Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
És nem vagyok nagy Grammar Nazi, de ez über.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
veteran szinten nyomom és ott járok hogy egy másik sniperrel kell megölnöm egy orosz bûnözõt.
Meg is ölöm csak mikor visszafelé kell menni hogy kivigyenek eljutunk egy orjás kerékhez.
Ott jönnek annyian mint a fene és nem tudom addig kihúzni míg oda ér a helikopter.
1x már végig vittem csak nem veteran szinten.
Valakinek valami tanácsa hogy oldjam meg?
BattleTag: kabel15#2672
Ha meg élelmes akarsz lenni, akkor keresel egy key generatort.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Akkor majdnem jól csináltam csak nem jó helyen nyomtam tabot(xD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ha a videokarid nem dual kártya, akkor a másodikat tedd 0-ra, ha dual akkor hagyd így!
A gpusync-et nem tudom!
Fatboyz4ever!
Segítséget kérek pontosan mit jelentenek az alábbi cfg. fájlok
/r_gpusync 0
/r_multiGpu 1
Kétmagos procin jó ez a két beállítás ??
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
tagfelvétel van a cod4 VIP klánba(mi szinte minden hétvégén warozunk)! xfire: majsztor
idle sway = ez azt mutatja hogy mennyire imbolyog a fegyver amikor célzol vele
Fatboyz4ever!
/cg_chattime 3000 utána tab utána enter
/cg_hudchatposition 1 480 utána tab utána enter
Én kb ezeket szoktam, de fejbõl irtam nem bizti, hogy mindent jól.
Van még cg_hudvoteposition de fingom sem tudja azt mire szoktam.
pisz
Fatboyz4ever!
itt appears that call of duty 4 did not quit properly the last time it ran
do you want to run the game in safe mode
this is recommended for most people
it will change your system settings but not your controls
mit kell vele csinálni???
köszi a segitséget
a parancsokat megtaláltam (sor8 idõ12000)+ilyenek de nem tudom megváltoztatni<#idiota>#idiota>nem vagyok vmi nagy ász konzol téren.
a legelsõ parancs vonatkozott a sorra asszem, átirtam a 8-at 4-re de nem történt semmi mit csinálok nemjól??
Amíg középen volt néha alig láttam valamit pl amikor valami vicces gyerek minden halála után tízszer elnyomta az elõre bebindelt 5 soros anyázását.
Fatboyz4ever!
játékban lehet vhogy betüméretet állitani?(konzolban v vhogy)
annyi barom van aki arra hajt h ne hássak a hülye monológjaitól.
néha a fél képernyõ szövegbõl áll<#falbav>#falbav>
a hibaüzenetet is próbálja magyarítani..
nagyjából annyi, hogy akarod e biztonágos módban indítani a játékot? Ez nem befolyásolja az irányítást.
NEM re nyomj..
ez megjelenik duty4: az a hívása a modern hadviselés nem fejezte be poperly az utolsó idõ ez futott. futni akarsz játék safemode?
ezt ajánlják a legtöbb emberhez. ez változni fog a tiéd sistemkockakõ ingsek de nem az irányításaid
mi a hiba
köszi a segitséget
Kérdésem: Windows 7 et telepítettem, be lehet állítani a játékban, hogy dx9 ben vagy dx10 ben induljon?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Fatboyz4ever!
vistán ezt dobja ki
ujrainstallnál is!!!
megoldás???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha jól tudom akkor globálisan banolták a cd kulcsodat
Hát nemtom ujraraktam de mire vissza pakoltam miden progit ami kell megint ott tartottam mint azelõtt (:S)
(CtrlAltDel)Folyamatokban viszont van 1 csomo alkalmazás ami fölöslegesen fut most azzal probalkozgattam és látszik vmilyen javulás
GET OVER HERE!
valamivel jobb lesz de játszható.
a PB baszaxik, következõ frissítéssel talán jobb lesz
mindig kidobnak a szerókról ezzel az üzivel:
PB permanent ban issued on this Game Server for player ... Global PB Guid Ban 50a15a0a
mi lehet a probléma?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
GET OVER HERE!
elszállt a profilom hogy rakjam a windowsos kurva nénikéjébe..