Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehetne megoldani ezt a problémát, anélkül hogy megvenném a játékot??
Már a rendszert is és a játékot is újratelepítettem, de megint csak elõjött.
"NÉV" punkbuster kicked player 'XY' (for 0 minutes)...RESTRICTION:corrupted file/memory (81354)
Gépem:
-Abit IL9 Pro
-Intel 3 Ghz (dual-core)
-3Gb ram
-Ati X1600 256 Mb
(XP SP3)
Remélem tudtok segíteni! :-)
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Mindenkit várunk A.) >B&H<(Belchir&Hirvaer)clan pub szerverére!
Szerver IP 84.2.39.205:28974
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
szóval a válasz erre szövegre kattints
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
31119 a kérdés
Jóóvanakkor veszek 1 új számitogépet osztkééész!
szia
Richard ablakrezgetést küldött.
Richard ablakrezgetést küldött.
Fine üzenete:
yo
Richard üzenete:
ricsi vagyok
te tudnás segiteni a cod4-ben nem?
Fine üzenete:
nem.
hol az istenben van kiírva az én címem vagy ki mondja ezt mert kurvára unom hogy msn en meg xfiren is vesznek fel sorba hogy segítske kód 4 ben
Richard üzenete:
valami sg fórum
thx a színvonalért, látszik a sok láma hogy talál valami címet és majd az segít rajta...
ezt ajánlják a legtöbb emberhez. ez változni fog a tiéd sistemkockakõ ingsek de nem az irányításaid
feltelepitettem a cod 4-et és ezt adja ki, mit kell vele csinálni
köszi a segitséget
31186-os hozzászolláshoz hasonló problémám van nekemis(mondjuk nekkem nem olyan durva én még azért tudok gammelni)Nagyjábol uugyan az a configom mint az övé. 50-70 között mozog az fps-em, de néha lesik 9-re v. 0-ra és ettõl beakadok vagy 1 mp-re. Bosszantó tud lenni mikor ezen mulik h lelõnek. Ja a legjobb h ez akkor is van mikor teljesen leveszem a grafikát alapra.<#fejvakaras>#fejvakaras> Tényleg nincs senkinek ötlete h ez mitõl lehet és h mit lehetne csinálni???
szóval kiderült, hogy a pb legújabb frissítése úgy sikerült, hogy futás közben zabálja a CPU-t.(remélem véletlenül)
mindenkiét zabálja, csak éppen minél bikább a gép, annál kevésbé tûnik fel, és minél gyengébb, annál durvább.
mivel az én gépem a játszhatóság alsó határán van, játszhatatlan rajta a cod.
úgyhogy most várom a következõ pb frissítést, ha kijavítják rendben, ha nem, akkor direkt volt, és akkor kapják be.<#levele>#levele>
Felmentem a szerójukra és szétdobáltam õket! Erre a legbénább írja hogy ne lolozzak mert kirúg! Gondoltam megnézem milyen klán ez és beírtam, hogy kicsit égõ ha azért, mert valaki jobb mint õ, akkor kirúgja a szeróról erre kidobott, hogy nem égõ! De xar vagy gyerek!
Mennyé fürdjéé le te nyomi!
Fatboyz4ever!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
nem tud valaki segíteni?
legutolsó pb frissítés óta nem tudok multizni. stabil sávszél mellett 2-3 sec-ként leakad 1 sec-re.
leszedtem a játékot, tegnap , néhány hét után telepítettem újra. kipróbáltam úgy, hogy nem frissítettem a pb-t, felmentem úgy egy szerverre, akadás nélkül futott, 1-2 perc után persze kivágott a pb.
frissítettem, és azóta újra akad.
nem hiszem el.
a játék persze eredeti.
valami ötlet?
Szopat a PB. Tudja vki h ez mit jelent:Cvar r_lodscaleringid=2
Pár szerverrõl kidobott ezzel a hibaüzenettel 2 percre
És így folytatódik dugulásig! :S
Miért van az hogy belépek egy szeróra és kb 5 másodpercenként úgy be fps laggolok hogy van 5-10 fps-em???
Configom:
Intel 1 magos 3.2 GHz
1 Giga RAM
Geforce 8600 GT vidikari
Ezel kb mennyinek fps-nek kellene lenni?
Mert így kb 5 secig tudok normálisan 50-60 fpsel gamelni, de utána aztán tiszta sz@r lessz 10 fpsel akadozni :@
Az a vicc hogy régen nem akadozott igy és egyszer csak egyik reggel akarok gamelni és azóta ezzel s*****ok...
Valaki valami 5let??? A válaszokat elõre is köszönöm!
Ui:néha cod2nél is elõszokott fordulni...:S
pb heartbeats stopped ill a másik losing key packets!!
Senki nem tud segíteni? 😞
esetleg arra gondoltam, hogy az internet kapcsolattal van a baj,
sávszélesség biztosan elég, de UPC-nél vagyok, nem lehet, h ez a baj?
valaki esetleg nem tapasztalt hasonlót UPC internet esetében?
Köszi!
Disallowed program/drive<125129>125129> meg még más is szokott lenni
meg még valami memory izé is van pls help<#help>#help>
AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Megvettem a cod 4 játékot tök faxa minden megy multi is.csak egy problémám van amikor lan szervert szeretnék létrehozni ledob a játékból az azstalra és vmi console jelenik meg.aztán semmi.Esetleg vmi ötlet?
köszi sziasztok
ha nem jó akkor pbvsc.exe t futtasd
ha még mindig nem jó akkor pb frissítés/újratelepítés