Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tartalmazni fogja az mp_broadcast mapet és 3 uj perket: névszerint: Soulstice, Not Enoguh és Braille. ÉS MOST A LEGFONTOSABB: lesz távcsõ!!
Várjuk!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ui: A "konténeres" pályára az utolsó 3 percben léptem be, olyan sokat nem kempelhettem.<#wave>#wave>
<#kuss>#kuss>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Na most itt van!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én nem vagyok hanyattesve ettõl a leragaztom a tüzgombot és rohanok a pályán..
De hát mit lehet tenni,ezt dijjazza a game.....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hassel, csináljunk egyet😄, minden jogot megkapsz😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Õ már csak azt látja bumm és már otthon csapdossa a billet mert töketlen volt.
El kell érni egy kort a játékhoz is.Nem is tudom a PEGI mennyit számól?
18+?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Basszus, nem jut eszembe a nickje...<#falbav>#falbav>
Tud valaki 1.4 PB-s HC SD vagy HQ szervereket max 20 játékosig (tört szervert)?
A keresõkben találtam párat, de pb nélkül két 16-os csapatban érdekes móka.
Ha tud valaki megbízhatót, normális adminok, lehetõleg hasonló játékosok, dobja már be az IP-t.
Elõre is kösz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Régen amikor xar videókarim és fõleg xar hangkarim volt mindig azt hittem csal az aki ide oda forog és leszed mindenkit, meg követi a fal mögott!
De vettel egy 8800GTX-at és egy SB X-fi hangkarit és már értem hogy csinálta!
Egy jó hankari és füli és simán belefér a forgás ide oda.
Persze nem azt mondom, hogy nem csalnak, mert sajna sok a kö**ög, de gyakran látom, hogy "ez a gyerek csíter, meg wh meg aim" de ahogy specelem látom, hogy simán belefér!
Fatboyz4ever!
Nem részletezem.......
Nem akarom elhinni, hogy nem lehet elolvasni az adott szerver szabályait, ha tetszik játszom ha nem akkor lelépek. Ezek a kölykök ilyenek lehetnek a való életben is? Nem fogadnak el semmilyen szabályt sehol? Iskolában? Sportban? Emberek között?
Engem még apám egy két "lángossal" helyretett😄
Amugy jo reggelt!
Nem emlékszem, a nevére, szerencsére😄
Valóban feltûnik néha egy egy figura gyanús "tevékenységgel", eddig ráfogtam arra, hogy jobb erõsebb gépe van😄
Bízom az adminokban, hogy rendet tartanak.....
Nekem megtetszett a HSF szerver, mind játékmódban mind játékosokban, a játékosok tudásában. Azt hiszem sokat tanultam is... ám az utóbbi napokban valóban jött néhány kalandor akik elbasszák a játékot.
Megnéztem ma reggel a youtube -n mi is az a WH (wallhack), amivel állandóan rágalmazzák egymást némely szerveren.
Nagyon Durva.....megöli a játékot.
De lenne egy láma kérdésem: az adminok nem látják azt a játékképet amin a "gyanús" játékos játszik?
Üdv
Fákjúal!
Én is emlékszek, de csak valami sörre, talán 1 zsugorfóli 1 nap alatt?! <#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
The Matrix has you...
egyébként milyen saját szerverre nem tudsz felmenni? ha saját akkor miért nem frissíted?
csak kérdem.
The Matrix has you...
6 körön keresztül mindig elsõ vagyok,aztán meg majdnem utcso...
Egyébbként meg rás is emléxem,azthiszem a mohhaa-ból
Ott hangsulyosabb volt a tudás,pályaismeret..
Itt nem csak arrol van szó,hogy egyszer bead mindent,aztán meg semmit,függ nagyon a respawn-tol is és ez igy már tul sok egy játékon belül..
nem azt mondom nem lehet vele jokat bohockodni,DE! ez már egy egészen más kategoria...
Sokszor én is kapásból rávágnám,de tul sok a pozitiv és negativ lag..
Egyik körben még 60/10 be vagyok,aztán egyszer csak fordul a szerencse kerék és örülök ha nem vagyok minuszba..
Már tul tettem magam rajta,kb 70 % a maki,ezt igy kell sajnos elfogadni..
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mivel nincs vagy nem találok NEXT LIFE fórumot, ezért itt megkérdezném hátha játszik valaki a NL-al, hogy miért nem engedi a Setupban, hogy felbontást állítsak???????????
ON