Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Életkor 14-18között .. most mit vársz tõle? <#szomoru1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ferro
Viccesen hangzik a kioktatás szó egy olyan ember szájából akinek az IQ-ja megegyezik a cipõméretével...

Dick Riddick
Bocs, ez a #18287-re ment volna.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
El is mentem a címet.
Ilyen nyalánkságok engem is érdekelnének.

Dick Riddick
Szerintem annyira nem. <#buck>
Leendõ tanár mi? Adj majd egy két fülest a szemtelenebbjeinek a nevemben is, ok? <#eplus2>

Morfi
Az lenne a kérdésem, hogy cfg-be van olyan parancs, amivel bizonyos idõközönként kiír egy szöveges üzenetet. A múltkor megtaláltam, de most nem tudom hogy hol lehet vagy mi volt az. Esetleg ha valaki találkozott már vele vagy ismeri az megmondaná.
És még az hogy a cfg-ben be van kapcsolva a pb, de valami miatt nem mûködik. Szerver oldalon lehet akkor a gond?

Morfi
És ha még a chat részt ki is kapcsolja hiába szólnak neki, nem látja. Visszajön és akkor még neki áll feljebb, hogy mi kidobták.

Leendõ tanárként a diákok nekem csókolommal köszönnek 😄
Változtatni lehetne vagy lehetett volna, ha szülõ jobban oda figyelt volna a gyerekére. Ha hibás ez az állításom akkor a szüleim engem nagyon félre neveltek 😊

V43 1105
Bocsánat , látom itt sokan írkáltok gl ügyben meg stb ..

Nem reklámnak, nem fényezésnek írom, de ha gondoljátok látogassátok meg a szerverünket itt az ip : 62.112.194.109:28968

GL-ezni misem szoktunk, inkább only csipa, only kés, kp stb partykat szoktunk játszani 😛 ha gondoljátok majd nézzetek fel 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dick Riddick
Ez a legjobb, meg a "miért nem használod te is?". Ha 60-as betûméretben szerepelne a tiltott eszközök listája a képernyõjükön, akkor is használnák, hiszen ez teljesen természetes. Mindegy hogy hány ember játékát zúzza szét.
A baj az hogy az online társadalmakban mindent szabad. A valós életben csókolommal köszönne, itt meg elküld a jó k*rva anyámba.
Tudom, ezen nem lehet változtatni, ezért keresem folyamatosan a jó szervereket, amik megfelelnek a "kényes" ízlésemnek.

panther112
Üdv,

francia verzióban valahol be lehet kapcsolni az angol nyelvet, kezdek meghülyülni tõle😊 (az off/spam/wrz szekció nem mûködik)

köszi

Dick Riddick
A káromkodás egyetemes probléma, saját meglátásom szerint nincs is belõle hiány a szervereken. Nem egy olyan harcban vettem részt ahol szmájlikon kívül alig volt csetelés. Senki nem anyáz, senki nem b*ziz. Jó lenne ha mindenhol ez lenne a standard.
De amíg a játékosok 70%-a 14 éven aluli... <#integet2>

Hassel606
Igen, de nem érdekli. Szólsz neki, válasz: "leszarom!" "Mi lesz, megversz?" Teljesen elment az életkedvem...Mi lesz ezekbõl a fiatalokból, ha már ilyen apróságot sem tudnak betartani!? Én egy szerverre járok, de teljesen tönkrebasszák. Tudom, van ezer másik, de ezt szoktam meg, és van egy normális mag, akik jó fejek. Sajnos a magyar szerveken ha nincs admin, aki betartatja a szabályokat, elszabadul a pokol.

Morfi
Köszönöm.
Megkérdezhetsz bárkit hogy én azért inkább irogatok, mint hogy kirugdosok mindnekit. Viszont van olyan admin aki nem ilyen "nyugodt", hamarabb bepöccen, ezt nem tagadom.

Dick Riddick
Ezt meg én sem értem.
A legtöbb szerver nevében benne van a lényeg.

Morfi
Én úgy vetetm észre más online játéknál is, hogy a fiatalabb korosztály az aki nem bírja elviselni, ha valaki jobb nála. De biztos van kivétel is. Idõvel majd csak benõ a fejelágyuk, ha nem nem. Mindig vannak kivételek 😊

Dick Riddick
Az eddigi stílusából ítélve nem neki van igaza.

