Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah én is ezt szoktam, csak ha bevédik, akkor juss a közelébe.
és ugye ha messzirõl nyomatod, akkor megy ugye a sniper kap el.
Néha de van ilyen.
Jah meg ha már itt tartunk, mikor a gennyes sok gránát, meg repcsi meg helikopter bejön mondjuk a shipment-en na akkor aztán borogatásért szoktam kiabálni, mert vagy 200-as a vérnyomásom, hogy totál még az f-betût sem látom sokszor annyira hamar ujraéled vagy 30x.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jah és ha fent van a cod1,akkor ami mellett mappa jel volt ott a cod1 jele van!pedig a szerver cod4es!😞lécci segitesetek!!
Nézd engem nem zavar aki sniperezik... 1-2-szer lelõ aztán tudom, hogy hova bújik. Mögé megyek lekéselem ennyi.

hello!lécci segitseetek!!nekem eredeti a game és nem jo az mp!mert ha a játékban akarok kapcs.vhova akkor kiirja h a kód használatban!ha pedig ASE-val akkor nem jo mert csak 1 mappa jelet tesz ki a server neve mellé nem pedig a cod4jelét!pedig a szerverbe ott van h cod4...!segitsetek lécci!
DarkSector
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na ezaz, vagy kiszavazzák.

csuszi
jobb servereken nincs gl😉

MJ rulz Pink Team The Only One

DarkSector
Ügyes húzás.....<#ravasz1>
De ez függ ám az emberektõl is, mert ehhez valakinek vote-ra kell nyomni.
Mondjuk a "nem mozogsz egy ideig akkor kick" is valami ilyen probléma megoldó, de azt ki lehet azért játszani, ha egy kicsit mozogsz jobbra ballra.
És ebbõl az autokick szerverekbõl nem sokat láttam.

Lehet, de jobb szervereken bannolják aki GL-ezik.

csuszi
hm..ha nincs rámás akkor rá kell tenni valamit? nem hinném. a challange meg marha kötelezõ.

Meg azok akik éppen elkezdenek egy assault fegyvert kigyúrni és más még nincs rá, ja még azok akik a challenget csinálják, de lényegtelen...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

csuszi
a pénz a többihez kell😉 szerinted fizetés is van? vagy mire kellene a lecsó? 😮😊

Ezzel vitába szállnék.
A nagyon kis méretû pályákat nem számítva(pl, shipment) szerintem a COD4 mappjai sniper paradicsomnak minõsülnek. Mindenhol van legalább 6-7 snipe pozíció.

#18224 DarkSector
"De aki lefekszik aludni egy fal mögé az már bann.
Legalábbis a favoritok között."
Nyomhatnál egy listát a favoritjaidról, mert ezek az én szemszögembõl eléggé szánalmas szervereknek tünnek. Így legalább meg sem nézem õket.

DarkSector
Igen a pénz a gázos téma a többi már kissebb falat.

DarkSector
Jah azé van a játékban kb 10percen keresztül vote.

csuszi
server nélkül? leader nélkül? ts nélkül? pénz nélkül? nem hinném... még egy nyavalyás sg kupa se jött össze (még cod2-ben), pedig én adtam volna hozzá servert, ts-t, mirc csatit, de 4-en jelentkeztek, meg a klánomból kötelezõvé tettem, de befulladt, mert basztak az sg-sek jönni.

DarkSector
És egy meg nézi.<#papakacsint>

GL-ezni csak lámák szoktak -.-

DarkSector
Jah külön Camp-es meg No Camp-es, meg csinálunk egyet az aim és WH-soknak is.

Marci0115
mai epizodunk : Két láma veszekedik

DarkSector
Azé mondom hogy TDM és még esetleg FFA-n kivéve én is szoktam sniperezni sunyiba, de voltam nem 1 TDM-ben ahol GL és camp (camp-nél ha már nagyon feltûnõen csinálta valaki) akkor kiszavaztak.

De pl sokan érdekes mod távval simán mennek és megáll-céloz-lõ.
De aki lefekszik aludni egy fal mögé az már bann.
Legalábbis a favoritok között.

SG CoD4 klán lesz?

Dick Riddick
Persze lehet vele szórakozni, ha a challenghez kell, de komoly helyzetben még a félautomata is mocskosul szór, nem hiszem hogy fegyvertényként szóba jöhetne.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Az a baj, hogy sokan rossznéven veszik ezt, pedig a legtöbb játékban (kivéve TDM) kellenek is a lövészek.
Ha sokszor lelõnek is, a CoD4 pályái nem igazán sniper pályák. Könnyû bekerülni.
És én nem a kemperekrõl beszélek, leírtam hogy kiket tartok annak.

Krog
Komoly 😊 ffa-on elég gyorsan össze is jön

\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"

DarkSector
Nem azt mondtam hogy mindig fejlövés lesz belõle, de egyszer a Countdown pályára mentem a challange miatt, és ott azért a 30-40 százaléka HS lett.
igaz meg is haltam néhányszor.<#whatever>

DarkSector
Igen de én sajnos pont azt látom a legtöbb helyen, hogy beáll 1-2 sniper, hogy lefedje a területet, és õket védik.
Na ez már genyóság.
Nem azt mondom hogy nem lehet ellene tenni, de akkor is idegesít.

