Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak h le tudj löni😄
ez kb olyan mint amikor vki beirja h: hátulrol mint a buzik...
erre is csak azt tudom mondani h nem b+ majd legközelebb szolok h fordulj meg 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ugrálni a Marioban kell, FPS-ben célozni és lõni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
oldotta meg.
bár lehet te nem érted:nem olyan helyeket keres,ahova felugrálhat,és onnan osztja,hanem (mint én is) ha valakit nem talál el sotival,akkor arrébb ugrik,mert akkor nehezebben találják el
olyat meg felelseges leírni,hogy "vagy lõ az ember,vagy ugrik a kettõ együtt nem megy",mert megy!ez a cod!ez az fps-ek arcade-ja!
más:
már kérdeztem,most lehet szerencsém lesz és válaszol valaki.mik a játék 'command parameterei'?nem a console parancsok érdekelnek,hanem azok,amiket az exe után lehet írni.azért kérdezem,mert xfire-ben nem lehet cfg-t állítani,mint aseban,csak ezt,és kéne az a parancs,amivel be tudom állítani,hogy melyik profillal induljon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Igen automatikus a frissités, ha a steamen belül bekapcsoltad hogy mindig frissítsen.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Az miért van hogy Xfire progiban nem látom a saját szerverem, még ha rákeresek akkor sem? Pedig a Játékban ha keresem akkor ott megvan. Valaki help!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Annak idején a jó öreg MOHAA -t ezért hagytam abba, elõször csak ugrálnak, majd nagyobbat, majd a háztetõre és a végén már csak repülõ embereket láttam....
de ez csak egy vélemény....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Én ugy fogalmaznék,hogy nem teljesen eredeti a játéka,hanem csak eredeti relase😊!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
xfire-t töltsd le, a szerverek nevében írni szokták a ver számot
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Van olyan aki steam-en vette meg a gamét?
Lenne egy pár kétdésem:
Játék közben mûkszik e a steam-es cset?
A beépített szerver keresõ tuti nem mert az csak a source motorral megy tudtommal.
Illetve automatikus e a frissítés vagy sem?
szoval akkor igen, a crack a gond 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Trance&Friends nothing more..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
általában ha meglátok egy ellent max akkor ugrok egyet-kettöt😄 de töltés közben minenképp, megprobálom körbeugrálni párszor
benne van a játékban cod1 óta, én már megszoktam 😊
Egy kérdésem lenne:
Haverom most szerezte be magának a gamet;a következö a problémája:
Install után a single playert nem tudja elinditani,csak a multit...
Dx9-et felrakta azt,amit a game mellé adtak,6600 GT-je van,szerntem azzal nem lehet gond..legujjabb driver is fent van!
Ötlet?Crack a gond?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
nem értem mi a bajod ezzel
cod1 óta ha olyan a helyzet,ugrálok,és hidd el nagyon sokat számít...bár nekem ez azért rögzõdött meg mert általában shotival mentem,azzal meg ha nem talál az elsõ golyó,akkor ha nem ugrálok tuti leszednek
de nem értem mi bajod van ezzel,max lemajmozod aki ugrál,de hogy ez szánalmas lenne,háát..az túlzás kicsit 😄
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
2.game-monitor
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
mert szted normális dolog ugrálva löni??!!
minden vmire való játékban ezt eltüntetik,
UGRÁLSZ vagy LÖSZ.de a 2õ egyszerre nem megy.
ha felteszem a játékot uttána 1.4 pacht és Cr@ck úgy mûködni fog?
A COD4 singlebe szépen megy full grafikán 1400*1050-en, viszont tegnap voltam lanpartyn és 640*480-ban kellett játszanom, mert csak azon a felbontáson nem akadt a multi. És pontosan ugyanezt csinálta a COD2 is. Mi a franc lehet? Lag kizárva.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
összeségében tetszett bár néha nevetségesek voltak a scriptek,azért a hangulat végig megfogott,különben nem is toltam volna igy végig egy nyeletre...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
tommyg: Dehogynem xD
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
majd biztos megfogja várni egy helybe állva hogy leszedd..
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME