Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
félautomata csipák sincsenek😊
GL az alap h nincs, de acog sincs 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
és 2 fajta mod van, cbperks és perkek nélkül
perkesbe van:
bandolier, stopping power, sleight of hand, deep imapct, extreme condition, iron lungs
prek nélküliben:
bandolier és stopping power
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Plussz😊 Valaki leirja hogy CB -n milyen fegyverek és perkek vannak betiltva? egy link is jo lesz.
Elõre is kössz a segitséget
Az operációs rendszeren is túl...
/bind x name y
A gomb amire bejön az új neved: x
A nevedet amire változtatni akarod: y
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és egyböl lesz extreme condi 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
a Pam 4.00 véglegesben nincs csak Bandolier és stoping power?? A többi nem engedélyezett cb-n??
Mi lehet a baj, és a felhasználói oldalon van a baj, vagy a szerver configban??
xyz=név
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fatboyz4ever!
és így hamarabb meglesz !
amúgy meg 5napot és 23 órát multiztam eddig!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nekem a mini ak tul nagyon rug 😊
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sokat játszottam viszonlag multiban és nem nagyon szeretném elõlrõl kezdeni a fejlõdéses rendszert. Hol tárolódnak ezek a dolgok és ha késõbb elõveszem a játékot vagy másik gépen az én elért szintemmel akarok játszani, mit csináljak majd?
értelemszerüen x helyére a betü amit szeretnél, a blabla meg a szöveg 😊
szóval /bind betû amire bindelni szeretnél say és ide a szöveget 😄
ase-Lehet manuálisan cfg-be turkálva buzizni, de akkor sem lesz teljes értékü, mert nem lehet hozzá szûrõket beállítani. Nem fejlesztik, userek tartják életben úgy ahogy. 5 évig ezt használtam amúgy.
xfire- Mindenre nagyon jó, csak szerverekeresésre nem. Egyik nap 68 szervert mutat, másik nap 120, harmadnap 200 fölött. Aztán párnapig jó, majd megint kezdi elõröl. 1 éve ezt használom, más játéknál is ezt csinálja, nemcsak nálam. Webes szerverlistából szoktam ellenõrizni amugy hogy megfelelõ mennyiségû szervert mutat-e.
gametracker @ gsc- nod32 mellett képtelenség feltelepíteni, hiába lövöm ki nodot eszközkezelõben. Csökentett módban meg más hiba miatt nem települ fel.
Szal marad a kõkorszaki webes felületü szerverkeresés, favoritsbe pakolgatás.
grrrrrrr bocs hogy kifakadtam, de mosztmár nagyon felidegesített ez a dolog.
remélem tévedek, és én lámázok valamit, és van megoldás a problémámra xfire esetében, mert semmi kedvem visszatérni a fapados ase-ra, vagy megismerni egy 4. szerverkeresõt, esetleg azt a szar gsc-t valami úton módon feltelepíteni, és kampányolni a játékostársaknak hogy õk is váltasnak mert az jóó.
*Posse*T.W.D*
Lenne még egy kérdésem, hogy tudom elõcslaogatni a konzolt?
kerestem, de nem találom sehol
valami parancsal kell indítani a játékot,hogy legyen konzol vagy valami beállítás a játékban?
Elõre is köszönöm
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
a p90 nel csak darálni tudsz, és még anyázás is van..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
PSN ID: Lord_Mortanius