Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
a cod2-rõl és is tudok, de sztem a 4hez még nem csináltak botot.
Oorah -heh xd
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
BOT-ot kérdezte, tudjátok mesrséges inteligenciával irányitott ellenfél, mint ahogy cs-be is be lehet akni meg ha jól tudom cod2-höz is van...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hát ez hogy lehet ?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Violation Comfaile (132)(nemcsalás,vista szarozás) hibaüzenet,és egyes serverekrõl kivagdosás megoldása Vista alatt:
Játék multi indítófájlja beállít INDÍTÁS RENDSZERGAZDAKÉNT
Punkbuster indítófájlja beállít INDÍTÁS RENDSZERGAZDAKÉNT
Aki Xfire-t használ nem fogja így elindítani a játékot,így az xfire indítóját is átállítani rendszergazda cuccra...
Nemtom hány embernél volt ilyen hiba a haverommmal már hetek óta ezzel szaroztunk mert egyfolytába kivagdosta pár server...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem tudja vki, hogy hogy lehet 'meghackelni' a CoD4et, hogy 55ös legyek? Ezt a pb kiszurja??
Nem szeretnék csalni, de má 6X kell ujrakezdnem az XP miatt és már nem sok kedvemvan hozzá!😞)
Aki tudja pls privibe irja le!
Elöre is thx!!!!!!!!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
ha nem eredeti a játékod akkor lehet sokan használják azt a cd keyt és valakit rajtakaptak a csaláson és bant kapott éshát igy csöcs van mindenkinek <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>sztem
Múltkor olyan szerveren kaptam bant, ahol még soha a büdös életben nem jártam, connectnél visszadobott temporary bannal, reconnectnel permananent ban, puff neki. Soha azelõtt nem játszottam rajta.
Ma pedig az FGJM 1.4-es public szerverirõl banoltak, ezeken már sokszor játszottam az 1.4-es patch óta, ma azt veszem észre h permanent ban. 😮
Most ilyenkor mivan? Nem csaltam sosem, igaz PB sincs a szervereken, más aimbotos gecik voltak párszor, akkor néha elküldtem õket a qrva anyjukba, de nem csak én. De most engem miért banoltak? Azért mert leugattam néha az aimes geciket? Mivel mind2 public szerverrõl banoltak, így megkérdezni sem tudom h mi az indok, így jártam, pedig nincs túl sok PB nélküli (Mivel GUID ban miatt nem tudom használni a PB-t), 1.4-es, 32 slotos magyar szerver.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
pamos szerverünk sajna nincs, ugyhogy az nektek kellene h legyen 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Na meguntam az fx5200as szenvedésemet, és vettem egy eagle nvidia geforce 6600Le-t. Na de kezdõdtek a problémák, cod2ben és cod4ben is szét vannak csúszva a textúrák, és nemtudom mi lehet a baj. Minden drivert probáltam, a legujjabtól a gyáriig egyik se jó 😞
Tárazni fedezékben kell, butuskák.
itt nemtom mi a frappáns válasz erre.
The Matrix has you...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu