Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Én origi tdm szerón tolom a challengeket, eddig megvan az arany AK és az uzi. Most az LMG-k jönnek, abból megvan már az elsõbõl a 150, még van kettõ.
Igazából a shoti miatt viszont aggódok 😊. Abból k. nehéz lesz 150 head(ráadásul kétfélébõl).
KL
De a legújabb, hogy asztalról indítom, offlineba tesz és semit nem lehet vele csinálni <#fejvakaras>#fejvakaras>
-->feladatkezelõ -->leállít --> újraindít utána jó
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A taktikusabbak ölnek azután odébb állnak. Amúgy minden mapnak megvannak a
"saját" fegyverei és taktikái, majd ha nem csak botokkal játszol kitapasztalod.<#hehe>#hehe>
Csippantom amikor nekem szalad valaki, hogy majd jól lekésel azután fenn akad a pengémen.
Mellesleg szavazgatás mentes német szerverek rulz!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
HEW rulez! 😄
amugy is: hew a nice day 😊
jaja jövö héten végzek a vizsgákkal akkor mehet a war 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
válogathatokk kinek melyik link a gyorsabb a tutorial ban a telepités is szemléltetve van müködik 1000%
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
És tudsz linket errõl a pályaszerkesztõ progiról, ahonnan le tudnám szedni és mûködik is?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
szerintem jó ez az ase bár sokan fikázzák
a játék keresöje meg 16570 szervert talál XD
Mert ez engem is érdekelne.
nekem elég az is ami van.
És a 2 szerver enyhén szólva is nevetséges.
Eddig a beállított szûrõkkel simán talált 300 szervert.
Kicsit buherolom még, hátha lesz eredménye. <#sniffles>#sniffles>
\"Heroes never die. They just reload.\"
The Matrix has you...
legrosszabb esetben is 60 körüli 1.4-es punkbusteres szervert talál, dehát ez is kevés a valós magyar szervermennyiséghez képest.
*Posse*T.W.D*
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
most vagy nincs 1.4-es szerver vagy senki sem használja a punkbustert...
ez mondjuk 1 hete volt, mert csak kíváncsiságból néztem meg a magyar szerókat. elég érdekes képet kaptam. kár, hogy a beépített keresõben szinte sosincs magyar szeró, csak néha futok össze honfikkal, akkor persze rögtön egy oldalra állunk és osztjuk a népet😊)
The Matrix has you...
Kéne egy 1-2perces oktatás.
+Hogy a textúrák mét csak ien kockás akármikben jelennnek meg.?
+Hogy a 3D-s ablakban mért láthatatlan minden ha nincs kijelölve a fal vagy bármi.
+Ha naggyából kész a mapp mit csináljak hogy kipróbálhassam?
Reméllem elõre is megköszönhetem.
MSN-t is adok ha valaki bõvebben is segítene.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
*Posse*T.W.D*
www.team-gigabyte.com
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Kéne egy kis help!!
Vki pls irjon 1-2 tört ip-t.. 1.4est..., ahol helyis van.. thx
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
régebben a favoritom az r700 volt rettentöen szerettem, de miota rájöttem h waron sokkal kezelhetöbb az m40 igy rászoktam arra 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az agyamra megy. <#wow3>#wow3>
ezt miért csinálja?
de amúgy meg nálam mindig ugyanannyi szerót mutat!
semmi baj sincs vele csak ez!
a shotikhoz meg csak annyi hogy olyan pályát kell választani amiken nincsenek nagy távolságok!
de meglehet csinálni mondent csak idõ kell hozzá!
az 50es kaliberû csippával meg 1 hetet játszottam és azt vettem észre hogy megvan mind a kettõ chelenge!
persze nem egyhuzamban napi 1 órát kb
legjobban utáltam az akt meg az mp 44 et pár nap múlva meg megszerettem! hehe
Biztos a macska meg a hörcsög miatt...
Dehogynem!
Azóta kukoricán térdepelnek a sarokban kenyéren és vizen. <#integet2>#integet2>
Az operációs rendszeren is túl...
úgy emlékszem Dragunov-val csináltam. most éppen az aranyra gyúrok, de csak sima szerókon, nem bot-olok. tényleg jól meg lehet tanulni a fegyverek kezelését, meg a célzást. R700 nekem például szörnyû, akkorát rúg mint egy ló. meg a barrett is.
azt nem tudom, hogy p90-el hogy fogok 150 fejest megcsinálni, meg a többi smg is érdekes lesz. az már nem is érdekel annyira. a shotgun-ok sem egyszerûek😊
The Matrix has you...
Ahogy az elõzõekben írták, egyik nap 150 szerver, másik nap 2 (azaz kettõ)!!
A szûrõk ugyanazok, a kutya nem nyúlt hozzá a beállításokhoz.
Ha valaki tud egy nyomas keresõrõl, ne tartsa magában.