Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Most pedig itt a lista a múlt hétrõl:
1. Call Of Duty 4: Modern Warfare - Activision
2. World Of Warcraft - Blizzard
3. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
4. World Of Warcraft: Battle Chest - Blizzard
5. World Of Warcraft: Burning Crusade - Blizzard
6. The Sims 2 Teen Style Stuff - Electronic Arts
7. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
8. Crysis - Crytek/EA
9. Half Life 2: Episode 2 The Orange Box - Valve/EA
10. The Sims 2 Seasons - Electronic Arts"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Amikor online játszom a játékkal idönként fel-fel tünik egy helikopter vagy vadászrepülö!Ezek maguktol jönnek hogy irtsák az emberkéket vagy a fegyverválasztásnál lehet választani?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
help please!
megvan a game és nem tudom feltelepíteni....
2 dvd-n van
van 100.000.000 ikon és akármit csinálok van mindig valami problem....
szal ha valakinek má sikerült feltelepíteni az légyszi segítsen
ha valakinek kell az msn hogy inkább ott magyarázná hogy mi a helyzet akkor adok
elõre és nagyon szépen köszönöm<#worship>#worship>
Rúgja ki aki csal, de azt is aki meggyanúsít mindenkit, és az elsõ felszólításra nem fejezi be!
Ezúton szeretnék minden ilyen adminnak felajánlani egy KÖSZÖNÖMÖT! 😄
Fatboyz4ever!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Tegnap fent voltam a vágtázó vértesi hegyivadászok (asszem) szerverén és feljött egy über playa, aki két kör után ott pattogott hogy mekkora csíter vagyok. 😄 Adminnak legyen hála kirúgták és tudtam egy jót játszani!
Ez úton is örök hála! Nem értem, hogy tehetségtelen nyomik, honnan veszik a bátorságot (az ö szakavatott szemükkel) lecsítereznek valakit, aki hosszú évek óta tolja az ilyen és hasonló játékokat!
Halál a csíterekre és aki hülye!
Fatboyz4ever!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
valaki osztja a fejeseket, és minden ölésénél kiírja üzenetben a "gép", hogy "headshot...mombot..."
egyébként sem értem a csítereket, de ez meg aztán pláne érthetetlen. ennek így mi értelme van? mindenki látja hogy csal....
passz.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ad1: Tömeghent lesz csak belõle, értelem nélkül gyilokkal. A táska nem is érdekel senkit.
Ad2: Minden körben lesz légicsapás spawnra + heli.
Ad3: Nem árt a csapatlétszámokat úgy belõni, hogy ha az egyik csapatból csak egyvalaki marad, a másikból mindenki, legyen valami minimális esély a küldetés teljesítésére.
Szumma szummárum 14 játékosnál több teljesen értelmetlen. Hacsak a cél nem a kill egyedül. Akkor léptem ki az egyik ilyen szerverrõl, amikor a csapattárs a második légitámadást hívta az ellen kezdõjére. Két körben mindenki meghalt az elején.
Ennek mi értelme van?? <#nemtudom>#nemtudom>
És végül, itt egy movie milyen is az aim .. : KATTINCS ..
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1.) Nem mozog, ott is kempel, simán szét lehet kapni ilyenekbõl egy tárral 3-at(utána meg lázad)
2.) Balfasz perkeket használ: martyrdom náluk alap, sok a last stand
(ha ezek közé beszabadulsz stopping powerrel, deep impacttel, egy alapban sokat sebzõ AK-val, akkor hullanak mint a legyek-> szintén lázad)
3.) Ezen kívül persze tudásbeli gondok is vannak, de az folyamatsan fejlõdik elméletileg.
KL
Sokat voltam fent rajtuk, de azóta teljesen átálltam HC-re.
Kár hogy nincs HC szerverük. <#integet2>#integet2>
Hát nagyot tévedtem.
3-szor vote kickeltek, pedig mivel fejre próbálok menni, ráadásul smg-kkel, a maximálisnál sokkal gyengébben játszottam(persze így is nyertem a köröket).
Szóval a jelenség nemzetközi.
Viszont a JCSR tdm pozitív meglepetés volt, tegnap agylazításnak felmentem, természetesen egy gyerek kapásból belémkötött, de a többiek is leugatták.
Magyar szerók közül a Sz!e(itt azért egy rossz tapasztalat volt SZ!e| Deso részérõl) és a JCSR az, ami egész jó, mert sokszor van normális admin.
Szerver IP 82.141.159.81:28960
Nem szoktam tdm et játszani de csak ezen a szerveren voltak...
Már ez elsõ mapon szarrá vertem a mezõnyt, de nagyon durván
---> kibannoltak <#nyes>#nyes>
üzenném a gyenge idegzetû adminnak, hogy sok sok gyakorlás és akkor úgy 2-300 év múlva õ is össze tud hozni egy airstrikeot.. talán...
lááááááááááááááááááááááááááámaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szerver adminok: Senki nem tud segíteni gördülõ üzenet kiírásában, hogy milyen parancsal lehetséges ez szerveroldali cfg-bõl?
Ni, ni, ni, ni, ni, ni, ni, ni!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"