Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ilyen nyalánkságok engem is érdekelnének.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Leendõ tanár mi? Adj majd egy két fülest a szemtelenebbjeinek a nevemben is, ok? <#eplus2>#eplus2>
És még az hogy a cfg-ben be van kapcsolva a pb, de valami miatt nem mûködik. Szerver oldalon lehet akkor a gond?
Leendõ tanárként a diákok nekem csókolommal köszönnek 😄
Változtatni lehetne vagy lehetett volna, ha szülõ jobban oda figyelt volna a gyerekére. Ha hibás ez az állításom akkor a szüleim engem nagyon félre neveltek 😊
Nem reklámnak, nem fényezésnek írom, de ha gondoljátok látogassátok meg a szerverünket itt az ip : 62.112.194.109:28968
GL-ezni misem szoktunk, inkább only csipa, only kés, kp stb partykat szoktunk játszani 😛 ha gondoljátok majd nézzetek fel 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A baj az hogy az online társadalmakban mindent szabad. A valós életben csókolommal köszönne, itt meg elküld a jó k*rva anyámba.
Tudom, ezen nem lehet változtatni, ezért keresem folyamatosan a jó szervereket, amik megfelelnek a "kényes" ízlésemnek.
francia verzióban valahol be lehet kapcsolni az angol nyelvet, kezdek meghülyülni tõle😊 (az off/spam/wrz szekció nem mûködik)
köszi
De amíg a játékosok 70%-a 14 éven aluli... <#integet2>#integet2>
Megkérdezhetsz bárkit hogy én azért inkább irogatok, mint hogy kirugdosok mindnekit. Viszont van olyan admin aki nem ilyen "nyugodt", hamarabb bepöccen, ezt nem tagadom.
A legtöbb szerver nevében benne van a lényeg.
Rangokhoz vannak kötve az egyes fegyverek és perkek.
Tört szervernél is mûködik ha ranked szerver, tehát nincs átkonfigurálva(tiltva bizonyos fegyverek, perkek használata). Ha nem eredeti akkor is lépel szintet, a lényeg a ranked rész.
2) Még egy GL-es admint nem láttam a szerveren.
3) Ennek híre lesz? Elmondod anyunak, hogy milyen csúnyán bántak el veled?
Bár ha feljön játszani és mindenkit lever egy 100/25/2-es stattal, akkor én kérek elnézést 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Akkor tételezzük fel, hogy te nagyon ügyes vagy és úgy be tudod állítani a cfg-t hogy a szerver nem lesz unranked és közben ki van szedve belölle a gránátvetõ...Le a kalappal elötted. Ha szar a szerver szerinted akkor miért is van szinte mindig tele? Akkor a többiek hogy-hogy megértik azt hogy ne használj GL-t? Lehet hogy Te vagy a kivétel? Legyél az, de nem azon a szerveren. Minek banoljam a cd kulcsod?! Van más is amit lehet még.
Érdekes módon ez a szerver is anynit lagolt mint mondjuk az fgc-s. Ezek szerint a neteddel is van valami (vagy simán p2p-t használsz közben, de mit érdekel, hisz eredetid van), mert nem nagyon szólnak, hogy lagol. Azt nem állítom hogy nem is lagolt és nem is fog lagolni, de nem lag szerver ez. Nem a GL miatt banoltalak, már írtam. Olvass vissza ha ilyen hamar elfelejted amit lejebb írtam. De lás jó szívûvagyok: "A mododor miatt kaptál ip bant tõlem..." - ezt írtam. P90-ven meg had legyen. Tudom hogy az sem egy egyszerû fegyver, tudom hogy cb-n nem engedik meg ilyenek.
És gratulálok a szellemi szintethez: "Azért ennek hire megy majd, további sok sikert a szerveredhez!" Ilyet utoljára óvodában hallotam vagy általános iskola alsós osztályaiban. És nem az Én szerverem hanem a Miénk, tehát úgy illendõ, hogy a ti szerveretekhez.
#18271 Kioktatásnak a trágár szavakkal nagy sikere van. Pláne akkor mikor próbáljuk moderálni is, de ha te ennyire szûklátókörû vagy akkor keress olyan szervert ahol a magdhoz hasonlókat királyként tisztelnek.
Arra kíváncsi lennék ha szemtõl-szembe beszélsz így valakivel mekkora pofont kever le neked. És utána az illetõt is gondolom elbeszéldéd mindenkinek, hogy ilyen kezdõ, olyan bunkó és a hasonló.
Vannak egy páran akik nem szeretik a GL-t (köztük én is), és direkt az ezektõl mentes szervereket keresik. Hogy ranked maradjon, benne kell hagyni. Ha már õk bérlik a szervert, akármilyen laggos is, akkor a szabályokat is ök diktálhatják, nem igaz?
Abban az esetben megértelek, ha figyelmeztetés nélkül dobtak ki a játékból. Azt én sem szeretem.
A rangsort hol lehet megnézni? Játékban ez mit jelent? Tört verziónál is mûködik? (a BF2-ben csak az eredetivel játszva, ranked szervereken léptem rangot)
Deh nem kell visszatiltania, mert általában külföldi eredeti szeron tolom. Ott ilyen probléma nincsen...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
És azt nemis mondtad, hogy még nincs teljesen beconfigurálva az a szar, amit béreltek 3000 ft ért és laggol mint a geci. Deh eredetim van, nyugodtan lebannolhatod a guidom, ilyen szar szerokra ugyse megyek többet.
Érdekes mod egyikszerorol se bannoltak még le mert GL-eztem vagy netán P90-et nyomattam. De igen a ti szarotokon nem lehet grat.
Azért ennek hire megy majd, további sok sikert a szerveredhez!
<01.22.2008 20:50:33>01.22.2008 20:50:33> VIOLATION (MULTIHACK) #70532: ctrL.cl.>Hammer (slot #3) <53157370239344f3bda577252730a286(VALID) 78.3.109.154:10345>53157370239344f3bda577252730a286(VALID) 78.3.109.154:10345>
Ezután kickeltem a fentmaradt társát ctrL.cl.>Killer t.
Aztán meg jön mircen hogy csiter wh sok vagyunk meg mombot meg mitudomén mik mert hogy lõtem nekik vagy 3 fejest. Külföldi skill is azért néha nagyon feltud húzni..
ui.: ha nem tetszik bérelj szervert(ha még nincs).
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként ez egy lama szero:
80.249.169.16:28970
<FGJM> Public server 1.4 HQ www.fgjm.extra.hu
---
Az adminok miatt, mert egyszer kilöttem egy GL-t és elkezdtek pattogni. Énemg lenyugdtattma hogyha annyira pro, akkor mirétnem tiltja ki a szerorol a GL-t. Erre kaptam egy PERM BAN-t.
Szval üzenem a pro társaságnak, hogy kiszophassák, mert minek van betéve a GL, ha nem lehet használni.
v te fizeted neik a szervert?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
md = martyrdom
Szerintem emeljétek fel 24-re, 24 playernél még igen ritkák a spawn anomáliák is.
MD - Martyr Doom perk
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
pls mondj egy ip-t ehhez a szerohoz!
Köszi szepen!
jah és az az ls meg md az mit jelent? 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MJ rulz Pink Team The Only One
Itt viszont a HC-t utálom.<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"