Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"És magasba emelé Szent Attila a Kézigránátot és mondá: 'Ó Uram, add áldásodat a Te Kézigránátodra, mellyel ellenségeidet ficlikké tépheted nagy kegyelmedben.' És elégedett vala az Úr és õk lakmározának bárányt és lajhárt és málét és sós ringlit babbal és orángutánt és zsenget gyökereket és gyönge szekereket.
És szólt az Úr mondván: 'Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen ameddig számolsz, és ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettõig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd! Midõn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend'"

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Krog
Tartsd egy kicsit a gránátot mielött eldobod

\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"

Morfi
De importálhatja is a zervereket ase-ba, és akkor egy favorit könyvtárban újratelepítésig/törlésig megmarad és ott ugyan úgy tudja használni.
Cd kulcs váltásnál rötlödik a rang, ahogy írtad.

DarkSector
Challange
azon bellül Killer
és azon bellül Master Chef -nél mi a rákot csináljak, hogy növekedjen?
Mi lehet a feladat?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sry innen
Üdv! Ha ASE-t használsz akkor le kell töltened az ASE fix-et mondjukinnen. Ott az olvass el txt ben le van írva mit kell csinálnod. De ajánlom az Xfire-t. 1.4 es szerverek mennek már jó többségben. Vagy nem enged arra a szerverre azzal a kóddal vagy cserélj kulcsot bár akkor a rangodnak annyi. (ezt nem tom igazán) Az ip jét kell a szervernek beírnod a consolba multinál: /connect egy szóköz és az ip cím. Remélem segítettem.
Hello. Egy kis segítség kellene... Légyszíves írjátok meg, hogy hogyan tudom az ASE-ban mert nekem egyenlõre csak külföldi szerverek jöttek be, és ha lehet akkor ém magyart keresnék. A másik dolog az az,hogy milyen verziójú szerverek mennek most, 1.1, 1.2, 1.4? Mikor megpróbálok csatlakozni egy szerverre akkor kiírja a key authorizationt és nem megy tovább. Miért van ez? 1.4 patch és MP crack van fent. Magyar szervereket találtam egy itt általatok belinkelt oldalon, de azokra nem tudom, hogy hogyan kell lehet csatlakozni... Help valaki légyszíves... Kösz a segítséget.
Dick Riddick
Tuti hogy kevés az öt class.
De fura, ha nem UAV jammer meg Dead Silence van beállítva, teljesen meztelennek érzem magam. CoD4-ben a TDM nem a kedvencem (enyhén szólva), ott nincs is sok értelme, a többiben viszont van.

\"Heroes never die. They just reload.\"

SötétBarom
Valami CFG-ben nem lehet buherni az alap classeket??

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

továbbá két piros egy sárga minden reggel... <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sadist
Nem.

Nekem kéne legalább 10:
Egy alap assault, gépkarabéllyal, Stopping Powerrel
Valami long ranges assault, pl. HK G3
Valamilyen defenzív is, Claymorral, és mondjuk egy LMG-vel.
Egy Ghost UAV jammerrel, hangtompítós gépkarabéllyal, Dead Silence
Egy CQB-s, valami gyors géppisztollyal, Steady aim
Hasonló CQB-s, csak shotgunnal
Egy Heavy Gunner, sok gránáttal, LMG-vel, Stopping Power, Deep Impact
Sniper, UAV jammerrel
Sniper, nagy tûzerõvel, Overkill, Deep Impact

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ron Ragm
Amúgy csak nekem kevés az az öt custom class amit ad?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sadist
Jaja, én is azzal használom. Meg Bandolierrel, mert rohadt gyorsan elszórja a lõszert.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SötétBarom
Pontosan.. Távolra teljesen esélytelen, és tök fölösleges kattintgatni vele.. Én a "speed" nevû classem-ben használom sleigh of handdel (a kis tár miatt muszáj), meg dead silenccel, és igyexem mihamarabb az ellen arcába ugrani vele 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A tûz falat már azelött be állítottam mielött ide írtam volna. Már töbször is megnéztem és be van állítva hogy engedje át.
cold-fire
Hali,, miért van az hogy az Obinet-szerverekrõl kis játékidõ után kidob a PB és azt irja ki hogy kirugott 0 percre ...Cver r_picmip = 3

Elõre is köszi a segítséget!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Ha nagyobb szórást kap akkor senki sem fogja használni, ne felejtsük el hogy csak 20-as tára van és az újratöltése baromi hosszú ideig tart, szerintem így jó ahogy van.

Sadist
Túl nagy a sebzése? 15-20 méternél távolabb minimum egy tár a delikvensbe, azt is pontosan pötyögtetve, 2-3-as sorozatokban.

Igazán csak CQB-ben használható, de ott se olyan húdekiemelkedõ fegyver. Közelharcban Stopping Powerrel tud rongyolni, egy vagy két ellenség erejéig, utána a tárazás egy rémálom. Ráadásul a tárazás után még várni is kell kb. egy fél másodpercet, hogy sprintelhess. Bármely másik fegyvernél, ha betolta a teli tárat, akkor már lehet sprintelni, Skorpionnal viszont nem egyszer beszoptam, hogy az emberem berakta a teli tárat, elkezdtem sprintelni, amikor meg elém toppan az ellenség, akkor ott állok üres fegyverrel.

sztm amit gyengiteni kéne az a p90 semmi más,ezt a skorpiot alig használják.Sztm ha annyira jo lenne mindenki azzal futkozna.

