32784
-
#32744 Egyébként meg sokminden lehet, ami lezabálja a netedet éppen, valószinűtlen, hogy kimondottan CoD probléma lenne, hacsaknem pl egy tűzfal pikkel rá. :) Ja és számszerűleg mi az a magas ping? -
#32743 Akkor ezért nem ment a minap a net nálam sem... -
#32742 Ha az internet is be van zárva, akkor szinte csoda, hogy fel tudsz menni serverre :) -
Kalash17 #32741 Sziaszok!Multiplayerrel játszom, és nagyon zavar, hogy nagy a pingem, az ellenfelek mindig kitáncolnak a golyók elől stb.Hogy lehetne javítani ezen?(internet, torrent természetesen bezárva) -
#32740 Hát ja, de ezért nem állok vissza win7-re. -
kanduhr #32739 Mert még mindig nem csinált semmit az Evenbalance. Addig nem is lesz változás:( -
#32738 Eszem-faszom megáll nektek se megy win8 alatt?
mindig kidobál hogy exe hiba... -
#32737 A szemfüles admin még ezek után is kidobhatja a csal mivel a személyes id számát nem cserélheti le(ha jól emlékszem valami állandó kódot mutat az admin program) illetve a játékstílusát nem tudja megváltoztatni az ember azonnal. -
#32736 A módokat a szerver szabályozza illetve az adminja kikapcsolni csak az admin tudja ha akarja. -
#32735 Cserélj serial-t (1), változtass nevet (2) és ha dinamikus IP-d van akkor inditsd újra a routert (3).
3 féle bann létezik, ebből neked 1 fennáll. -
#32734 igen -
madarászmárkhun #32733 mért? mindig 999 a pingem?? -
minek csaltál!! -
Csuma7 #32731 GLOBAL PunkBuster GUID BAN e5d88b86
ezt írja ki -
Csuma7 #32730 A módokat ki lehet kapcsolni?
Xfire-t használok. Próbálok normál szerverre rámenni, de semmi. Csak survival-osra enged -
#32729 Futtattad modok nélkül? (mods, launch without mods azthiszem) -
Csuma7 #32728 Sziasztok!
Van egy elég nagy problémám.
Feltelepítettem a játékot, feltoltam a patcheket, ment faszán a játék multiba.
Aztán beléptem egy szerverre, ami zombi, survival mod-os.
Azóta nem tudok belépni más szerverre, csak ilyenekre. Más, normál szerveren pb hibát ír ki.
Újratelepítettem a pb-t, szedtem le hozzá frissítést, cseréltem serialt is, de semmi.
Esetleg valakinek van valami ötlete, megoldása?
Előre is köszönöm! ;)
-
#32727 Szerintem HC szeróra mentél fel, ott nincs radar, és azt sem látod hány golyó van még a fegyveredben.. egyszóval üres a képernyő. Ölj meg 3 embert, és a 6os gombbal tudod hívni a radart. -
#32726 Nem élek ilyesmivel... :o -
#32725 Nézd meg az aimbot leírásában. :D -
#32724 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy hogyan sikerült a radart kikapcsolnom, és hogyan tudnám vissza bekapcsolni? -
#32723 Ha a szerveren tiltják, akkor tiltják, ennyi. Ha nem tetszik, másik szerver. -
#32722 A kempelés nem csalás, és még csak nem is szabálysértés. Csak nem fair.
Emlékszem, anno a szervereken már direkt tiltották a Martyrdom-ot meg a GL-t. Holott ezek alapból részei a játéknak. Igaz, tényleg elég idegesítőek. A későbbi részekben pont ezért finomították ezek alkalmazásait. :) -
#32721 Valószinüleg mert kempeltél. :) -
madarászmárkhun #32720 hello problémám lenne hogy angol szerveren játszok és írják angolok ne camp ozak írom no camp egyik ember meg írja hogy camp ozok azt kickelnek mikor nem campoztam miért?? -
#32719 én még nem találkoztam ilyennel, csinálj egyet és lesz :D -
Vardar #32718 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami mod, amivel magyar fegyverekkel/egyenruhával lehetne játszani? -
#32717 Hasonlóra, csak kicsit máshogy néztek ki a zombik és nem volták kutyák... Ja és este volt a pályán, és általában mindig ment valami zene a szerveren :D -
#32716 Nem, ő arra a papírmasés zomisra gondol, itt nem felszedni kell a perket hanem automatákból vásárolni. -
#32715 erre gondolsz?
Amikor még szerverünk volt sokat toltuk:)
-
#32714 vannak, de hogy vannak-e még játékosok az nem biztos. -
#32713 Vannak még zombis szerverek? Olyanokra gondolok, hogy ilyen gagyi külsejű zombikra kell lődözni, a pályán pedig vannak felvehető perkek :D -
komorszabi #32712 Igen valószínű az volt, most már ok. -
#32711 az szeró bug -
komorszabi #32710 Szerencsére mostmár ok,de mindenkinek 999-es pinget ír!? -
#32709 Próbáld ki #32396-ban írtakat, plussz persze ilyen alap, hogy tűzfalon pb legyen kiengedve (PnkBstrA, PnkBstrB). Ha nem segít nincs ötletem, max az, hogy a neted túlzottan instabil. -
komorszabi #32708 Na megint van egy kis poblémám: Belépek egy szeróra egy kis idő múlva kidob a pb ezzel a hibával: losing key packets 9005. Már frissítettem nem tudom h mit csináljak!:( -
komorszabi #32707 Köszi
-
#32706 Valószinüleg másik kulcsot használsz, ezért. -
komorszabi #32705 Nem,de szerintem ez nem játszik közre. Sztem