Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt most nem arról van szó, hogy ki mennyire kemény, mert chuck norrist lealázni úgy se tudjuk...Itt arról van szó hogy te leszóltál valakit, amikor semmi jogod nincsen arra hogy leszóljad, és ezenb felül pattogsz amiért neked beszóltam(sõt a botos izéd után nem adnám itt a " kemény vagyok, én kiállok face to facebe lesz ami lesz" szöveget.Attól, hogy úgy próbálsz meg viselkedni mint egy kemény amcsi akciófilmhõs még nem leszel több)...Egyébként meg sztem olvassad végig amiket írtam neked, mert pár dologról amit írtál szó sincsen/nem mondtam, csak te képzeled be.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
De te meg ne mond már nekem, hogy igyen frag vagyok, mert nem campelek ember.
Mert az én szememben a capmpel-és nem játék.
Hanem csak a gyengék menedéke.
Én nem állítom, hogy mindig mindenkit meg tudok ölni, mert van hogy a lista végén végzem, de akkor is kiszaladok az ellenfél szeme elé és megpróbálom tisztességessen megölni, és nem egy szemétdomb mögül hátbalõni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Én mindig az épületekbe futkosok, meg ablakokból ugrálok ki és próbálom elsõsorban megzavarni az ellent, másrészt majdnemhogy néhány embernél egyszerûen közel futok, mert hirtelen nem tud célozni rendessen és ilyenkor -> nyissz...
Volt amikor 5-6 emberen végigmentem, úgy hogy kés-shoti-shoti-kés-shoti-shoti.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy szóval sem mondtam.
Meg azt sem hogy más milyen nyomi, hogy még nem csinálta meg.
Te meg úgy vettem ki a mondatodból, hogy te isten vagy, mert csak bemész a szerókra és egy sarokba gubbasztva kilõsz 10-15 embert és mész tovább és hogy szerinted a kcsög láma tagok rohangálnak egy géppel vagy shotival vagy netán késsel.
Ezt azért má hadne.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lehet, hogy valamit félreértek, de van bot a Cod4-hez?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nede mert én befejeztem már a vizsgázást ezért én rendes vagyok és türelmes.Szóval ati1994:
1.wareznak van warez fórum...
2.generálj új cd kulcsot
3.eredetid volt de lenyúlták akkor 2 lehetõség van
a:burzsoá vagy és veszel újat
b:reklamálsz ahol vetted és kapsz új kulcsot
4.Ez nem msn, mint leírták páran.Egy hszbe is össze lehet foglalni a dolgokat.
egyszer már leirták h cserélj cdkulcsot...
netezést iq-hoz kéne kötni -.-
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kulcsot kell cserélned.
Ja és elég egy hozzászólás is, ez nem MSN.
\"Heroes never die. They just reload.\"
HQ vagy SD-be viszont ha egyedül maradok, sokan vannak ellenem, még a fülembõl is adrenalin folyik. Pláne ha az ellenfél is taktikusan játszik.
Nem nézem le én a TDM-et, CoD2-ben nagyon sokat nyomtam.
Hogy a játékok ennyire különbözõek, vagy csak én változom, ki tudja? <#pias>#pias>
\"Heroes never die. They just reload.\"
lespawnol, nézem a térképet, ahol piros pontok vannak már dobálom is a 3 gránátot, majd szaladok a pontok felé, akivel útközben találkozom azt több-kevesebb sikerrel leszedem majd bele a tömegbe, hátba-oldalba-szembe nekem mind1, ha le is szednek valami barom úgy is lesz aki beszopja a martyrdomot. Én ezzel a "taktikával" az esetek 90%-ában elsõ vagyok TDM-ben és a frag/halál arányom is általában 2 fölött van. Láma vagyok? Mindenbizonnyal, de az eredmények engem igazolnak😊 SD-hez nem csináltam külön classokat, kedvem sincs hozzá, van a p90 az m4, meg egy barret-es és ennyi, valamelyik pályán nagyon jól megy, valemlyiken meg siralmasan=)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Frissítsen mindenki nyugodtan és nem fog elmenni a mentése.
THX a gyors infot.
Jah és nem azé, de szerintem ez a rohangálás nem lehet olyan rossz mint mondod, mert én tegnap kb 10 mecset nyomtam ahol 6-nál elsõ lettem mind a másik csapat embereit is nézve kb 2-3x volt a legmagassabb a pontszámom a szerveren és a maradék 4-nél 3x voltam 2. és 1x 4......
Na akkor most ilyenkor mivan?
Szerintetek érdemes átállni 1.4-re?És azt szertném még kérdezni hogy ha feltelepítem a patch-et akkor a nickem nem fog törlõdni?úgy értve nem kell elölrõl kezdeni?
Játékosokkal nálunk is van. Pl sabotage módban a 32 emberbõl kb 10 ment összesen a táskáért a többi meg tdm-ben élt vagy ffa-ban. Most így HQ-n már kicsit változtak az arányok, és így élvezhetõbb valamivel.
A végén marad a játékos tényezõk. Vegyük ki az agyukat, átprogramozzuk majd robotként ellesznek. Kevesebb idióta szöveg, jobb reflex és természetes aim 😄
Nem nagyon tudok IP-ket adni, mert most melózom.<#zavart2>#zavart2>
Amúgy én is a szerverlistából szoktam kiböngészni õket, lecsekkolom és vagy marad a favoritban vagy nem.
Amibõl sajnos kevés van azok a full-time - full cycle szerverek, azok a nagyon babák, teljes idõben mennek körbe a mappok minden játékstílusban.
A baj a játékosokkal van, sokan azt hiszik arra van a TDM, hogy kergessék egymást körbe-körbe qrva gyorsan...Bloc mappon volt, hogy sniperként szedegettem a népet apránként és mire az elsõ légicsapásomat le tudtam nyomi kétszer keresztûl haladt rajtam a "frontvonal". mókás volt bujkálni a spawn-pont mellett.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
91.192.210.47:28935
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Olvasgatok...olvasgatok
Mostanában én is német HC szerókon nézelõdöm mert a kedvencrõl eltûntek a jó arcok...
Tehát: 91.192.210.47:2893 HC TDM
193.47.83.233:28932 HC TDM
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Írj IP-t, és biztos, hogy összefutunk.<#wink>#wink>
amit tudok azért ajánlani az a RUSH Domination szerver. igaz angol, de nagyon jó kis csapat szokott fent lenni. sokan kedvelik, éppen ezért nagyon nehéz bejutni, szinte mindig fullon van.
The Matrix has you...
Crossfiren a lépcsõknél lehet jól kempelgetni az összes házban, pont belenéznek a csõbe amikor próbálnak felrongyolni.<#violent>#violent>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"