Zomil
azért miniuzit is meg tudták csinálni, akkor már scorpiot is csinálják meg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Erre már én is azt mondom, hogy mindent nem kell azért kijavítani, változtatni (bár az utóbbi idõben bohócszínekben játszik az arcom ha deserttel a pálya másik felérõl lelõnek egy lövéssel).

\"Heroes never die. They just reload.\"

Boron Power
© adammmmmmm: Szerintem a tûzfalad fogja meg az exe-t. Nézz bele a progiba, hogy mi van beállítva a cod4 multi exe-jére. Block, vagy permit.

haxoror: azzal a szarral engem is szedtek ki snipernek való távolságból, sorozatlövéssel(tehát elvileg visszarúghatott volna). Nagyobb szórást nyugodtan tehetnek rá.

Üdv!

KL

Sok ember problémázik amiatt hogy a hangtompítós skorpion baromi pontos, nincs visszarúgása és távolra is (szerintük) túl nagy a sebzése, azt akarják hogy a következõ patchben gyengítsék le a fegyvert.

Hali! NEkem az a bajom a gameval hogy amikor elõszõr feltettem olyan simán és akadásmentessen ment... de mostanság meg akaad meg olyan mintha laggolna. A gép is töbett töltöget szerintem. Talán nem fel kellen tennem újból?? A pingem meg 70-es azelött az is 50-40 között mozgott. Mért van ez?? A server nem lehet mert azelött is azon toltam.
mindennel ami volt nála.. a mombot az mombot... de lejjebb van róla screenshot

Doog
Hát én le vettem a grafikát meg feltettem a legújabb drivert de akkor is azt írja ki hogy "server disconnectid" . <#falbav>

Pedig az 1.0-ás verzióval megy. Csak ha felrakom a 1.4-es patchet akkor beölti a pályát és uána írja ki ezt az üzenetet.

Más megoldást nem tudtok ???
<#help>

...::::::...

Már 30-ig számol de így sem jó. Kitöröltem a mods mappa tartalmát de az se segített. Hol van ez a pb mappa mert nem találom(ha én nem tom akkor akitõl el tudom kérni pláne nem fogja tudni)? Várok még más ötleteket mert szerintem ez sem fog mûködni.(ennyi cseszekedés után már pesszimista vok)
gabi89
Ez a Razor gyerek véletlen nem KP-vel lövõldözött és elég gyanúsan?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

V43 1105
Crashen történt a dolog, rohangálás közben xD még amikor nagyon elején jártam a játéknak 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SötétBarom
Mivan?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pretorian
Én ismerem a tanárnénijét, azt üzeni, hogy senki se nehezteljen Gésácskára, mert háromévesen lobotómiát hajtottak végre szegénykén, úgyhogy azért olyan, amilyen...
Egyébként én is jó sok lobotómiagyanús playerrrel találkozok, szinte minden szerverre jut egy-egy ilyen...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Vissza kéne olvasni kicsit (#17589),
no meg olvassel.txt-t olvasni. (#17548)
Ha közületek bárki ismeri Gésácska tanárnénijét, akkor üzenem neki, hogy sok-sok korrepetálás vár még a gyerekre, érdemes lenne mielõbb elkezdeni ! Addig se nálunk GL-ezik, mert ugyebár az felénk tilos.

Pretorian
Na ezé' nem is tökölök az ilyen kommon csúzlikkal. 😄
Ott a SAW, azzal szinte minden vitás szituációt könnyedén rövidre lehet zárni, persze csak akkor, ha a "vita" 100 méteren belül zajlik...
Távolsági konferenciák, viták lebonyolításához pedig ott a Dragunov...

sziasztok. valaki le tudná írni hogy hol milyen ligákban kupákban lehet warozni és pontosan hogy zajlik 1 ilyen war? köszi.

szia sikerult megoldani a problémát, meert ha igen leirhatnád hogy kell megcsinálni
van má magyar is az csak magyart keres.

Pretorian
Persze, ha elfekszel valami szemétkupacban odasmakkoló kamuflázzsal, és mindenkit bóbitán lõsz aki arra jár, akkor egészen használható...😄
De pl. egy ilyen 1v1-es ugrabugrálós lövöldözésben bármelyik pisztollyal többet érsz...

(egy csomóan a nerfeléséért sírnak, én is azt használom, remélem békén hagyják a következõ patchben)

SötétBarom
Én meg silenced scorpionnal megyek mostanában.. A range csík alig látszik olyan pici 😄

V43 1105
Francokat -.-' Alap MP5-el, 10-es killstreakot csináltam ^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

EnZsolt
A számolás + error problémánál nézd meg, hogy van-e a mods mappába valami, ha igen töröld ki, ha így sem jó, akkor valakitõl kérd el a pb könyvtárját, akinek mûködik rendesen. Nekem bevált, már elsõre is, a második lépés csak a biztonság kedvéért kellett.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Pretorian
Bazz' MP5 és a G3 teljesen használhatatlanok sokplayeres TDM-meccseken...

vagyis ha az nemaz, akkor mégis kéne IP 😊

ok lassan irtam xD

kösz, de adj IP-t ha nem gond, igy nem találtam RIP-et

ghost rider
lol truck driver képén én is rajta vagyok😄
(rick)néven

84.2.39.212:28961 sabotage

RIP szerver hc sd

Tudna valaki ajánlani egy jó magyar HC szervert (ha lehet sabotage vagy HQ-st) ahol normálisak a házigazdák, nincs kitiltva a fél játék, és se csíter se csítfóbok nincsenek.

Mert már nagyon unom hogy mindenhol mentegetõzni kell, az 5 fegyverbeállitásból csak 2-t használhatok néhány szerveren, és állandóan pampog valami láma ezér meg azér...