Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább írd le a gépet és segítünk
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
azt szeretném kérdezni hogy hány mb-s videókártya kellene a minimum futtatáshoz.
elõre is köszönöm
chris014
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
mi az a konzolparancs amivel megtudom változtatni a nevem ??
ja és mi van ? kihalt a topik
Elõre is köszi a segítséget.
"iw3mp.exe müködése leállt "
Vista alatt.
Vezérlõpult - Hang - engedélyezd az Analog mix-et.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jujj de várom. De sajna ahogy emléxem anno cod2-re, ott is tavaszig vártak.
Miez a pangás? holnemvagyunk top10esek?
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Hatalmas problémám lenne, felraktam a vistát és azóta nem megy a COD4.
Egyszerûen bármit csinálok, az elején visszavág az asztalra. összes verziót kipróbáltam 1-tõl 1.4-ig. Próbáltam kompatibilitást, stb. Semmi.
Mi lehet a megoldás? köszi elõre is
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
amugy most estére fel akartam menni a K9 szerverre és kiirta h bannoltak 😮 pedig nem is emléxem rá:S ráadául azon a szerveren kb 1.5 hete nem is jártam 😄
az lehet h bannoltak egy ip-t és beleesek az ip tartományba? :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ami nálam kiveri a biztit mindig, az a shipment.. Csomó szerveren bennvan cycleban, és rosszabb, mint a SOFII Barn-ja..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hoy ehh
csak vissza kell olvasni de tessék evvel tudsz válogatni hogy melyik verzioval akarsz játszani de elötte fel kell tenni ez 1.4-et
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Matrix has you...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
hoy ehh
próbáld meg az egész pályát újra betölteni de ha úgy se jó akkor telepítsd újra a játékot(remélem segítettem)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
köszi
és külömben is én honnan tudjam hogy te mit b*szol el azon a pályán nem látok bele a játékodba ha értelmesen leírnád esetleg hogy melyik pálya meg stb
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
hoy ehh
És bocsánat ha olyan kérdést raktamfel ami már a csapból is folyik!
Ezek szerint én ritkán iszom csapból:-)!
Még 1* köszönöm!
Na mégegyszer útoljára:
Vista alatt.
Vezérlõpult - Hang - engedélyezd az Analog mix-et.
Xp
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra.
Tegyétek be a FAQ-ba mert ezek a hibák a gyári játékokon is elöferdülnek, lehet hogy van más is én speciel csak ezekrõl hallottam idáig.
Segítségre lenne szükségem!
A problémám a következõ.
Felraktam a cod4 "eredeti" 1 hónapig minden ment tökéletesen most egyik pillanatról a másikra nem indul el a multiplayer része. A singleplayer az megy csak a multi nem.Valakinek valami ötlete hogy mitõl lehet ez?
A gémet ujraraktam drivert nem telepítettem stb.. Ja és vistáról beszélek!
Vírus nincs. Kéremszépen valaki valami használható infót ha mondan azt megköszönném mert már nagyon idegesít.
Elõre is köszönöm!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