy akkor le is lovod aki kijott onnan,nos akirol en beszeltem ennek a kozeleben sem jart mert egy segg balek volt aki meg wh-t sem tudta normalisan hasznalni en inkabb hajlok effele a gondolatsor fele,de lehet en tevedtem es akkor PEACE :-)

Hassel606
Én tudom, hogy benne van a játékban. De van olyan szerver, ahol ezt tolerálják, és ha használni akarod, akkor olyan szerverre kell menni. Nem ennek a pár embernek a szórakozását elkúrni. Sem a sírás, sem a kempelés nem jellemzõ rám. Elárulod, drága barátom, milyen nickel játszol? Ha már beszólsz, legalább válald magad.<#hehe>

Mondhatnék a multból jónéhány játékot,amiben nagy fegyo sorozattal csak véletlenül talál,nem ugy mint itt..
Én nem vagyok hanyattesve ettõl a leragaztom a tüzgombot és rohanok a pályán..
De hát mit lehet tenni,ezt dijjazza a game.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Sarapetike
ne sirjál már ez benne van a játékba amugy meg ugy kempeltél azon a szerveren ahol állitolag nem szabad vagyis kirugás jár érte mit állat na de ez is benne van a játékban XD

Jo lehet igazad van és csak 65%, de öszintén mondjuk 10 kill-bõl hányra mondanád azt,hogy célzott lövés(persze nem snipa) és mennyi az amikor csak odakaptál egy kis spray??

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Én sem tudok menni a kedvenc szerveremre😄
Hassel, csináljunk egyet😄, minden jogot megkapsz😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

"kb 70 % a maki,ezt igy kell sajnos elfogadni.." 😄D Hát ez azért elég nagy tulzás! Vagy ha mégse akkor azonnal megyek lottozni mert mindig mákom van <#hehe><#hehe>

Hassel606
Nem lehet már játszani a jó kis szerveren...Ellepték az agyhalottak. MD, GL,LS, van, amikor egyszerre...<#shakehead>Ha kaphatnék egy kis admin jogot, de jó kis szervert lehetne varázsolni belõle!<#email>

Hassel606
De-de, õ az.

Tegnap este a hsf-en a csaló, nem pelikánra gondoltok? Mikor én jáccottam õt szidták nagyon.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Törölt felhasználó
De, 11e+posta, hova küldjem? <#nyes>
tsarffi
Nem akarja véletlenül vki eladi a gammáját?<#crazya>Biztos van már aki megunta és nem tudja micsináljon vele😄

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

HUNMemphis
HSF Rulz!Az olyan kis csiccsó gyerekek akik megvádólnak akár téged akár engem vagy lehet hogy éppen az admint(nem tudják ki az admin a szerveren, volt már ilyen.)azzal hogy WHzunk azok még nem nöttek fõl a játékhoz.Nem is küzdenek a jobb statért csak sírnak rínak hogy miért haltak meg mikor nem is láttak téged és nem is volt semmi jelzõkészülék ami szólhatna neki hogy "Hülyegyerek 1 gránát gurúl a lábadmelett".
Õ már csak azt látja bumm és már otthon csapdossa a billet mert töketlen volt.
El kell érni egy kort a játékhoz is.Nem is tudom a PEGI mennyit számól?
18+?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hassel606
Nem, a Pbshot x idõnként készít shotot, és az alapján, ha az admin átnézi, adja a bant.

Hassel606
Nekem 5.1 a fülesem, és a cod megjelenése óta játszom (hány éve is?<#fejvakaras>), de még egyszer sem mondták rám.<#vigyor3>Illetve a múlt héten egyszer...<#hehe>Azért is írtam, hogy nem szoktam nyavajogni érte, de az a kölök több, mint gyanús volt. Majd megkérjük tisztelettel Gábort, ha ideje engedi, nézze meg a PBshotokat.<#worship>
Basszus, nem jut eszembe a nickje...<#falbav>

Marci0115
látom az obinet is átált 1.4-re, király <#idiota>

köszi , ez a 70 megás patch nálam is megoldotta..😊
Dick Riddick
Rákaptam a HC-re, jó bandával nem is rossz.

Tud valaki 1.4 PB-s HC SD vagy HQ szervereket max 20 játékosig (tört szervert)?
A keresõkben találtam párat, de pb nélkül két 16-os csapatban érdekes móka.
Ha tud valaki megbízhatót, normális adminok, lehetõleg hasonló játékosok, dobja már be az IP-t.
Elõre is kösz.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Na ezaz, egy csomóan nem is használnak fülhallgatót, hangfallal nyomják miközben megy a tévé mellettük és ezért nem is tudják hogy hallani lehet ha valaki a fal mögött van.

Hát ez a csalózás igen fura dolog!
Régen amikor xar videókarim és fõleg xar hangkarim volt mindig azt hittem csal az aki ide oda forog és leszed mindenkit, meg követi a fal mögott!
De vettel egy 8800GTX-at és egy SB X-fi hangkarit és már értem hogy csinálta!
Egy jó hankari és füli és simán belefér a forgás ide oda.
Persze nem azt mondom, hogy nem csalnak, mert sajna sok a kö**ög, de gyakran látom, hogy "ez a gyerek csíter, meg wh meg aim" de ahogy specelem látom, hogy simán belefér!

Fatboyz4ever!

PB Config beállitás kérdése, hogy hány percenként készül mindenkirõl pbshoot. Csak hát azt rengeteg idõ ellenõrizni, ezért inkább csak akkor szoktuk, ha valaki gyanus, vagy épp nincs más dolgom.

Tegnap valóban volt egy kisgyerek - lehet ua. akire Te gondolsz - cirka 5 játékban eltöltött perc után átszabályozta a játékot😄
Nem részletezem.......

Nem akarom elhinni, hogy nem lehet elolvasni az adott szerver szabályait, ha tetszik játszom ha nem akkor lelépek. Ezek a kölykök ilyenek lehetnek a való életben is? Nem fogadnak el semmilyen szabályt sehol? Iskolában? Sportban? Emberek között?
Engem még apám egy két "lángossal" helyretett😄

De pb shot csak akkor keszul ha manust kivagjak mondjuk wh miatt nem?Ha pb nem ismeri meg az eppen adott wh-t akkor szivas tovabbra is nyomja vigan.Amugyilag nekem sem szokasom lecsalozni senkit de spec tegnap kora este en is voltam hsf serveren es ott bizony nekem is kilengett az inga ,ra is szantam par percet hogy spectben megnezzem idiotat es hat szanalmas volt,olyan fordulatokat tett wh-val ,falon keresztul lekovetes,rafordulas,visszafordulas mikor latta hogy falon tul merre megy ellen:-)Na mind1 csalast is lehet jol csinalni es egy ket profi wh-s rol talan senki nem mondja meg hogy wh-zik mert igazan profi modon csinalja,de aki segg huéye meg ehhez is es csak feltuonoskodik es a szar csitjevel is az utso helyeken kullog az sztem elmehet a picsaba:-)

Amugy jo reggelt!

Szia,

Nem emlékszem, a nevére, szerencsére😄
Valóban feltûnik néha egy egy figura gyanús "tevékenységgel", eddig ráfogtam arra, hogy jobb erõsebb gépe van😄

Bízom az adminokban, hogy rendet tartanak.....

Nekem megtetszett a HSF szerver, mind játékmódban mind játékosokban, a játékosok tudásában. Azt hiszem sokat tanultam is... ám az utóbbi napokban valóban jött néhány kalandor akik elbasszák a játékot.

Hassel606
Elméletileg a PBshotok által látnák. Asszem...<#fejvakaras>

Hassel606
Te simon, hogy is hívták a gyereket tegnap, kora este HSF szerveren? Mindenki fújt rá wh miatt. Én általában nem szoktam nyekeregni ez miatt, de az már nekem is gyanús volt...ki is lépett gyorsan.

a cod2nek kevesebb a rendszer igénye és ezért az gyorsabban feldolgozza az adatokat amit küld és fogad .
Szép jó reggelt,

Megnéztem ma reggel a youtube -n mi is az a WH (wallhack), amivel állandóan rágalmazzák egymást némely szerveren.
Nagyon Durva.....megöli a játékot.
De lenne egy láma kérdésem: az adminok nem látják azt a játékképet amin a "gyanús" játékos játszik?

Üdv

ffxi
Nem tudjátok, hogy COD4-ben miért nagyobb a pingem, mint COD2-ben? COD4: 50-70 ping hol ott COD2-ben 30-50 ping

Fákjúal!

Morfi
De jó neked, én már annak örültem, hogy a sniper-eset megcsináltam és két elite maradt, no meg a különbözõ pály kihívások.
Én is emlékszek, de csak valami sörre, talán 1 zsugorfóli 1 nap alatt?! <#buck><#buck><#buck>

bigapó
én meg pénteken nosztalgiából benéztem cod2-es kedvenc szerómra, 103-35-ös aránnyal nyertem egy kört, aztán mindig 2-3-szoros arányokkal vittem el a pályákat, ja és ctf volt, az a kedvenc. cod4-be is nyertem már nem egyszer, de nekem sokkal nagyobb kihívás a 4.

The Matrix has you...

Morfi
Azt a bõrömön tapasztaltam, aki nem most kezdte a cod-ot, mint én annak jobbak az ölési arányuk. DE ezt a mohaa-ba meg én mondhatnám el "talán velük szemben", de kitudja 😊 Pár év itt ezzel a játékkal majd eldönti akkor részemrõl, hogy mi is van, hogy is van.

bigapó
ha már mások helyett akarsz gondolkozni, akkor patch elõtt le kellett volna mentened azt az exét...

egyébként milyen saját szerverre nem tudsz felmenni? ha saját akkor miért nem frissíted?

csak kérdem.

The Matrix has you...

Ja és én már végeztem a challenge-el mindenem full és kész,de semmi nem változott,pedig vannak kedvenc fegyvereim..
6 körön keresztül mindig elsõ vagyok,aztán meg majdnem utcso...
Egyébbként meg rás is emléxem,azthiszem a mohhaa-ból

én azért se a mohaa,se a cs,se a rs-t nem sorolnám ide...
Ott hangsulyosabb volt a tudás,pályaismeret..
Itt nem csak arrol van szó,hogy egyszer bead mindent,aztán meg semmit,függ nagyon a respawn-tol is és ez igy már tul sok egy játékon belül..
nem azt mondom nem lehet vele jokat bohockodni,DE! ez már egy egészen más kategoria...

Morfi
A szerencsét minden fps bele kell kalkulálni. Szerintem is elég vicces hogy hogy egyik kkörben még milyen szép az arány máskban meg megfordul, de ez függ attól szerintem, hogy az ember 1 fegyverrel megy csak vagy folyamatosan vált (de gondolm már a mohaa-ból is hozzá szokhattál). Mert ha 1-vel megy akkor simán hozzászok, de ha valaki a challange-et csinálja ott az tuti kellemetlenül érint hogy vagy 1:1 az átlaga vagy még rosszabb.

hidd el csak 50% ban igaz..mint már mondtam neked ez a játék tele kamuval..
Sokszor én is kapásból rávágnám,de tul sok a pozitiv és negativ lag..
Egyik körben még 60/10 be vagyok,aztán egyszer csak fordul a szerencse kerék és örülök ha nem vagyok minuszba..
Már tul tettem magam rajta,kb 70 % a maki,ezt igy kell sajnos elfogadni..

Hát hallod GAB, mennyi nyomorék, és mennyi <#kocsog>csaló jár már a szerverre. Eleinte tök jó volt, de már nincs is kedvem felmenni. Jah, egyébként koccy vagyok.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

DarkSector
hahaha

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mert ha sokszor használod a gránátvetöt,egy idõ után a játék automatikusan letiltja,mint a flippernél............

DarkSector
OFF
Mivel nincs vagy nem találok NEXT LIFE fórumot, ezért itt megkérdezném hátha játszik valaki a NL-al, hogy miért nem engedi a Setupban, hogy felbontást állítsak???????????
ON

Sarapetike
köszi 😞