Dick Riddick
Mellesleg zoom nélkül fejbelõni valakit távcsövessel?
És könnyedén, többször is?
Hmmmmm, nyomhatnál róla egy videót, mehet fel a youtube-ra. <#ravasz1>

DarkSector
THX én nekem ez a tapasztalatom.
Egyértelmû hogy ha sarokból camp-elek, akkor nem sírok.
de igy a másik szemszögbõl. csak káromkodás megy egész meccs alatt.
Jah és te valszeg valami fura helyeken játszó, mert ahol eddig én megfordultam, ott kb 80-%-ban GL camp és csít alapból hátrány.
Sok esetben meg bann.
Eltérõ körökben mozgunk ennyi.
Énfelõlem camp-eljen mindenki, de nemá akkó nézegessem a respawn feliratot, mikor van egy fél 1 órám munka elõtt vagy után.
remélem ezt egy kicsit meg lehet érteni.
Thx

Ez csak akkor gáz, ha a szerveren csak 1 volt belõled.<#buck>

Dick Riddick
A fullkemppel van csak baj.
Amikor erõszakosan mindig ugyanarra a helyre megy vissza, le*zarva hogy a csapatnak mi a jó. De kellenek támogató emberek is, nem futhat mindenki mint a mérgezett egér.
Én túl nyugtalan vagyok hozzá, de nem játszhat mindenki ugyanúgy. <#schmoll2>

Sadist
Hogy te milyen egy buta vagy 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csuszi
nem volt egy hónapig gépem - kicsit tdm eznék hogy visszarázódjak, valaki nem tud egy értelmesebb server ip vel megdobni (tdm, magyar, no hc)? suraki se arról híres, hogy de prok járnak oda (kivétel a jcsr-esek (végzet; peti; stb.), de azok max 3-an vannak, nem igazán fejlõdik az ember) nem beszólásképpen, csak kéne egy server ahol szívatják az embert, úgy fejldõdik...

tommyg
ezt a kempeléses témát kb ahoz tudnám hasonlítani hogy amikor valakit hátulról lelövök vagy megkéselek erre tirpák beírja hogy "úgy hátulról mint a buzik" erre csak egy dolgot tudok neki visszaírni mégpedig azt hogy "nem majd megvárom még megfordulsz" kb ilyen szinten van a dolog
vannak a játékban közelharci és nem közelharci fegyverek...jóhogynem csipával majd elkezdek rohangálni és lövöldözök össze vissza...addig meg a másik ledarál p90-ell...hát hogyne

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

"És le...om hogy challange miatt kampel vagy más miatt."

DarkSector
Akkó csak a hibás mentés jöhet szóba.

Sarapetike
bazz nekem eredeti és egyböl az 1.4 el kezdtem és minden egyes játék után elmetem a profilom visszaraktam egy 3 nappal ezelötit és abban meg jó

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

DarkSector
Igen taktika legyen a SD-be meg esetleg HQ és S-ban.
de én nem is vitatkozni szeretnék de TDM meg FFA az más tészta.
Camp-elni én is szoktam, ha nem TDM vagy FFA megy.
Vagy ha éppen kajálok játék közben.

DarkSector
Háát ez naon gázos.
Én nem tudom, ilyen nálam még nem volt.
Gyors tippem hogy tedd újra a játékot, és csinázz egy Peti profilt, majd cd kulcsot írd vissza és utána kilépve a players mappát másold vissza.
Esetleg pach-elted mostanában?

Értem én mi a te bajod.
Az hogy gõzöd sincs mi az a taktika.
Nem akarlak bántani, de a quake és a UT a te játékod, ott még ráadásúl üvölt is hogy: HECCSÁT!

DarkSector
Háát aimboot-ot nem tudom hogy mire jó meg hogy hogyan mûködik, de aki használ az egy ge...es pa..szt, mert egyik szerveren is azt láttam csak, hogy nem írok semmit a billenytyûn azt valami üzenetek jöttek a nevemrõl hogy nem tuom milyen távolságból Headshot vagy mi azt megkérdeztem és aszonták, hogy egy <#kocsog> aimozik, azt már be is ugrott a szavazó cédula.

Meg még ha lehetne is ilyet azt nem értem meg hogy mi a ráknak nem bannolja a PB.

Sarapetike

ez egy január 13. napi mentés ez nagyon bugos bazz lehet hogy a modok csinálják van fenn egy pár (vagy 10)

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

DarkSector
Nem irtad fellül a players mappát egy régebbi mentéseddel véletlenül?
Mert nálam ilyen már volt.

DarkSector
Jóvan leszarom.
Maradjunk annyiban hogy te imádod, ha bemész játszani és egy <#kocsog> camp-es miatt csak annyi van, hogy respawn és nyomj F-et.
Gratula én szeretek játszani is ha felmegyek a szerverekre.
És le...om hogy challange miatt kampel vagy más miatt.
az sem több attól amit én csinálok. Ha az ellenfélnek ideje sincs védekezni.
Érted már hogy mi bosszant.

Bocs, de nem tudom kihagyni...

Ezek szerint nem csak sima bot-okat futtatsz, aim-botokat is...<#hehe>

Sarapetike

na erre varjon gombot aki tud ! 100% és mégse ?! nem értem ez igencsak bug szagú a Boot Camp már kb 2 hete full 100% volt és most meg nincs 😞 ez mitöl lehet

szucsy89
nem kell de erõsen ajánlott:ASDAS
Gratula ez lesz 'asszem a hónap vicce itt...

DarkSector
Sniperrel is leht futni.
Nekem elhiheted és nem kell vele zoomolni a HEADSHOT-hoz.

Jujjjjj!
Mekkora csávó vagy! Lehetek a barátod!?!<#taps>
Vagy inkább kezdjek el rettegni?
Te még azt sem tudod felfogni, hogy aki éppen azon van, hogy minden fegyó és heccsát meglegyen 100%-ra az nem fog neked sniperként rohangászni a pályán.<#lama>
Lehetsz te elsõ minden mappon kemény srác jó nekem a 4-5 hely is freghajsza nélkül átlag 44:4-es K/D aránnyal...
<#banplz>