Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amik Callofduty.hu n fentvannak szinkron hangok nekem az egész úgy tûnik mintha haverok mondták volna fel a játékra teamspeakon 😄 És valahogy nemadja vissza a játék hangulatát a 15-20 éves fiatalkorúak hangjai. Legalábbis úgy hangzik egy része annak ami felkerült.
Másik gond pedig hogy hogyan telepíted majd rá a játékra a szinkront, mert nemhiszem hogy a punkbuster jószível venné hogy én az eredeti hang fájlok helyére mást raknák be 😊 Vagy azvan hogy csak single + pár olyan server amin alapban van de nemhiszem hogy túl sok server lesz...
Na mind1, sok szerencsét hozzá majd elolvasom kinek mi a véleményre róla ha kijön. Persze én origi játékra nemmerem majd rárakni, amugyse jöttek nagyon be a hangok amik eddig kijöttek. De bisztos vannak akik örömmel fogadják talán azok akik azt a kevés angolt se értik ami van.
(Igazán csinálhatna valaki már Zombi servert annak hogy örülnék) 😊)))<#idiota>#idiota>
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.team-gigabyte.com
meg írhatnátok még,h mit javítsak vagy írjak még bele.
i7 azt szevasztok :P
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tehát tegyük fel van egy P90-em amibõl a ravaszt nyomvatartva másodpercenként kirepül mondjuk 10 golyó és ezzel 13 golyó fog kirepülni?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mert egyébként szívesen...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
A martyrt pedig inkább hanyagold, sok billentyû lenyomásától kíméled meg a kedves játékostársakat.
\"Heroes never die. They just reload.\"
martyrdomnál pedig igen, van nálad erre az esetre egy plusz gránát
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Double tap (increased rate of fire): ez úgy mûködik, ahogy gondolom? Tehát ha pl smg-vel lövök, azonos idõtartam alatt több golyó fog kirepülni a fegyóból? Vagy pisztolynál/félautómata fegyóknál tudom gyorsabban nyomkodni vele a tûzgombot?
Martyrdom-nál ha nincs nálad gránát, akkor is eldob egyet, ha meghalsz ugye? Tehát ha kidoblátam mind3 gránátomat (mert ugye van Frag x3-am), és lelõnek, akkor ha lelõnek, lesz egy 4. is, ami robban még?
2. World of Warcraft - Blizzard - 914,000
3. The Sims 2 Seasons - Electronic Arts - 433,000
4. Call of Duty 4: Modern Warfare - Activision - 383,000
5. Command & Conquer 3: Tiberium Wars - Electronic Arts - 343,000
6. Sim City 4 Deluxe - Electronic Arts - 284,000
7. The Sims 2 - Electronic Arts - 281,000
8. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts - 271,000
9. Age of Empires III - Microsoft - 259,000
10. The Sims 2 Pets Expansion Pack - Electronic Arts - 236,000
forrás: callofduty.hu
Aztán meg ha azt mondod hogy ase meg xfire kell, akkor télleg nem tudok segíteni, ugyanis a sültgalamb nem repül be magától a szádba...Vedd meg eredetibe...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Lenne egy kis problémám... Én csak ugy tudom felrakni a CoD4et, hogy elkértem a haveromtol a Program Files-es részt jó is lett...Csak az a bökkenõ, hogy az X-fire és az Ase sem ismeri fel... Tehát nem tok servert keresni.. Nem tudja vki hogy lehet megoldani ezt a problémát?? (kivéve.:"vedd meg eredetibe")
ThX a Helpet!
Üdv all!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
vagy letöltöd az xfire nevû programot, amit külön a szerverek keresésére találtak ki
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
key code in use. please try reconnecting loter.
gondolom neki másik cd kulcsot bannoltak, és ezért más a guid 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GLOBAL PUNK BUSTER GUID BAN f3196936.. H4xx0r???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de hogy lássd kivel van dolgod:
szemedet kiszurja a banner alatti linkEZ
de a válaszodat 3 oldallal arrébb is megtalálod: itt
-.-
MJ rulz Pink Team The Only One
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
format C -.-
paranoia, pls ird vissza a banner alatti szöveget 😄
Most raktam újra a gamet és ezt írja ki mit kell ilyenkor csinálni??
van demo? van, ki lehet iratni az fps-t benne? igen
innentöl kezdve sztem felelsleges kérdezni
+ ott van az ajánlott gépigény, és a te géped böven fölötte van, most akkor sztem elmegy max grafikán? hogy hány fps-el azt a kisujjamból szopjam ki? vagy add meg a cimed elmegyek és felrakom neked kiiratom az fps-t és kiátlagozom egy papirra h átleg mennyi fps-ed van...
nem értem mért kell mindig ilyen hülyeségeket irni a forumra mindenki probálja ki, "elmegy a cod4 egy pII-esen min. grafikán integrált 64bit-es vga-val?" ....