Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Persze,hogy rutinosabb lesz annál,aki csak 1-2 órát játszik vele.
Ez az én meglátásom,akinek nem inge...én azt élvezem a legjobban ,amikor a kis csíterét sikerûl átkûldenem a másvilágra,akármennyi hacket is kapcsol be....mégha nem is elég egy tár lõszer ,közvetlen közelrõl <#ijedt>#ijedt>
Jövõhéten utánajárok mi rák van már... Bocsi hogy ennyit szarakodok😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
IBT:84.2.39.202:28961 (TDM)
Rohamsisak:84.2.39.235:28966 (HQ)
HSF:195.70.62.188:28960 (TDM)
friss win, legujabb dx és driverek..volt valakinek hasonló problémája?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hálám üldözné a síríg 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A játékhoz mentést lehetne vhonnan leszedni?
Mert gépem megadta magát, és amit eddig vittem annak is annyi lett...
tegnap játszottam egy kicsit,fel is ment az agyvizem mikor a halálom visszajátszásakor kb. 200m-re vagyok és fél pixel látszik belõlem,egy szaros desertel 2 lövésbõl megfektettek,és még sorolhatnám az eseteket
total commanderrel összefûz-->daemonba bemountol-->crackel-->játszik
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A szokásos magyar mentalitás meg: no comment.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
csak nem hagy nyugodni a hsz-ed. szóval annyit hozzáraknék még, hogy a franc se kérte, hogy itt csak a játékról legyen szó, de tudtommal van off topik is, közvetlenül a banner alatt elérhetõ, tehát aki ki akarja élni másokon a ferde hajlamait az inkább ott tegye. nekem is kissebbfajta "szórakozásom", hogy reggel elolvasom az új hsz-eket a kedvenceimben és itt a hajnali órákra eléggé érdekes párbeszéddé alakult a dolog, nekem meg tele lett vele a tököm, mert nem vagyok rá kíváncsi, hogy kinek mibõl telik vagy nem telik és mit vesz meg nem vesz. én meg éppen most akarok új videókártyát venni, de senkinek nem kötöm az orrára, hogy hogy fogom összekuporgatni a rávalót, de ha megkérdezed lehet elmondom, de lehet nem. inkább vagyok antiszociális, mint alkoholista. tudtommal mindkettõ betegség, de lehet tévedek?! közöd még mindig nem sok hozzá😊) remélem érted mit akartam mondani, válaszolhatsz is, én már nem fogok reagálni többet. unom...
on:
The Matrix has you...
ágybanalvó: Walhack, egy nagyon csúnya csalás. Egyszerûen magyarázva, átlátsz a mapon lévõ tárgyakon. Kombinálni szokták egy kis Aimbot-al, az meg a célzást "segíti". De nem ajánlom, hogy próbáld! <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
De javítsatok ki, ha tévedek!<#dumcsi>#dumcsi>
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Azt nem értem a kicsi agyammal,akiben ennyi feszültség lappang,miért nem játszik a fõcímben megadott témábavágó játékkal?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
csak elfelejtettem átjavítani😊
GeForce NX 7300GT-m van
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
újabb anyázásban gazdag éjszakán vagyunk túl...
fasznak olvasom én ezt minden reggel 😞
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nézd meg, hogy a mods mappába van-e valami. Ha van, akkor töröld ki, ha nincs, akkor kérd el a pb könyvtárát annak, akinek ment. Nekem így sikerült.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
133 hsz volt amit elolvastam, ebbõl 30 szólt magáról a játékkal kapcsolatos dolgokról, ebbõl ami érdekelt is az a chat kissebbre vétele, a többi spam vagy hasonló felesleg, de muszáj vagyok elolvasni vagy beleolvasni, mert lehet, hogy a végén ír valami hasznosat is...ennyi, részemrõl vége.
The Matrix has you...
Tud vki róla vmi érdemlegeset?
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
akkor meg minek szétkúrni a topikot? be kellene záratni, mert ez se azért van már, hogy segítsünk a másik baján...
The Matrix has you...
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem