Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Penge! Ezer köcc.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

KlinikaHUN
persze,tisztában vagyok vele.Én nem is a kétes eseteken akadok fenn,hanem azon amikor egyértelmû a csalás.Nem sértõdök meg ha valaki ügyesebb vagy szerencsésebb nálam,legfeljebb elkönyvelem,hogy mekkora kocka lehet,ha se nem dolgozik ,se nem kell tanúlnia ,csak napi 20 órát nyomja a cod-ot.
Persze,hogy rutinosabb lesz annál,aki csak 1-2 órát játszik vele.
Ez az én meglátásom,akinek nem inge...én azt élvezem a legjobban ,amikor a kis csíterét sikerûl átkûldenem a másvilágra,akármennyi hacket is kapcsol be....mégha nem is elég egy tár lõszer ,közvetlen közelrõl <#ijedt>

AntiHero
😞 Friendly airstrike on the postoffice...

Jövõhéten utánajárok mi rák van már... Bocsi hogy ennyit szarakodok😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hassel606
Azt elfelejtettem odaírni, hogy ezek HC szerverek. Szóval ne ez legyen az elsõ kérdés:"nektek sincs célkereszt?"<#nevetes1>

Hassel606
Bocs a flémért, de kérésre:
IBT:84.2.39.202:28961 (TDM)
Rohamsisak:84.2.39.235:28966 (HQ)
HSF:195.70.62.188:28960 (TDM)

Hassel606
Nem-nem.A rohamsisak is indított egy hc szervert, meg az IBT is. Minnyá prezentálom az ip-ket. Nem jött meg, Anti... <#falbav>

Ferro
Akármilyen oltás vagy "flém" megy, ha a logódat meglátom, mindig mosolyognom kell!

Firerock
miért nem válaszol senki?:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

AntiHero
ip? (vagy a tudatlan az HSF szerver?)

lenne egy kérdésem..haver feltelepitette játékor, de nem indul, pár másodpercig fekete képernyõ, utána hibaüzenet, hogy a directx helyrehozhatatlan hibát észlelt
friss win, legujabb dx és driverek..volt valakinek hasonló problémája?

HUNMemphis
Akkor gyere a HSF szerverre.Magyar HC moddal.Kedvencem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

AntiHero
Te tudatlan😄 Magyart én 1et tudok, de azt te is ismered😊 Szval magyar hc jöhet nekem is. Külföldi az van mindig.

SötétBarom
Valaki nem tud egy csomag hardcore servert? Nagyon megutáltam normalon játszani, de amikor ráérek a HC-kon nincs élet..(azokon amiket ismerek..)
Hálám üldözné a síríg 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Firerock
valaki erre tudna megoldást?plz

Shep
Elmondanám neked, hogy nem mind csiter aki annak látszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cs:s-ban ez mindennapos

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

air12
Hi
A játékhoz mentést lehetne vhonnan leszedni?
Mert gépem megadta magát, és amit eddig vittem annak is annyi lett...

KlinikaHUN
a punkbuster miért nem tiltja ki az ilyeneket?
tegnap játszottam egy kicsit,fel is ment az agyvizem mikor a halálom visszajátszásakor kb. 200m-re vagyok és fél pixel látszik belõlem,egy szaros desertel 2 lövésbõl megfektettek,és még sorolhatnám az eseteket

warez téma, de:

total commanderrel összefûz-->daemonba bemountol-->crackel-->játszik

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HTS s3rg1nh00
daemon tools megnyitja(google segít)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Már kétszer töltöttem le a játékot különbözõ torrent oldalakról, de csak egy megnyithatatlan fájlt szedett le (több mint 6 gigabájt. Miért van ez? Rossz dolgot töltöttem le, vagy le lehet szedni valahonnan egy telepítõ exe-t is hozzá? A gépen elvileg futna a játék, ellenõriztem.
Shep
Futhatok én, az aimbotos ellen elintéz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HTS s3rg1nh00
futni kell...gyorsan😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Shep
Hogy a büdös francban lehet megcsinálni a 2. sniperes pályát, a végén van 30mp-em hogy tök védtelenül odaszenvedjem magam a sebesült társammal a helihez, igen ám de még mindig van egy köteg ellenség, akik szarrá lõnek, kurva vicces egy pálya. (ja nem ézin játszok)

G.I.JOE
ODEX: options/graphics-on belül a sync every frame-et rakd NO-ra!

A szokásos magyar mentalitás meg: no comment.

én nem akarok csalni igazából azt se tudom hogy kell 😄 csak azért érdekelt mer mindig olvastam valahol hogy valakire írják.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Fujiryu
Az antiszociálisat nem szó szerint értettem.Csak lusta voltam leírni azt hogy nemérdekelnek mások dolgai.Sry ha megbántottalak nem állt szándékomban😄 Egyébként meg az offtopik a warezosoknak van😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

bigapó
off:

csak nem hagy nyugodni a hsz-ed. szóval annyit hozzáraknék még, hogy a franc se kérte, hogy itt csak a játékról legyen szó, de tudtommal van off topik is, közvetlenül a banner alatt elérhetõ, tehát aki ki akarja élni másokon a ferde hajlamait az inkább ott tegye. nekem is kissebbfajta "szórakozásom", hogy reggel elolvasom az új hsz-eket a kedvenceimben és itt a hajnali órákra eléggé érdekes párbeszéddé alakult a dolog, nekem meg tele lett vele a tököm, mert nem vagyok rá kíváncsi, hogy kinek mibõl telik vagy nem telik és mit vesz meg nem vesz. én meg éppen most akarok új videókártyát venni, de senkinek nem kötöm az orrára, hogy hogy fogom összekuporgatni a rávalót, de ha megkérdezed lehet elmondom, de lehet nem. inkább vagyok antiszociális, mint alkoholista. tudtommal mindkettõ betegség, de lehet tévedek?! közöd még mindig nem sok hozzá😊) remélem érted mit akartam mondani, válaszolhatsz is, én már nem fogok reagálni többet. unom...

on:

The Matrix has you...

Hassel606
Reggel? <#nyes>
ágybanalvó: Walhack, egy nagyon csúnya csalás. Egyszerûen magyarázva, átlátsz a mapon lévõ tárgyakon. Kombinálni szokták egy kis Aimbot-al, az meg a célzást "segíti". De nem ajánlom, hogy próbáld! <#boxer><#violent>

De javítsatok ki, ha tévedek!<#dumcsi>

bigapó
az elsõ mondatod már jellemzett, köszönöm a további együttmûködést😊

The Matrix has you...

biztos, hogy ez a kérdésem után le fogtok lámázni, de mi az a wh? 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Forolto
Imádok ide minden reggel bejönni és olvasni az anyázásokat.
Azt nem értem a kicsi agyammal,akiben ennyi feszültség lappang,miért nem játszik a fõcímben megadott témábavágó játékkal?

Hassel606
<#lama>

Fujiryu
Arról mi nemtehetünk, hogy te antiszociális vagy és csak a játék érdekel...Ennyi erõvel vegyed meg a gamestar-t amelyikben a cod4rõl van szó aztán olvasgassad.Vagy használd a googlet ha érdekel vmi.Hidd el hogy egy ilyen fórum nem azért van hogy azokon segítsünk 24/7 akik lusták használni a googlet, vagy megnézni a faq-ot, vagy egyszerûen használni az agyukat...Szóval hogy nem a játékról van szó az sztem tök normális, mert itt sztem már lassan lesz egy közösség.Igaz hogy jóóóó nagy lámák vannak benne, de akkoris alakul.És sztem hülyeség elvárni, hogy állandóan a játékról beszéljenek az emberek, mert akkor 2 nap után be lehet zárni a topikot, mert elfogy a téma...Szóval a flém kell és ha nemtetszik tanulj meg olvasni a sorok között...<#vigyor2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Firerock
nem
csak elfelejtettem átjavítani😊
GeForce NX 7300GT-m van

jó reggelt!

újabb anyázásban gazdag éjszakán vagyunk túl...

fasznak olvasom én ezt minden reggel 😞

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

EnZsolt
Danee:

Nézd meg, hogy a mods mappába van-e valami. Ha van, akkor töröld ki, ha nincs, akkor kérd el a pb könyvtárát annak, akinek ment. Nekem így sikerült.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

bigapó
igen, arra, hogy a másik zsebében kutakodjunk, meg alázzuk feleslegesen. grat...
133 hsz volt amit elolvastam, ebbõl 30 szólt magáról a játékkal kapcsolatos dolgokról, ebbõl ami érdekelt is az a chat kissebbre vétele, a többi spam vagy hasonló felesleg, de muszáj vagyok elolvasni vagy beleolvasni, mert lehet, hogy a végén ír valami hasznosat is...ennyi, részemrõl vége.

The Matrix has you...

Sgtfathi
Vhol irták lesz a Cod4-hez magyaritás de már vagy 3-hete semmi hir.
Tud vki róla vmi érdemlegeset?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

...de nem is azért van hogy helpdesken kívül másról ne eshessen szó.

bigapó
akkora kockák vagytok, hogy normálisan válaszolni már nem bírtatok??

akkor meg minek szétkúrni a topikot? be kellene záratni, mert ez se azért van már, hogy segítsünk a másik baján...

The Matrix has you...

Barney Tech
cia.

odex
alapból nemazért mondom 10 írnak már lassan commentet hogy 14 vagyok-e vagy nem hát 1 az szerintem a világot nemérdekli mennyi vagyok ha értelmesebb vagyok mint te na ennyi pá!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

tommyg
inkább aludj

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

odex
és nehogy arcoskodásnak vegyétek már nemazért õ nézi le másnak a gépét úgyhogy nemis érdekel ha nemtud segíteni ne commenteljen ennyi

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
na gyerünk had kapjam az x-eket 😛

Barney Tech
Megy az oltás. <#hehe>

tommyg
Életkor: 14-18 között <#ravasz1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
Akkor gondolom már vagy annyira nagyfiú, hogy vissza tudsz olvasni a konfigoddal való arcoskodás helyett. De ezt a "csicskázásodat" elnézve nem lehetsz több 14-nél.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem