Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Tudom hogy van sok b*zi admin(ka), és nem mindig akkor tudja tolni az ember amikor akarja.
Mellesleg a normális szerver ritka mint a fehér holló, ha HC-s még ritkább. Eddig a JCSR, a SilentHunter, Rohamsisak és a FlashPistols szerverek jöttek be nekem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Korán keltem, hol az arany?
le kell szarni... engem is bannoltak valami noname tdm rõl, meg se neztem azóta hogy beenged -e..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt szeretném megkérdezni,hogy hogy lehet kiíratni a játékkal az fps-ek számát?
Köszönöm
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Áruljátok el, hogy a szerverbérlõk egy része miért olyan láma?!! Felmegyek a szerverre - mp_strike megy hardcore modban - lelövök 3 emberkét és bannolnak. Mi a xarért teszi fel ezt a módot ha játszani sem tud vele, és fõleg nem tud veszíteni.
Szerver: Death Silence Hard Core Server 1.4| powered by fgcklan.hu
Server IP: 87.229.14.61:29011
Ajánlom mindenkinek figyelmébe!!!!!!!
Ezek az emberkék voltak fent: Pumpedli, Vere'B, Gab, Sugar __/ RaY, Kill-Joy, Kristof
NEM KELL MENÕZNI.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Honnan lehet a leszedni a játékhoz telepítõ kódot,mert ami van nem enged be egy darab szerverre sem.
A Punkbaster permanent ban-ra hivatkozva kidob.
Köszi a segítséget
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Amúgy ez mire van?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#17966:bizony azt le kell szedni róla,mert 1 steam mappában tartja az összes játék installját,és nem elég oda bemásolni...szerintem,de én még nem vettem semmit steamen(mindet boltban,dobozzal...vagy 35k-m bánná ha lopnák az accot<#wow3>#wow3>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
akkor nem veszik el....
Tudom hogy volt róla szó, de nálam nem megy a fórumba a keresõ. Megvettem az origi gémet, meglehet oldani valahogy, hogy ne szálljon el a warezzal összeszedett szintem? Kösz elõre!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Mellesleg én sem tudom mi a különbség.
\"Heroes never die. They just reload.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
*szemétkedik*
TommoT
TommoT
az arany deserthez mit kell teljesiteni?:S
amikor elkezdtem mp44 el megcsinálni az elején szinte nem adott egy fejest sem de pár nap múlva már jobban ment minden második lõvs fejes!
ja és hátûlról nem akarja beadni csak ha a fejetetejét találom!
Asszem akkor nem foglakozom ezzel a kérdéssel tovább...
Nem hiszem, hgy ilyen fejlövése izével felidegesítem magam
THX még 1*
Fõleg ha ilyen érdekesen kezeli a fejlövéseket.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Új pályát szeretnék feltölteni a szerverre. Az .ff és a .iwd végzõdésû fájlokat felmásolom ftp-re. ezen kívül kell-e még valamit tennem hogy le is töltse, vagy a letöltés az elindul mindenkinek akinek a letöltés be van kapcsola.!?
The Matrix has you...
Mi történik, ha eljutok az 55 ig?
Utána van vmi még?
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Hello Tommy 😄 xD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