Morfi
Rangrendszer
Rangokhoz vannak kötve az egyes fegyverek és perkek.
Tört szervernél is mûködik ha ranked szerver, tehát nincs átkonfigurálva(tiltva bizonyos fegyverek, perkek használata). Ha nem eredeti akkor is lépel szintet, a lényeg a ranked rész.

tobias88
Engem a magyar szervereken az idegesít, hogy bemondják hogy csíter köcsög, azt mindenki csak átsétál a hidon, valaki le is fekszik, így persze hogy leszedem õket...
EnZsolt
1) Ki van írva szerverre, hogy NO GL szerver, akkor miért GL-ezik?
2) Még egy GL-es admint nem láttam a szerveren.
3) Ennek híre lesz? Elmondod anyunak, hogy milyen csúnyán bántak el veled?
Bár ha feljön játszani és mindenkit lever egy 100/25/2-es stattal, akkor én kérek elnézést 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Morfi
Volt figyelmeztetés, de nem a gl miatt repült, hanem a megnyilvánulása miatt. Sértegesse az anyukáját meg az apukáját.

Morfi
Nem tudom hogy kirõl beszélsz, hogy GL-ezik, mert egyik tagról sem tudnám hogy használja.
Akkor tételezzük fel, hogy te nagyon ügyes vagy és úgy be tudod állítani a cfg-t hogy a szerver nem lesz unranked és közben ki van szedve belölle a gránátvetõ...Le a kalappal elötted. Ha szar a szerver szerinted akkor miért is van szinte mindig tele? Akkor a többiek hogy-hogy megértik azt hogy ne használj GL-t? Lehet hogy Te vagy a kivétel? Legyél az, de nem azon a szerveren. Minek banoljam a cd kulcsod?! Van más is amit lehet még.
Érdekes módon ez a szerver is anynit lagolt mint mondjuk az fgc-s. Ezek szerint a neteddel is van valami (vagy simán p2p-t használsz közben, de mit érdekel, hisz eredetid van), mert nem nagyon szólnak, hogy lagol. Azt nem állítom hogy nem is lagolt és nem is fog lagolni, de nem lag szerver ez. Nem a GL miatt banoltalak, már írtam. Olvass vissza ha ilyen hamar elfelejted amit lejebb írtam. De lás jó szívûvagyok: "A mododor miatt kaptál ip bant tõlem..." - ezt írtam. P90-ven meg had legyen. Tudom hogy az sem egy egyszerû fegyver, tudom hogy cb-n nem engedik meg ilyenek.
És gratulálok a szellemi szintethez: "Azért ennek hire megy majd, további sok sikert a szerveredhez!" Ilyet utoljára óvodában hallotam vagy általános iskola alsós osztályaiban. És nem az Én szerverem hanem a Miénk, tehát úgy illendõ, hogy a ti szerveretekhez.

#18271 Kioktatásnak a trágár szavakkal nagy sikere van. Pláne akkor mikor próbáljuk moderálni is, de ha te ennyire szûklátókörû vagy akkor keress olyan szervert ahol a magdhoz hasonlókat királyként tisztelnek.

Arra kíváncsi lennék ha szemtõl-szembe beszélsz így valakivel mekkora pofont kever le neked. És utána az illetõt is gondolom elbeszéldéd mindenkinek, hogy ilyen kezdõ, olyan bunkó és a hasonló.

Dick Riddick
Nem értelek, egyáltalán nem.
Vannak egy páran akik nem szeretik a GL-t (köztük én is), és direkt az ezektõl mentes szervereket keresik. Hogy ranked maradjon, benne kell hagyni. Ha már õk bérlik a szervert, akármilyen laggos is, akkor a szabályokat is ök diktálhatják, nem igaz?
Abban az esetben megértelek, ha figyelmeztetés nélkül dobtak ki a játékból. Azt én sem szeretem.

Helló!
A rangsort hol lehet megnézni? Játékban ez mit jelent? Tört verziónál is mûködik? (a BF2-ben csak az eredetivel játszva, ranked szervereken léptem rangot)
hogyne érdekelne. Idegesit hogy vannak ilyen láma adminok, akik pattognak hogy te ugyan nem GL-ezhetsz , de az adminok igen, aztán ha kioktatom akkor meg kibannol?
Deh nem kell visszatiltania, mert általában külföldi eredeti szeron tolom. Ott ilyen probléma nincsen...

Fujiryu
Ha nem zavar, igazán nem értem mit pattogsz.ezzel csak azt a benyomást kelted hogy igenis érdekel a dolog<#circling><#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

azt mondtátok ne hazdujatok lámák!
És azt nemis mondtad, hogy még nincs teljesen beconfigurálva az a szar, amit béreltek 3000 ft ért és laggol mint a geci. Deh eredetim van, nyugodtan lebannolhatod a guidom, ilyen szar szerokra ugyse megyek többet.
Érdekes mod egyikszerorol se bannoltak még le mert GL-eztem vagy netán P90-et nyomattam. De igen a ti szarotokon nem lehet grat.
Azért ennek hire megy majd, további sok sikert a szerveredhez!

