Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis létszámú TDM szerver, UAV jam + dead silent + sok malac és mehetnek a tarkón lövések.<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Boron Power
Azt azért nem értem, hogy abban mi öröm van, ha csittel vagy letöltéssel szerzi meg vki a challengeket.
Én origi tdm szerón tolom a challengeket, eddig megvan az arany AK és az uzi. Most az LMG-k jönnek, abból megvan már az elsõbõl a 150, még van kettõ.

Igazából a shoti miatt viszont aggódok 😊. Abból k. nehéz lesz 150 head(ráadásul kétfélébõl).

KL

nekem is csinálja néha. Újra frissítés és mûködik.

De a legújabb, hogy asztalról indítom, offlineba tesz és semit nem lehet vele csinálni <#fejvakaras>

-->feladatkezelõ -->leállít --> újraindít utána jó

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lúzer, csak az ingyenfregek rohangásznak össze-vissza a pályákon.
A taktikusabbak ölnek azután odébb állnak. Amúgy minden mapnak megvannak a
"saját" fegyverei és taktikái, majd ha nem csak botokkal játszol kitapasztalod.<#hehe>
Csippantom amikor nekem szalad valaki, hogy majd jól lekésel azután fenn akad a pengémen.
Mellesleg szavazgatás mentes német szerverek rulz!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Fujiryu
Running maki tudja hogy hellos lettél?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Morfi
Szerveren ha be szeretném kapcsolni a punkbustert akkor annyi elég, hogy ezt a sort: set sv_punkbuster "1" beilesztem a cfg-be? Vagy esetleg kell még valami hozzá? Mert beleraktam és nem kapcsolta be.

Morfi
Izlések és pofonok, de nekem is ez van vele. Van egy rakat szerver bent. Amin meg játszok azt beraktam egy txt-be és importáltam egy favoritba és kész.

AntiHero
Hát akkor már HORDA rulez!<#ravasz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát nekem az ASE keresõje semmit nem talál,kézzel írogattam be az IP-ket.

Zomil
ez most hogy jön ide? 😄DD
HEW rulez! 😄

amugy is: hew a nice day 😊

jaja jövö héten végzek a vizsgákkal akkor mehet a war 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigReaper
JCSR rulez! 😄

www.team-gigabyte.com

Sarapetike
mod és pályaszerk.1mod és pályaszerk.2mod és pályaszerk. 3mod és pályaszerk.4
válogathatokk kinek melyik link a gyorsabb a tutorial ban a telepités is szemléltetve van müködik 1000%

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

DarkSector
Nagy THX
És tudsz linket errõl a pályaszerkesztõ progiról, ahonnan le tudnám szedni és mûködik is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sarapetike
akit érdekel a map tool(pályaszerkesztõ) tutorial az talál itt egy 30 perces videot pályaszerkesztõ tutorial

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

DarkSector
Lehet hogy jó, de az x-fire egy frankóbb kinézetû, és összetettebb felhasználóbarát program...

Sarapetike
ezt én nem értem nekem talál az ase 7800 szervert abbá l90 HUN
szerintem jó ez az ase bár sokan fikázzák
a játék keresöje meg 16570 szervert talál XD

DarkSector
Na hogy van ez a pályaszerkesztõ?
Mert ez engem is érdekelne.

DarkSector
Rendben de én nem járok 150 szerverre...
nekem elég az is ami van.

Dick Riddick
Persze úgy értem nálam is két szervert talál.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
A többszöri refresh nem segít rajta.
És a 2 szerver enyhén szólva is nevetséges.
Eddig a beállított szûrõkkel simán talált 300 szervert.
Kicsit buherolom még, hátha lesz eredménye. <#sniffles>

Kaszi46
223-hoz képest inkább karcsú😊

*Posse*T.W.D*

bigapó
a 60 az már jó magas szám, bõven elég csak legyenek fent modik és kevés vérpisti.

The Matrix has you...

Kaszi46
2szer kell a refreshre kattintani mert elsõre csak 1-2 szervert hoz be.
legrosszabb esetben is 60 körüli 1.4-es punkbusteres szervert talál, dehát ez is kevés a valós magyar szervermennyiséghez képest.

*Posse*T.W.D*

LeWyTy
Az x-fire keresõje szntem 1 rakás <#felkialtas> .

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

HTS s3rg1nh00
így van

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bigapó
nekem csak az tûnt fel, hogy kb 2 magyar szervert mutatott az Xfire amikor punkbustert és az 1.4-es szûrõket beállítottam...
most vagy nincs 1.4-es szerver vagy senki sem használja a punkbustert...
ez mondjuk 1 hete volt, mert csak kíváncsiságból néztem meg a magyar szerókat. elég érdekes képet kaptam. kár, hogy a beépített keresõben szinte sosincs magyar szeró, csak néha futok össze honfikkal, akkor persze rögtön egy oldalra állunk és osztjuk a népet😊)

The Matrix has you...

LeWyTy
Valaki megtudna segíteni Map tools téren?
Kéne egy 1-2perces oktatás.
+Hogy a textúrák mét csak ien kockás akármikben jelennnek meg.?
+Hogy a 3D-s ablakban mért láthatatlan minden ha nincs kijelölve a fal vagy bármi.
+Ha naggyából kész a mapp mit csináljak hogy kipróbálhassam?
Reméllem elõre is megköszönhetem.
MSN-t is adok ha valaki bõvebben is segítene.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

5c0rp330n
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értem. Tehát a CoD4 mappájába (Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\"profilod neve") ha a profilomat visszamásolom késõbb és ugyanazt a serialt használom, mint eddig, akkor megmaradnak az online elért dolgok?

Dick Riddick
Errõl beszélek én is, ráadásul sokszor nem lehet érteni a szervermennyiség változásait.

Kaszi46
látom te szûrõk nélkül keresel. de tök mind1. akkor is fele annyit mutat mint a webes keresõk, vagy a játék beépített keresõje.

*Posse*T.W.D*

BigReaper
azért eptike beköszönt neki anno zoomibabának r700😄 mondjuk azóta o is m40el tolja😄 tényleg, a héte vége lesz a vizsgaidõszaknak! HEW nem szeretne játszani régi partnerével egy fasza kis pcw-t? 😄😄

www.team-gigabyte.com

DarkSector
Egyszerû mostanában elõször csak 800 jön be kb...de nyomni kell mindig egy REFRESH LIST-et és ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tommyg
próbálj meg keresni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mrbaba
csá all!!
Kéne egy kis help!!

Vki pls irjon 1-2 tört ip-t.. 1.4est..., ahol helyis van.. thx

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Szerintem ugyanazzal a seriallal kell telepiteni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

mNzJean
Mi is jobban jártunk volna ha maradsz a p90-nél.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
sztem is p90-el a legegyszerübb megszerezni a pirosat😊
régebben a favoritom az r700 volt rettentöen szerettem, de miota rájöttem h waron sokkal kezelhetöbb az m40 igy rászoktam arra 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Azzal az "ugyanannyi"-val is gondok vannak, tényleg úgy kell innen-onnan összeollózni a kedvenc szervereket.
Az agyamra megy. <#wow3>

Alexandra888888
Van egy "kis" gondom! A barátom újratelepítette a gépet és a nagynehezen elért 28-as szintem eltûnt. A játék mentése megvan fel lett másolva és mégis 1-es szintrõl akarja kezdeni a játékot a multiba.<#help><#nemtudom>

az xfiráben nem lehet valahogy állítani azon ha a start gombot akarom megnyomni akor nem engedi nem teszi le a tálcára a játékot!
ezt miért csinálja?
de amúgy meg nálam mindig ugyanannyi szerót mutat!
semmi baj sincs vele csak ez!
SMGkkel könnyebb lõni mint az assault fegyókkal az AK és mp 44ugrál kicsit de pár nap és belejösz!
a shotikhoz meg csak annyi hogy olyan pályát kell választani amiken nincsenek nagy távolságok!
de meglehet csinálni mondent csak idõ kell hozzá!
az 50es kaliberû csippával meg 1 hetet játszottam és azt vettem észre hogy megvan mind a kettõ chelenge!
persze nem egyhuzamban napi 1 órát kb
legjobban utáltam az akt meg az mp 44 et pár nap múlva meg megszerettem! hehe
Dick Riddick
Az R700-al én sem tudtam sok mindent kezdeni.
Biztos a macska meg a hörcsög miatt...

Dick Riddick
<#nevetes1>
Dehogynem!
Azóta kukoricán térdepelnek a sarokban kenyéren és vizen. <#integet2>

Blacksheep333
nekem a p90 volt meg leghamarabb (mármint red tiger) , az volt a legyegyszerübb: dara, dara, dara.<#violent><#gun>

Az operációs rendszeren is túl...

bigapó
ez a 2 emberen átlövök csipával azt hittem sosem lesz meg, de egyszer véletlenül a teherhajós pályán elémugrott két emberke, rálõttem az elsõre és csak azt láttam, hogy elesik a mögötte lévõ is, aztán zene, meg ugrálás (utóbbi én voltam, mert örültem😊))
úgy emlékszem Dragunov-val csináltam. most éppen az aranyra gyúrok, de csak sima szerókon, nem bot-olok. tényleg jól meg lehet tanulni a fegyverek kezelését, meg a célzást. R700 nekem például szörnyû, akkorát rúg mint egy ló. meg a barrett is.
azt nem tudom, hogy p90-el hogy fogok 150 fejest megcsinálni, meg a többi smg is érdekes lesz. az már nem is érdekel annyira. a shotgun-ok sem egyszerûek😊

The Matrix has you...

kifli
És a macska? Vagy esetleg a hörcsög?
Õk sem nyultak a beállításokhoz?
Dick Riddick
Ez az XFire egy rakás szerencsétlenség!
Ahogy az elõzõekben írták, egyik nap 150 szerver, másik nap 2 (azaz kettõ)!!
A szûrõk ugyanazok, a kutya nem nyúlt hozzá a beállításokhoz.

Ha valaki tud egy nyomas keresõrõl, ne tartsa magában.

DarkSector
lehet hogy HC-ben fel van erõsítve, de amúgy alapban Baret 50-essel + Stopping Power + Deep Inpact-al sikerült nekem csak 2 fejyes egy lövéssel...<#nemtudom>

Morfi
Szerintem nem csak G3-mal lehet átlõni ott 😊