Evil
Ma warozunk keresünk mircen 2v2 tõt, jön az enemy verjük õket vezetünk.. Egyik írja hogy lagol kilép viszajön:
<01.22.2008 20:50:33> VIOLATION (MULTIHACK) #70532: ctrL.cl.>Hammer (slot #3) <53157370239344f3bda577252730a286(VALID) 78.3.109.154:10345>
Ezután kickeltem a fentmaradt társát ctrL.cl.>Killer t.

Aztán meg jön mircen hogy csiter wh sok vagyunk meg mombot meg mitudomén mik mert hogy lõtem nekik vagy 3 fejest. Külföldi skill is azért néha nagyon feltud húzni..

Morfi
"aztmondta azért nicns kivéve, mert õk meg szoktak gl-ezni..." Ha már itt sincs igazad, leglább ne hazudjál.

Morfi
A mododor miatt kaptál ip bant tõlem meg egy másikat. De látom sokat itt sem változtál. És ha valaki annyira szellemi fogyatékos hogy nem érti meg hogy ne használjon arról nem én vagy az adminok tehetnek. De aki meg már kap a szüleitõl gépet kérj mellé egy agyat is, hogy ne csak a szája járjon hanem gondolkozzon is elötte egy picit. Azt is írtam hogy még nincs teljesen beconfigurálva de ez is sok helyen süket flülekre talált. De nincs kedvem a hozzád hasonlókkal vitatkozni.

ui.: ha nem tetszik bérelj szervert(ha még nincs).

kifli
hát sajnos NEM
JaSoN HuNTeR
ha felrakom a patcheket elvesznek a mentéseim?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fujiryu
Gondolom azért kaptad a perm bant mert túl kultúráltan fogalmaztál 8)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

aztmondta azért nicns kivéve, mert õk meg szoktak gl-ezni...

Zomil
talán azért, mert ugy nem lehet kivenni h a szerver ranked maradjon :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nekem tökmind1 😊

Egyébként ez egy lama szero:
80.249.169.16:28970

<FGJM> Public server 1.4 HQ www.fgjm.extra.hu

---
Az adminok miatt, mert egyszer kilöttem egy GL-t és elkezdtek pattogni. Énemg lenyugdtattma hogyha annyira pro, akkor mirétnem tiltja ki a szerorol a GL-t. Erre kaptam egy PERM BAN-t.
Szval üzenem a pro társaságnak, hogy kiszophassák, mert minek van betéve a GL, ha nem lehet használni.

Zomil
sztem ne te döntsd el...
v te fizeted neik a szervert?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ls = last stand
md = martyrdom

Azokon a szervereken pedig mindig teltház van ahol sem szavazás, sem pedig idióta tiltások nincsenek.<#duhos2>

Szerintem emeljétek fel 24-re, 24 playernél még igen ritkák a spawn anomáliák is.

MD - Martyr Doom perk

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Zs0lt1
szia!
pls mondj egy ip-t ehhez a szerohoz!
Köszi szepen!
jah és az az ls meg md az mit jelent? 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

az azért grat hogy egy 30 slotos szerot lekorlátoztok 16 ra, a maradék 14 meg mehet a faszba 😊

mNzJean
Tegnap lejjebb vettük a TDM-server max létszámát asszem 16 a max public létszám ,így már nincs akkora észnélküli rohangálás + bemákolós killek,mint 30 embernél. Talán egy kicsit így emeltük a TDM server játékbeli szinvonalát.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Sadist
Mi ebbõl a tanulság? Csapatmunkával elõbbre jutsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csuszi
ez a hc-és hsf server. no hc kellene, a hc véleményem szerint nem skillesít, hanem okosít, taktikai érzéket fejleszt, arra nincs szükségem😊 a surakira járnak elég sokan, de inkább kezdõk (kivétel az említett jcsr-esek, meg néha egy két idegen), egy igazi pro hun tdm server kellene, lusta vagyok végigpróbálgatni, ahhoz túl sok van.

MJ rulz Pink Team The Only One

Hassel606
Itt meg az a gond, ha nics admin, szarnak a szabályokra. Tudom, a cod4 megjelenés óta ide járok.

Hassel606
Illetve ha tényleg eredeti, akkor elég nagy csöcs...

DarkSector
Nagy reklámot egyik szervernek sem csinálok, de pl itt van egy szép példány:

Itt viszont a HC-t utálom.<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ASE-t még nem használtam, de én újratenném a játékot, és megpróbálnám a helyedben a legfrisebb X-fire-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

okééés...😄😄nah és nem tudnál vami megoldást arra amit az elõbb irtam?😞
DarkSector
Ha tölem kérded, akkor X-fire, de majd legközelebb légyszíves majd nyomj a Válasz erre gombra, vagy írd oda név szerint az illetõ nevét, mert ez kicsit így furának tûnik.

neked mien szerverkeresõd van?